Neem nu contact op
9,6
Xandra heeft mij erg goed begeleid bij het kopen van een huis. Het was een moeizaam proces, maar dat was zeker niet aan haar te danken. Ik had zelf geen idee over wat allemaal komt kijken bij het kopen van een huis, maar Xandra heeft mij in alle stappen begeleid hierbij. Zij was ook altijd snel in reageren en je kon haar altijd bellen. Ik zou haar zeker aanraden.
LEES ALLE 37 TESTIMONIALS
9,6
We hadden zelf een appartement gevonden, pas na de eerste bezichtiging hebben we Maaike ingeschakeld. Maaike had binnen een mum van tijd alle gegevens over de VvE, de splitsingsakte, onderhoudsplan enz enz compleet en kon ons uitstekend adviseren. Na een tweede bezichtiging heeft Maaike namens ons een bod uitgebracht en zo werd ook het onderhandelen met de verkoopmakelaar voor ons gedaan. We hebben veel profijt gehad van haar adviezen omtrent alles wat met de aankoop van het appartement te maken had.
LEES ALLE 46 TESTIMONIALS
9,5
Ze heeft ons fantastisch geholpen met de aankoop van ons huis. We waren dringend op zoek naar een makelaar die ons kon helpen met de aankoop van het huis waarvan wij dachten dat deze perfect was. Met liefde en plezier wilde zij ons op korte termijn helpen om dit samen met ons te realiseren. Mevrouw de aankoopmakelaar is eerlijk en kijkt naar mogelijkheden. Ze heeft onze blik verruimd waardoor ons oog is gevallen op een heel ander huis dan wij in eerste instantie hadden verwacht. Naast dat ze blijk heeft van Kennis is ze ook nog eens vriendelijk en enthousiast. Ze houdt van haar werk en heeft ons met veel liefde en plezier geholpen. Een echte aanrader!
LEES ALLE 14 TESTIMONIALS
9,5
Wij zijn ontzettend tevreden over Annemieke Roos van Mevrouw de Aankoopmakelaar te Rotterdam, daarom geven wij haar een welverdiende 10! Zij heeft in deze hectische markt ons niet alleen uitstekend geadviseerd over het doen van biedingen, maar ze heeft ons ook van miskopen weerhouden en goed gekeken naar de kwaliteit van de huizen die wij op het oog hadden. Ook wat betreft koopcontracten en splitsingsaktes kan je bij haar aankloppen voor een kritische blik en goed advies. Dankzij de hulp van Annemieke hebben wij een prachtig huis kunnen kopen!
LEES ALLE 33 TESTIMONIALS
9,3
Esther heeft ons vol enthousiasme en betrokkenheid begeleid. Dit was onze eerste aankoop, dus we zaten vol vragen en waren best wel "nieuw". Esther bleef altijd geduldig, legde alles goed uit, en gaf ons daardoor genoeg begeleiding om deze stap te kunnen maken. Zij wist bovendien een huis te regelen dat niet eens op de markt gestaan heeft, via haar contacten, wat erg fijn was voor ons. Dit droomplekje hadden we zonder haar niet gevonden. Daarnaast is er vanuit het kantoor erg goede communicatie. Mails en belletjes worden vlug beantwoord, waardoor een vraag spoedig kan worden afgesloten. Nogmaals bedankt voor de begeleiding, en het geduld. Rik en Lieke
LEES ALLE 161 TESTIMONIALS
9,3
In een meer dan hectische markt (2016/2017) heeft Brigitte van Mevrouw de Aankoopmakelaar op een meer dan professionele en gedreven manier ons geholpen om binnen een maand een geschikt appartement te vinden én te bemachtigen. Wat ons vooral heel erg aansprak was haar integriteit en professionaliteit als makelaar. Iets wat momenteel echt zeker niet van elke makelaar in A'dam gezegd kan worden...
LEES ALLE 39 TESTIMONIALS
Neem nu contact op
Wat vind jij belangrijk?
Enthousiasme
Snelheid van reageren
Afspraken nakomen
Creativiteit
Marktkennis