Neem nu contact op
9,6
We hadden Maaike pas ingeschakeld op het moment dat we zelf al een bezichtigingsdatum en tijd hadden gepland. Ze heeft haar agenda zo aan kunnen passen dat ze tijdig naar de woning kon. De woning waar wij zo enthousiast en lovend over waren. Daar haar kennis en marktinzicht is het gelukt.
LEES ALLE 54 TESTIMONIALS
9,6
We have nothing but positive things to say about Xandra. Moving to a new country is always challenging and we felt that there was someone who was really looking out for our best interest. She knew the city and what to look for in each viewing so that we could made an informed decision. No regrets about our home purchase, nor for using her to help us with the process. Money well spent!
LEES ALLE 43 TESTIMONIALS
9,5
Ingrid heeft ons heel goed geholpen in onze zoektocht naar een huis in Rotterdam. Ze heeft verstand van zaken, is zeer betrouwbaar en goed bereikbaar, en kon zich goed inleven in wat wij precies voor huis zochten. Ze heeft ons niet alleen aan ons droomhuis geholpen, maar ook een grote rol gespeeld in het proces dat eraan vooraf ging. Ze geeft goede adviezen en heeft ons geholpen om goed op een rij te krijgen wat echt belangrijk voor ons is. Daarnaast heeft ze toen we ons huis uiteindelijk vonden (en er geen verkopend makelaar bleek te zijn) er alles aan gedaan om alle informatie op een rij te krijgen zodat we een goed onderbouwd bod konden doen en wisten waar we aan begonnen. Wij zijn heel blij dat we voor Ingrid hebben gekozen als aankoopmakelaar!
LEES ALLE 37 TESTIMONIALS
9,4
Ze heeft ons fantastisch geholpen met de aankoop van ons huis. We waren dringend op zoek naar een makelaar die ons kon helpen met de aankoop van het huis waarvan wij dachten dat deze perfect was. Met liefde en plezier wilde zij ons op korte termijn helpen om dit samen met ons te realiseren. Mevrouw de aankoopmakelaar is eerlijk en kijkt naar mogelijkheden. Ze heeft onze blik verruimd waardoor ons oog is gevallen op een heel ander huis dan wij in eerste instantie hadden verwacht. Naast dat ze blijk heeft van Kennis is ze ook nog eens vriendelijk en enthousiast. Ze houdt van haar werk en heeft ons met veel liefde en plezier geholpen. Een echte aanrader!
LEES ALLE 15 TESTIMONIALS
9,3
Na meer dan 1 makelaar te hebben gesproken, was er met Patricia meteen een klik. Ze begreep wat ik wilde en wat ik niet wilde. We hebben een paar huizen bezocht en al snel hadden we de woning gevonden die ik echt wilde. De onderhandeling hebben we gewonnen en vanaf toen is het allemaal heel snel gegaan. Zowel Patricia als de overige medewerkers van Mevrouw de Aankoopmakelaar werken erg snel. Bij de notaris en de sleuteloverdracht was Patricia ook. Ze is er van begin van tot eind!
LEES ALLE 162 TESTIMONIALS
9,3
Zeer kundig aankoopmakelaar. Heeft nog zo'n 10% van de verkoopprijs af weten te onderhandelen van een woning midden in het centrum. Monique heeft ook nog goed geholpen met een probleem dat zich voordeed nadat het huis reeds in mijn bezit was. Zeker aan te raden om haar in te schakelen bij de aankoop van een huis.
LEES ALLE 40 TESTIMONIALS
Neem nu contact op
Wat vind jij belangrijk?
Enthousiasme
Snelheid van reageren
Afspraken nakomen
Creativiteit
Marktkennis