9,4
Burger Elkerbout Makelaars en Taxateurs
AMSTERDAM
  • Enthousiasme: 9,1
  • Snelheid van reageren: 9,6
  • Afspraken nakomen: 9,7
  • Creativiteit: 9,1
  • Marktkennis: 9,5
Neem nu contact op
10
29 oktober 2017
Marie-Anne Defesche
Burger en Elkerbout zijn betrokken en zeer professioneel, begrijpen ECHT waar je naar op zoek bent en zetten zich in om dat voor je te bereiken. Ik ben fantastisch geholpen bij iedere stap.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
05 oktober 2017
Koops
Makelaar die doet wat ie zegt, zeer professionele benadering, kent de markt zeer goed en is zeer vriendelijk in de omgang houdt bovendien de klant goed op de hoogte van de voortgang van het proces.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
14 augustus 2017
B.K.
De heer Martin Burger heeft mij geholpen bij de aankoop van mijn eerste appartement en ik heb alleen maar lovende woorden. Ik heb de meest positieve ervaring gehad. Martin is een uitstekende onderhandelaar, waardoor ik het appartement dat ik wilde ook echt kreeg en daarnaast ook voor een zeer goede prijs! Ik ben bij veel verschillende aspecten van de aankoop begeleid, wat de juiste resultaten heeft opgeleverd. Dit maakte het proces voor mij vrij zorgeloos, omdat ik wist dat Martin 'on top of it all' was. Alles verliep eigenlijk heel erg soepel! Martin is vriendelijk en behulpzaam en gewoon enorm prettig om mee te werken. Ik ben blij dat ik het geluk had om zo een geweldige makelaar te hebben getroffen en zal hem aan iedereen aanraden!!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,8
12 juli 2017
J. (Judith) Zijlstra
Het contact met de heer Martin Burger verliep erg prettig. Hij gaf blijk van grote deskundigheid, gaf duidelijke en heldere adviezen en gaf een reële inschatting van de waarde van de woning. Bovendien gaf hij goede feedback over de bezichtigigen en was was hij goed bereikbaar. Ik kan Burger Eikerbout Makelaars zeker aanbevelen!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,4
04 juli 2017
Bram de Koster
Fantastische dienstverlening, zeer snel en efficient in de communicatie. Bovendien waren zowel Martin als Astrid zeer vriendelijk en behulpzaam. Een fijne partij om samen mee te werken en dankzij hun kennis en ervaring hebben we ons huis snel en voor een juist bedrag kunnen verkopen.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,8
11 mei 2017
Kees-Jan den Adel
Martin heeft ons in het gehele verkooptraject goed begeleid. Geeft goede adviezen en weet en potentiële kopers goed in te schatten
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
13 april 2017
R. Schendelaar
Met het makelaarskantoor Burger Elkerbout was het bijzonder prettig samenwerken. De adviezen waren zakelijk en deskundig, de communicatie was duidelijk en correct. Tijdens de gehele periode van verkoop werden wij constant op de hoogte gehouden. Afspraken werden nagekomen. De presentatie en de foto 's van de woning waren prima verzorgd. Wij zijn zeer tevreden.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,8
11 april 2017
Sibe Nijholt
Op alle fronten positief Professionele,nuchtere en zakelijke advisering Altijd bereikbaar Nakomen afspraken Directe terugkoppeling Professionele en persoonlijke begeleiding Hecht team met korte communicatielijnen Kortom no nonsens
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
09 februari 2017
Gijs van Bussel
Een perfecte mix van deskundigheid, marktkennis, service-gerichtheid en prijs/kwaliteitverhouding. We zijn in ons leven nogal actief geweest en vaak verhuisd. Alle negatieve beelden die we hebben opgedaan ten aanzien van makelaars hebben zij weten weg te poetsen. Buitengewoon!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
07 februari 2017
Irene Bieszke
Met Burger Elkerbout Makelaars hadden wij van begin af aan niet alleen een professioneel goede relatie maar ook een plezierige omgang. Omdat wij zelf tijdens het verkoopproces in het buitenland verbleven werd ons veel uit handen genomen en steeds op een tijdige, zorgvuldige en betrouwbare manier. Mw Elkerbout fungeerde daarmee voor ons maar ook voor de kopers als goed bereikbare en uitstekend geïnformeerde tussenpersoon, met name ook voor de formele onderdelen van het traject zoals de financiële en contractuele afhandeling, de overdracht van VVE-informatie en de oplevering. Mw Elkerbout heeft ons bovendien een paar interessante suggesties doen toekomen voor een eventuele aankoop van ons volgende huis in Nederland. Wij bevelen Burger Elkerbout daarom zowel als verkopende én aankopende makelaar van harte aan.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,6
19 december 2016
Mark
Goede en prettige makelaar met ervaring en kennis van de markt. Helder in adviezen, pragmatisch en was gedurende het hele proces op een goede manier 'in control'. Dit gaf een geruststellend gevoel. Aanbevelenswaardig.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,2
03 december 2016
D. Offringa
Na ons telefoontje snel gehandeld; dag er na al eerste gesprek. Professionele aanpak van zowel Astrid in het intakegesprek en de verdere begeleiding van Martin in het gehele traject. Ik raad dit makelaarskantoor ten zeerste aan!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
06 augustus 2016
coen
het is heel simpel: als je voor de derde keer zaken doet en het is weer goed dan moet het wel kloppen. Ik vind Martin en straight erg prettig, ze zijn helder, transparant en hebben kennis van zaken. In een markt die gek lijkt zijn zij mijn ankerpuntje als het gaat om strategie. Ik vertrouw ze blind, en al hoop ik dat het niet hoeft, moet ik weer kopen en verkopen... dan kom ik terug bij hen.... Deze 10 is dik verdient en 100% oprecht... en nee, ik heb geen bedrijfsbelangen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
07 mei 2016
Loes van der Beele
Ik kan alleen maar positief zijn over Burger Elkerbout makelaars. Als ik een 11 kon geven, gaf ik deze. Kundig, eerlijk, klantgericht, netjes. Ik kan iedereen Burger Elkerbout aanraden. Ze geven je het gevoel alsof ze hun eigen huis aan het verkopen zijn. Ze doen net dat extra stapje. Zonder twijfel het beste makelaarskantoor van Amsterdam en omstreken... Ik zal ze altijd dankbaar zijn, voor het helpen verkopen van mijn huis...
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
05 april 2016
Koen van Zeventer
Ik ben zeer tevreden met Burger Elkerbout Makelaars. Gedurende het hele proces heeft hun deskundigheid, expertise ten aanzien van de lokale markt, doortastendheid en persoonlijke benadering mij aangesproken. Vragen worden ten alle tijden vlot beantwoord, de bereikbaarheid en bereidheid om te helpen is uitmuntend. De benadering door zowel Astrid als Martin wekt vertrouwen en dit vertrouwen is gedurende het gehele proces niet geschaad. Astrid en Martin geven je het gevoel dat je regie hebt over de, in mijn geval, verkoop van je huis. Dit terwijl op de achtergrond alle lasten die hierbij komen kijken van je worden weggenomen. Zoals reeds eerder gemotiveerd, een zeer prettige benadering.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,6
04 april 2016
D W
Martin Burger is top! Aardig, duidelijk, oprecht, reageert snel en adequaat, goede ondersteuning in het verkoopproces tot en met de overdracht. Toch wel spannend om je huis te verkopen maar ik heb er nooit aan getwijfeld dat het proces bij Martin in goede handen was.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,2
30 november 2015
A. Swagers
In het hele proces effectief aanwezig. Communicatief sterk. Geen "praatjesmaker".
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

9,6
26 oktober 2015
Ben Zwaal
voelden ons 100% thuis bij de aanpak van Astrid Elkerbout en Martin Burger. Zowel aankoop als verkoop uitermate secuur en helder opgezet, begeleidt en afgewikkeld. Hebben hen al diverse malen zonder enig voorbehoud aanbevolen Klaske Bruinsma en Ben Zwaal
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9
30 september 2015
s.f. van Gulijk
Ben zeer tevreden over Burger en Elkerbout makelaars. Heb het contact als goed en kundig ervaren, er is duidelijke en open communicatie waardoor je snel kan schakelen. met oog voor detail, waaronder ook de mooie foto reportage, heeft er toe bij gedragen ons huis snel te kunnen verkopen.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,4
28 september 2015
Marco Peters
Zeer tevreden. Burger en Elkerbout makelaars heb ik als klantvriendelijk en service gericht ervaren. Heel precies in het contact en afstemmen van uiteindelijk gezamenlijk belangen. Met tijd en aandacht voor het product en voor het proces heb ik dit mKelaarskantoor ervaren. Professioneel en precies en zorgvuldig afstemmen in volgende stappen. Ik heb mij als klant gezien en gehoord gevoeld. Het eindresultaat was boven verwachting,
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

8,6
25 september 2015
Willem Kesteloo
Het contact met Burger Elkerhout Makelaars is altijd snel, soepel en effectief geweest. In elke fase bij de aankoop van een huis heeft Martin Burger mij altijd goed en inhoudelijk geholpen, en hij heeft daarmee ontzettend veel betekend voor een dergelijk belangrijke beslissing! Ik heb Martin daarom ook al aan verschillende contacten aanbevolen, en ook daar is de samenwerking altijd goed geweest.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,6
25 september 2015
Simon Stunnenberg
Sterk klantgericht, met goede reële adviezen Goed concept met professionele fotograaf Heel sterk in het begeleiden van het proces en het managen van de verwachtingen bij alle betrokkenen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
25 september 2015
V. Kesteloo
Klantvriendelijk, behulpzaam, goeie service en efficiënt.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

7,6
25 september 2015
Vincent Fenger
Martin Burger is een prettige makelaar die ruim de tijd neemt voor het doorspreken van de voortgang van het verkooporoces. Dit geeft een goed gevoel van betrokkenheid. Het uiteindelijke resultaat van de verkoop was ook prima!
  • Enthousiasme: 7
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 7

8,6
24 september 2015
Jan Hoevenaars
Ze hebben een goede kennis van de lokale markt en zijn daardoor een betrouwbare adviseur gebleken. De dienstverlening is persoonlijk. De makelaars zijn goed bereikbaar en indien nodig wordt snel actie ondernomen. Ik heb al twee keer met grote tevredenheid van hun diensten gebruik gemaakt.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

8,6
24 september 2015
Krien van Stapele
adequaat, betrouwbaar, kundig
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9
24 september 2015
Krien van Stapele
Adequate service, goed advies en 100% dienstbaarheid aan de klant
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,6
24 september 2015
Gerard A
Martin is een makelaar zoals ze oorspronkelijk waren. Een vakman met jarenlange ervaring, die het belang van zijn klant zonder twijfel voorop heeft staan. Hij doet wat hij belooft, praat klare taal, ne is bovendien oprecht en erg prettig om mee samen te werken. Een goede verkoper, én een goede aankoper, met in beide gevallen oog voor detail. Martin heeft voor ons een verkoop- en twee aankooppdrachten gedaan, en bij iedereen die me vraagt of ik nog een _goede_ makelaar weet, raad ik hem aan.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 9

8,6
24 september 2015
Pieter Handgraaf
Ik ben zeer tevreden over deze makelaar. Martin Burger is vooraf duidelijk in de afspraken. Verder kwam hij alle afspraken na en was hij steeds op tijd bij gesprekken en bezichtigingen. Martin zette zich volledig in om de verkoop van mijn appartement zo goed en snel mogelijk te laten verlopen.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

 

Klik hier om je mening over jouw makelaar te geven

 

 

 

Lees de laatste 10 beoordleingen over makelaars op WIDBM