9,4
Slim! Makelaardij
GRONINGEN
  • Enthousiasme: 9,5
  • Snelheid van reageren: 9,4
  • Afspraken nakomen: 9,5
  • Creativiteit: 9,2
  • Marktkennis: 9,4
Neem nu contact op
10
13 november 2017
Alie Zijlstra
Heel tevreden, fijne professionele begeleiding. Je hebt echt het gevoel dat ze voor jou het beste eruit halen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,8
31 oktober 2017
Janneke D’hous
Geweldig fijne ondersteuning gehad bij het aankopen van ons nieuwe huis! Bij Slim! werken competente makelaars die goed weten waar ze het over hebben en onderbouwd advies geven. Bezichtigingen, onderhandelingen, op orde maken van benodigde documenten, alles professioneel en goed geregeld, en liet ik dan ook met vol vertrouwen over aan Wendy en haar collega’s. De lijntjes zijn kort, er is altijd iemand beschikbaar om mee te overleggen of je vragen aan te stellen, waardoor de communicatie heel prettig verloopt. Ook niet onbelangrijk: allemaal betrokken en gezellige vrouwen bij deze makelaardij!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,4
25 oktober 2017
Marlieke
Fijn contact met competente mensen. Alles wordt heel snel opgepakt, je merkt dat ze er bovenop zitten. Ook heel fijn dat er een styliste en een goede fotograaf worden ingeschakeld.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 9

10
05 september 2017
Daan
Prettig contact, vlotte reacties en verstand van zaken.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
25 augustus 2017
Martijn Nieland
Wij zijn perfect geholpen en begeleid bij de verkoop van onze woning door de dames van Slim. Alle vragen die we hadden werd er echt tijd voor ons genomen en we werden keurig op dr hoogte gehouden over de vorderingen. Resultaat binnen 2 weken ons huis verkocht, helemaal top en zeker een aanrader!!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8
18 augustus 2017
Arnold van Harskamp
Leuk contact, helder in afspraken :)
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 7
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

8,4
09 augustus 2017
Marja Koops
Persoonlijk, laagdrempelig, verstand van zaken, grondig
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 9

9,8
03 augustus 2017
M kamperdijk en E kamperdijk
Lieve dames Wat een geweldig team binnen 6 dagen ons huis verkocht Goed voorwerk is het halve werk Dank jullie wel top 👍👍👍
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
03 augustus 2017
Wilma Sieling
Slim Makelaardij kan ik zeer zeker aanbevelen. Prima communicatie, ze denken echt mee. Ons huis is zeer snel verkocht, Top meiden!!!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,8
31 juli 2017
Geert-Jan
Mijn woning snel en voor een uitstekende prijs verkocht met Slim Makelaardij! Vanaf het eerste contact had ik direct veel vertrouwen in Wendy. Ze kwam op tijd voor onze afspraak, was goed voorbereid, heel deskundig en op een aangename manier kritisch. Hoewel ik initieel het proces van opdracht verstrekking totdat de woning online werd aangeboden wat lang vond duren, is dat inmiddels helemaal vergeten aangezien het daarna sneller ging dat ik kon volgen met als resultaat dat de woning de dag na de eerste bezichtingen al verkocht was. Slim Makelaardij kent de markt en weet daarom de juiste verkoopstrategie te adviseren, ook begeleiden ze je uitstekend bij de presentatie en het traject na verkoop van je huis. Bedankt Slim! Ik ben blij dat ik de verkoop aan jullie heb uitbesteed!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
30 juli 2017
Sarah Schuette
Competente,snel agerende, servicegerichte en echt "slimme" zakenvrouwen met veel expertise, inzicht en knowhow. Perfecte allround-service en motiverend!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,6
11 juli 2017
Marjan oldenburger
Ik ben zeer tevreden over deze makelaar. Wij hebben ons huis binnen 5 dagen verkocht, terwijl we in de USA waren. We hebben via de app en e-mail veel contact gehouden, ondanks het tijdsverschil. Ook de foto's die zijn genomen van ons huis, waren zeer netjes.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,6
12 juni 2017
Noeme Mennes
In de huidige overspannen huizenmarkt binnen een maand een mooi appartement voor je dochter kunnen kopen tegen een zeer acceptabele prijs, dat kan alleen met hulp van de toppers van Slim Makelaardij. Transparante prijs en werkwijze met veel kennis van de markt!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

8,8
11 juni 2017
Marije Nijk
Vanaf het moment dat ik binnen stapte voelde ik me welkom! Slim! is een ontzettend betrokken makelaarskantoor, geen mail of telefoontje was teveel. Snelle en nuttige antwoorden op alle vragen die ik had. Daarnaast was Alina bij elke bezichtiging erg deskundig en profesioneel. Zonder haar, met een super strakke strategie,had ik dit huis nooit gehad!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 8

7,8
07 juni 2017
Willemien van Engeland
Tevreden over de service die geleverd wordt.makkelijk in contact.enthousiast.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 7
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 8

8,6
06 juni 2017
Anna Smith
Goede en snelle service
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

10
31 mei 2017
Jan en Sandra
Slim is een makelaar die kennis van zaken heeft. Ze zijn zeer enthousiast en gaan direct voor je aan de slag. Wij zijn zeer tevreden over Wendy, maar ook met de dames op kantoor die alles in goede banen weten te leiden. De presentatie van de woning was ook weer top, ook dankzij de styliste en de professionele foto’s van de fotograaf. De woning was al binnen 1 dag verkocht. Supersnel. Wij kunnen deze makelaar iedereen aanraden.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,2
23 mei 2017
Stefan Wolters
Goede service, professioneel en klantvriendelijk
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 8

10
15 mei 2017
Christian Zielinski
Uitstekend begeleid door Slim Makelaardij! Adviseren in de juiste verkoopstrategie, begeleiden uitstekend bij de verkoop en alles wat daarbij komt kijken, je wordt volledig ontzorgd. Slim Makelaardij werkt volledig digitaal en dat bespaart tijd, maar ze bieden ook nog de gangbare ondersteuning aan (communicatie per post, etc.). Ze maken optimaal gebruik van social media zodat bereik voor je woning optimaal is. Diverse adviezen gekregen gedurende het proces die me ook veel geld bespaard hebben (wat wel en niet in te zetten om kansen verkoop te optimaliseren). Uiteindelijk is de woning in zeer korte tijd verkocht en daarnaast van mijn kant, een minimale inspanning tijdens de verkoop. Bedankt Slim! Ik ben enorm blij dat ik de verkoop aan jullie heb uitbesteed!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,4
15 mei 2017
Jeroen Banus
Heldere en duidelijke communicatie. Eerlijk en goed verkoopproces. Altijd zeer snel antwoord op vragen.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9
09 mei 2017
Petra Alons
Slim!Makelaardij is een fijne makelaar met hart voor de zaak. Goed bereikbaar, er wordt snel gereageerd op mails, met altijd een duidelijke uitleg op vragen. Naast dat ze to the point zijn, krijgt verkoper ruimte genoeg om eigen verhaal te doen. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Prettig is het ook dat ze werken met een styliste, wat de presentatie van de woning ten goede komt. Kortom: ik ben erg blij met ze. Waarom geen 10 dan, zou je zeggen. In de regel geef ik die niet, een 9 geven is heel erg hoog voor mijn doen.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
03 mei 2017
Henk en Natasja
Na de succesvolle verkoop van mijn moeders huis in 2015 hebben mijn partner en ik ook gekozen voor Slim! Wij vinden ze zeer behulpzaam,duidelijk, ze geven goed advies en hebben een goede visie op de markt. Ons huis was ook super snel verkocht. Wij kunnen alleen maar zeggen Top!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
13 april 2017
Wilma Eefting
Natuurlijk zijn we heel tevreden over het snelle resultaat, maar ook over de informatievoorziening en de hele gang van zaken. Je hoeft nergens zelf achteraan te bellen, afspraken worden direct nagekomen. Eigenlijk zijn ze een voorbeeld van hoe het in de zakelijke dienstverlening standaard zou moeten gaan.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
05 april 2017
Anna & Floris
Een groot applaus voor de dames van Slim! Met hun hulp hebben wij ons droomhuis kunnen kopen! Enthousiast, positief en persoonlijk, en veel kennis van de lokale markt. Door snel en vastberaden te handelen is het gehele aankoopproces voor ons zeer plezierig verlopen en raden we iedereen aan met Slim! zaken te doen!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
25 maart 2017
Margriet
We vallen maar meteen met de deur in huis. Wáuw. Wat een fijne ervaring om met Slim! Makelaardij ons huis te verkopen! Het eerste contact gaf direct al veel vertrouwen; de makelaar kwam op tijd, ze was goed voorbereid en heel deskundig; met veel kennis van de woningmarkt in Groningen. Door haar zeer bruikbare tips en positieve daadkracht voelden wij dat het hele proces van verkoop bij dit super kantoor in goede handen zou zijn. Bijna sneller dan wij het konden volgen was ons huis, binnen vier dagen na de 1e bezichtigingen, naar volle tevredenheid verkocht Kortom, dit Makelaarskantoor is een toppertje en voor iedereen een grote aanrader.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
13 maart 2017
sjirk bijma
wij zijn zeer tevreden hoe alles is gegaan. alles is heel snel in gang gezet,de stylist belde snel voor een afspraak,de fotograaf belde snel voor een afspraak en het huis stond snel op funda wat uiteindelijk resulteerde in een snelle verkoop. dus al met al een snelle verkoop en iedereen blij. bedankt hier voor. familie bijma
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9
10 maart 2017
Esther
De dames van Slim hebben mijn woning snel weten te verkopen. Ik hoefde mij nergens druk om te maken en werd serieus genomen. Mail wordt snel beantwoord en ik werd daarnaast goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Dank dames!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,2
09 maart 2017
Joep Koster
Slim schakelt snel en zit kort op de bal. Ze staan naast hun opdrachtgever, denken mee, maar geven wel hun deskundig advies. Ze maken hun naam absoluut waar, ze zijn onderscheidend en competitief! Ik kan ze aan iedereen aanraden.
  • Enthousiasme: 7
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,2
08 maart 2017
John
Ik ben zeer tevreden over de diensten van Slim! Makelaardij. De duidelijke visie over de de beste wijze van verkopen van mijn woning en de goede, enthousisaste contacten met Wendy en Patricia heb ik als zeer prettig ervaren.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9
04 maart 2017
Snoep
Professioneel en direct in de communicatie. Prettig aanspreekbaar en denken mee.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 8

10
28 februari 2017
Natasja Van Bruggen
Mijn huis was super snel verkocht. Leuke dames die enthousiast en met passie hun werk doen
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
28 februari 2017
Natasja Van Bruggen
Het huis was super snel verkocht en zelfs ver boven de vraagprijs. Leuke spontane dames. Enthousiast en passie voor hun werk
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,2
22 februari 2017
Wanda Rijsdijk
Ik ben zeer tevreden over de dames van Slim! Makelaars. Tuurlijk... mijn huis werd in 6 dagen tijd verkocht, in een tijd dat de huizenmarkt goed is. En dan ben je al snel tevreden. Maar de reden dat ik voor Slim! Makelaars koos, is omdat ik een makelaar zocht waarbij ik me goed voelde, in de hoop dat eventuele kopers zich ook bij mijn gekozen makelaar zich goed zou voelen. En dat is gelukt bij Slim! Makelaars. Ik had 3 makelaars uitgenodigd voor een vrijblijvend gesprek. Eentje viel direct af vanwege de ietwat agressieve benadering qua verkoopstrategie. De tweede viel af vanwege de manier waarop zij hun huizen presenteren. En dus bleef Slim! Makelaars over, omdat: Ze weten hoe huizen in de markt gezet moeten worden mbt presentatie en de timing hiervan.  Ze zijn transparant, zowel naar koper als verkoper. Zeer professioneel. Duidelijk over de courtage. Snelle en duidelijke communicatie. Maar ook hun weg weten via social media en daardoor een grote doelgroep kunnen bereiken. Het filmpje van mijn huis is bijvoorbeeld  ruim 7400 keer bekeken. Het huis is inmiddels verkocht en in april vindt de overdacht plaats. Tot zover mbt het regelen van alle zaken ben ik zeer tevreden.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
18 januari 2017
Wieke van Vugt
De dames van Slim zijn kundig, enthousiast, duidelijk, open, persoonlijk en ook zakelijk, gewoon helemaal goed.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,4
18 januari 2017
Dagmar Haverkamp
Erg aardige dames die onze woning op professionele wijze verkocht hebben in een week tijd. Ze hebben verstand van zaken en bieden goede service.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

8,4
17 januari 2017
Sievert
Alles wat je van een verkopend makelaar mag verwachten! Uitstekende communicatie; direct na elke bezichtiging, een uitgebreid verslag te lezen op je persoonlijke site, wat erg prettig is. Ons huis is tijdens de kerstadgen verkocht, omdat onze makelaar (Wendy) tijdens deze dagen gewoon bereikbaar was voor potentiele kopers!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 8

9,2
11 januari 2017
H. Burgstra
Perfect geholpen, super service. Geweldig team, die doen wat ze beloven! Top. En enorm bedankt voor alles.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,2
10 januari 2017
Hugo Evers
Kort maar krachtig......profs.....hun hele positieve houding....bij de les zijn.....puntjes op de I....HET WAS VOOR MIJ EEN HELE LEUKE ERVARING.....ZO'N OP ELKAAR INGESPEELD JONGE VROUWEN TEAM.........en binnen een paar dagen het gewenste resultaat......TOPPERS....
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 9

8,6
09 januari 2017
Wietse Bijma
Tevreden: Goede presentatie, hulp bij presenteren van de woning, duidelijk voortraject (wat gaat er tot aan de koop gebeuren), bezichtigingen op open dagen, Verbeterpunt: We moesten een aantal keren achter informatie aan, bijvoorbeeld de contactgegevens van de koper.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,4
19 december 2016
T. W.
SLIM heeft mij goed geholpen met de verkoop van mijn woning. De verkoop is snel verlopen. Na de bezichtigingen werd ik gebeld door Wendy of kreeg ik een bericht in de digitale omgeving. Verdere communicatie verliep via Patricia en kon altijd bij haar terecht voor vragen of verzoeken. Heldere en duidelijk communicatie.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

8,8
16 december 2016
Pui Yeng
Ik heb een heel prettig verkoopproces gehad met Wendy en haar team. Het is ontzettend snel gegaan en Wendy heeft de verkoop goed en tactisch begeleid. Goede onderhandelingskills en je merkt echt dat ze weet waar ze mee bezig is. Patricia was een grote steun en heeft altijd snel gereageerd op vragen of verzoeken. Altijd heldere communicatie en in zo'n proces is dat echt het halve werk.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9
14 december 2016
Cok Bakker
Zeer tevreden over de persoonlijk getinte contacten, de extra inspanning die zonder probleem werd geleverd vanwege een complexer dossier (geografische afstand en verhuurdersproblematiek).
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
13 december 2016
maayke de boer
De dames van Slim Makelaardij zijn inderdaad slim:-), maar bovenal daadkrachtig, duidelijk en verstaan hun vak. Vlotte en vriendelijke communicatie!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
08 december 2016
Maarten Wubben
Slim! Makelaardij heeft ons uitstekend geholpen met de aankoop van ons huis in een dusdanig overspannen woningmarkt dat een goede begeleiding voor ons onontbeerlijk was. Vanaf het eerste moment werd ons duidelijk hoezeer Slim! onze belangen behartigde, bijvoorbeeld door ons aan te moedigen hen zoveel op de hoogte te houden van enige ontwikkelingen, altijd snel te reageren op mails en telefoontjes, bijzonder veel initiatief te tonen - ook tijdens onderhandelingen - richting ons en makelaars, contracten uitgebreid te bestuderen, en niet aan te sturen op deals die niet in ons belang waren, ook al zouden zij zelf daarmee natuurlijk wel succesvol ons dossier kunnen sluiten. Met andere woorden, een zeer competente, kordate, billijke, mensgerichte makelaar die ik zeker zonder voorbehoud zou aanbevelen!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
06 december 2016
Edgar de Groot
Ik heb nu ervaring met Slim Makelaardij bij de aankoop van mijn nieuwe woning en de verkoop van mijn oude huis. Beide zijn top verlopen. Met goede onderhandelingen mijn nieuwe huis een flink stuk goedkoper gekregen en mijn oude huis verkocht voor de vraagprijs... Ik heb dus niets te klagen. Ik heb mijn eigen persoonlijke beperkingen en ook daar heeft Slim niet moeilijk over gedaan. Ze hebben me bij alle punten erg goed geholpen. Alles op 10? jazeker, want ik kan geen enkel punt bedenken wat beter had gekund. Onrealistisch? nee, vind ik niet.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,6
25 november 2016
Fam Venema
Uitstekende dienstverlening en een prima prijs voor onze woning gekregen!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 9

9
24 november 2016
Stefan Blom
Wij zijn zeer tevreden. Slim Makelaardij is jong, snel en fris. De huizenmarkt kenden we niet en voelden ons er ook zeker niet vertrouwd bij. We werden voorzien van kundig advies, gaven ons vertrouwen in de aankoop van ons eerste huis. Deze makelaar heeft ons goed geholpen.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
17 november 2016
Annemarie
Fijne mensen om mee 'samen' te werken. Luisteren goed naar wat de klant wil en zijn qua contact erg plezierig. Prijs en kwaliteit top! Binnen no time officieel het huis verkocht dankzij 'Slim! makelaardij'.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
12 november 2016
Thea smit
Ik vind het kantoor een aangename plek , open en vrolijk. De aanwecxigheid van alleen maar dames geeft mij ook eeen goed gevoel. De communicatie met de makelaar is goed , zelfs de gesprekken buiten openings uren verliepen vlot. Als koper ben je geneigd snel te willen reageren maar de makelaar is er dan om de rust er weer in te brengen. Deze makelaar heeft goed werk geleverd. Na de koop goed afgehandeld.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9
04 november 2016
Antigone Reisiger
Professioneel maar toch informeel. Ze zijn snel met het regelen van bezichtigingen en ook wanneer je elke dag werkt valt er wel iets te regelen. Tijdens bezichtigingen zijn ze kritisch en eerlijk over de woning.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
24 oktober 2016
Youri
Super geholpen bij het vinden van ons droomhuis!!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
24 oktober 2016
Slingerland
Ons huis binnen een week verkocht! Geweldig!!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
19 oktober 2016
Elsbeth
Er wordt veel aandacht besteedt en goed geluisterd naar jouw eigen wensen en daarnaast duidelijk uitleg gegeven over de stappen die moeten worden genomen. En je wordt heel snel geholpen met alles! Ik heb mijn huis jaren geleden gekocht en nu razendsnel verkocht met hulp van Slim! Makelaardij! Nu op naar een nieuwe woning!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
14 oktober 2016
Maurice
Duidelijk, vriendelijk, actief, denken mee, snel en gaan met het social media tijdperk mee om meer mensen te bereiken. Kortom TOP ! Dat het huis met 1 ronde bezichtigingen verkocht is helpt natuurlijk ook erg mee !!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
08 oktober 2016
David Farzanh & Debbie Hooijenga
Wij zijn zeer tevreden over Slim! Makelaardij. Heldere, duidelijke en snelle communicatie. Korte lijnen, klantgericht en doortastend. Goede kennis van de woningmarkt. Enthousiaste medewerkers en de klant staat centraal bij hen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
02 oktober 2016
Arjan Brouwer
Snelle reacties, zeer goede service, zowel in aanloop naar de verkoop als in de begeleiding richting de notaris. Goede tips om de verkoopbaarheid te vergroten en een handige verkoopstrategie gevolgd. Alle medewerkers zijn op de hoogte van het dossier, op elk moment van de dag worden relevante vragen beantwoord.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,2
22 september 2016
Mariëlle
Zorgvuldig, meedenkend, kordaat, heldere communicatie, snelle verkoop, huis is binnen een week verkocht voor een mooie prijs!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,8
20 september 2016
sophie Lamothe
heel professioneel. Contact is aangenaam en snel. Enthousiaste medewerkers. Heel vriendelijk. Communicatie tussen makelaardij en klant is heel snel en duidelijk.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
19 september 2016
Fam Oviedo
We zijn zeer tevreden over de verkoop en aankoop van onze woning door de dames van Slim! Zeer plezierig geholpen, deskundig en correct, kortom een echte aanrader als makelaar!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
15 september 2016
Roland Bodenstaff
Zijn duidelijk en helder in hun communicatie en hebben voor een prima prijs mij huis weten te verkopen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
06 september 2016
Piet de Vriescher
Top makelaarskantoor, kennis van zaken en de dames staan altijd voor je klaar! Ga zo door dames! Gr Piet de Vriescher
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
24 augustus 2016
J. Graventein
De dames van Slim! weten waarover ze het hebben. Door transparant met je te communiceren en met gedegen marktkennis, kan ik alleen vol lof zijn over de manier waarop mijn huis is verkocht! Ik kan ze absoluut aanraden! Dank jullie wel!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
19 juli 2016
Henk
Zowel bij de aankoop als bij de verkoop van mijn woning ben ik vakkundig bijgestaan door de dames van Slim! Zeer enthousiast en professioneel!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
11 juli 2016
Patricia
Super kantoor met een super team!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9
25 mei 2016
Marianne van Veen
Ze houden zich goed aan afspraken. zijn enthousiast en onderhandelen goed.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 7
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
18 april 2016
Henk en Greetje
Snelle reactie Enthousiast Komen afspraken na, ze zijn creatief en hebben veel marktkennis,
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9
29 maart 2016
Mirjam
Snel, correct, vriendelijk, behulpzaam
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,2
05 maart 2016
Ineke Postma
Slim! heeft ons als aankoopmakelaar heel goed begeleid bij de aankoop van ons huis. Ze zijn deskundig, betrokken, enthousiast en eerlijk. Wij zouden Slim! echt aanraden!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9
03 maart 2016
Caspar Kraaijpoel
Erg vriendelijk personeel en de deskundigheid is duidelijk vanaf het eerste moment. Iedereen doet echt hun best voor je als je tussen je drukke werkweek door toch een bezichtiging wil plannen of last minute iets anders wil. Voortraject, onderhandeling en nazorg allemaal tip top in orde.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 9

10
03 maart 2016
B. Boogers
Ben zeer tevreden, dit heb ik ook al vermeld bij mijn beoordeling van de verkoop van mijn oude huis! Ze waren ook 'mijn' makelaar bij de aankoop van mijn nieuwe woning!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
03 maart 2016
B.Boogers
Ben zeer tevreden over de zeer goede en proffessionele begeleiding m.b.t. de verkoop van mijn oude woning en de aankoop van mijn nieuwe woning! Ik kon in beide situaties rekenen op de betrokkenheid van deze dames. Ze zijn heel gedreven in wat ze doen en de belangen van hun klanten staat bij Slim Makelaardij voorop! En wat ik heel belangrijk vind is dat zij hun beloftes nakomen!! Slim Makelaardij verdiend het om de titel beste makelaardij van 2015 te krijgen!!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
03 maart 2016
Sanne de Haan
Een jong en enthousiast makelaarskantoor! Hebben mijn huis binnen een week verkocht met veel zorg en aandacht voor details. Goed interieurstylingsadvies, mooie foto's en een snelle verkoop! Tevredener kan niet!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
03 maart 2016
Sybrand Klompstra
Wij zijn heel tevreden met Slim! Leuke mensen en fijn contact. Wij zijn heel goed geholpen en geadviseerd en hebben daardoor binnen no time ons huis verkocht! Een dikke aanrader
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
23 december 2015
Monica
Deze dames staan altijd én vriendelijk voor je klaar, maken waar wat ze beloven.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,2
10 oktober 2015
Douglas Streeter
Goede inzicht in de markt. Snelle en duidelijke communicatie. Vriendelijke service.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
30 september 2015
Marit Leuverink
Professionals die weten waarover zij het hebben! Hebben binnen 3 weken mijn huis verkocht en fantastisch geholpen met de aankoop van een nieuw huis. Ze staan naast je, beantwoorden al je vragen en weten hoe spannend het voor je is.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
09 augustus 2015
Rik Spekken
1) Realistische vraagprijs 2) Goede tekst + foto's voor Funda 3) Slimme verkoopstrategie 4) Goede en oprechte communicatie
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9
01 augustus 2015
Anita Bakker-Wit
Wij zijn bewust met Slim Makelaardij in zee gegaan omdat zij weten waar ze het over hebben. Onze ervaring met mannelijke makelaars waren niet zo goed. Maar deze twee vrouwen weten waar ze het over hebben en denken met je mee. Maar ook de medewerkers op kantoor zijn erg vriendelijke en denken ook zeker met je mee. Alleen maar lof voor dit geweldige makelaars kantoor. Zij hebben ons huis prima op de markt gezet en is ook snel verkocht. Bedankt Wendy en Alina!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,4
06 juli 2015
Petra & Erik
Slim makelaardij als aankoopmakelaar, echt een aanrader. Ter zake kundig, helder, vriendelijk en to the point. Je doorloopt een duidelijk stappenplan. En doordat Slim makelaardij geraffineerd weet te onderhandelen, bereiken ze een lage koopprijs waardoor ze zichzelf ook nog eens ruimschoots weer terugverdienen!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,6
05 juli 2015
M.B. Schur
Huis binnen 3 weken verkocht. Communicatie en afhandeling praktische zaken verliep soepel. Het team van Slim is makkelijk bereibaar en voorzien je snel van antwoord op vragen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,8
02 juli 2015
Sander van Lochem
Zeer tevreden: Het team van Slim makelaardij is zeer positief ingesteld en men gaat er volledig voor! Goede duidelijke opbouw van verkoopplan van je huis, heldere communicatie. Daarnaast werkt Slim met een zeer goede stylist en fotograaf, die oog voor details heeft en heb je zelf er geen omkijk na. Ook hoef je tussentijds niets vooruit te betalen wat pas achteraf definitief verrekend wordt met de verkoop van het huis. Kortom, echt een aanrader om Slim in de armen te nemen!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
26 juni 2015
Eric Brands
Uiterst kundig, huis binnen een week verkocht, vooral vanwege goede begeleiding van Slim! Makelaardij. Enthousiast, klantgericht, prima zicht op de markt en kundig in onderhandelingen. Voorbeeld voor veel organisaties!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,8
20 mei 2015
Marscha Brokke
Vriendelijk en professioneel, uitstekende kennis van zaken. Huis binnen 6 weken verkocht. Absoluut een aanrader!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9
18 mei 2015
Wytske Huizinga
Makelaarskantoor met kennis van zaken. Snelle reactie (binnen 1 dag!) op vragen en goed advies. De fotorapportage zag er super uit, mede dankzij de inzet van de styliste. Ook bij de bezichtigingen altijd keurig op tijd om de geïnteresseerde kijker te ontvangen en als de bezichtiging was afgerond vaak op dezelfde dag een terugkoppeling. Tijdens de onderhandeling was Wendy erg scherp, wat resulteerde in een goede prijs. Al met al heb ik de samenwerking als erg positief ervaren, aanrader!!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

10
06 mei 2015
NRoos
Huis binnen 2 weken verkocht.....super leuke dames...nemen echt de tijd voor je ....zeer behulpzaam....aanrader!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
06 mei 2015
N.H. Kuin
Een zeer goed makelaarskantoor,vriendelijk, hulpvaardig en snelle verkoop. Koper binnen 2 dagen de gevonden.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,8
19 april 2015
roel eerkes
huis snel verkocht
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,8
31 maart 2015
Johan Rozema
Enthousiast makelaarskantoor dat met een goede en creatieve aanpak ons huis snel wist te verkopen. Het advies over de te hanteren vraagprijs was goed onderbouwd (veel beter dan de overige makelaars die we hadden uitgenodigd). Slim heeft dus goede marktkennis. Overtuig je zelf en nodig Slim uit als je je woning wilt verkopen.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
27 maart 2015
Anita
Alle stress rondom de aankoop van mijn eerste woning werd weggenomen. Vanaf het begin tot het eind werd ik goed geholpen. Al mijn vragen werden snel beantwoord, ook na werktijd! Kortom: goede eerste indruk, prettige contacten, deskundig, voortvarend, belangstelling en persoonlijk. Ik raad Slim! Zeker aan.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
16 maart 2015
peter v.d.veen
slim en snel maar ook vakkennis
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
12 maart 2015
Hildebrand en Gonda
Slim! heeft ons perfect geholpen bij de aankoop van ons nieuwe huis. Alina hield ons altijd goed op de hoogte van de onderhandelingen, en wist de prijs flink omlaag te halen. We kregen goed advies over de strategie, bouwkundige keuring en taxatie. Daarnaast reageren ze snel en altijd vriendelijk. Aanrader!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,8
02 maart 2015
Michel en Annette
Slim heeft een goede inschatting gemaakt van de verkoopprijs en goede adviezen qua presentatie gegeven waarmee het huis niet te lang maar ook niet te kort te koop heeft gestaan. En daar we beiden werken was het ook erg handig dat ze op alle manieren even makkelijk bereikbaar zijn, via de persoonlijke website, SMS's, telefoon of email je kreeg altijd snel een duidelijk antwoord. En (hoewel het misschien tegenwoordig niet meer zo is) het zijn ook geen stoffige makelaars in pakken maar jonge mensen die met je meedenken en ook buiten de verkoop om een praatje maken. Dat maakt het contact lekker laagdrempelig.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
26 februari 2015
Gertie en Kitty
Wij zijn best veeleisend en bij enige twijfel of een vraag pakte ik de telefoon of stuurde een mail. Er was altijd snel een antwoord of geruststellend bericht. De stress is bij mij hierdoor behoorlijk minder geworden. Huis binnen drie mnd verkocht. Nieuw huis gekocht binnen een maand. Dankzij de hulp van Wendy en Alina. Niet alleen woorden maar ook daden bij Slim makelaardij! Bedankt.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
26 februari 2015
G. Ritsema
Perfecte service en leuke enthousiaste mensen die hun vak verstaan!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,2
24 februari 2015
fam Snip
We hebben met 3 makelaars een intake gesprek gevoerd. Meteen na het eerste gesprek met Wendy hadden we al een goed gevoel. En zij kwam met een realistische vraagprijs die overeen kwam met wat wij zelf in gedachten hadden. De foto presentatie op Funda was ook erg goed, wat direct al in de eerste weken tot veel bezichtigen leide. Het huis was binnen enkele weken verkocht.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
20 februari 2015
Aaltje
Slim! Makelaardij heeft ons geholpen bij de aankoop van ons nieuwe huis. Wij zijn ontzettend tevreden omdat ze alles gedaan hebben om de woning zo voordelig mogelijk te kunnen kopen en dat is wat ons betreft gelukt! Ze hebben alles goed onderzocht en waren sterk in de onderhandeling. Wij wonen nu met plezier in ons nieuwe huis en dat is allemaal te danken aan Slim! Makelaardij. Dus iedereen die een woning zoekt, raad ik aan bij hun te informeren, zij helpen je echt!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

2,8
18 februari 2015
Jimmy
12 -02-2015 afspraak gemaakt voor de verkoop van ons oude huis en voor de aankoop van ons nieuwe huis . De afspraak stond gepland voor 18-02-2015 . Vanochtenden 18-02-2015 werden we gebeld dat de afspraak niet door kon gaan omdat ze het te druk hebben met de bestaande klanten. Dit heb ik nog nooit eerder mee gemaakt ze hebben 6 dagen de tijd gehad om te bedenken dat ze het te druk hebben .
  • Enthousiasme: 1
  • Snelheid van reageren: 1
  • Afspraken nakomen: 1
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 1

10
12 februari 2015
G.B. Wartena
Een cliënt van ons kantoor is overleden en de erfgenamen (woonachtig in het westen) hebben ons gevraagd het appartement in de stad Groningen te verkopen. Aangezien Slim! Makelaardij een goede naam heeft, zijn wij met hun in zee gegaan. Het verkoopproces verliep zeer voorspoedig. Goede samenwerking tussen makelaar, styliste en fotograaf. Goede communicatie van begin tot eind. Bij dit makelaarskantoor geldt: klant is koning.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
09 februari 2015
Bart Westerveen
Enthousiast, duidelijk, doortastend, betrokken en met kennis van zaken. Wij hadden Wendy als aankoopmakelaar en zijn zeer tevreden. Absolute aanrader.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
13 januari 2015
Erwin
Januari 2014 hebben we het huis van Inge in 1 week verkocht bij slim makelaardij naar onze tevredenheid. Presentatie van het huis was super evenals het contact met de medewerkers, daarom hebben we ook besloten om mijn huis eerder dan gepland te koop te zetten, en weer met hetzelfde resultaat:) goede presentatie goed contact met de medewerkers, direct antwoord op mijn vragen via mail en telefoon. Het huis in een paar week verkocht waardoor ik(Erwin)en Inge nu samen een huis hebben kunnen kopen voor ons gezin. Kortom wij zijn super tevreden klanten die onze beide huizen snel verkocht hebben, Slim is een moderne makelaardij die gebruik maakt van oa fotograaf, styliste, social media etc echt dingen waardoor het huis super gepresenteerd word.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9
31 december 2014
Karen Alons
De eerste keer binnen komen op kantoor was al prettig. Ontvangst goed, fris kantoor met vriendelijke mensen. Mijn wensen werden snel begrepen. Gelukkig vond ik snel een huis en dan is het heel fijn en goed als Alina dan nog eens kritisch door het huis loopt en het zakelijk bekijkt. Ze heeft fijn en snel onderhandeld, Kwam alle afspraken na. Alle contacten waren prettig, per mail, WhatsApp, telefonisch en op kantoor. Ook met de anderen, Wendy en Patrick. (Allemaal 9 omdat ik niet in perfectie (= 10) geloof)
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
27 december 2014
Ka Yeung
Toen ik mijn tussenwoning in Groningen wilde verkopen heb ik drie verschillende makelaars benaderd om tot een realistische vraagprijs te komen. Slim! Makelaardij hanteerde de hoogste vraagprijs, maar belangrijker nog was dat het gevoel vanaf de eerste seconde meteen goed was! Wendy kwam erg enthousiast, eerlijk en doortastend op me over, en na een uitgebreid en goed onderbouwd verslag hoe ze tot de vraagprijs kwam was de keuze voor Slim! al gauw gemaakt. Dit bleek achteraf geen goede keuze, maar een fantastische keuze geweest te zijn! Zelf had ik gehoopt dat de woning binnen een half jaar verkocht was, maar het is Slim! gelukt om de woning binnen 2 weken te verkopen voor een prijs die boven de vraagprijs lag! Tijdens het korte verkooptraject viel het mij op dat het team zich echt voor je inzet. De medewerkers van Slim! hebben geen 9 tot 5 mentaliteit en zochten wanneer het nodig was ook buiten hun kantooruren contact, waardoor ik het positieve gevoel kreeg dat ze bovenop het verkoopproces zaten en ze mijn woning nog liever wilden verkopen dan ikzelf! Van het eerste mailcontact tot na de sleuteloverdracht was alles duidelijk en perfect geregeld. Ik zou deze makelaardij aan iedereen aanbevelen en vind het jammer dat ze alleen in de provincie Groningen operatief zijn. Toppers van Slim! Makelaardij, nogmaals hartelijk dank voor de vlotte verkoop en heel veel succes voor de toekomst!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8
14 november 2014
Leo Hardus
Snelle en goede communicatie tot en met de overdracht
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

10
24 oktober 2014
Bart Jan en Judith
Wendy was onze aan- en verkoopmakelaar en heeft haar werk fantastisch gedaan, ze is enthousiast, kundig, reageert tijdig en staat haar mannetje. Ons oude huis was snel verkocht door een goed gekozen strategie en ons nieuwe huis hebben we dankzij oplettendheid en snelle actie en reactie van Slim! kunnen kopen. Top dus!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,8
17 oktober 2014
Rob van Paassen
Alina van Slim! Makelaardij heeft de verkoop van mijn woning begeleid. Dit was geen standaard klus aangezien het om een industrieel pand ging dat verbouwd is tot woning. Bij de bepaling van de vraagprijs en bij de presentatie op Funda is goed gekeken naar mogelijke doelgroepen. Uiteindelijk is mijn woning binnen drie weken verkocht tegen een prijs waar is zeer tevreden mee ben. Ook na de ondertekening van de koopovereenkomst heeft Alina kundig gehandeld. Al met al is Slim! Makelaardij een enthousiast kantoor die in staat zijn om ook niet-alledaagse panden te verkopen.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,8
09 oktober 2014
Annemiek & Rene
Binnen drie weken ons appartement verkocht! Wendy is een zeer sterke onderhandelaarster die een juiste vraagprijs neer zet binnen de huidige woningmarkt. Wij waren zó tevreden dat we haar direct ook hebben ingehuurd als aankoopmakelaar. Hier heeft ze ook weer fantastisch onderhandeld waardoor wij een prachtig huis hebben kunnen kopen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,6
05 september 2014
Harold
Binnen vier weken nadat wij ons appartement via Slim! Makelaardij te kopen hadden gezet was hij verkocht. Dit komt mede door de goede advisering en begeleiding van Alina. Alina is enthousiast en deskundigheid. Het contact via Slim! is verder persoonlijk en punctueel. Erg fijn in een toch wel hectische periode.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,4
21 augustus 2014
Anja Nieuwold, Alie Nieuwold
We hebben voor de verkoop van ons huis met vier makelaars gesprekken gehad waarna we voor Slim! Makelaardij hebben gekozen en daar hebben we geen moment spijt van gehad. Wendy was enthousiast, betrokken en had gevoel voor humor. Ons huis is verkocht een week nadat het op Funda stond. Ook tijdens de rest van het traject tot en met de officiële overdracht heeft Wendy ons goed begeleid. Met als bekroning een fles champagne om de overdracht te vieren. Slim! Makelaardij is verfrissend en beslist een aanrader!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

9,8
17 augustus 2014
Elena Soldati
Abbiamo acquistato casa a Groningen senza conoscere la città' : Wendy ci ha assistito con efficienza, simpatia, competenza e rapidità'. Wendy ci ha aiutato inoltre con suggerimenti pratici e molto utili. Grazie Wendy!!!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,6
11 augustus 2014
Manuel Melo
Very professional service, beyond the call of duty. Instrumental in getting a good deal.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,6
06 augustus 2014
Alies Ybema
Goede, snelle service. Handige intra-net site. Prettig contact.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9
04 augustus 2014
Bart Bosch
Scherpe prijs bedongen bij aankoop van onze woning. Goede inschatting gemaakt en strategisch sterk onderhandeld. Daarin onderscheiden de dames van Slim! zich van de rest. Ze kennen de markt als hun broekzak en weten wat financieel mogelijk is. Verder correcte afhandeling en prettige communicatie.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

8,8
22 juli 2014
Jordi Lageman
Woning is binnen een maand verkocht. Zeer goede en vriendelijke dienstverlening tegen een scherp tarief!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9
10 juli 2014
Gino
Erg tevreden, mede dankzij Slim (Wendy in het speciaal) is mijn woning in een kleine 3 maanden verkocht. Erg betrokken en een goede communicatie en service. Aanrader!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
23 juni 2014
Huub Emons
Geweldige communicatie en marktkennis! Prettig om zaken mee te doen; goede terugkoppeling van de bezichtigingen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
04 juni 2014
Josephine Anderson
Wonderful team, very enthusiastic! Everything went very smoothly thanks to Slim!. Definitely highly recommendable.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
04 juni 2014
J P Nijdam
hebben snel voor mij mijn woning verkocht en leuke mensen en hebben alles goed voor elkaar
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
02 juni 2014
Marloes Verheul
De meiden van Slim! zijn stuk voor stuk kundig en weten wat ze willen. Ze communiceren elke stap, maken goed gebruik van hun klantenintranet en ze hebben een prettige manier van communiceren. Wendy ( onze makelaar van het kantoor) heeft ons aldoor goed op de hoogte gehouden, en heeft ons huis supersnel voor ons verkocht (binnen 5 weken! ). Ook hebben ze ons doorverwezen naar een goede hypotheekadviseur, zodat wij ook met een gerust hart een nieuwe woning konden kopen. Slim! biedt een goede service, werkt samen met een goede fotograaf, en een kundige styliste. Al met al was de verkoop van onze woning niet zo spannend door de samenwerking met de meiden van Slim! De fles bubbels na de overdracht van de woning was een leuke attentie :)
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9
02 juni 2014
Fam. Westerhof
Klantvriendelijk, prettige contacten. Goede informatie. Nakomen van afspraken. Al met al: zeer tevreden.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9
19 mei 2014
Jan Derk Sluurman
Leuk en enthousiast team. Ze hebben de aankoop van mijn huis deskundig en perfect begeleid.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,4
03 mei 2014
Jakob Bos
Van Slim heb ik mijn huis onlangs gekocht. Alina is heel enthousiast, heeft zich echt verdiept in de eigenschappen van de woning en geeft vele praktische tips. Prima service ook als je iets extra's vraagt. Als ik nog eens weer ga verhuizen, dan weet ik waar ik moet zijn voor de verkoop!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9
28 april 2014
Feitse Dijkstra
Advies was goed. Inschatting van de waarde van de woning was perfect. Ook de suggesties om in een (andere) richting te gaan zoeken. Die hebben me uiteindelijk zelf bij mijn nieuwe huis gebracht. Tijdens de onderhandelingen was Alina voor mij een goede gesprekspartner om tot het juiste eindbod te komen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,2
18 april 2014
Yvonne Brokken
De waarde van de woning is onderschat.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 7

10
02 april 2014
Jeanne en Henny
Gedegen lokale marktkennis; Snel en accuraat; Goede communicatie; Zeer klantgericht; Realistische prijsstelling; Zeer prettige samenwerking; Kortom, zeker aan te bevelen!!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
05 maart 2014
Maurice
Alina en haar medewerkers zijn onvermoeibaar, accuraat en stipt. Alina toonde zich bij de aankoop van ons huis een meester in de details en een uitzonderlijk scherpe onderhandelaar. Door Slim makelaardij hebben wij ons droomhuis weten te bemachtigen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
08 januari 2014
Karin
Bij het zoeken naar een makelaar voor de aankoop van een woning sprong de website van de dames van Slim! er duidelijk boven uit. Contact met Wendy verliep erg prettig, behulpzaam en meedenkend, snel antwoord op vragen. Bij het onderhandelen duidelijk en realistisch advies en zo zit ik nu genietend op de bank van mijn eerste huisje!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
07 januari 2014
Louis Noordberger
De dames van Slim makelaardij zijn zo slim bezig door gebruik te maken van Twitter, Facebook, de advertentie sites en professionele mensen zoals fotografen en stylisten dat je woning professioneel op de markt wordt gezet. Hierdoor is onze woning binnen 3 maanden verkocht. En dat met de zomervakantie ertussen. Slim makelaardij is voor ons de beste oplossing tot de goede verkoop van ons huis. Wij zullen de dames zeker aanbevelen aan mensen die hun huis zouden verkopen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,8
03 januari 2014
Fawwaz
De meiden van Slim makelaar werken hard voor je en zijn zeer actief. Ze staan altijd voor je klaar en je wordt direct op te hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Ze zijn zeer vriendelijk en professioneel.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 9

9,6
20 november 2013
Arjan en Judith
We waren zeer tevreden over Slim! als verkoopmakelaar, vandaar dat we ook voor hun gekozen hebben als aankoopmakelaar. Opnieuw een zeer goede keuze! Alina heeft duidelijk veel technische kennis. Bij de bezichtigingen werd alles grondig door haar gecheckt. Ze is zeer professioneel en laat niet met zich sollen. Er werd altijd tijd voor ons vrijgemaakt als we vragen hadden en afspraken worden goed en tijdig nagekomen. Wij zijn zeer tevreden over Slim! en kunnen Slim! van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een makelaar.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9
16 november 2013
Jacco en Karin
Prachtige foto's, goed stylingadvies, snelle en professionele begeleiding en woning binnen twee weken verkocht! Nogmaals bedankt Alina en Wendy voor het prettige contact. Wij zullen jullie zeker aanraden!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

10
07 november 2013
Mirjam & Jaap
Dankzij Slim Makelaardij hebben we onze woning in een korte tijd (5 weken) kunnen verkopen. De samenwerking is ons goed bevallen. Hun snelle en klantgerichte service en de daarbij behorende marktkennis zijn een van de vele positieve eigenschappen! Kortom een aanrader. Slim nogmaals bedankt! Gr, Mirjam & Jaap
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
04 november 2013
Daniel
Door de stylist en de professionele foto’s zag ons huis er zeer aantrekkelijk uit. Binnen twee weken was de verkoop rond. We waren zo tevreden over Slim dat ze ook de aankoop van het nieuwe huis hebben verzorgd. Zelfs buiten kantoortijden gingen de onderhandelingen door. Binnen een week was de aankoop rond. We zijn dan ook zeer tevreden over de accurate en professionele aanpak en bevelen Slim! van harte aan
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
30 oktober 2013
Koert en Marjan van Ittersum
Slim heeft ons geholpen bij de aankoop van een woning in Haren. Het was een geweldige ervaring. Onze ervaring sluit nauw aan bij de beschrijvingen die anderen geven. Slim is professioneel en laat niet met zich kisten. Een bijzonder additional aspect is de technische kennis van zaken die Alina in het aankoopproces meebrengt. Dit levert ons inziens een unieke kijk op zaken die bijzonder effectief is tijdens het onderhandelinkgsproces. Als u op zoek bent naar een makelaar in Groningen, dan raden wij u aan om contact op te nemen met Slim Makelaardij! U zult er geen spijt van krijgen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,2
29 oktober 2013
Gerke Teitsma
Mijn vriendin en ik zijn erg blij met Slim! Makelaardij. In een voor ons vrij drukke periode (i.v.m. geboorte zoontje) is het gelukt onze woning binnen 2,5 maand te verkopen. Slim! heeft ons perfect begeleid en geadviseerd en hield ons tijdens het verkoopproces uitstekend op de hoogte van de vorderingen.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,4
23 oktober 2013
Guus Belt
Mijn keuze viel in eerste instantie op Slim makelaardij om de goede presentatie op internet van de door hun aangeboden huizen, daarnaast was ook het eerste gesprek met Wendy van den Herik een gesprek met iemand die kennis van zaken heeft, waardoor een huis qua prijs goed in de markt wordt. Het huis was dan ook in no time tegen de vraagprijs verkocht.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

8,8
07 oktober 2013
Johannes Ploeg
Voor de verkoop van mijn woning heb ik van Slim! Makelaardij een goede offerte gekregen met een gedegen en vakkundig verkoopadvies van Wendy. Makelaardij Slim! is een "no-nosense" en "low cost/no cure no pay" makelaar waarbij je weet waar je aan toe bent en zonder al te veel poespas. Het enthousiasme tijdens de begeleiding en het persoonlijk contact werd door mij als ze prettig en laagdrempelig ervaren. Daarnaast word je bij Slim! bijzonder goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen omtrent de verkoop van jouw woning en de door de makelaar gedane werkzaamheden via hun klanten intranet. Ik kan makelaardij Slim! dan ook van harte aanraden bij mensen die een woning in Groningen willen kopen, of verkopen, vanwege de uitstekende begeleiding, vakkennis, de reële verkoopstrategie en het enthousiasme dat Makelaardij Slim! mij tijdens de verkoop van mijn woning geboden heeft!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

10
04 oktober 2013
Andrea Hofstee
Slim! makelaardij was mijn aankoopmakelaar bij het kopen van mijn eerste, eigen woning. Zonder hulp van Slim! had ik het niet gered. Het vertrouwen was er al en dat werd alleen maar bevestigd! Slim! makelaardij is vriendelijk, professioneel, oprecht en betrouwbaar en heeft echt hart voor de zaak! Vanaf het eerste gesprek met Alina verliep alles volgens plan. Er werd samen met mij gekeken naar welke woning bij mij zou passen en het verdere traject van bezichtigingen en uiteindelijk het tekenen van de akte bij de notaris verliep erg prettig. De lijnen zijn kort en er werd altijd tijd vrijgemaakt voor informatie en advies of gewoon voor het beantwoorden van een simpele vraag. Slim! makelaardij, met name Alina, heeft zich enorm voor mij ingezet! Dankzij hen heb ik in korte tijd mijn droomhuis gevonden! Slim makelaardij, bedankt! Andrea Hofstee
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

7,4
25 september 2013
Hein de Vries
Alina is zeer enthousiast, klantvriendelijk en denkt met de klant mee. Ze heeft echter 2 belangrijke steken laten vallen waardoor ik het cijfer flink naar beneden heb bijgesteld. 1. Het eerste bod van de koper was zeer laag. Door daar wel op te reageren en beginnen met onderhandelen, is m.i. de uiteindelijke prijs lager uitgevallen dan nodig was geweest. Dit heeft ons 2500 tot 5000 euro gescheeld. 2. Een paar maanden na de verkoop/overdracht hadden we een klein geschil met de koper. Alina heeft hierbij nauwelijks moeite gedaan om het voor ons op te lossen. Ik kreeg heel sterk het idee dat ze dacht: het geld is binnen, op naar de volgende klant. Deze nazorg vind ik ronduit slecht.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 7
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 7

9,4
13 september 2013
E. mulder
We zijn erg tevreden over de aankoopbegeleiding. Er is ons heel veel geregel uit handen genomen en de aankoop verliep zeer soepel!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

8
27 augustus 2013
Corina de Wagt
Binnen 2 weken je eigen huis boven de vraagprijs verkopen en je nieuwe huis voor een prima prijs kopen.... Wat moet je daar verder nog aan woorden aan toevoegen?! Goed overleg met ons als klant en goede, duidelijke onderhandelingstactiek. Goed geluisterd naar de ideeën en wensen van ons als klant. Leuke, toegankelijke makelaars!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 7

9,4
20 augustus 2013
Bart-Jan Prak
Wij zijn erg tevreden over Slim! Ons huis is binnen vijf maand verkocht. Het hele team is enthousiast, ze geven goede adviezen en hebben kennis van de markt en anticiperen daar goed op. Met name de bergen werk die Wendy met veel enthousiasme en doorzettingsvermogen heeft verzet na de verkoop onder voorbehoud, waarderen we enorm.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
13 augustus 2013
Mario Emmink
Allereerst: Het huis is na 8 dagen verkocht voor een bovengemiddelde verkoopprijs. Wij hebben gekozen voor Slim! Makelaardij op basis van deze site en dat heeft zin gehad. Ervaring met Slim!: Zeer professioneel. Dus prettig in de omgang, helder in communicatie, snel in reactie, vaktechnisch goed onderlegd en scherp in het onderhandelen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
05 augustus 2013
Eelco Bakker
In een tijd waarin de startende koper op de woningmarkt veel keus heeft, zijn wij er met behulp van Slim! Makelaardij toch in geslaagd ons appartement binnen een jaar te verkopen. Diverse appartementen in ons complex staan 1 of meer jaren te koop, wat naar onze mening ook met de keuze van makelaar te maken heeft. Slim! heeft vanaf dag 1 goed en snel geïnformeerd, voor top foto's gezorgd en ook tussentijds een vinger aan de pols gehouden. We hebben op het juiste moment bijgestuurd en vervolgens in een mooi tempo de verkoopprocedure afgerond. Helemaal top!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,4
05 augustus 2013
Wilma Kikkert
Zeer tevreden over de afhandeling van de verkoop van mijn huis. Werd steeds op de hoogte gehouden als er een bezichtiging was geweest. Ook goede begeleiding bij de verkoopprijs
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

10
24 juli 2013
Joost Hazewinkel
Slim! heeft een goede service. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Ook als ik zelf contact op nam, stond Slim! altijd klaar (zelfs buiten kantooruren).
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9
23 juli 2013
Jos
Mijn huis in een week verkocht. Grote klasse! Uitstekende begeleiding, goede afspraken, altijd goed bereikbaar. Kortom: ik ben zeer tevreden.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

10
01 juli 2013
Renske Boelkens
Binnen 1 dag aan de eerste kijkers verkocht voor de vraagprijs!!!! Dat maak je als makelaar niet vaak mee, daar zit ook een portie geluk bij. En we hadden een niet makkelijk te verkopen pand, dachten we. We hebben 3 makelaars laten komen. Alina sprong eruit omdat zij er wèl van overtuigd was, dat er een particuliere koper voor dit huis te vinden zou zijn. Dit was heel belangrijk voor ons en dat voelde Alina goed aan. Ze wist duidelijk waar ze het over had. We hebben lopen dubben over de vraagprijs. Alina adviseerde om precies op de grens van 2 zoekcategorieën te gaan zitten, zodat meer mensen het huis zouden zien. En dat was maar goed ook, want de kopers hadden alleen bij de hogere categorie gekeken! Er was veel animo voor het huis, maar dat Alina me op de eerste kijkdag tussendoor belde met het bericht dat de vraagprijs was geboden door een jong koppel dat precies het soort kopers was, dat we wensten, vond ik bijna niet te geloven. Daarna ging alles heel erg snel. Alles werd netjes afgehandeld. Ook het contact met Tjarda en Wendy was heel prettig. Dat Alina ook met de kopers meedacht hebben zij als heel fijn ervaren. Kortom een dikke TIEN voor dit enthousiaste team!!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
21 juni 2013
J. van Oosten
De verkoop van mijn huis was binnen twee maanden geregeld. De medewerkers van Slim! Makelaardij gaven mij direct een 'thuisgevoel'. Nu eens geen mannen in driedelige pakken. Door Wendy en Tjarda werd ik steeds op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Hun aanpak was professioneel, deskundig en enthousiast. Er is goed onderhandeld. Ik ben dan ook zeer tevreden: een tien!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
08 juni 2013
Reinier Teekens
Slim! Makelaardij heeft ons uitstekend geholpen bij de verkoop van onze oude woning en de aankoop van ons nieuwe huis. Alina en haar collega's werken professioneel, vriendelijk, netjes, efficient. In een tijd waarin de woningmarkt erg lastig zit heeft Slim! ons huis prima gepresenteerd, veel belangstelling gecreeerd en na 6 weken hadden we ons huis verkocht. Ook de aankoop van het nieuwe huis is goed verlopen, zowel in de onderhandeling als de verdere afhandeling. We zijn erg tevreden en we bevelen ze van harte aan!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,4
04 juni 2013
Judith
Slim makelaardij bevat een team enthousiaste medewerkers. Het contact met onze makelaar verliep prima. Ze kwam met een realistische en goed onderbouwde vraagprijs bij de verkoop van ons eigen huis en was sterk in de onderhandelingen bij zowel verkoop als aankoop!
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

10
16 mei 2013
Bart
Onlangs heb ik mijn appartement te koop aangeboden via SLIM! Makelaardij, een maand later was deze verkocht. SLIM! doet haar naam eer aan: met een goed onderbouwde vraagprijs en een professionele presentatie is de verkoop sneller gegaan dan verwacht. Het overleg is altijd duidelijk en het enthousiasme straalt ervan af!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,8
15 mei 2013
Inge en Frans
Het team van Slim! Makelaardij heeft ons geweldig begeleid bij het aankopen van ons eerste gezamenlijke huis. Van de bezichtiging, het doorspreken van onze verwachtingen en eisen, naar de spannende tijd van de onderhandeling en naar het regelen van zaken omtrent de overdracht, tot de overdracht zelf: alles werd vakkundig geregeld en er werd uitvoerig tijd voor ons genomen. Daarmee kregen we in dit hectische proces het gevoel dat er altijd tijd voor ons was en dat het gehele team op de hoogte was van de situatie. Niet voor niets hebben we Slim! Makelaardij dan ook bij vrienden aangeraden.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

8,8
15 mei 2013
Peter
Goed gesprek gehad met Alina over de verkoop van mijn appartement. Een nette vraagprijs neergezet, mooie foto's en alle zaken snel geregeld voor het open huis van 6 april. Tweede paasdag stond mijn appartement op funda en 3 weken later is de verkoop rond. Dat had ik niet verwacht! De onderhandelingen gingen soepel en ben dan ook dik tevreden over slim makelaardij!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,6
06 mei 2013
linda
Ik ben zeer tevreden, ze hebben echt hun uiterste best gedaan om ons huis kwijt te raken maar dat niet alleen alles kon via slim geregeld worden. Klantvriendelijk en niets is teveel. Als ik een huis wil weer kopen of verkopen zullen zij op mijn nr 1 lijst staan.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,6
05 mei 2013
Arjan en Judith
Ons huis verkocht via Slim! binnen 5 weken mede door een goede presentatie en mooie foto's en de snelle en alerte afhandeling van Wendy en Alina. Altijd een goede en snelle terugkoppeling gehad na een bezichtiging. Zelfs op zaterdag een bezichtiging gedaan en uiteindelijk de verkoop ook op een zaterdag geregeld. De onderhandelingen hebben ze ook goed begeleid en we hebben een mooie prijs voor ons huis gekregen gezien de huidige markt.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 9

9,2
27 april 2013
Patricia Vernimmen
Wendy van Slim! Makelaardij heeft mij zeer zorgvuldig begeleidt. Binnen 5,5 maand is mijn huis verkocht voor een goede prijs (gezien deze markt). Wendy heeft ervoor gezorgd dat ik mij nergens zorgen over hoefde te maken en alles werd geregeld. Daarnaast heeft Tjarda ervoor gezorgd dat al mijn vragen snel en correct beantwoord werden. Alle medewerkers van Slim! Makelaardij zijn vriendelijk, zorgvuldig, ethousiast en bovenal erg proffesioneel.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,4
17 april 2013
Arvid en Lotte
Wij zijn zeer tevreden! In moeilijke tijd zeer enthousiast door eerst Alina, en later Wendy begeleid. In eerste instantie het huis iets aan de hoge kant in de markt gezet, en later nadat we de prijs verlaagd hadden snel verkocht. Het team is zeer actief en goed benaderbaar. Ook de adviezen bij de onderhandelingen waren erg goed. Een jong en zeer enthousiast makelaardij kantoor, en zoals een eerdere beoordelaar al zei: geen opdringerige gladde makelaar! Zeer concurerend met andere makelaars. Enige kritiekpunt: Duidelijk aangeven dat ook Wendy werkt bij Slim. Uiteindelijk supergoed, maar gaf wat onduidelijkheid in begin, omdat we het gevoel hadden eerst voor Alina gekozen te hebben. Wendy is echt ook top!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 9

9,2
29 maart 2013
Joost en Tineke
Onze eerste kennismaking met Alina was tijdens de bezichtiging van het huis waar we inmiddels wonen. Het gevoel was direct heel prettig - opdringerige, gladde makelaars hadden we al genoeg meegemaakt. We besloten om Slim! ook in te schakelen voor de verkoop van ons oude huis en met succes: binnen tien dagen verkochten we dat! Tijdens het hele proces zijn we zeer prettig begeleid door Alina, Wendy en Tjarda. Het enige kritiekpuntje: de inschatting van de vraagprijs voor ons oude huis was aan de lage kant. Op ons verzoek is de vraagprijs uiteindelijk (met succes) hoger ingezet.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,2
28 maart 2013
Tim en Tjitske
Samen met Alina een eindsprint getrokken aan het einde van 2012 om onder de oude hypotheekregels nog ons droomhuis te kopen. Ondanks de korte tijd hebben we binnen twee weken ons huis gevonden en gekocht. We zijn zeer vriendelijk en deskundig geholpen en hebben het huis voor zeer scherpe prijs gekocht. De open communicatie en vriendelijkheid hebben voor ons bijgedragen aan een positieve ervaring met Slim! Makelaardij. We kunnen het iedereen aanraden.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,4
07 maart 2013
Sebastiaan de Jong
Enthousiast en gedreven makelaar die snel aanpakt. Binnen een week werd alles geregeld dat ons huis nog vlak voor een open dag te koop kwam te staan, zodat we nog aan deze open dag mee konden doen. Uiteindelijk ons huis binnen 4 weken verkocht. Helemaal top!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9
13 februari 2013
Aafke Mellema
Ik ben zeer tevreden over Slim! als makelaar. Dankzij hun heb ik binnen 4 mnd mijn huis verkocht (en dat in deze tijd). Ook bij de aankoop van mijn nieuwe huis zijn ze onmisbaar geweest! Hun persoonlijke benadering sprak me erg aan en ze geven je het gevoel dat ze zich voor 200% voor je inzetten.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,8
06 februari 2013
Nienke
Fijn makelaarskantoor! Vriendelijke mensen. Goed bereikbaar, zowel telefonisch als via de mail. Zou slim zeker aanraden bij vrienden en familie. Zeer tevreden....
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
18 januari 2013
Remco van Meel
Super snelle verkoop van ons huis! Snelle reacties totaal geen klagen
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,4
08 januari 2013
Auke
Helder, duidelijk. Heeft mij goed door het hele aankoopproces begeleidt en strak onderhandeld.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9,6
31 december 2012
Anouk & Tom
Zeer vriendelijk en goed bereikbaar. Communicatie is zeer goed verlopen. Wij hebben het gevoel gehad dat wij altijd bovenaan de prioritetienlijst stonden. Bovenal erg professioneel te werk gegaan.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

8,4
20 december 2012
Aaltje en Stefan
Bij Slim!Makelaardij zijn wij alleen maar vriendelijke medewerkers tegengekomen die helder uitleg geven aan leken op de woningmarkt en die stevig durven te onderhandelen over de aankoopprijs.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,8
04 december 2012
Johan Kappelhof
Reëele benadering v.w.b. vraagprijs bepaling bij verkoop en goeie onderhandelings strategie bij aankoop.Dit alles goed aangepast aan de huidige marktsituatie.Verder een prettige,persoonlijke en vlotte communicatie naar de klant. Een héél klein minpuntje is dat ik een enkele keer achter beloofde gegevens moest aangaan.(één keer was dan ook wel voldoende). De courtage bij ver- en aankoop is concurerend. Resumerend : Ik heb een héél goed gevoel over de samenwerking met Makelaardij Slim.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,4
30 november 2012
Chan
Slim! heeft voor ons zowel de aankoop van ons huis, als de verkoop van ons appartement uitstekend begeleid. Binnen 4 maanden was ons appartement verkocht, mede dankzij de doeltreffende tekst op funda, de stylingadviezen en de goede foto's. Voor de aankoop heeft ze zelfs nog in het weekend onderhandeld om tot een uitstekend resultaat te komen. Verder is Alina enthousiast, vindingrijk en communicatief erg goed. Ook heeft het kantoor een erg laagdrempelig karakter, zeker in combinatie met het intranet was dit erg prettig.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,8
15 november 2012
Judith Meiling
Alina heeft ons begeleidt bij de aankoop van ons eerste huis. We hebben dit als erg plezierig ervaren. Dame met verstand van zaken, die opkomt voor belangen van ons als kopers en alles wat nodig is goed en verhelderend voor je uitzoekt. Alina handelt snel en adequaat. Bovendien is ze erg plezierig in de omgang. Tot slot: voor wie geen 'gladde mannen in pak' als makelaar wil, raden wij Slim! aan. Judith en Gerard
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,6
08 november 2012
Carla Klepper-Riemeijer
Alina is zeer kundig in haar werk. Ze heeft verstand van zaken en weet waar ze over praat. Ze doet niet aan gladde verkooppraatjes en trucjes en is daardoor zeer betrouwbaar. Je weet wat je aan haar hebt en dat is belangrijk.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,4
19 oktober 2012
Boukje Weewer
Ik ben tevreden omdat ze goed naar je luisteren en niet een standaard aanpak hanteren. De benadering is persoonlijk. Misschien is dit ook het verschil omdat er meer vrouwen werken. De volgende keer zal ik zeker weer aan ze denken.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,2
19 september 2012
Kor Datema
Doeltreffend. Ideeenrijk. Vriendelijk. Slim! Snel. Goed.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 9

8,2
24 augustus 2012
liesbeth
goede uitleg en advies, afspraken worden nagekomen, er wordt vlot gereageerd op vragen / opmerkingen, prettige omgang
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9,6
06 augustus 2012
Jeanne Klaver
Echt een makelaar die naast je staat. Slim! heeft ons als aankopend makelaar geweldig geholpen. Inspecties en alles waar wij geen weet van hebben (hadden) werden vakkundig uitgevoerd. Als we vragen hadden, konden we Slim! altijd bereiken en kregen meteen antwoord. Kortom: wij zijn zeer tevreden!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,8
26 juni 2012
Jeroen Elderenbosch
- Zeer vakkundig - Met bezichtigingen heb je echt iemand die 'naast'je staat en die op details let waar je zelf nooit op zou letten - Gunstige tarief voor goede kwaliteit - Laagdrempelig benaderbaar - Snel contact en antwoord via mail of telefoon - Legt voor leken duidelijk en helder uit - Begaan met klant
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,4
25 juni 2012
Theo Reintke
Ik heb via Slim! een woning gekocht in Assen, en ben zeer tevreden! Alina heeft een frisse kijk, is niet vastgeroest in het makelaarsland,wat ik hoop dat dat ook zo blijft. En ze onderzoekt alles prima voordat je een aankoop zou willen doen. Omdat ze zelfstandig werkt heeft ze ook meer persoonlijk contact dan via allerlei tussenpersonen, wat bij grote makelaarskantoren vaak het geval is. Ik ben zeer tevreden, en ik zou bij een volgende aan of verkoop zeker weer aan Alina van Slim!makelaardij denken! Een aanrader!!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,2
07 juni 2012
Erna
We hebben Slim! ingeschakeld voor de aankoop van een bovenwoning. Er is ons veel werk uit handen genomen! Er werd snel gereageerd op vragen. Alina kon na ons eerste telefoontje al meteen een paar uur later, na wat schuiven met afspraken, meekomen naar de eerste bezichtiging van het appartement.(vlak voor het weekend) Er werd veel geregeld door Slim!. Het voorlopig koopcontract werd goed doorgenomen met ons. De afspraken voor een bouwtechnische/asbest keuring werden geregeld. Afspraken met de verkopende makelaar en ook met de notaris konden door Slim! geregeld worden, zodat de afspraken op voor ons handige tijdstippen konden plaatsvinden!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9
03 mei 2012
marjon
ze zijn proffesioneel,attent,vriendelijk.denken goed mee.ze hebben de prijs goed ingeschat.en ik denk dat ze het beste eruit gehaald hebben wat er op dit moment met de huidige markt mogelijk was voor de verkoop.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9
02 mei 2012
G.Huberts
Perfecte behandeling in allerlei opzichten: Verstand hebben van zaken die bij een makelaar horen.Niet weglopen om zelf te kijken of het inderdaad zo is als aangeven wordt,bv ook onder de vloer kijken en gaan als het moet.juiste prijs verhouding weten te weergeven.Kortom een makelaar die je niet op het verkeerde been zet.Bouwkundig overal van mee kunen praten en ook aanwijzigingen kunnen over iets wat niet klopt.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,6
23 april 2012
Folkert en Sanne
Wij zijn erg tevreden over de verdiensten van Slim makelaardij. Na een prettige kennismaking hebben wij ons huis in oktober 2011 op funda laten plaatsen. Hier kwamen een aantal bezichtigingen uit voort. Slim heeft ons van deze bezichtigingen goed op de hoogte gehouden en ons tijdig geïnformeerd. Helaas hebben deze bezichtigingen niet geleid tot de verkoop van onze woning, waarop we in januari een afspraak hebben gepland met Slim makelaardij. Tijdens deze afspraak hebben wij een aantal nuttige tips verkregen en zijn er naar aanleiding daarvan nieuwe foto's van onze woning gemaakt. In maart is ons huis opnieuw op funda geplaatst. Drie weken later vond er wederom een bezichtiging plaats en is het huis naar aanleiding daarvan, 1 avond voor de openhuizen dag, verkocht! Slim heeft ons ook bij de onderhandelingen goed geïnformeerd en ons van adviezen voorzien. Al met al een prettige samenwerking. Slim is goed bereikbaar en draagt zorg voor snelle reacties op o.a. emails en telefoontjes. Een enthousiaste en gedreven makelaar!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,6
06 maart 2012
Fam. van der Woude
Met behulp van Slim Makelaardij hebben wij snel ons huis weten te verkopen! Er werd goed onderhandeld en hebben een mooie prijs in een moeilijke markt weten te krijgen. Doordat foto's e.d. in eigen beheer worden gemaakt, zijn de kosten erg laag. De service daarentegen is zeer hoog. Een zeer goede makelaar, die wij ten zeerste aanbevelen!!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

7
21 februari 2012
Jan Willem Kruizenga
cordaat, professioneel
  • Enthousiasme: 7
  • Snelheid van reageren: 7
  • Afspraken nakomen: 7
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 7

8
16 januari 2012
A. K.
Duidelijke afspraken. Handig klantenintranet waarin alle zaken, bezichtingen etc vermeld staan.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

10
06 januari 2012
van der Weij
Slim! Makelaardij, professionele organisatie. Reageerd snel op zaken die spelen. Prettig en vriendelijk!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
04 januari 2012
Martijn van den Berg
Alina van Slim! heeft ons zeer goed geholpen bij alle stappen van onze eerste woning. Het voelde zeer vertrouwd om haar bij de bezichtiging te hebben als aankoopmakelaar. Ik kan werkelijk niets bedenken wat beter had gekund. Ik twijfel er ook niet aan dat we het maximale uit onze middelen hebben gehaald, Alina was hierin een belangrijke schakel. Zeker aan te raden!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
02 januari 2012
Jildert
Enthousiast, geïnteresseerd en professioneel. Heeft zorg en aandacht voor de klant en begeleidt je van A tot Z door het hele proces. Zeker sinds de uitbreiding van de binnendienst snel met een reactie of nieuws.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

8
23 december 2011
Sjoerd van Vilsteren
Besteedt professionele doordachte aandacht aan de presentatie van het huis (goede foto's en sterke verkooptekst). Maakt gebruik van verschillende informatiekanalen in de verkoop, waaronder social media. Heldere informatievoorziening over stand van zaken verkoop naar klant. Deskundige begeleiding en advisering in onderhandelingen. E.e.a. tegen een interessant courtage. Een goede prijs/kwaliteit verhouding. Kortom, als beoogd verkoper of aankoper van een woning ben je 'slim' als je voor dit makelaarskantoor kiest.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

10
06 december 2011
T.Hoogland
Wij zijn zeer tevreden over Slim makelaardij. Mooie foto's, snelle reactie, duidelijke transparante afspraken. Ook goede adviezen/tips tijdens onze bezichtingen. Ook voor vragen een snelle reactie, of telefonisch of per mail. Slim makelaardij heeft ons huis goed verkocht en ook voor de aankoop van ons ideale droom woning ook nog scherp voor ons heeft kunnen onderhandelden, zo scherp zelfs dat wij maar ook Alina niet een akkoord hadden verwacht. Helemaal top!! Wij zijn hier zeer tevreden over. Een dikke 10!!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,4
02 november 2011
Peter Ketelaar
Prettige en accurate dienstverlening, klein kantoor, aandacht voor klant/zaak, aandacht voor (foto) presentatie, uitstekende prijs-kwaliteit verhouding (relatief lage courtage)
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

10
31 oktober 2011
M van den Berge
Goed advies en prettige begeleiding. Mooie foto's.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9
30 oktober 2011
T.J Albronda
Verkoop begeleiding was erg goed en voor een redelijke prijs.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,6
28 oktober 2011
K. Jansen
Uitstekende fotos, goede tekst gemaakt en het allerbelangrijkst, huis binnen 2 weken verkocht voor een goede prijs.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 9

8,4
28 oktober 2011
lize b
Prettige en duidelijke uitleg over het proces, kosten en wat er wel en niet verwacht mag worden. Bijzonder goede fotos. Snelle reacties op vragen en gebeurtenissen. Mijn huis is uiteindelijk binnen 9 dagen verkocht.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 9

10
28 oktober 2011
T van Dijk
Vlotte jonge makelaar die weet waar ze voor staat. Maakt veel gebruik internet mogelijkheden, waaronder Twitter waarmee ze een grote doelgroep kopers bereikt. Contact veelal via mail, aangegeven liever telefonisch contact te hebben, dit was geen probleem. Goede doordachte onderhandeling gevoerd, hierbij koper ook veel info verstrekt over vergelijkbare verkochte woningen in de buurt, waardoor een laag openingsbod resulteerde in een aanvaardbare prijs. Woning 8 week in de verkoop gehad en dat eind november en maar 1 bezichtiging. Nou was het natuurlijk ook een mooie gewilde woning,haha.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
27 oktober 2011
Sari Teeuwen
Wij konden ten allen tijde met alle vragen terecht en zijn zeer goed geholpen. Voor ons gevoel zelfs meer als dat een normale makelaar hoort te doen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
14 maart 2011
Dimitri Reining
Slim! Makelaardij is een jonge professionele makelaar die o.a. erg veel aandacht heeft besteed aan de presentatie van de woning. Communiceert erg snel en via diverse kanalen en wij hebben dat als zeer prettig ervaren. Ons huis heeft 7 maanden te koop gestaan en in die tussentijd heeft ze regelmatig contact met ons opgenomen over de voortgang. Ook de bemiddeling met de koper was erg 'slim'. Als het cijfer 11 bestond dan had ze deze zeker verdiend! Zoek je een makelaar in Groningen dan hoef je niet verder te kijken dan Slim! Makelaardij !
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
04 januari 2011
Stefan en Heidi Borst
De afspraken werden nagekomen en dat in een snel tempo. Altijd erg snel een reactie. Onze woning is mede door een alerte en gemotiveerde makelaar binnen 3 weken verkocht. Ook de hulp bij onze nieuwe aankoop was uitstekend. Goed onderhandeld, goede prijs. Gewoon Slim!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
15 oktober 2010
A.Stokroos
Binnen 3 dagen had ze mijn woning verkocht. Gewoon super !!!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
15 oktober 2010
Yvonne Extra-Mulder
Mijn makelaar is geweldig omdat ze ons huis binnen enkele weken wist te verkopen en ook nog scherp voor ons heeft onderhandeld. Daarbij wist ze zowel ons als de kopers het gevoel te geven dat de belangen van beide partijen uitstekend werden behartigd.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,8
15 oktober 2010
N. gorter
Adequate, punctuele makelaar!
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

 

Klik hier om je mening over jouw makelaar te geven

 

 

 

Lees de laatste 10 beoordleingen over makelaars op WIDBM