9,3
Ingrid van der Velden Makelaardij & Taxaties
ZAANDAM
  • Enthousiasme: 9,3
  • Snelheid van reageren: 9,6
  • Afspraken nakomen: 9,7
  • Creativiteit: 9,1
  • Marktkennis: 9,4
Neem nu contact op
8,8
03 juli 2017
Monica
Ik ben zeer tevreden over Ingrid vanwege haar kennis van zaken, accuratesse , werkwijze en haar vriendelijkheid.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

10
15 juni 2017
HAJ Blank en MJJ Blank-Kuiper
Snel en deskundig advies. Grondige voorbereiding en afhandeling.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9
03 juni 2017
Peter van der Linden
Een zeer professionele makelaar met een persoonlijke benadering. Eerst heeft ze me geholpen mijn droomappartement te kopen en vervolgens om mijn huis voor een zeer goede prijs te verkopen. Ik ben absoluut zeer tevreden over de hele gang van zaken. Een aanrader.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
30 april 2017
Barbara en Sander
Vanwege de nogal hysterische huizenmarkt in Amsterdam en Haarlem verruimden we onze blik en bekeken ook wat huizen in Zaandam. We benaderden Ingrid voor het geval we een huis zouden vinden en we van haar aankoopmakelaarsdiensten gebruik zouden kunnen maken. We waren nog niet echt op zoek in Zaandam. Ingrid maakte ons attent op ruim pand in een goede buurt met goede bereikbaarheid. Omdat de foto's op Funda er niet zo best uitzagen hadden we dit huis geen aandacht geschonken maar ze raadde ons aan om toch eens te gaan kijken. Uiteindelijk werd dit tegen onze eerste verwachting in het huis dat we kochten en dat we na een verbouwing zullen betrekken. Je merkt dat Ingrid het aanbod in Zaandam goed kent. Toen we besloten om voor dit huis te gaan, kwam Ingrid in actie. Wij - allebei aan het werk mét kind - moesten even wennen aan het tempo waarmee je moet handelen als je een huis wilt bemachtigen, maar Ingrid hielp ons daarbij fantastisch. Uiteindelijk hebben we het huis onder de vraagprijs kunnen kopen. Ingrid zit er bovenop en laat niets over aan het toeval. Ze lijkt echt veel plezier in haar werk te hebben en ook nadat de koop gesloten was heeft ze ons nog geholpen met advies over Zaandam. We zijn erg tevreden met Ingrid als aankoopmakelaar. Van harte aanbevolen!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,8
30 januari 2017
Rolf Gorter
Ingrid is een sympathieke dame die je van solide advies voorziet in de momenteel nogal onstuimige woningmarkt. Duidelijke afspraken en advies op maat.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

10
30 januari 2017
André Gustavo Espeiorin
Ingrid played a key role in our house hunting. She's always quick to reply and arrange meetings and viewings and also very honest during the whole process specially while we were negotiating our house. I'm definitely recommending her services to anyone.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
12 januari 2017
C & C
Ingrid is iemand met kennis van zaken. Ze heeft ons begeleid bij de aankoop van een woning. Vanaf het moment van bezichtiging t/m de overdracht van het huis heeft ze ons professioneel geholpen om de koop te verwezenlijken. Door Ingrid hebben wij minder betaald dan de vraagprijs en haar aanbevelingen voor o.a. hypotheekadviseur, notaris, etc. waren goed. Ingrid is een makelaar met een personal touch!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9
02 januari 2017
M.d. Stokhof
Ik ben zeer tevreden omdat zij op zeer korte termijn en tevens tussen de feestdagen door alle zeilen bij zette vanwege een persoonlijke situatie.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9,2
26 december 2016
Matthijs & Sanna
Persoonlijke en fijne samenwerking met Ingrid. Ingrid is altijd goed en snel bereikbaar voor eventuele vragen. Het huis is naar tevredenheid snel verkocht.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
20 december 2016
Edith Wilmsen
Ingrid van der Velden is een TOP-makelaar op alle fronten en heeft zeker geen 9 tot 5 mentaliteit. Ze heeft mijn ouders van begin tot eind ontzettend goed begeleid naar de aankoop van hun appartement. Wat wij heel sterk vinden is dat ze oog voor jou (de klant) heeft, je niet als zodanig behandelt, goed luistert naar jouw wensen en dit uitstekend combineert met een ijzersterke onderhandelingsmethodiek aan de andere (makelaars) kant. Een makelaar met een personal touch! Wij kunnen Ingrid van der Velden Makelaardij & Taxaties dan ook van harte aanbevelen!!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9
29 november 2016
Aynur en John
Wij zochten als echte 'newbies' in koopwoningland een makelaar die op een prettige manier met ons mee kon denken, ons van goed advies kon voorzien en uiteraard zou helpen bij het vinden en kopen van de juiste woning. N.a.v. deze website kwam ik bij Ingrid van der Velden terecht en ons huis is inmiddels gekocht! Ingrid toonde zich tijdens het eerste telefoongesprek al betrokken en meedenkend. Door haar transparante werkwijze wisten we waar we aan toe waren en bij eventuele vragen (en dat waren er soms nogal wat) ervoer ik geen drempel om haar te benaderen. Ze is goed bereikbaar en ik hoefde niet lang op antwoorden te wachten. Ingrid kon ons tijdens dit traject geruststellen, was bemoedigend en vooral bij de bezichtigingen vond ik het heel erg fijn dat ze er bij was. Juist daar waren we getuige van haar diepe (ook technische) kennis, kritische blik en scherpheid. Ingrid weet op een hele prettige wijze informatie te verzamelen bij de verkoper of verkopend makelaar. Dit alles op een hele luchtige en no-nonsens manier. Het gaf ons een heel goed gevoel dat zij bij de bezichtigingen aanwezig was en vervolgens de onderhandelingen op zich nam, juist omdat het bij ons aan ervaring ontbrak. Haar aanwezigheid had ik daarbij niet willen missen.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
25 november 2016
Edwin en Suzanne Overstegen
We zijn zeer tevreden mede omdat Ingrid heel betrokken is en vooral ook goed meedenkt over de opties. Het was bijna jammer dat we ons droomhuis gevonden hebben (voor een goede prijs mede dankzij haar), omdat met haar op pad gaan altijd een uitje was. Daarnaast is haar kennis van zaken, haar onderhandelingsvaardigheden en haar kennis van mensen zeer goed zodat zij al heel snel dingen voor elkaar kan krijgen die veel makelaars denk ik niet voor elkaar zouden krijgen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
22 september 2016
Timo
We hebben Ingrid ingeschakeld voor de aankoop van een vrijstaande woning in de Zaanstreek. We hadden het huis zelf gevonden, maar wilden graag iemand die ons bij kon staan in het aankoopproces. Dit heeft Ingrid voortreffelijk gedaan, ze is eerlijk, en kritisch waar dat nodig is, en zorgt dat de communicatie met de verkopende partij correct verloopt. Ze reageert snel en duidelijk op e-mails en telefoontjes, en denkt echt met je mee. Het kopen van een huis is best een spannende aangelegenheid, maar door Ingrid's deskundige begeleiding is alles heel soepel en zonder stress verlopen. Absoluut een aanrader!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,6
19 september 2016
M.F. Lagerweij
Vriendelijk, eerlijk, kennis van zaken, professioneel, meedenkend, toegankelijk, goed bereikbaar.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

10
01 september 2016
Jeroen
Ingrid heeft mij ontzettend goed geholpen bij de aankoop van mijn eerste huis. Het contact was erg fijn en ze is erg deskundig. Zonder haar had ik dat wat ik nu heb, niet voor elkaar gekregen. Ingrid, bedankt!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
01 september 2016
Marianne Croes
Ik werk als hypotheekadviseur in Almere en heb hier mijn vaste taxateurs. Mijn stiefdochter kocht een woning in Zaandam en ik wilde een snelle taxatie om zeker te weten dat ze een goede aankoop deed en om de financiering zo snel mogelijk rond te kunnen krijgen. Op maandag heb ik een aantal kantoren in Zaandam gebeld, niemand kon de snelheid bieden die ik nodig had. Toen kwam ik bij Ingrid terecht. Dinsdag kon ze taxeren en woensdag had ik het rapport. Ik ben onder de indruk van de deskundigheid en snelheid van handelen van Ingrid. Dit was zeker niet ons laatste contact. Bedankt Ingrid.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
11 augustus 2016
Arno
Ik was op zoek naar een appartement en 'vond' Inge op de website 'Wie is beste Makelaar'. Ik heb geen ervaring met andere makelaars, maar ik begrijp wel waarom ze als beste genoteerd staat. Over de koopsom moest nog wel onderhandeld worden en Ingrid deed dat op een vriendelijke, maar wel vasthoudende wijze. Ze was zo betrokken dat het soms leek of ze woning voor zichzelf kocht. Ze dacht zelfs mee over de mogelijkheden van een (kleine) verbouwing en over de inrichting, zonder daarbij opdringerig te zijn. Kortom: Ingrid is echt een grote steun bij de aankoop van zo iets belangrijks als een appartement of woning.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
18 juli 2016
Peter Vermey & Galit Tassa
Ingrid is een vakvrouw en betrokken bij haar klant. Als klant worden al je belangen perfect bediend, en ze maakt het tot een leuk proces.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
06 juli 2016
Lauri
Ingrid was van grote toegevoegde waarde bij de aankoop van ons huis. Wij kunnen haar zeker aanraden. Ze adviseerde om bij een ander huis te gaan kijken dan het huis dat we op het oog hadden. Het andere huis is het ook geworden. De prijs/kwaliteit verhouding van dat huis was veel beter en ook meer naar onze smaak. Tijdens de onderhandelingen heeft ze als voorwaarde gesteld dat gordijnen en enkele grote kasten zouden blijven staat. Ook erg prettig. En ze hield vast aan de datum van oplevering die wij voor ogen hadden. Niet onbelangrijk is ook dat ze een deel van de prijs van het huis heeft afgekregen. Wij hadden zelf waarschijnlijk een hoger bod dan het openingsbod gedaan. Ze was tot slot zeer betrokken, hartelijk in de communicatie en goed bereikbaar. Nogmaals dank Ingrid!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
03 juli 2016
Mariëlle
Ik vond Ingrid via deze website, en geen woord van alle aanbevelingen hier bleek gelogen. Ik had geen enkele ervaring met het kopen van een huis en Ingrid heeft me bij iedere stap met raad en daad bijgestaan. Ze dacht met me mee en hield steeds in het oog wat het beste bij mij en mijn persoonlijke situatie paste. Uiteindelijk heb ik de woning die ik op het oog had niet gekocht, maar aan Ingrid heeft dat zeker niet gelegen. Ze heeft onvermoeibaar doorgewerkt om alle obstakels die zich voordeden uit de weg te ruimen en een goede prijs te bedingen met gunstige voorwaarden – tot aan de organisatie van de VvE aan toe. Ze zag geen detail over het hoofd. Ze was altijd bereikbaar en reageerde snel, en onderhandelde zelfs tijdens haar vakantie door. En ook nu staat Ingrid nog voor me klaar. Een absolute aanrader dus!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
21 mei 2016
Gabrielle en Hille
Wij zijn meer dan zeer tevreden kunnen wij vertellen.we kwamen met een bijzonder pand dat wij wilde kopen en wilde het heel graag hebben. Het huis werd verkocht met een gesloten enveloppen ronde en wij wilde ver gaan maar gelukkig hield ingrid ons met beide benen op de grond en hield zij het hoofd koel en dat heeft ons een hoop geld gescheeld,verder was ze altijd bereikbaar en stond ze altijd voor ons klaar. We hadden ons geen betere makelaar kunnen wensen. Dank je wel Ingrid voor alle goede raad
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
03 mei 2016
Andreia and Marcos
We found Ingrid on this website and were not sure what to expect, but the reviews were very accurate. She really is that good. Ingrid works hard and is very knowledgeable. She is fast and efficient, and will not leave you waiting days for a reply, like some makelaars will. She's great about showing you the pros and cons of the homes you're interested in, as well as if they are worth the asking price. She'll make sure you're not paying more than you should. Her English is also very good. As expats who do not know the market well and do not speak Dutch yet, Ingrid's help was essential. We are very happy with her work and that we were able to find such a wonderful makelaar. She really cares about her clients and always tries to do her best. We highly recommend her to anyone looking to buy a home in the Amsterdam/Zaandam area.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
16 april 2016
Maria
Ingrid is een geweldige makelaar. Heeft veel kennis van de markt. Is rechtdoorzee, is zeer klantgericht (veel persoonlijke aandacht) en altijd bereikbaar voor vragen en advies.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9
14 april 2016
Mark Rietveld
Ben zeer tevreden over het hele traject wat doorlopen is. Zeer professionele hulp en alles tot in de puntjes geregeld.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,6
30 maart 2016
Karin de Boer
Ingrid is een makelaar die adequaat is en snel reageert, schakelt. Zeer betrokken bij de klant en meeleeft.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

10
21 maart 2016
Bram de Leeuw
Ingrid heeft ons kundig van advies voorzien. Haar vragen en opmerkingen tijdens onze tweede bezichtiging aan een woning in Zaandam waren zowel verhelderend alsook ontnuchterend. Ze heeft ons met beide benen op de grond gezet.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,4
06 maart 2016
Kim
Ingrid heeft ons op een heel fijne manier geholpen met de koop van onze woning. Voordat we met Ingrid in zee gingen hebben we al 2 keer eerder een woning geprobeerd te kopen maar door problemen met de verkopend makelaar hebben we er 2 keer van af moeten zien (vreemde kleine lettertjes in de koopovereenkomst). Dit heeft ervoor gezorgd dat we het vertrouwen in onszelf kwijt waren. We hebben eerst gezellig een bakkie gedaan bij Ingrid om elkaar beter te leren kennen. Vervolgens is ze mee geweest om naar de woning te kijken en heeft ze het hele onderhandel traject voor ons doorlopen en al onze vragen over de koopovereenkomst en de leverings akte beantwoord. Heerlijk! Ook tijdens haar vakantie was ze goed bereikbaar en heeft ze nog contact voor ons opgenomen met de verkopend makelaar. En zelfs nu, nu de woning al gekocht is staat ze voor ons klaar om problemen met de erfgrens met de verkopend makelaar op te nemen. Al met al heeft het ons veel kopzorgen gescheeld en heeft Ingid een heel goede indruk achter gelaten. Bedankt Ingrid :)
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

10
20 februari 2016
Mandy Mantel
Ik heb Ingrid gevonden via deze website en ben zeer tevreden! Ingrid is heel zorgvuldig en fanatiek. Wanneer je vragen hebt, dan gaat ze er meteen mee aan de slag. Dit heb ik echt wel anders meegemaakt bij andere makelaars. Daarnaast is ze ook oprecht geïnteresseerd in haar klanten. Ik zou Ingrid zeker aanraden aan anderen!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
14 januari 2016
E.Maas
Ingrid was ons aangeraden door goede vrienden van ons die zeer tevreden waren over de verkoop van hun huis en het aankoopbedrag van hun nieuwe huis. Haar hulp en overleg is heel adequaat en ze neemt er ruim de tijd voor om alles op een rijtje te zetten. Ze gaat echt niet over een nacht ijs en wil de belangen van haar klant zeker goed behartigen. Wij voelden ons al gauw vertrouwd met haar. We zijn nog steeds op zoek naar een ander appartement en gaan dat zeker regelen met haar als onze Makelaar onderhandelaar. Het contact met Mevrouw van der Velde is uitstekend en ze laat ook steeds van zich horen. We vertrouwen op een goed verloop in deze. Fam.Maas
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9
01 december 2015
Frank Henneke
Ik ben zeer tevreden over Ingrid ook al is zij de verkopende makelaar,nzij is zeer vriendelijk, reageert snel op mijn emails. kortom ik raad een ieder Ingrid aan.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,2
25 november 2015
F.H.Breeuwer
de persoonlijke benadering,adviezen,gedegen vakkennis en zeer klantvriendelijk!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
11 november 2015
Peter Michielsen
gelukkig bestaan ze nog ! Makelaars die persoonlijk contact, inlevingsvermogen en goede kennis van de markt belangrijker vinden als alleen geld verdienen. Ingrid helpt je op een bijzonder prettige manier verder in de soms onduidelijke wereld van aan en verkoop van onroerend goed. Peter Michielsen Amsterdam
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
02 november 2015
Theo en Aukje van Weel
Wij zijn zeer tevreden over Ingrid. Ze is deskundig, enthousiast, let op details, is snel in haar reacties en heeft een persoonlijke benadering die wij heel prettig vonden. Ze heeft ons huis in een paar dagen tijd ruim boven de vraagprijs verkocht. Kortom, als je een makelaar zoekt in de Zaanstreek moet je bij Ingrid zijn!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,2
02 november 2015
Sabrina van Raat
Ingrid van Velden is erg vriendelijk in de omgang, en ze werkt kundig en snel.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 6
  • Marktkennis: 10

8,2
07 oktober 2015
Loesje Alkema
Ingrid was heel toegankelijk, dacht goed mee met onze wensen en gaf goede adviezen
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 7
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 8

9,6
03 oktober 2015
van Heumen
Ingrid heeft geholpen met de aankoop van een huis, en dat was erg goed bevallen. Ze bekijkt situaties met een open blik, adviseert hulpvaardig, en is scherp op het proces. Haar manier van communiceren is prettig, luistert goed, en is super goed bereikbaar. Uiteindelijk was het niet gelukt om het huis te kopen, aangezien we werden overboden, maar toch heeft ze ons goed bij het proces begeleidt. Dank hiervoor!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 8

8,4
02 oktober 2015
Dave
Het contact was altijd bijzonder plezierig. Vragen werden snel beantwoord. Ben altijd goed geholpen.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

8,6
16 september 2015
Semhar
We hebben mailcontact gehad en elkaar 1 keer ontmoet. Dit heb ik als prettig ervaren omdat de klik er direct was en zij gelijk met tips kwam!
  • Enthousiasme: 7
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,6
31 augustus 2015
Linda Keijzer
Ik heb Ingrid slechts als verkopende makelaar meegemaakt maar in mijn lange zoektocht naar een huis was zij met afstand de meest geïnteresseerde, toegewijde, kundige en welwillende makelaar die ik heb meegemaakt: ze houdt zich aan afspraken, verzorgt een prima en complete rondleiding en beantwoordt vragen snel en kundig zonder opdringerig te zijn. Als ik een verkopende makelaar nodig heb kies ik haar.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,6
31 augustus 2015
Sonja de Jong
Ingrid heeft me heel goed begeleid bij de aankoop van mijn nieuwe huis. Ze signaleerde bijtijds kleine mankementen die ik zelf over het hoofd had gezien en zorgde ervoor dat deze door de verkoper verholpen werden. Ze onderhandelde scherp over de aankoopprijs, waardoor deze flink lager werd dan de vraagprijs en wist te regelen dat een aantal dingen kosteloos achtergelaten werden. Op de dag van de overdracht regelde zij zelfs dat een door de verkoper reeds meeverhuisde kast terug gebracht wordt. Petje af voor haar doorzettingsvermogen en daadkracht.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
21 augustus 2015
Jan W van de Wetering
Vanaf het eerste contact met Ingrid van der Velden Makelaardij heeft de klant het vertrouwenwekkende gevoel dat echt alles wordt gedaan om een optimaal resultaat te behalen. Plezierig daarbij is dat er een persoonlijk contact wordt opgebouwd wat de communicatie vergemakkelijkt. De uitstekende kennis van de lokale markt biedt bovendien onmiskenbaar voordeel.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
21 augustus 2015
Imre Wolf
Taxatie laten doen door Ingrid van der Velden. Ik kreeg goede persoonlijke hulp en er was sprake van een snelle afwikkeling met betrekking tot de taxatie. Elke keer dat ik belde was ze gelijk bereikbaar en ik werd goed op de hoogte gehouden.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
02 augustus 2015
Eva van den Eijnde
Mijn vriend en ik waren uitermate tevreden met de bemiddeling van Ingrid van der Velden. Ik belde haar bijna iedere dag omdat ik steeds andere wensen had en iedere keer stond ze me geduldig en vakkundig te woord. Uiteindelijk kwamen wij tot de conclusie dat ons wensenpakket en onze financiële middelen te ver uit elkaar lagen en ook toen was Ingrid begripvol en zeer betrokken. Ik kan hierdoor dus niet beoordelen hoe Ingrids bemiddeling uiteindelijk uit zou hebben gepakt, maar als wij ons ooit nog op de huizenmarkt begeven, dan zeker weer met de hulp van Ingrid.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,6
07 mei 2015
R. Groot
Ingrid heeft korte termijn kunnen inspringen bij de aankoop van ons huis. Zij nam daarbij ons het werk en de belangrijke vragen uit handen.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 9

8,6
11 april 2015
Annemiek Stoks
Snelle reactie en uitwerking rapport. Komt ter zake kundig en vriendelijk over.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

10
31 maart 2015
Marc Kempff
Ingrid was vanaf het eerste moment zeer betrokken bij de aanschaf van mijn woning. Ze was de eerste makelaar die, nadat ik er al 2 had gesproken, mij vroeg wie ik was en waar ik naar op zoek was. Dat waren voor mij de juiste vragen. Ingrid is nagenoeg altijd direct bereikbaar. Als ik haar telefonisch niet kon bereiken dan antwoorde ze altijd heel snel via email. Geen gedoe met lange wachttijden dus. Heel fijn. Ze heeft veel meegedacht in ideën gegeven om eens vanuit een ander oogpunt te kijken. Ze laat zich niet de kaas van het brood eten en is door haar schat aan ervaring een geduchte makelaar die voor je door het vuur gaat. Mocht ik nog eens verhuizen dan wordt zij de eerste die ik bel!!!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,4
03 februari 2015
elly doorn
Inge kan goed onderhandelen , goed luisteren en reageert heel snel.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
05 januari 2015
Mimi Giltaij
Wil je een buitenissig pand in de Zaanstreek verkopen, dan is Ingrid van der Velden Makelaardij een absolute aanrader. Ingrid van der Velden "dwingt" je met kopers ogen naar je pand te gaan kijken. Ze blijft realistisch m.b.t. de mogelijkheden, hoe hard die soms ook aan kunnen komen, maar is tevens en veel belangrijker, zeer betrokken bij het te verkopen pand en haar cliënt, de verkoper. Ze blijft er in het hele verkoopproces bovenop zitten om er voor jou het best mogelijke uit te halen en je te behoeden voor de vele valkuilen tijdens dit proces. Ze is niet alleen zelf altijd bereikbaar voor vragen en advies, maar houdt je ook nauwgezet op de hoogte van alles wat er rondom de verkoop speelt. Ingrid van de Velden denkt met je mee en gaat voor je op zoek naar oplossingen, net zo makkelijk, misschien zelfs wel met meer plezier, buiten als binnen de gebaande paden. Als Ingrid van der Velden echt op stoom is, is ze soms niet meer bij te benen, maar ook daar weet ze een mouw aan te passen en neemt genoeg gas terug om je weer je eigen gang te laten gaan, maar ze blijft wel bijsturen waar nodig (en in dank aanvaard). Geen makelaar in de Zaanstreek (en elders), die hieraan (uit eigen ervaring) kan tippen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,2
24 november 2014
Jonne Dijst
Ingrid is zeer vriendelijk, vrolijk, en behulpzaam!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
07 november 2014
Fenna van der Heijden
Ik denk dat veel makelaars hun best doen maar Ingrid doet er net dat schepje bovenop.Om een voorbeeld te noemen: bij ons eerste gesprek met deze makelaar waren wij benieuwd hoe de conditie van de betonvloer van het huis was. En meteen onderneemt zij actie door het gat in te springen met haar fototoestel en haar beste kloffie:) Dat was wat ons over de streep trok om met haar in zee te gaan. Bovendien heeft ze verstand van zaken en is ze prettig in de omgang.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
16 juli 2014
Gianluca Ciccarelli
She is extremely professional, honest and caring. She is a great real estate agent as she is a great person. I will not be able to thank her enough for all she has done for me.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
01 juli 2014
C. van Engelen
heeft zich volledig ingezet en ook alle nevenzaken goed geregeld
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9
13 juni 2014
Leo Walraven
Ik was zeer positief verrast door de no-nonsens benadering. What you see is what you get. Ingrid van der velde schakelde snel en was prettig in de omgang.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9,8
11 juni 2014
Fam. de Groot
We zochten een makelaar voor de verkoop van het ouderlijke huis. Het is zeer prettig om bij Ingrid van der Velden het huis in de verkoop te hebben. Ingrid geeft een duidelijk en eerlijk advies, is heel accuraat, komt haar afspraken na en heeft oog voor details. Ze presteerde het om het huis, nadat het officieel te koop staat, binnen 1 week boven de vraagprijs te verkopen. Ingrid van der Velden, Bedankt! Fam. de Groot Zaandam
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,8
27 mei 2014
marcus raat
Ingrid is eerlijk en oprecht , ze heeft ruime kennis van de markt en gaat daar adequaat mee om , ze straalt rust uit en wekt daarmee vertrouwen , een eigenschap die in makelaarsland belangrijk is. Ze pikt signalen goed op en beschikt over mensenkennis.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9
22 april 2014
Bas Bahlmann
Ik heb Ingrid benaderd naar aanleiding van deze site met de reacties daarop en dat is mij zeer goed bevallen. Zij heeft voor mij een aankoopbegeleiding gedaan met een moeilijke opdracht omschrijving waarbij enige creativiteit noodzakelijk was. Ingrid is snel in de communicatie, zowel email, whatsapp als telefonisch en zoekt alles tot op de bodem uit. Ze heeft mij in ruime mate voorzien van achtergrond informatie over de woningen die interessant waren en alles is voorspoedig verlopen. Binnen twee maanden heb ik het huis gekocht wat ik wilde hebben. Ingrid heeft voor mij alle rompslomp eromheen geregeld: notaris uitzoeken tegen een goede prijs, Liander en PWN (her)aansluitingen e.d. geregeld. Kortom: top service met persoonlijke aandacht! Ik kan haar zeker aanbevelen.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,2
19 maart 2014
Frank Baas
Goede afstemming op het huidige economische klimaat
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,4
31 januari 2014
Henk
We hebben een taxatie laten uitvoeren door mevr. v.d. Velden. Een snelle en persoonlijke, maar wel professionele, aanpak. Alles volgens afspraak.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9
21 november 2013
Jorim Thomas
2 dagen na aanvraag taxatie van ons huis binnen. Snel, vriendelijk en een juiste manier van communiceren.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,2
18 november 2013
Helga Koomen
Ingrid van der Velden is een prettige, doortastende makelaar. Ze houdt je op de hoogte van de gang van zaken en, niet onbelangrijk, ze heeft oog voor alle aspecten van de woning, wat er in mijn geval voor heeft gezorgd dat ik niet de miskoop van mijn leven heb gedaan. Zij gaf mij het advies om, als ik een bod wilde uitbrengen, dit te doen onder voorbehoud van een bouwtechnische keuring. Uit dit rapport kwamen zoveel mankementen naar voren, dat ik er voor heb gekozen om het appartement niet te kopen. Anders waren die gebreken wellicht na een aantal jaren aan het licht gekomen en had ik met de (financiële) brokken gezeten.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,6
11 september 2013
M. de Vos
Haar persoonlijke benadering en oprechte belangstelling het ik als zeer positief ervaren. Zou haar zeker aanraden.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

7,4
09 september 2013
angelique van de Ree-Roest
Ze is duidelijk over de gang van zaken. Ze reageerd vlot en duidelijk op mails.
  • Enthousiasme: 7
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 7

9,6
10 juli 2013
Klaas Bobeldijk
Wij zijn heel tevreden over Ingrid,zonder haar hadden wij financieel een behoorlijke aderlating gedaan nl met de verkoop en aankoop van een woning. Zij is en was betrokken bij al onze wensen,zij is altijd bereik- baar en geeft goede adviezen. Kortom wij hebben met haar deskundigheid en betrokkenheid een heel goede makelaar gehad. Zijn is onvermoeibaar ! fam Bobeldijk.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8
06 april 2013
Harry Hes
Snel beschikbaar Ter zake kundig Vlotte rapportage
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

8,8
25 januari 2013
Henk
Komt afspraken na en is recht door zee, geen flauwekul
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 5
  • Marktkennis: 10

10
14 december 2012
stephanie Holzhausen
Wij zijn super tevreden over ingrid van der velden. Ze heeft van het begin af aan, heel veel contact met ons gehouden over de bezichtigingen van het huis.Ik kon ingrid altijd bereiken telefonisch, via de mail of via de whats app. En dan is voor mij heel belangrijk geweest. Ik had veel vragen en die werden dan vrijwel altijd meteen beantwoord. Ik zou iedereen aanraden om Ingrid van der velden in te schakelen als makelaar,niet alleen omdat ons huis snel was verkocht, maar juist ook voor de persoonlijke aandacht!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
20 november 2012
Frans van Houten
Ingrid heeft heel goed de onderhandelingen gedaan bij de verkoop van ons huis. Ze weet goed wat een huis in de markt waard is en kan dit overtuigend overbrengen. Daarom hebben wij in heel korte tijd ons huis kunnen verkopen voor een goede prijs wat ons zonder haar niet gelukt was. Ze doet net even dat stukje extra zorg en is altijd goed te bereiken.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,4
08 november 2012
Stefan van de Geer
Ingrid is een super vriendelijke vrouw die de zaken professioneel aanpakt op een persoonlijke en passievolle manier. Ik kan Ingrid aan iedereen aanraden!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,2
05 november 2012
Roy de Wit
Zeer goede hulp voor het zoeken en kopen van een woning.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
15 oktober 2012
Tom van den Bergh
Het eerste appartement ging helaas niet door. En gelukkig maar want nu hebben we een eengezinswoning kunnen kopen! Ingrid bedankt voor de tip over dit huis en voor al je hulp.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,6
24 september 2012
Gerard Jan Molenaar
Ingrid is actief, denkt mee, komt haar afspraken na, kan goed onderhandelen en weet wat nodig is of waar die kennis is te vinden.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9,6
02 september 2012
Anneke
Ingrid van der Velden is een makelaar die met je meedenkt en in mogelijkheden denkt en niet alleen maar bezig is om een huis te verkopen of de taxatie uit te voeren voor veel andere makelaars geldt dit helaas wel.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 9

8,6
20 augustus 2012
Jantien Rombout
Zeer correcte manier van werken en er zijn geen onduidelijkheden. Ook kan ik met al mijn vragen direct naar haar toe en krijg ik ook gelijk antwoord.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,6
09 augustus 2012
cees schutte
Ik had snel een taxatie van mijn woning nodig, dit is binnen een paar dagen geregeld en heb tot mijn verassing een mega uitgebreid rapport ontvangen. Dit rapport onderbouwt op grondige en zeer vakkundige wijze de uiteindelijke taxatiewaarde dmw een groot aantal vergelijkingen met omliggende woningen. Ik ben zeer tevreden omdat alles vakkundig en duidelijk is omschreven.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
08 april 2012
Henrico uit Amsterdam
Ingrid heeft gezorgd voor snelle verkoop van mijn huis. Ze heeft me tips gegevens om mijn huis zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren en heeft me er punt voor punt doorheen gecoacht. Mede dankzij het wervend geschreven verkoopverhaal op Funda waren er veel bezoekers. Ingrid heeft de eindonderhandeling perfect gedaan, ik was meer dan tevreden met de uiteindelijke verkoopprijs.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
04 maart 2012
Astrid en John
Wij zijn heel tevreden, Ingrid is heel klantvriendelijk. Ze heeft ons goede tips gegeven, ze vertelde ons 2 jaar geleden dat we beter de erfpacht konden afkopen. Dat bedrag was toen 7.000 euro. Hadden we dat niet gedaan, had het nu 30.000 euro gekost!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,4
02 maart 2012
Karen Schilstra
Ik beoordeel mevrouw van der Velden met een 8. Mevrouw van der Velden is erg vriendelijk, correct en informatief. Ze denkt mee, gaat achter informatie bij gemeente en buren aan, en koppelt ingewonnen informatie duidelijk terug. Wij waarderen haar persoonlijke benadering erg! Een enkel punt van feedback: na ons bod via de mail bleef een bevestiging of reactie via de mail uit. Wij hadden het prettig gevonden wanneer werd bevestigd dat de mail/het bod was ontvangen.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,2
16 februari 2012
Hugo van der Brugge
Vriendelijk, klantgericht, open minded, zakelijk, snelle dienstverlening, grondig, kortom: prima
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,4
10 februari 2012
Els Risah
Duidelijke uitleg, tijd voor ons genomen. Zeer attent met dingen uitzoeken
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,6
30 januari 2012
Arno Siekerman
Geeft duidelijk aan wat plus en min punten zijn , maar weet ook in te schatten waar verbeter mogelijkheden liggen. Is plezierig in het kontakt en zeer toe de "point ".
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,6
21 januari 2012
F. Kempers
Ingrid van der Velden Makelaardij & Taxaties was mij aanbevolen i.v.m. uitvoering van een spoedopdracht. Betreffende makelaardij heeft de spoedopdracht in kwestie vervolgens volledig binnen de gestelde normen uitgevoerd en ook nog eens binnen 2 dagen volledig afgerond! Niet onbelangrijk: de prijsstelling was uitermate concurrerend en zelfs extra, nakomende verzoeken van onze kant werden snel en probleemloos - zonder additionele kosten - opgepakt! Kort en goed: een servicegericht makelaardij met oog voor de wensen en behoeften van de klant! Complimenten!!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

8,4
02 november 2011
Bob en Dorette Bezuijen-Jansen
Wij hebben Ingrid's hulp gevraagd voor de aankoop van onze huurwoning. Over Ingrid’s grondige aanpak niets dan lof. Ingrid wilde ons geen euro meer laten betalen dan het huis waard is en met succes; zij heeft ervoor gezorgd dat we ruim 30.000 euro onder de vraagprijs zijn uitgekomen en dat we nu de trotse eigenaren zijn van ons heerlijke huis.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 8

7,8
04 juni 2011
R. Billar
Mevrouw van der Velden levert zeer gedegen werk en een uitstekende service. Mevrouw van der Velden is proactief en denkt mee om zo tot een snel en goed resultaat te komen.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 8

 

Klik hier om je mening over jouw makelaar te geven

 

 

 

Lees de laatste 10 beoordleingen over makelaars op WIDBM