9,2
Busker Makelaardij
AMSTERDAM
  • Enthousiasme: 9,3
  • Snelheid van reageren: 9,4
  • Afspraken nakomen: 9,4
  • Creativiteit: 8,9
  • Marktkennis: 9,3
Neem nu contact op
9,8
05 mei 2017
Ian & Cristina
Hans helped us get the apartment we wanted and led us smoothly through the process. It was our first purchase of an apartment, and even if we did research on our own, there still were elements in the process that only an experienced makelaar is familiar with. With respect to responsiveness, our questions were answered very quickly and thoroughly. It was important for us not to feel lost of overwhelmed in the process, and it was not the case. Hans made sure we completely understood and were aware of every step of the buying process. With respect to his thoroughness regarding potential problems with the apartment and due diligence of the documents, we were happy with the process. Hans has experience in identifying potential problems, and informed us of future cost associated with them. Lastly, what we appreciated most were his connections with the other makelaars and his network. A strong network is a definite asset in this business, and he is well respected by the other makelaars ( he was recommended to us by a very known and expensive makelaar that could not take us as clients at the moment we started our search).
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 9

9,4
23 januari 2017
Agata & Jeroen
Hans really helped us in the house selection process by sharing his extensive knowledge on the Amsterdam market. He was able to explain to us the pro’s and con’s of every house and area in a clear manner that really helped us make our decision. When visiting places he knew exactly what to look for to expose shortcomings or potential issues, which gave us the feeling he truly is looking out for us (which seems to not be the case with every agent). We even received positive feedback (afterwards) about Hans from the selling party, who had various agents visiting throughout the day. Where it comes to the administrative process Hans really took a lot of work out of our hands so that we could focus on what was important for us.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,4
30 augustus 2015
Magali Michaut
Hans Busker van Busker Makelaardij was a perfect choice. Professional, effective, reactive and friendly.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9
30 april 2015
Jasper
Erg tevreden. Hans is communicatief erg sterk en had een goed gevoel voor welke onderhandelingsstrategie gevolgd moest worden met de project ontwikkelaar (een doorgewinterde sales man). Hij ging de "extra mile" om uitstekende service te leveren, is geen stereotype praatjesmaker, maar doet wat is afgesproken.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

10
09 april 2015
Jan Freeke
Hans Busker van Busker Makelaardij is een verademing in de Amsterdamse makelaarswereld. - Zeer alert en voortvarend - Altijd op tijd - Altijd bereikbaar zelfs op vakantie - Ook beschikbaar op niet werktijden. Weekend etc. - Direct reactie iig dezelfde dag - Goed voorbereid (meet apparatuur, verkenning appartement, nooit verrassingen). - Heeft een goed netwerk van projectontwikkelaars en makelaars - Prettig persoon, enthousiast, vriendelijk, geen gladde standaard praatjes
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,8
31 maart 2015
Henk-Jan
Hans maakt op stel en sprong tijd om mee te gaan naar een bezichtiging, is prettig in de omgang en belt snel terug. Hij komt afspraken na en is ook maanden na de aankoop nog bereid om vragen te beantwoorden en advies te geven.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 8

8,4
30 maart 2015
Pilar Murillo
Hans has been a great professional. A remarkable point is his unconditional help during the buying process and after. For expats is very important to rely on someone that not only understands the business but can advise you as well on the important details.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 9

10
29 maart 2015
Pedram Dibazar
Hij was erg vriendelijk, professioneel en altijd bereikbaar.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,6
29 maart 2015
Annelies van der Horst
Hans Busker heeft goed en snel door waar je naar zoekt en helpt je snel om passend aanbod te vinden. Hij geeft de klant ruimte om zelf beslissingen te nemen maar geeft ook goed aan wanneer een wens niet realistisch is. Hij kent het aanbod in de stad goed, heeft een goed netwerk en adviseert ook over VVE's, verbouwingen, technische aspecten en allerlei regeldingen. En tot slot is hij ook sympathiek en zeer goed bereikbaar.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,2
26 maart 2015
Carlos Saidel
Hans is been of great help while we were looking for our first home to buy. He's had a lot of knowledge about very important points that as first buyers we were not even aware of. He's attended to every viewing with us and had time to discuss during and after every single aspect of a place and give us the pros and cons of it according to what we were looking for. Eventually found the place we call today our home. He is a great Makelaar.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

9
25 maart 2015
Loes
Voor het eerst op zoek naar een eigen huis. Ik had geen idee. Via de hypotheekadviseur kwam ik bij Hans terecht. De samenwerking met Hans heb ik als heel prettig en steunend ervaren. Goed bereikbaar, makkelijk om afspraken te maken. Eerlijke adviezen en meedenken. Ik durfde met een gerust hart de zaken waarvan ik weinig verstand had aan Hans over te laten. Uitkomst van de onderhandelingen was prima! Inmiddels woon ik met veel plezier in mijn eigen appartement.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,2
24 maart 2015
Lotte Timmermans
's Middags voor het eerst aan de telefoon, s avonds reeds mee met een tweede bezichtiging. Goed te bereiken, laagdrempelig overleg, denkt actief mee en loodst je door het oerwoud van de huizenkoop.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,6
24 maart 2015
Joyce
Hans is een makelaar zonder pak! Met goede contacten en kennis om de aankoop van je huis goed te laten verlopen. Hij is goed bereikbaar voor vragen en gewoon prettig in de omgang. Ook in de de 'nazorg' heeft Hans me goed geholpen.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,8
23 maart 2015
Sophie Kommer
Hans heeft mij super goed geholpen bij de aankoop van mijn woning. Aangezien het om mijn eerste koophuis ging had ik geen idee wat er allemaal op me af zou komen. Hans was heel flexibel in meegaan naar bezichtigingen, was altijd bereikbaar voor vragen en hield namens mij nauw contact met de verkopende partij. Hij heeft er echt voor gezorgd dat ik me nergens zorgen over hoefde te maken. Daarnaast is Hans ook gewoon een vrolijk en sociaal persoon, heb het altijd een hele prettige samenwerking gevonden. Echt een aanrader!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9
23 maart 2015
Jan-Willem Baijense
Snel en efficient. Communiceert goed. Hij heeft goed onderhandeld.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9
23 maart 2015
B. Verlinden
Hans heeft ons fantastisch geholpen bij de aankoop van ons huis, nadat hij ons ook had begeleid bij een bod op inschrijving van een ander huis, dat we zijn misgelopen. In beide gevallen gaven de adviezen veel vertrouwen bij elke stap. De flexibele opstelling sprak ons erg aan, hij levert maatwerk!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 8

9,8
22 maart 2015
Pieter Haringsma
Ik heb in november 2104 een appartement gekocht in Amsterdam. Omdat ik totaal geen ervaring had met het kopen van een huis, heb ik mij bij de aankoop laten begeleiden door Hans Busker en dat is mij bijzonder goed bevallen. Ik heb Hans ervaren als een bijzonder plezierig en betrouwbaar klankbord bij het nemen van de juiste beslissing op het juiste moment.Daardoor zijn mij een hoop kopzorgen bespaard gebleven en is de aankoop probleemloos verlopen.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,8
22 maart 2015
Marianne van Hardeveld
Hans Busker heeft mij geholpen met de zoektocht en uiteindelijk de aankoop van mijn woning. Ik ben erg tevreden over zijn werkwijze en adviezen. Voordat ik Hans inschakelde, had ik al een huis misgelopen doordat ik een te laag bod had gedaan, dus toen ik mijn droomhuis vond, heb ik de onderhandelingen volledig aan hem overgelaten. Hans snapte precies wat ik zocht, had alle tijd en aandacht voor me en reageerde altijd snel. En het is gewoon een hele aardige kerel!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

8,2
25 november 2014
Tamara Morgenstern
Hans is een prettig persoon om mee samen te werken, je kunt hem laagdrempelig benaderen om vragen en zaken met hem te bespreken. Hij geeft eerlijk zijn mening over het huis, maar laat de eindconclusie aan de klant over. Zakelijke afhandeling rondom aankoop huis verliep vlot met zijn ondersteuning.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 8

9,8
19 november 2014
David
Hans komt niet overeen met het stereotype wat ik van een makelaar heb, en dat natuurlijk in de positieve zin. tevreden ben ik natuurlijk omdat ik uiteindelijk de woning heb kunnen kopen die ik op het oog had. begeleiding met altijd prettig contact, reageerde snel, duidelijk advies, luistert naar je wensen en handelt ernaar. de taxatie vanuit de hypotheekverstrekker/ financieel adviseur lag wel helaas onder de getaxeerde waarde van Hans, maar dat lag m.i. eerder aan de taxateur.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 9

10
19 november 2014
Carsten & Tatjana
Hans helped us to buy our first house in Amsterdam. After a first discussion about our needs and wishes he helped us understanding the housing market and to manage our expectations. Subsequently, he managed the whole process for us (pre-sorting options, making appointments, placing offers, negotiation, arranging the transfer) and was also available for useful advice after we succesfully bought our apartment. Hans is very flexible, highly reliable, fast in responding to requests and as a matter of fact fun to work with. For Expats who know little about the Dutch Housing Market and search for someone to manage their efforts to buy a property, he is absolutely the right choice.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

7,2
18 november 2014
Demmy de Vries
Hans heeft mij in korte tijd zeer goed geholpen bij het kopen van een mooi appartement in West waar ik me nu al al lekker thuis voel. Net zoals het kopen van een auto is een huis een ingewikkeld product. Hans zorgde ervoor dat ik mij geen zorgen hoefde te maken en stond mij goed bij in het proces!
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 7
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 6
  • Marktkennis: 7

10
18 november 2014
Hedwich
Working together with Hans Busker from Busker Makelaardij for the purchase of my very first own house was a great experience. I can recommend Hans his services for buying a house to anyone! Hans has a lot of knowledge, he is enthusiastic, honest and someone you can trust.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,4
30 juni 2014
Rino Iazzetta
Hans is a very proactive and enthusiastic guy. He was always available and he guided me in each step, from the first viewing to the final deed. I suggested him to all my friends looking for an apartment.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,6
14 november 2013
Efren en Henrike
We hebben ons eerste huis gekocht met behulp van Hans. We hadden zelf al een mooi huis gezien maar hij heeft ons met beide benen op de grond gezet, behoed voor de risico's en zeer goed advies gegeven. Hij reageerde altijd snel op onze vragen en opstakels die we tegenkwamen. Zonder hem hadden we geen betere huis kunnen kopen.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,2
08 oktober 2013
Ivar Metman
Zeer professioneel, altijd bereid om mee te denken, reageert super snel en in onderhandelingen een no nonsens aanpak. Blijft tot het laatste moment scherp en allert. Erg tevreden!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
16 september 2013
Menno
Prettig in de omgang, no-nonsense aanpak, snel met reageren, kundig advies ten aanzien van de (waarde van) de woning en tijdens het biedingsproces. Kortom: alleen maar goede ervaringen met Hans Busker!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,4
11 september 2013
Mauro
Hans was very helpful and always ready to support me in buying a home. Always friendly and you can contact him whenever you have a doubt. He will always respond quickly.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9
02 september 2013
Henri J Sandront
Hans Busker helped us with the purchase of our apartment in Amsterdam. We very much appreciated his professionalism through the steps of the purchase.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
11 augustus 2013
Willem
Wij zijn woonachtig in het buitenland en Hans Busker heeft ons zeer goed gehelpen bij de aankoop van een appartement dat aan al onze eisen voldeed. Hans busker is efficient, straight to the point, heeft goede contacten en is op de hoogte wat er in de markt speelt. Wij kunnen iedereen Busker Makelaardij aanraden, "De aankoopmakelaar van Amsterdam"!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
09 juli 2013
C.Guzman & J.M. Hofman
Flexibel Enthousiast Ervaren Veel kennis Altijd bereikbaar Spontaan Denkt mee Gewoon de BESTE
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
17 juni 2013
Bas Koning
zeer tevreden over de samenwerking. Duidelijk advies en goede bemiddeling met verkopende partij. Ik zou Busker Makelaardij zeker aanbevelen!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
10 juni 2013
Edward Beumer
Je ziet misschien al die tienen en negens staan en denkt beetje overdreven...Nee! Voor Amsterdam en omstreken is dit de aankoopmakelaar die je moet hebben! Creatief in het onderhandelen...Volhardend en toegewijd. Samen met mijn vriendin ons droomhuis gekregen in Zaandam. Niet zo stijf als menig makelaar...gewoon een leuke vlotte gozer zoals jij en ik... Maar dan wel met de skills en kennis van zo'n stijve makelaar :)
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
06 juni 2013
Folkert Botma
Busker Makelaardij heeft mij uitstekend geholpen met de zoektocht naar een mooi appartement in de Jordaan. De grote committent, know-how en goede connecties maakt Busker Makelaardij voor mij DE aankoopmakelaar!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,2
29 april 2013
Ron Oudshoorn
Hans is goed ingevoerd in de Amsterdamse woningmarkt, geeft duidelijke adviezen, reageert vlot en komt zijn afspraken na.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,6
20 februari 2013
Javier and Milagros
Hans is a very nice person and his job ethics are excellent. He helped us in every single aspect of the purchase of our new house, answering every single question promptly and accurately and always keeping OUR best interest in mind, Even after the purchase is done with, Hans keeps on helping you, making everything easier and more relaxed.I would highly recommend hiring his services, no doubt about it!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

9,2
18 januari 2013
Ingeborg de Brieder
Snelle reacties op alle vragen, goed bereikbaar, fijne ondersteuning bij aankoopproces en onderhandeling nieuw huis. Goed verstand van zaken en volgens mij goede omgang/samenwerking met collegae binnen makelaars wereld.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
15 januari 2013
Melissa
Second time I used the services of Busker and still as good as he was before! I even recommended him to my best friend and would do so to everyone who is looking to buy in the most beautiful city of the world...especially when it is snowing.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9
28 december 2012
Mevr . K. de Oude
aardig,vriendelijk,snel betrouwbaar, deskundig, kortom een makelaar die je iedereen zou wensen.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,6
27 december 2012
H.J. Duineveld
Busker Makelaardij is echt een topper. Bij de verkoop van mijn huis heeft hij alles goed begeleid en geregeld. Tot volle tevredenheid van mij en van de koper.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,4
28 november 2012
R. Mouw
Accuraat Deskundig
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 8

9,6
28 november 2012
Paul Vogel
In mijn opinie de beste aankoopmakelaar van Amsterdam De makelaar (Hans) is nooit de beperkende factor in het hele aankoop proces geweest, en heeft dingen gevonden en voorgesteld die ik nooit zelf had kunnen bedenken. Hij was flexiber waar gewenst, en heeft altijd geprobeerd om te zorgen dat ik een realistisch beeld van huizen had, ipv. te gaan voor de snelle aankoop, om daarmee zo snel mogelijk klaar te zijn. Hij is kortom in mijn ervaring zeer deskundig en heeft zijn werk uitzonderlijk goed gedaan. Daarnaast heeft hij het aankoopbedrag sterk naar beneden weten te krijgen. Om deze redenen kan ik Busker makelaardij zonder enige reserve aan iedereen aanbevelen.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

3,8
27 november 2012
Marc
Hans was in eerste instantie heel enthousiast en creatief. Maar toen zijn aanpak niet succesvol bleek liet hij het er compleet bij zitten, zonder tijdig aan de bel te trekken. In een dalende markt betekent dat onnodig heel veel geld verliezen. Maar ja, dat is zijn geld niet, dus dat maakt hem natuurlijk niet veel uit.
  • Enthousiasme: 6
  • Snelheid van reageren: 1
  • Afspraken nakomen: 2
  • Creativiteit: 6
  • Marktkennis: 4

9,8
06 september 2012
Frederik
If you are looking for someone to be on your side during the entire process of discovering the many Amsterdam neighborhoods, locating a suitable place to live, and the administration involved with purchasing a home, then Hans Busker is your guy. We recently moved form Sweden to Amsterdam and Hans did all of the above with plenty of knowlegde, a great attitude, and full of enthusiasm.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,6
08 augustus 2012
Claudia Abt
Hans is very reliable, well connected and competent. He was a great help for us and it was fun to work with him.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,6
06 augustus 2012
Irina Vargas Rivera
Hans is een deskundig makelaar die op enthousiaste wijze zijn vak uitoefent. Hij wist alle zaken snel voor ons te regelen. We hebben zelf het huis uitgezocht, maar vanaf dat moment heeft hij ons stap voor stap door ons eerste koopproces begeleid. Dit deed hij op zo een manier dat we telkens wisten waar we aan toe waren. Hans, bedankt voor de goede zorgen!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,6
20 maart 2012
harry en leonoor
Hans is een professional met gevoel voor de wensen van de klant. Hij is flexibel ingesteld, kent de markt en geeft goede adviezen. Het vinden, de aankoop en overdracht van ons nieuwe huis is dankzij hem snel en naar tevredenheid verlopen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,6
05 maart 2012
Chris
Great help in finding my first apartment in Amsterdam, providing all the information i needed, and being from abroad making the whole process as simple as possible, would highly recommend Hans Busker if you are thinking of buying.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
04 maart 2012
Daniela
Sympathiek, duidelijk/openhartig, stipt en vakkundig zijn belangrijke kenmerken van Hans Busker. Weet voor klant, op een prettige manier, het onderste uit de kan te halen. Wij hebben Hans onlangs met succes aanbevolen bij kennissen. Ga zo door en zegt het voort!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,8
03 maart 2012
Marijn, leontien en Sophie
Hans heeft ons appartement verkocht en geholpen bij de aankoop van een benedenwoning. Beide in Amsterdam zuid. Hans heeft goed geluisterd naar onze wensen en veel suggesties voor woningen gedaan. Hij was altijd op korte termijn beschikbaar om mee te gaan bij een bezichtiging. Hij keek daar dan kritisch en wond er geen doekjes om. hij heeft ons behoed voor een miskoop (slechte technische staat). Hans heeft voor een ontspannen koop en aankoop gezorgd. Hij schiep vertrouwen door in korte lijnen en regelmatig met ons te overleggen en overal aan te denken. Nu wonen wij heerlijk in een huis op maat! Dank!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,6
29 februari 2012
Emiel
Hans heeft voor ons een huisje gevonden waar we anders nooit en te nimmer aan gedacht zouden hebben. We hadden nooit door de rotzooi in het huis heen kunnen kijken als Hans niet zo een goed contact had met de aannemer die ons precies kon vertellen hoe het zou kunnen worden. Achteraf zijn we nog blijer dan we vooraf hadden kunnen voorstellen!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,2
29 februari 2012
Camilla Johansson
We moved in in our new house in December 2011. From the start, before buying the property, we had really good help from Hans Busker. He is very knowledable and adviced us through the buying process in order for us to reach the best possible outcome. Also after signing, he kept in contact to make sure we always had the information we needed and just checking we had no new concerns. The best you can ask for in a makelaar is that you feel completely safe in their hand, reassured that they have your very best interest at heart, and that we felt from Hans Busker. Camilla Johansson
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,8
28 februari 2012
Erica
Nice guy. Had MY best interest at heart. Negotiated the best price for ME. Felt like he was going out of his way for me. Then, everything happened so smoothy that I hardly needed to be involved. He arranged all the admin.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,8
21 januari 2012
Melissa Adams
The first makelar who wanted to help me! All the other makelars I saw didn't return my phonecall or called me at all. He found my dream apartment which wasn't even on the market yet. I would recommend him to everyone who is new to the Amsterdam housing market.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

 

Klik hier om je mening over jouw makelaar te geven

 

 

 

Lees de laatste 10 beoordleingen over makelaars op WIDBM