9,3
Francis Helmig Makelaardij
AMSTERDAM
  • Enthousiasme: 9,3
  • Snelheid van reageren: 9,6
  • Afspraken nakomen: 9,7
  • Creativiteit: 9,0
  • Marktkennis: 9,4
Neem nu contact op
9,8
30 augustus 2017
Tim Bosman
No cure no pay lage fixed price, zeer betrokken en betrouwbaar.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

8,8
16 augustus 2017
Robin Meijer
Uitermate vakkundig en prettige makelaar. Komt afspraken direct na, erg vakkundig in advisering, prettig en betrouwbaar contact. Enorm tevreden over de dienstverlening voor een prima prijs. Kan dit kantoor iedereen aanbevelen, het zal niet snel gebeuren maar als ik wederom een makelaar nodig heb, ga ik haar ongetwijfeld weer ik de arm nemen. Absolute aanrader!
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9,8
08 augustus 2017
irene Vlak
Wij zijn geweldig onder de indruk van de professionele en deskundige leiding die wij hebben ervaren met onze aankoop.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,8
08 augustus 2017
Netty Rahajaan
Goede service, duidelijke en open communicatie. Professioneel en goed benaderbaar. Als ik weer zou verkopen zou ik hun meteen weer inschakelen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

8,6
01 augustus 2017
Bas Hageman
Dit was onze tweede aankoop van een woning waarbij wij weer de vakkundige expertise van Francis Helmig Makelaardij hebben ingezet. Bijzondere prettige en vakkundige samenwerking!!
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

10
27 juli 2017
Kimberly Nooij
Zeer deskundig en snelle begeleiding en advies bij de aankoop van ons eerste huis te Amsterdam. Zoals men weet is dit geen makkelijke markt, maar mede met het snelle handelen van Francis is het in zeer korte tijd gelukt! Wij zouden Francis zeker aanraden aan anderen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
02 juli 2017
Ekaterina
Very structured and clear approach, eagerness to help on a short notice,very friendly way of communicating, great experience of both buying and selling an apartment in Amsterdam
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
13 juni 2017
Liesbeth Vermeer
Ik ben heel blij met de keuze voor makelaardij Francis Helmig. Alle medewerkers van het kantoor hebben met enthousiasme en zorgvuldigheid gewerkt. Communicatie verliep vlot en helder, de brochure en presentatie op Funda waren zeer verzorgd. De adviezen wat betreft de vraagprijs en verkoopprijs uitstekend. Mijn studio werd binnen 14 dagen boven de vraagprijs verkocht.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
11 juni 2017
Miranda van Dam
Ik had meteen een goed gevoel bij Francis. Ze is eerlijk, duidelijk, pakt door en altijd bereikbaar. En ja, binnen een heel korte tijd heeft ze me geholpen aan een huisje die aan al mijn wensen voldeed. Echt een topper!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
01 juni 2017
Mirjam Kemp
Ik ben zeer tevreden met deze makelaar omdat ze praktisch en efficiënt is. De communicatie is zeer goed en als het spannend of ingewikkeld wordt houdt ze het hoofd koel. Verder zijn alle medewerkers op kantoor zijn altijd perfect op de hoogte van wat speelt en geven goede ondersteuning. Verder zeer adequaat gehandeld bij de aankoop & verkoop en in beide gevallen een goed resultaat. Ook courtage heel redelijk ten opzichte van de concurrentie. Je kunt niet meer wensen!
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
17 mei 2017
Onno oostveen
Zeer goede communicatie met dit kantoor. Zowel met behandelend makelaar als achtercang op kantoor. Na elke bezichtiging gelijk terugkoppeling, maar ook bij afmaken afsrpaken ed zeer precies en punktueel. Je wordt volledig ontzorgd daardoor. Verder goede sparringpartner Over hoe het huis aan te bieden en in de onderhandeling.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
17 mei 2017
Maudy Besselink
Zeer tevreden! Altijd eerlijk en betrouwbaar. En altijd bereid om he vragen te beantwoorden.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
16 mei 2017
Boudewijn Stouthart
Francis is een makelaar met hart voor haar vak en weet wat ze doet. Vanaf het eerste contact gaf dit vertrouwen op een goede verkoop en ze heeft dit, samen met haar team, volledig waar gemaakt. Er is een heldere communicatie, mooie presentatie op hun website, Funda en brochure, goed bereikbaar (telefoon/e-mail), ze denken actief mee en geven goed advies. Florentine heeft de verkoop van ons appartement verder begeleid. Dit heeft ze zeer professioneel gedaan. In combinatie met haar vriendelijke manier van doen, was het prettig om met haar samen te werken. Francis Helmig Makelaardij is zeer aan te raden om de verkoop van je huis te begeleiden.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9
09 mei 2017
O. Badawi
Wat meerdere ook benoemen is de kracht van Francis haar uitstraling en het "gevoel" dat je bij haar krijgt. Niet alleen is ze helder in haar communicatie, meedenkend, en is zij een absolute vakdeskundige - ze is ook ontzettend meegaand en benaderd haar klanten met een persoonlijke touch wat erg fijn is. Hoewel Francis een conservatievere aanpak heeft, was zij altijd een goede klankbord die de nodige, nuchtere advies gaf, en zorgde ervoor dat ik nooit te ver boven de marktwaarde van een appartement ging bieden. Mijn traject duurde vrij lang - maar altijd was Francis met de zelfde gemotiveerdheid inzetbaar om te gaan bezichtigen en met mij de zoveelste biedingsproces in te gaan. De aanhouder wint, en een bedreven, vaardige, maar ook enthousiaste makelaar is dan een absolute pre! Nu heb ik een perfecte appartement wat ik mede te danken heb aan Francis!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,4
09 mei 2017
Thessa Hamoen
We zijn zeer tevreden over deze makelaardij; ze gaan zorgvuldig en zeer professioneel werk en de communicatie verloopt soepel en vriendelijk. We hebben ons huis binnen twee weken verkocht.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,6
06 mei 2017
Ton Kuijvenhoven
Wij hadden 2 makelaars uitgezocht om te kijken met wie wij de verkoop van het appartement zouden aangaan. Onze keuze viel na het eerste gesprek op Francis Helmig. Wij hadden bij haar het beste gevoel. Zij heeft dit van start tot finish helemaal waargemaakt met duidelijke informatie - juiste inschatting start verkoopprijs - goede adviezen na uitbrengen bod door kopers. Zij heeft ons stap voor stap meegenomen in het verkoopproces. Francis was altijd goed bereikbaar per mail, whatsapp en mobiel. Er werd altijd dezelfde dag gereageerd. Kortom een uitstekende makelaardij.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,6
04 mei 2017
P. Schraven
Francis is een zeer adequate makelaar met een goede kennis van de huidige markt. Stond open voor onze wensen en gaf ons hierbij zeer goed advies.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 9

9
25 april 2017
C van Galen
Prettige, betrokken makelaar met verstand van zaken die kan doorpakken
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,6
10 april 2017
Maria van der Drift
Goede bereikbaarheid, de makelaar reageerde altijd direct, heldere communicatie over de mogelijkheden en keuze die we hadden m.b.t. de huidige markt. Kritische blik m.b.t. het tot stand brengen van een bod voor de huizen die we hebben bezocht. Kortom we zijn blij met het huis en tevreden over de geleverde dienstverlening
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
04 april 2017
Helen Hulsker
Francis is een perfecte makelaar. Heel professioneel en pragmatisch tegelijkertijd. Dus geen gladde praatjes en geen poespas. Heel prettig in de communicatie, een absolute aanrader.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,4
28 februari 2017
Anoniem
Zeer tevreden over de hulp bij de aankoop van ons eerste huis. Eveline heeft kennis van de markt, is professioneel en pro-actief. Mede dankzij Eveline hadden we binnen een maand ons droomappartement gekocht in de overspannen Amsterdamse markt. Goede prijs-kwaliteit verhouding en absoluut aan te raden.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

7,6
16 februari 2017
Esther
Prima, snel en zakelijk aan een fijn appartement geholpen!
  • Enthousiasme: 7
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 8

9,8
15 februari 2017
M Koelemaij
Prettige en snelle communicatie, professionele begeleiding, goede kennis van de markt.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9
03 februari 2017
Agaath Rebel
Betrokken, eerlijk en bekwaam
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
27 januari 2017
Dennis Goossens
Persoonlijk, professioneel, snelle en duidelijke communicatie omtrent bezichtigingen en terugkoppeling hiervan. Mooie heldere intake van het verkoopproces, zo ook de samenwerking met fotograaf en inmeet bureau. Alles bij elkaar een bijzonder fijne ervaring met een zeer deskundig makelaarskantoor. Aan iedereen aan te raden.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,4
14 januari 2017
Janine en Thijs
Florentine gaf aan het begin van het aankoopproces heldere informatie over de werkwijze, mogelijkheden etc. Daarbij dacht zij goed met ons mee om zo goed mogelijk bij onze wensen aan te sluiten. Ook was zij altijd goed bereikbaar en reageerde snel en adequaat en handelde proactief bijvoorbeeld m.b.t. Het opvragen van informatie. Ze was prettig in de omgang richting ons, en professioneel richting de verkopende partij. Verder acteerde zij goed in ons belang tijdens het onderhandelingsproces en de aankoop. Kortom zeer tevreden!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 7

9,6
15 december 2016
Mike van der stap
Verstand van zaken, attent en to the point
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

9,6
29 november 2016
Barry den Nijs
Mede dankzij Francis hebben we ons huis voor een marktconform prijs kunnen verkopen. Het hele verkoopproces legde ze goed uit en begeleide ze waar nodig. We waren ook zeer tevreden met de presentatie van het huis. De foto's en filmpjes waren zeer goed gelukt. Daarnaast bleef ze altijd goed bereikbaar om onze vragen te beantwoorden. Ik raad haar aan iedereen aan!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
24 november 2016
Victoria Andreas
Francis heeft ons geholpen met de verkoop van onze woning en de koop van een nieuwe woning. Ze was altijd goed bereikbaar of nam snel contact met je op, zij is duidelijk geweest in de procedures en neemt je stap voor stap mee door elk traject zodat je goed weet wat je te wachten staat en ze zorgt dat je op de juiste aspecten let en dat je je daarop focust. Verder is het een enthousiast iemand die ontzettend met je meedenkt. Een echte makelaar anno nu.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,4
18 november 2016
Edwin Cyrus
Professioneel en zeer deskundig. Erg tevreden over hoe het proces verlopen is. Na 6 dagen op Funda was onze woning voor een hogere prijs verkocht dan we hadden verwacht. Ook tijdens het tekenen van het koopcontract werd ik goed bijgestaan en werden mijn belangen goed behartigd. Communicatie verliep goed, altijd bereikbaar en snel terugkoppeling. Gewoon goed door exact te doen wat je verwacht van een goede makelaar. Dank jullie wel!
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9,6
05 november 2016
Louise
Francis geeft eerlijk haar mening over zaken, respecteert jouw ideeën/wensen, luistert goed naar je, is goed bereikbaar, komt haar afspraken na, zoekt zaken uit indien nodig en is zeer prettig in de omgang.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
28 oktober 2016
Michaela Stewart
Helpful, positive, engaged at every step, with good knowledge of the industry.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
28 oktober 2016
Rob van Uden
Heel prettige en oprechte makelaar, evenals haar collega's. Kundig in wat ze doet, altijd bereikbaar en zorgvuldig. Ze geeft veel vertrouwen wat in spannende tijden goed doet.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,8
28 oktober 2016
Pauline Schröder
Heel erg servicegericht, goed advies, goed bereikbaar, ook buiten kantoortijden en: no cure no pay! Ze zijn er van overtuigd dat ze een tevreden klant van je maken. Dat klopt!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

7,6
17 oktober 2016
Nikki Mullenders
Betrof de verkoopmakelaar van de verkopende partij. Erg professioneel en behulpzaam ondanks het feit dat het niet onze makelaar was.
  • Enthousiasme: 6
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 8

9,4
12 september 2016
Tom Nieuwenhuis
Zeer professioneel, duidelijk plan en goede presentatie van het appartement. Ze wisten een goede verkoop prijs te realiseren.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,8
12 september 2016
Marianne
Heel goede makelaar, zeer goed bereikbaar en heel vriendelijk, alles word professioneel aangepakt.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,4
06 september 2016
Rian
Francis en haar collega's hebben ons uitstekend bijgestaan in zowel de verkoop als de aankoop. Ze zijn deskundig, daadkrachtig en hebben oog voor je persoonlijke wensen. De adviezen waren daardoor zeer waardevol.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,6
10 augustus 2016
Huub
Wij hebben ons tijdens onze huizenjacht in Amsterdam laten bijstaan door Francis Helmig makelaardij. Binnen 8 dagen hadden wij onze droomwoning gekocht. Dit was ons niet zo snel gelukt zonder de hulp van Florentine en Francis! Wij zijn tijdens het gehele proces goed en snel geholpen bij het maken van keuzes en de gehele administratieve rompslomp die erbij komt kijken.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,4
20 juli 2016
Sybren Bosch
Heel pro-actief handelen, snel dingen regelen en weten wat belangrijk is.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

8,4
18 juli 2016
Dharshini Korteland
Wij zijn door Francis en Florentine heel goed geholpen. Heldere uitleg gekregen over het verloop van het verkoopproces en er is een hele mooie presentatie van ons huis gemaakt. Daarnaast waren zij altijd beschikbaar als wij vragen hadden en hebben zij ons goed begeleid bij het verkopen van ons huis.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 9

10
28 juni 2016
David Reinhart
Francis Helmig en collega's hebben mij erg goed geholpen. Heldere communicatie en perfecte presentatie van de woning. Tevens zijn ze altijd beschikbaar voor vragen en nemen echt de tijd voor je, wat erg prettig is. Zoek je een goede makelaar met veel kennis van de markt, dan is Francis Helmig zeker aan te raden.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
21 juni 2016
Michelle
Francis heeft ons geholpen vanaf het moment dat we een huis op het oog hadden. Ze hielp ons al telefonisch bij het beoordelen van een woning, daarna gingen we zelf bezichtigen en bespraken we dit met haar. Toen we een woning op het oog hadden dat we graag wilden hebben, hielp ze ons bij het uitbrengen van een bod en het onderhandelen. Dit was voor ons het lastigste en heeft ze perfect gedaan. Ook het advies over ontbindende voorwaarden etc. Ze heeft ons bovendien doorverwezen naar een taxateur tijdens de hypotheekaanvraag en geholpen bij de keuze van een notaris. Wij zijn heel blij met haar hulp van begin tot einde.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,2
21 juni 2016
N. Weijnschenk
Wij zijn erg tevreden over de hulp van Eveline Kraan van Francis Helmig Makelaardij tijdens onze zoektocht naar een huis in Amsterdam. Ze kon zich goed inbeelden in onze criteria en de communicatie met Eveline verliep snel en gemakkelijk, zelfs buiten kantooruren. Bij meerdere bezichtigingen hebben we veel aan haar kennis en ervaring gehad! Bij de uiteindelijke aankoop waren de onderhandelingen duidelijk en scherp afgesproken, mede door ook grote kennis van notariële zaken.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 9

10
12 juni 2016
Francisco en Danila
Alles was zeer vlot, professioneel en prima geregeld. Naast het enthousiasme dacht Francis goed mee en communiceerde snel en helder. Wat ons betreft een aanrader.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,2
11 juni 2016
Robin & Ayumi
Voor de aankoop van mijn eerste woning in een hectische Amsterdamse woningmarkt heeft Florentine ons perfect begeleid, ingegrepen en met ideeen gekomen waar dat nodig was. Goed bereikbaar en prettig in overleg. Al met al zeer tevreden!!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,4
02 juni 2016
Bas en Fleur Huurneman
Uitstekende makelaar. Heeft ons snel en vakkundig geholpen. Duidelijk en reeel verhaal. Elke dag een update als er kijkers waren geweest. Geen 9-5 mentaliteit. Vriendelijk naar potentiele kopers, maar ook zakelijk. We hebben ons huis snel verkocht. Afspraken werden nagekomen, zaken waren snel en netjes geregeld volgens afspraak. Na verschillende minder positieve ervaringen met makelaars in het verleden, bevelen wij haar van harte aan.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,4
20 mei 2016
M Kraal
Francis Helmig is een zeer professioneel makelaarskantoor. Er wordt accuraat gereageerd op zowel mail als telefoon. Er is merkbaar veel ervaring en kennis van de huizenmarkt en het notariële wezen. Het contact is zakelijk, to the point en zeer overwogen. Aanrader!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

10
11 mei 2016
Danielle van der Kuij
Een echte aanrader deze dame!!! Altijd goed bereikbaar, denkt met je mee, handelt snel en deskundig. Heeft verstand van zaken, alles op orde en is zeer prettig in de omgaan. Kortom wij zijn zeer tevreden over haar.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
09 mei 2016
Tineke Schaddelee
Zeer tevreden. Al snel had ik het gevoel dat ik in Francis Helmig de goede makelaar had gevonden. Francis Helmig is deskundig en gedreven, heeft een goede aanpak en ervaring. Gunstige courtage. Ze geeft duidelijke en uitgebreide informatie en een prettige begeleiding. Een plezierige samenwerking, ook met de collega's. Elke dag kreeg ik verslag na bezichtiging door de kijkers. Een prachtig resultaat was de snelle verkoop van de woning. Heel hartelijk bedankt.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
05 mei 2016
Peet en Anja Loos
Francis Helmig heeft veel ervaring, dat voel je meteen. Ze luistert goed naar je wensen om de juiste woning te vinden. Denkt creatief mee. Is grondig bij haar "inspectie" van de te kopen woning. Er wordt snel gereageerd op je telefonische vragen. Is altijd bereikbaar, zelfs buiten de kantooruren om.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
15 april 2016
Nazila Bayat en Paul Gerrits
Francis Helmig is een zeer doortastende, professionele en kundige makelaar. Zij gaf ons het gevoel van vertrouwen. In het proces van verkopen van ons huis adviseerde en informeerde zij ons heel goed. Haar laagdrempelige beschikbaarheid en bereikbaarheid hebben we als zeer prettig ervaren.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,2
12 april 2016
Bart Jan
Nam duidelijk de tijd voor intake van het huis met geode vragen over het huis. Absoluut niet de indruk van meneertje van dit type huis hebben we er al honderden verkocht" wat je bij sommige makelaars wel aantreft (zou vertrouwen moeten wekken). Hierdoor kregen wij de positieve indruk dat Evliene ons huis ook op die manier zou gaan verkopen. Dat heeft gewerkt, het huis was snel en voor goede prijs verkocht. Proces verkooptekst, stukken, verkoopproces is in goed overleg gegaan. Regelmatig berichtjes ontvangen van voortgang.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,4
30 maart 2016
Hank
Snelle service, goede marktkennis
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

8,8
13 maart 2016
Louis Nagtegaal
Zijn zeer pro-actief en hebben verstand van zaken. Staan ook zeer goed bekend bij de (verkoop-)makelaars die ik sprak.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,8
07 maart 2016
Vincent de Winter
Fijne, snelle en enthousiaste service
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,8
03 februari 2016
S. Hvirring
Zeer goede ondersteuning bij de zoektocht naar een nieuw huis. Ook altijd bereikbaar zelfs buiten kantooruren en makkelijk contact via de Whatsapp. Verder goed meedenkend, wij hadden een leuk huis gevonden maar inplaats van dit gelijk te accepteren vroeg ze toch nog of we verder wilden zoeken naar iets nog perfecters. Ook nadat het bod was geaccepteerd een erg goede afhandeling en prettige professionele ondersteuning bij de notaris. Al en al zeer tevreden!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9
02 februari 2016
A.Juman
Super snelle en goede service, duidelijke communicatie. Kortom aanrader als goede en degelijke woning makelaar, met uw wens als doel!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,8
17 januari 2016
Sandra
Er wordt snel gehandeld. Goede sparring partner. Veel kennis en deskundigheid en eerlijk.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 8

8,6
15 januari 2016
Nina Salle
Francis Helmig is professioneel en heeft verstand van zaken. De samenwerking met haarzelf en haar collega's was erg prettig, ze volgden bezichtigingen en biedingen efficient op en hielden mij voortdurend op de hoogte. De verkoop van mijn woning verliep daardoor snel en positief.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 9

9,2
14 januari 2016
Merlienke Hoeksma
Francis Helmig is een kundige, professionele makelaar. Ze is punctueel en nauwkeurig. De makelaardij is goed bereikbaar voor vragen, ook buiten kantoortijden.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

8,6
14 januari 2016
Tim Pringle
Pleasant, great market knowledge, good communication.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,6
14 januari 2016
Claudia Beckers
Francis en haar collega's hebben me fantastisch geholpen met de verkoop van mijn woning. Direct bij de eerste kennismaking met Francis had ik het gevoel dat zij de juiste persoon was voor de verkoop van mijn woning. Ze is ontzettend deskundig en heeft veel verstand van de Amsterdamse woningmarkt. Ook met haar collega Florentine heb ik erg prettig contact gehad. Je hoeft nooit lang op een reactie te wachten en ze komen altijd hun afspraken na. Ik zou Francis Helmig zonder twijfel bij mijn vrienden aanbevelen.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

8,6
08 januari 2016
Charlotte
Ik ben heel tevreden met de professionaliteit van het bureau. Mijn huis was snel verkocht voor een mooie prijs. De onderhandeling startte wellicht erg snel, terwijl er nog andere kijkers gepland stonden, maar dat kwam eigenlijk meer door de snelheid die de koper nodig had.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 7

9,4
31 december 2015
Sandra Theuns
Toen ik uit mijn huis moest, heb ik meteen bij Francis aangeklopt om te vragen om haar advies. Zij heeft me rustig mijn verhaal laten doen en goed geluisterd en me geadviseerd waarop ik heb besloten haar als aankoopmakelaar in de arm te nemen. Daar heb ik absoluut geen spijt van gehad. In de hectische Amsterdamse huizenmarkt is het erg prettig om iemand zoals Francis naast je te hebben die verstand heeft van zaken, deskundig is, zich niet van de wijs laat brengen en het geduld heeft om dingen goed met je door te nemen. Toen ik mijn oog had laten vallen op een appartement, heeft Francis alle zakelijke kanten op zich genomen, iets waar ik heel blij mee was. Ik heb geen verstand van dit soort zaken en Francis heeft alles heel goed voor me geregeld. Ze was erg bereikbaar voor me wanneer ik vragen had of wanneer ik me zorgen maakte. Ik voelde me bij Francis in goede handen en kan haar dan ook aan iedereen aanraden.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,8
12 november 2015
Bart van Leeuwen
Wij hebben meerdere ervaringen met makelaars. Echter na tekenen van het contract neemt het enthousiasme vaak af. Zo niet bij Francis. Zij houd zich aan de afspraak. Is echt altijd bereikbaar (ook buiten de kantoor uren). En reageert direct op email. Ze is professioneel en toch persoonlijk. En het resultaat: ons huis goed verkocht binnen hele korte tijd onder onze voorwaarden.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,4
06 november 2015
Marjolein
Het contact met Francis en haar collegas was vanaf het begin erg prettig. Ik kon met elke vraag terecht, communicate was snel en duidelijk en het advies onderbouwd. Daarnaast vond ik de prijs erg goed en zonder gekke constructies, vergeleken met sommige andere makelaars. Een aanrader! Een huis kopen stresvol? Niet met Francis!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,8
21 oktober 2015
Bas
Francis schakelde snel en kordaat, hield ons met beide benen op de grond en stelde zich flexibel op om te zorgen dat we ons droomhuis te pakken konden krijgen in een de drukke Amsterdamse woningmarkt. Uitstekend werk geleverd, zeker een aanrader!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

8
21 oktober 2015
Abby
Ben tevreden omdat het prettig samenwerken was met Francis. Ze neemt de tijd en de moeite om zaken met je door te nemen en denkt mee. Verder is ze helder in haar communicatie en komt ze haar afspraken goed na.
  • Enthousiasme: 7
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 8

9,4
05 oktober 2015
Michiel
In deze tijd van gekte op de Amsterdamse woningmarkt lijkt het niet moeilijk om een huis te verkopen. Des te belangrijker dus dat een makelaar niet achterover gaat leunen, maar echt zijn/haar best voor je doet. En dat doet Francis. Ze reageert altijd snel, is heel goed bereikbaar, heeft alles samen met haar team perfect op orde en neemt de tijd om met je mee te denken als je twijfelt over grote beslissingen. Helemaal tevreden!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,4
03 september 2015
Lianne van Kralingen
Francis is professioneel, punctueel en heel fijn om mee te werken. Ik zou iedereen aanraden om zijn huis door Francis te laten verkopen!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9
03 augustus 2015
Iris
Super contact met Francis gehad. Ze was altijd bereikbaar, ook na normale werktijden en in het weekend. Woning was binnen twee weken verkocht. Goed advies gehad en naar mijn mening is dit een eerlijke makelaar, naar verkoper en ook (mijn) koper toe.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,2
02 augustus 2015
Emile Berckmoes
Het is erg prettig communiceren met Francis, ze geeft heel goed advies waar je als koper en verkoper wat mee kan,is punctueel, komt haar afspraken na en kan erg goed de benodigde vraagprijs inschatten wat een pre is wanneer je de woning wilt hebben.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,4
31 juli 2015
Sidney en Richard
Francis komt haar afspraken na. Als ze zegt te bellen of mailen dan doet ze dit ook. Bij dit kantoor voel je je geen 'nummer' en weten ze wie je bent als je belt!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,6
27 juli 2015
tyas
Zeer adequate makelaar. Heeft ons geen moment het gevoel te geven dat iets te veel is of dat we iets zouden moeten doen dat tegen onze wensen in gaat. Reageerde zeer vlot telkens en was echt prettig persoonlijk betrokken.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

10
22 juli 2015
Harun Ulutas
Wat een geweldige makelaar die met je meedenkt en erg strategisch te werk gaat. Helder en duidelijke afspraken vooraf. Ons huis is binnen 4 weken tijd verkocht. Zeker aan te raden.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
03 juli 2015
Lisa
Francis heeft ons huis kundig en snel verkocht. Francis en haar collega's zijn flexibel vlot en fijn om mee samen te werken. We hadden wat specifieke wensen omtrent bezichtigingen en dat ging allemaal prima.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
15 juni 2015
Harald Inen
Ik zocht een betrokken makelaar die de markt en speciaal dit segment snapt maar ook een die echt betrokken is en er alles voor over heeft om in een moeilijke markt succes te halen. Francis did it en deed het no cure no pay. Ik vond het heerlijk om met haar samen te werken en merkte dat we in alle dingen goed op 1 lijn zaten. We hadden zelfs dezelfde gunfactoren gevoel bij elke mogelijke koper. Klasse
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

8,8
15 juni 2015
Bertie
Wij hebben Francis als een zeer prettige en deskundige makelaar ervaren. Ze neemt je bijna al het werk uit handen. Daarnaast heeft ze ons huis voor een erg goede prijs verkocht.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

9,4
14 juni 2015
Amelia
Francis is deskundig en erg prettig in de omgang. Ze heeft ons van goede inschattingen en adviezen voorzien bij zowel aan- als verkoop. Bovendien is het erg prettig dat zij en haar medewerkers altijd snel reageren en buitengewoon klantvriendelijk zijn. We zouden Francis en haar kantoor dan ook zonder enige twijfel aan anderen aanraden.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9
09 mei 2015
Julijus Rebic
Ik heb bij het zoeken naar een makelaar verschillende gesproken, maar bij Francis had ik van begin af aan een heel goed gevoel. Dit was voor mij heel belangrijk, want ik woon in het buitenland en zocht iemand die ik kon vertrouwen. En dit is ook bevestigd door haar kennis, betrokkenheid, bereikbaarheid, omgang en niet onbelangrijk, haar aanbod. Gedurende het proces was er altijd contact met haar, via telefoon, sms, mail, en Skype. Alle bezichtigingen en feedback van de bezichtigingen werden altijd netjes en compleet gecommuniceerd. En binnen 5 weken was het huis verkocht, voor de prijs die zij beloofd had. Kortom, ik ben vol lof van Francis en haar team en ik kan haar eigenlijk aan iedereen aanbevelen. Bedankt Francis!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,4
01 mei 2015
Charlotte Alberts
Francis heb ik als een zeer betrouwbaar, deskundig en communicatief vaardige makelaar ervaren. Het gehele verkoopproces liep zeer voorspoedig. Professionele aanpak waarbij de woning meteen in één keer goed in de aandacht werd gezet. Resulteerde in veel aandacht en snelle verkoop. Zeer goede en adequate follow-up.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
17 april 2015
Anneke den Hartog
Met Francis hadden wij een prettig contact vanaf het eerste moment. Ze is heel accuraat en heeft veel verstand van zaken. Constant werden wij door haar en via het kantoor op de hoogte gehouden hoe alles verliep. Zelfs in haar vrije weekend bleef Francis contact met ons houden en regelde ze ook al een eerste bezichtiging. Alle belangrijke zaken werden goed doorgesproken en overlegd en op elk moment konden wij vragen aan haar stellen. Een TOP makelaar!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
08 april 2015
P vd Graaf
Mevrouw Helmig is een uitstekende makelaar. We hebben het contact met haar en haar team als zeer prettig ervaren. Mevrouw Helmig is zeer kundig en professioneel en heeft een enorme inzet. Ze hield ons erg goed op de hoogte betreffende het verloop van de verkoop van ons appartement. Ook de officiële afhandeling probeerde ze zo makkelijk mogelijk voor ons te laten verlopen. Wij bevelen haar van harte aan!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
03 april 2015
David van Daalen
Francis is een topmakelaar! Ik had haar gevonden via deze site en haar hoge cijfer heeft ze bij mij ook absoluut waar gemaakt. Francis is betrokken, heeft veel kennis van zaken en is altijd goed bereikbaar, ook buiten kantooruren. Ze heeft me geholpen vanaf de tweede bezichtiging van diverse woningen tot aan het tekenen bij de notaris en neemt veel zorgen uit handen bij het kopen van (in mijn geval een eerste) huis. Ik raad haar van harte aan!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,2
02 april 2015
sammy van der wal
erg behulpzaam en attend op details.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 9

10
18 maart 2015
Frederiek Mantingh
Zeer professionele makelaar. Altijd beschikbaar, vriendelijk, en doortastend. Communicatie is uitstekend en alles tot in perfectie afgehandeld. Ik ben een super tevreden klant. Een aanrader met vlag en wimpel!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9
19 februari 2015
Igor
Vanaf het eerste begin neemt Francis Helmig Makelaardij het voortouw door professioneel alle acties voor de verkoop op te pakken. Prachtige foto's, goede beschrijving en snelle vermelding op aanbodsites. Bij een volgende aan- of verkoop zullen wij weer gebruik gaan maken van deze makelaardij.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

10
10 februari 2015
D.A.Veldhuyzen
Wij zijn zeer tevreden over Francis. Zij is uiterst vakbekwaam. Ze werkt heel efficiënt, is prettig in de omgang en heeft een luisterend oor. Ze geeft advies maar staat ook zeker open voor de ideeen van de klant. Ze heeft ons huis op een aantrekkelijke manier weten te presenteren met mooie foto's en een korte bondige tekst. Dit resulteerde in 12 bezichtigingen in een week tijd! Na elke bezichtiging gaf zij ons telefonisch verslag van het verloop van de bezichtiging wat wij als heel prettig hebben ervaren. Hierdoor creëer je een persoonlijke benadering. Francis heeft ons huis in 3 weken tijd weten te verkopen met zelfs een hogere opbrengst dan de oorspronkelijke vraagprijs! Onze complimenten!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
30 januari 2015
D.F. Hunkemöller
Erg tevreden! Ze komt afspraken heel snel na en is altijd zeer goed bereikbaar zowel via mail als telefoon. Zelfs na kantooruren en in het weekend mocht dit nodig zijn. Ze denkt mee in oplossingen en is actief betrokken. Gelukkig geen 9-17 uur mentaliteit in tegenstelling tot andere kantoren in Amsterdam. Zeer tevreden over Francis Helmig Makelaardij!!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,2
27 januari 2015
Rosalie Barnhoorn
Francis is een vakbekwame professional, deskundig én goed benaderbaar. Helder in haar dienstverlening en (bijna) altijd bereikbaar.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9,6
08 december 2014
Anneke Heutinck
Francis heeft me geweldig geholpen met de verkoop van mijn appartement. Ze weet precies waar ze mee bezig is, kan al je vragen (snel) beantwoorden en begeleidt je bijna geruisloos door het hele traject. In mijn geval was de verkoop met een week al rond (record!), maar ondanks die snelheid was alles netjes geregeld. Zelfs het tekenen van de voorlopige akte nam ze voor haar rekening, omdat ik zelf nog op vakantie was. Als je zoekt naar een betrouwbare, no-nonsense makelaar in Amsterdam, kan ik haar echt van harte aanbevelen!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
14 november 2014
Anette Jolink
Vakkundig,goed zicht op de markt, prettig in de omgang en goed te bereiken
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,8
07 november 2014
Koen Hesselink
Francis heeft een enorme kennis van zaken, is professioneel en weet hoe je je woning in de markt moet zetten. Bij de volgende aankoop of verkoop zal ik haar zeker weer inschakelen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
10 oktober 2014
Astrid
Francis is kundig, commericieel, denkt mee en is goed bereikbaar. Ik ben via via bij Francis terecht gekomen. Ik zal Francis zeker aanraden bij mensen die op zoek zijn naar een makelaar.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
30 september 2014
Marieke Peters
Francis is een zeer bekwame, enthousiaste & succesvolle makelaar
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
17 september 2014
Willem Vreeswijk
Dienstverlening is klantgericht, oprecht, ze heeft kennis van zaken en denkt mee en is altijd heel goed bereikbaar. Eindelijk een menselijke makelaar. Heel fijn.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
10 september 2014
Marije
Ik ben super tevreden, erg prettig dat Francis goed bereikbaar is, ze weet waar ze het over heeft en is objectief, maar ziet wel alles en zorgt dat ik op basis van de feiten de juiste dingen bedenk.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

7,8
06 september 2014
Harold Salesman
Francis Helmig hebben we, na een grondige zoektocht,thuis uitgenodigd voor een vrijblijvend gesprek. De eerste indruk typeerde zich met woorden als;vriendelijk,ontspannen, goed luisteren en bereid zich open en eerlijk te manifesteren. De afspraken waren concreet en gaven veel vertrouwen voor verdere samenwerking. We zijn gedurende de verkoopperiode regelmatig op de hoogte gehouden van activiteiten die de verkoop van ons appartement konden bespoedigen. De verkoop is redelijk binnen de afgesproken periode verwezenlijkt. Francis Helmig was bijna 24 uur per dag bereikbaar en heeft snel en adequaat gehandeld. Een aanwinst voor de makelaardij.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 8

9,8
02 september 2014
S. Sterk
Francis is commercieel, betrokken, stelt het belang van de klant voorop, komt haar afspraken nauwgezet na en communeert prettig. Al met al had ik een hele goeie ervaring met een nette en competente makelaar.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 9

10
21 augustus 2014
Yvonne en Shariff Karamat Ali
I.v.m. met onze emigratie en tijdelijke verhuur van onze woning zochten wij een makelaar die wij op afstand konden vertrouwen. Na lezen van de reviews en een eerste ontmoeting was het ons meteen duidelijk en gaven wij Francis de opdracht. Ze heeft alle verwachtingen voor 100% waargemaakt en bleek op afstand onze absolute steun en toeverlaat. Vooral op momenten dat het even spannend werd was het erg fijn dat zij altijd snel terugbelde en reageerde op sms-jes, whatsappjes etc. Zelfs in de weekenden! Op lieve, geduldige en correcte wijze hielp zij ons naar een snelle en goede verkoop. Ook de fotograaf die zij ons stuurde was erg professioneel en maakte een prachtige reportage van onze woning. Wij zijn Francis echt dankbaar voor al haar goede werk en steun op afstand en kunnen haar absoluut aan iedereen aanbevelen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9
25 juli 2014
Kirsten
Wat een goede, betrokken makelaar! Goede service, alles wordt snel geregeld en ons appartement was dan ook heel snel verkocht. Francis is zeer goed bereikbaar en neemt je veel uithanden. Door haar flexibele werktijden, hebben kopers ook de gelegenheid om na hun werk een woning te bezichtigen.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9,4
16 juli 2014
Ronald Bouwman
Na een gesprek met een aantal makelaars heb ik Francis gevraagd of zij de verkoop van mijn huis in handen wilde nemen. Ze heeft veel ervaring in de Amsterdamse markt, en ondanks dat ze nog maar kort geleden voor zichzelf was begonnen waren er online al een aantal goede recensies over haar terug te vinden, en deze heeft ze ook waar gemaakt. Het opmeten van het huis, het schrijven van de teksten en het maken van de foto’s, alles werd goed en snel geregeld waardoor mijn huis in no-time online stond. Francis is eigenlijk altijd te bereiken, ik had geen omkijken naar de bezichtigingen, en toen het huis (al snel) verkocht werd nam ze, toen ik zelf verhinderd was, ook de honneurs waar bij het tekenen. In de periode die volgde heeft ze me regelmatig geïnformeerd over de vorderingen van het voorbehoud voor financiering dat de kopers hadden gemaakt. Kortom, een erg prettige ervaring waarop ik besloot Francis ook te vragen te helpen met de koop van een nieuw huis. Ook dat is mede door de goede zorgen van Francis goed verlopen en over beide trajecten ben ik dan ook zeer tevreden.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,4
30 april 2014
Merijn de Jong
Francis Helmig is echt een hele fijne makelaar. Ze heeft ons appartement snel weten te verkopen voor een goede prijs. Ze deed dit op een prettige, persoonlijke en deskundige manier. Ze dacht met ons mee en stond voor ons klaar zodra dat nodig was. We konden haar zelfs 's avonds en in het weekend bellen. Ze gaat integer te werk, zoals ze zelf ook aankondigt op haar website, totaal niet het beeld van de stereotype Amsterdamse makelaar. Als wij ooit weer een woning in Amsterdam zouden willen (ver)kopen zouden we zeker weer contact opnemen met Francis.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 8

9,2
17 april 2014
Jan-Walter
Francis heeft de verkoop van mijn appartement onder haar hoede genomen. En ik was zeer positief verrast over de hele gang van zaken. Ze houdt je goed op de hoogte van wat er allemaal speelt en daarnaast is ze altijd bereikbaar! Maar hetgeen wat mij erg blij maakte is het feit dat ze heel erg persoonlijk betrokken is. Dat maakt het verschil! Ze is erg gedreven en schroomt er niet voor om dat ene extra te doen wat de verkoop tot een succes maakt. Een aanrader voor iedereen die zijn woning in en rondom Amsterdam wil verkopen!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,6
14 maart 2014
Sebas de Hoop
Wij hebben Francis ingeschakeld om ons appartement te verkopen en dit is perfect en snel verlopen! Francis is altijd bereikbaar, ontzettend flexibel, doet wat ze beloofd, is realistisch, betaalbaar en erg actief met ideeen en follow up na bezichtigingen. Ik zou haar absoluut aanraden als makelaar en bij een volgende aan- of verkoop zeker weer inschakelen!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 9

9,4
03 maart 2014
Irm Vogels
Wij zijn zeer enthousiast over Francis Helmig; zij heeft ons op een zeer deskundige manier geholpen aan een prettig en mooi appartement op een toplokatie. Wetende dat wij uit het "Zuiden des Lands"komen was het een hele onderneming om in korte tijd iets geschikts te vinden, belangrijk: om er zo snel mogelijk bij te zijn wanneer er iets "nieuws "op de markt verscheen.....juist met dit laatste gegeven heeft Francis haar kwaliteit laten zien; zodra zij dacht dat het mogelijk geschikt voor ons zou kunnen zijn, ging Francis alvast even kijken, en maakte ter plekke met de desbetreffende makelaar een bezichtigingsafspraak voor de volgende dag. Klasse!Ook bij onderhandeling is zij een uiterst correcte makelaar; rustig en bekwaam. En wat betreft het terug bellen... zoals beloofd op haar site, ja, altijd een telefoontje, vroeg in de ochtend, zondagavond, maakte niet uit. Uiteraard hopen wij lang te mogen gaan genieten van ons appartement in Amsterdam, en als wij in de toekomst een makelaar nodig hebben, ook voor onze dochter-lief komt er een eind aan haar studentenleven, dan is er maar een handeling nodig: mobiel / contacten: Francis Helmig Makelaardij!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

9,8
21 februari 2014
M. de Groot
Francis heeft mij geholpen bij de aankoop van een huis. Tweemaal is het op niets uitgelopen. Daarbij heeft zij eerlijke adviezen gegeven, bijvoorbeeld tot hoe ver ik moest gaan in het biedproces. Ze is erg vakkundig en daarin ook creatief. Het was ook erg fijn dat ze altijd bereikbaar was, na het inspreken van een voicemailbericht belt ze vrijwel direct terug.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
09 februari 2014
Ronald de Kuyper
We hebben Francis ingeschakeld als aankoopmakelaar en kunnen niets anders zeggen dan dat wij uiterst tevreden over haar zijn. Ze heeft niet allleen op zeer goede wijze de onderhandelingen gevoerd, maar was ook zeer betrokken en altijd goed bereikbaar. We kunnen haar zeker aanbevelen!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,6
06 februari 2014
Alina Meuldijk
Francis Helmig heeft voor ons de onderhandelingen gedaan toen wij ons huis kochten in het najaar van 2013 en daar zijn we heel blij mee! We raden haar zeker aan en zullen haar de volgende keer ook zelf weer inhuren. Ten eerste is zij is een heel prettig persoon, heel flexibel, altijd bereikbaar, heel betrokken, heeft veel ervaring en kent de markt! Zij is een professionele en ervaren onderhandelaar en wij hebben het als zeer prettig ervaren dat zij in contact stond met de verkoper tijdens de onderhandelingen. Dit gaf ons de tijd en ruimte om iedere volgende stap en volgende bod goed met elkaar door te spreken en hierin gaf Francis ook goede adviezen! Zo heeft zij voor ons een goed resultaat bereikt en wonen we nu heerlijk in ons droomhuis! Francis is betrokken van begin tot einde. Zij zorgt er voor dat alles goed afgerond wordt en ook alles loopt zoals het afgesproken is. Haar persoonlijke benadering, haar open communicatie en betrokkenheid onderscheiden haar als makelaar en maakt het heel prettig om bij zo'n belangrijke stap samen te werken met Francis.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

8
10 januari 2014
K. van Rijn
Francis heeft ons uitstekend geholpen bij de verkoop van ons appartement! We hadden nooit verwacht dat het zo snel zou gaan, maar zo zie je wat een deskundige makelaar en goede foto's voor je kunnen betekenen. Francis was zo goed als altijd te bereiken, via e-mail, telefonisch en zelfs via Whatsapp! Een makelaar die ook nog eens met haar tijd mee gaat. Ik zou haar zeker aanraden aan mensen die een pro-actieve, energieke en niet geheel onbelangrijk, betaalbare Amsterdamse makelaar zoeken!
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9,2
06 december 2013
Henk van Lubeck
Zeer alert, benaderbaar, entoesiast, meedenkend zonder bevoogdend te zijn: wat wil je nog meer?!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

8,6
17 november 2013
N. Hulsman
Hele betrokken en betrouwbare makelaar, die goed haar afspraken nakwam. Ze is goed bereikbaar en professioneel. Heeft goed geluisterd naar mijn wensen en kwam met een ruim passend aanbod aan mogelijke woningen.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

8,2
29 augustus 2013
L. de Boer
Goede begeleiding en ze maakt haar afspraken waar.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 8

 

Klik hier om je mening over jouw makelaar te geven

 

 

 

Lees de laatste 10 beoordleingen over makelaars op WIDBM