9,9
House2Day Makelaars
ZWOLLE
  • Enthousiasme: 9,9
  • Snelheid van reageren: 9,9
  • Afspraken nakomen: 9,9
  • Creativiteit: 9,9
  • Marktkennis: 10,0
Neem nu contact op
10
13 december 2017
familie Boltje
Hierbij deel ik graag onze ervaring met house2day. Na veel makelaars over de vloer te hebben gehad, ging onze voorkeur uit naar Jan en Stefan. Zeer fijn en prettig gesprek gehad waarbij ze alle tijd hebben genomen om ons verhaal aan te horen. Met deze keuze zijn we zeer tevreden, we kunnen dan ook niet anders dan jullie een dikke 10 geven. p.s. Je vroeg me net een review te schrijven, dus dat doen we gelijk, net zoals jullie altijd gelijk voor ons klaar hebben gestaan. Groetjes uit meppel!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,2
10 december 2017
Ivo Roks
Geen 9 tot 5 mentaliteit, zelfs in het weekend reageren ze op E-mail of telefoon. Hele fijne samenwerking en zijn alle beloftes nagekomen!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
07 december 2017
Jeroen
Na mijn vorige aankoopmakelaar (die het niet voor elkaar kreeg een huis te vinden ) is het team van house2day zeer goed bevallen. Binnenkort kunnen we eindelijk verhuizen!!!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
28 november 2017
Klarissa
Dikke 10!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
20 november 2017
Christina
They helped us excellent in finding a home. As foreigners we needed a local agent to help us. And house2day did this perfect.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
30 oktober 2017
Iris
Ze staan werkelijk dag en nacht voor je klaar, echt fantastisch!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
21 oktober 2017
Cora
Wij vinden housetoday beslist de beste makelaar omdat ze ons fantastisch hebben begeleid.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
07 oktober 2017
Familie Bosman
Wij zijn zeer tevreden over de aanpak van team house2day. Ze komen na wat er word beloofd en ze zijn beslist in meerwaarde. Wij kunnen geen ander cijfer geven dan een dikke 10.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
20 september 2017
Annegreeth
Mede dankzij deze makelaar mijn eerste huis kunnen kopen, ze waren altijd paraat voor vragen en bezichtigingen. Heel blij en tevreden😁
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
19 september 2017
Ineke
Wij zijn zeer positief over de bezichtiging die wij hebben gehad met stefan. Hij nam alle tijd en toonde interesse in ons als potentiële kopers. Bedankt voor de tijd en hierbij de gevraagde beoordeling;)
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
17 september 2017
Marc Loo
Super tevreden. Zeer personlijke benadering. Afspraak is afspraak. zeer goed toegankelijk en denken met je mee. Zowel bij verkoop als aankoop zeer bekwaam.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
15 september 2017
Kees Lindeboom
Na lang wikken en wegen hebben wij toch besloten ons woonhuis te gaan verkopen. Nadat wij 3 makelaars hebben uitgenodigd ging onze voorkeur uit naar house2day. Duidelijk verhaal, vriendelijk, enthousiast en positieve dingen over dit kantoor vernomen. Na enkele weken was ons huis voor de vraagprijs verkocht, dit hadden wij zeker niet verwacht vandaar deze positieve beoordeling. Ga zo door!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
08 september 2017
Gerrit Kooistra
Een dikke 10 waard!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
02 september 2017
marlot
Deze website doet de makelaar eer aan. Dit kantoor is absoluut de beste makelaar van zwolle!!!!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
31 augustus 2017
Karin schreuder
Wie is de beste makelaar van Zwolle? Naar onze mening zeker house2day. Ze zetten echt de extra stap die ze beloven. Dankzij hen hebben wij de volgende stap kunnen maken. Super.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
27 augustus 2017
Patrick en Aniek
In samenwerking met housetoday hebben wij een huis aangekocht in Assendorp. Dankzij hun expertise hebben we niet teveel betaald voor het huis welke wij graag wilden kopen. Onze ervaring is dat ze snel reageren, punctueel zijn, actief en zeer vriendelijk. Wat ons betreft een echte aanrader in deze tijd.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
24 augustus 2017
Karel
Ik heb echt ervaren wat ze mij beloofd hebben. Persoonlijk en actief. Nadat mijn huis een tijdje te koop had gestaan bij een andere makelaar die structureel te laat komt, heb ik voor stefan en jan gekozen. Gelukkig maar want mijn huis was binnen enkele weken voor de vraagprijs verkocht.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
09 augustus 2017
Miranda
Inderdaad een "House 2day". Nadat ik een huis had bezichtigd meteen gebeld om te onderzoeken of House2Day mij kon helpen met de aankoop en op welke manier. Hele transparante pakketten, meteen te vinden op de website, meteen verder geholpen aan de telefoon en allemaal vanuit vertrouwen want we hadden nog geen opdracht getekend. Goed advies over de prijs en de aanpak. En op zaterdagochtend gebeld worden met het bericht dat "we het huis hebben"!Heel professioneel en servicegericht!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
28 juli 2017
Piet
Door de extra inzet en marketing van house2day is mijn woning voor 20.000 meer dan de vraagprijs verkocht terwijl deze al geruime tijd te koop had gestaan bij een andere makelaar. Zeer tevreden en dankbaar.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
18 juli 2017
Alina koster
Qua mijn ervaringen met makelaars in Zwolle is housetoday echt veruit de beste.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
14 juli 2017
Karin
ik heb stefan gevraagd mij te helpen bij de aankoop van ons huis. Via kennissen had ik goeie ervaringen gehoord over dit makelaars kantoor. Samen met jan hebben ze ons fantastisch geholpen. ze zijn altijd bereikbaar en geven eerlijk advies, en gaan niet voor het snelle gewin. Ik ben dan ook zeer tevreden.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
28 juni 2017
Truus Zeegers
Het lukte VBO Zomer makelaars niet om ons huis, een authentieke, sfeervolle woonboerderij binnen anderhalf jaar te verkopen. Uiteindelijk bleek dat mensen die een bezichtiging wilden van ons huis, na contact met het kantoor van Zomer makelaars, te horen kregen dat ze over vier weken opnieuw mochten terugbellen voor een afspraak. Persoonlijke gegevens werden niet genoteerd. We besloten de verkoopopdracht in te trekken. Op onze zoektocht naar een andere makelaar gingen we verder met NVM makelaar HOUSE2DAY in Zwolle. Deze makelaardij, met meer dan veertig jaar ervaring, werkt samen in een hecht, betrokken, klein, transparant team van goed opgeleide, vakbekwame mensen. We kwamen terecht in een warm bad. Zo fijn dat mensen zo betrokken zijn bij jou en het huis dat je wilt verkopen. Je doet de verkoop echt samen niet alleen. Binnen een maand werd ons huis verkocht. Aan het team van HOUSE2DAY, Woordgedicht ‘Op weg naar een nieuwe toekomst’ H et was voor ons meer dan een O pluchting na mindere ervaringen met Zomer makelaars U it alles sprak nu echte betrokkenheid S amen gingen we voor de verkoop van ons huis E nthousiasme en gedrevenheid 2 aspecten onlosmakelijk verbonden met elkaar D at voelde zo goed A ltijd bereikbaar Y es social media M aakten ook deel uit van de verkoop A lle mogelijkheden werden benut K onstant bleef het huis onder de aandacht E r volgde na iedere bezichtiging een heldere terugkoppeling L angzaam maar zeker kwam het moment van de verkoop dichterbij A l met al een roerige en emotionele periode A fscheid nemen van ons familiehuis R ustig op zoek naar onze nieuwe woonstek S amen op weg naar ons nieuwe leven Z o blij met deze mijlpaal W ij gaan verder O p weg naar een nieuwe toekomst L aten de verkoopperikelen achter ons L even verder E rgens anders in een dorp dichtbij Zwolle Dank jullie wel team van House2Day, Truus Zeegers Wythem, 16.6.2017
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
07 juni 2017
Schutten
Al negen jaar stond onze woning te koop. Na een ellendige ervaring met de oude makelaar zochten we naar een nieuwe enthousiaste makelaar. We hebben destijds verschillende makelaars over de vloer gehad maar er was er maar één die met kop en schouders er bovenuit stak. Stefan en zijn vader kwamen voor de eerste keer bij ons langs. Stefan is een zeer gedreven en enthousiaste jonge makelaar die weet hoe hij een huis moet aanprijzen. Alle minpuntjes van de woning wist hij wel een positieve draai aan te geven. Zijn vader deed de taxatie en was ook erg vriendelijk en professioneel. We zijn uiteindelijk met house2day in zee gegaan. Door de unieke benadering van de woningmarkt en zijn enthousiaste manier van handelen wist hij in een zeer korte periode ontzettend veel kijkers binnen te halen. Kijkers werden op professionele en zeer klantvriendelijke wijze ontvangen. Echt geweldig. Stefan heeft altijd tijd voor ons gehad. Of we hem in de avond belde of in de vroege morgen het maakte niet uit. Ook margriet, die op het kantoor werkzaam is heeft veel voor ons gedaan. Margriet heeft veel verstand van hypotheken en wist exact wat en hoe we verder moesten handelen. Alles onder één dak hoe geweldig is dat. Nogmaals zijn twee grote makelaars house2day voor gegaan en niemand kon ons huis verkopen maar het is stefan gewoon gelukt. Wat een topper. Wij danken dan ook stefan en margriet voor alles wat ze voor ons gedaan hebben. Zij hebben voor ons een droom waar gemaakt. Het onmogelijke mogelijk gemaakt.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
08 januari 2017
Monica
Graag wil ik Stefan positief beoordelen voor de bezichtiging die wij gister hebben gehad. We kregen ruim de tijd, en liet ons goed de mogelijkheden zien door met ons mee te denken. Daarom deze positieve beoordeling!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
03 januari 2017
Agnes Soet
Ik heb Stefan ingeschakeld om mijn eerste huis aan te kopen. Wat ik zeer fijn vondt dat Jan Zielman hierbij ook aanwezig was. Door zijn ervaring waarbij hij diverse gebreken zag bij een huis wat ik op het oog had, zijn mij hoge kosten bespaard gebleven. Echt heel tevreden.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
26 november 2016
lieke doornbos
jan en stefan hebben ons enorm goed geholpen bij het kopen van onze woning. Niks op aan te merken, gewoon een zeer goede service, mooi pluspunt; we hadden een mooie woning gezien die normaal erg snel verkopen. We waren dan ook bang dat ook dit huis aan onze neus voorbij zou gaan. Door het snelle handelen is het toch gelukt. Hier zijn we erg blij mee
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
12 oktober 2016
Marinka de Goeij
Alles goed geregeld en zeer snelle actie allemaal. Zonder hen hadden we nooit zon mooie prijs voor dit huis kunnen betalen! Enige nadeel: ze hebben een zeer irritante auto-reply op de mail :)
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
10 oktober 2016
Angela Schepers
Ik heb vanaf de eerste ontmoeting tot en met de verkoop van mijn woning positieve ervaringen gehad met House2Day waarbij ik contact had met Stefan, Margrieth en Mathilde. Een goed en betrokken team! Heel enthousiast, snel en heel goed bereikbaar, geen 9 tot 5 mentaliteit! Mijn huis is in de periode dat hij te koop stond in de aandacht gebleven door actieve inzet van Stefan en team. Super!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
13 september 2016
Dhr klinkers
Stefan, jan en Margrieth hebben ons onwijs geholpen bij de aankoop van onze woning. Ondanks de moeilijkheden van onze kant zijn ze echt door het vuur gegaan om alles rond te krijgen. Zelfs 'S avonds en in het weekend zaten ze nog bij ons aan tafel om de zaken te bespreken.echt alleen maar lof over hoe ze zich hebben ingezet voor ons!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
29 augustus 2016
Piet cnossen
Toppers!!!!!!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,4
29 augustus 2016
Karst lubbe
Ik heb house2day ingeschakeld als aankoopmakelaar. Na een slechte ervaring gehad te hebben met mijn verkoopmakelaar was dit een verademing. Ze komen hun afspraken na, en hebben WEL verstand van zaken en gaan en gaan er voor de volle 100% voor. Echte professionals.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
24 augustus 2016
cloandra
Ik heb deze makelaar gekozen, omdat de website mij aansprak. Helder, overzichtelijk en duidelijk beschreven wat ze doen. Ook dat het een klein familiebedrijf is sprak mij erg aan. Ik vindt dat ze erg deskundig zijn en alles voor je willen regelen, dit doen ze erg goed. Ik ben dan ook erg te spreken over deze makelaar.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
10 augustus 2016
Karin
De beste makelaar van zwolle kan ik housetoday zeker noemen. Ze hebben echt enorm veel werk voor mij verzet om mijn woning te verkopen. Ze hebben echt de tijd genomen om alles met mij door te nemen in verband met een gecompliceerde verkoop door scheiding. Na 2 makelaars gehad te hebben die mijn huis niet hebben kunnen verkopen, is het Stefan, Jan, margrieth en mathilde wel gelukt en daar ben ik enorm blij mee.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
04 augustus 2016
Ruth
Ik ben erg goed en deskundig geholpen. Van begin tot eind is alles voor me geregeld; tot aan een taxatie en hypotheek aan toe. Ik zal house2day zeker aanraden!!!!!!!!!!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
02 juni 2016
Arnold Consten
We zijn enorm tevreden met House2Day! Vanaf het eerste contact is het allemaal perfect verlopen, ons huis was binnen 6 dagen verkocht. Wat wij erg fijn vonden, is het persoonlijke contact en de grote zorgvuldigheid in alle communicatie. Bij al onze vragen hadden we letterlijk binnen 15 minuten een antwoord!! Die correspondentie verliep via whatsapp of mail. We vonden dat erg fijn en zeer bewonderenswaardig. Daardoor voel je dat ze je echt steunen bij het verkopen van je huis. Ze zijn er voor je, ze gaan voor een goede deal, een goede prijs voor je huis en onderhandelen over de voorwaarden zodat dit goed past bij je situatie. Je merkt aan alles dat ze jouw belangen als verkoper optimaal willen behartigen. Het is een familiebedrijf. Ze zorgen dat ze samen het huis goed kennen, zodat ze bij het eerste telefooncontact met mogelijke kopers echt kunnen vertellen over het huis. Ik geloof wel dat je een beetje geluk moet hebben. Ik meen dat ze slechts 35 huizen in de verkoop nemen. Maar dat is volgens mij hun formule om de hoge kwaliteit en het snelle persoonlijke contact te kunnen waarborgen. We hebben vooraf ter oriëntatie een informatief gesprek gevoerd met verschillende makelaars. De andere makelaars benadrukten vooral wat minder mooi of fijn was aan ons huis, terwijl House2Day juist vooral mogelijkheden en pluspunten zag. In de stelling van de vraagprijs leek House2Day de markt beter te kennen dan de collega's. Zij adviseerden een behoorlijk hogere vraagprijs en deze was binnen 6 dagen overboden! Zeer positief! Zo moet het!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
13 mei 2016
bas
Bas: Na eerdere ( slechte ) ervaringen met makelaars heb ik getwijfeld of ik nogmaals het zou proberen. Na 2 grote makelaardij'en in Zwolle gehad te hebben die niks hebben uitgevoerd, was het een opluchting dat ik via vrienden getipt werd over housetoday. Wat mij vooral aansprak is dat zij maximaal 35 huizen tegelijk in de verkoop nemen. Het voeldde erg persoonlijk, dat stelde mij erg op mijn gemak. Ze hebben ruim de tijd genomen ( 2,5 uur ) om kennis te maken. Ze zijn voortvarend aan de slag gegaan waarbij ze me goed op de hoogte hebben gehouden, uiteindelijk is mijn huis binnen 3 weken verkocht.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
10 maart 2016
dries
Op verzoek hierbij mijn beoordeling. Dhr zielman heeft mij zeer goed geholpen bij de bezichtiging. Hij nam alle tijd voor ons en heeft rustig samen met ons doorgesproken wat onze wensen zijn, wat wij zoeken in een huis en heeft uitgelegd wat hij voor ons kon betekenen. Uiteindelijk was de woning toch niet wat wij zochten. Desondanks willen wij toch laten weten dat we het zeer waarderen dat hij zo de tijd voor ons heeft genomen, dit heb ik in ieder geval nog niet eerder meegemaakt.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
01 maart 2016
van beek
House2Day heeft ons begeleidt bij de verkoop en aankoop van ons huis. Ze hebben echt enorm veel werk verzet om alles rond te krijgen voor ons, daar zijn wij hen zeer dankbaar voor!!!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
17 februari 2016
Familie van den berg
Duidelijke communicatie, fijn team, actief, enthousiast. Dat zijn zeker kenmerken van deze top makelaar. Ons huis is snel verkocht dankzij house2day.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
03 februari 2016
Van veen
Zeer deskundige makelaar die mij enorm geholpen heeft bij de aankoop van mijn huis.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
29 januari 2016
patricia
Ik was opzoek naar een makelaar die mij zou begeleiden bij de verkoop en aankoop van een woning. In eerste instantie heb ik gebruik gemaakt van de diensten van een vbo makelaar. Helaas had ik het gevoel dat er veel werd beloofd maar niks gebeurde. Destijds heb ik bij die makelaar de opdracht ingetrokken en de opdracht aan house2day gegeven. Gelukkig is deze makelaar WEL nagekomen wat beloofd is, een goeie dienstverlening en een snelle verkoop. Ik zal house2day zeker aanbevelen en wil hen bedanken voor de goede zorgen. Patricia.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
12 augustus 2013
fam. de Graaf
Komt afspraken na, veel overleg, altijd bereikbaar; kortom: de beste!! Ik kan iedereen deze makelaar aanbevelen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
21 september 2011
familie boer
Top service!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,8
20 september 2011
Bert
Wij hebben ons huis laten verkopen door zielmanmakelaardij in zwolle. Ik heb gebeld en met een uur stonden ze al voor de deur. We hebben een gezellig gesprek gehad en het leek ons wel wat. Ze kwamen op ons over als een actieve makelaardij die full-service voor de klant doet. Ook werden er flyers voor ons gemaakt die verspreid zijn. zoiets hebben wij nog nooit meegemaakt bij een makelaar En met dat is niks te weinig gezegt. De woning is met een maand verkocht, en ze hebben ons van A tot Z begeleid. Kortom goeie ervaringen en plezierig om mee te werken!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

 

Klik hier om je mening over jouw makelaar te geven

 

 

 

Lees de laatste 10 beoordleingen over makelaars op WIDBM