9,9
De Makelaers
AMSTERDAM
  • Enthousiasme: 10,0
  • Snelheid van reageren: 10,0
  • Afspraken nakomen: 10,0
  • Creativiteit: 9,9
  • Marktkennis: 10,0
Neem nu contact op
10
14 november 2017
Giovanna Garcia Malagon
Gilaine Hunkemöller is an excellent real state agent. Gilaine was always available to answer my questions and to explain to me every single aspect of the process of selling my house. Gilaine is a wonderful person and she is also very professional and effective. She clearly nows her job. I loved her enthusiastic and empathic approach - always willing to listen and to help. I'm very satisfied with the result of selling my house as we did a good deal. I highly recommend Gilaine. She is fantastic!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
09 november 2017
Monique
Graag wil ik Gilaine een groot compliment geven. Ze is de beste makelaars die ik ooit heb gehad. Ze kwam met fantastische ideeën en ze is heel open waardoor communicatie lekker vlot loopt. Hart voor de zaak! Ze gaf mij het gevoel dat ze er voor mij was en ik geen nummertje of "maar" werk ben, wat helaas veel makelaars wel doen. Ga haar zeker volgende koop/verkoop weer benaderen!!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
09 november 2017
Simon
Bart Starink heeft mij goed geholpen met de verkoop van mijn huis. Hij is goed bereikbaar wanneer je hem nodig hebt. Bart gaf deskundig advies. Ik zou De Makelaers zeker aanraden.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,2
04 november 2017
Johan Knook
Het contact met onze makelaar Gilaine Hunkemöller verliep super en bij afwezigheid is de deskundigheid van de collega's gelijk en zeer prettig. Kennis van zaken en goed adviserend met daarbij ook een voorstel wat te kunnen doen met daarbij altijd aangevend dat de keuze bij de verkoper ligt.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
31 oktober 2017
Alessandra Galli
10 is eigenlijk niet genoeg, ik zou meer *willen* en *moeten* geven :) . David is super attent en professioneel en jij doet *echt* jouw interesses! Het hele process ging soepel en hij hield mij op de hoogte van alle stappen, ik ben enorm tevreden met de verkoop en zijn diensten. Dus mijn advies hier is: verspil geen tijd en geld met anderen, kies gewoon voor De Makelaers. David, duizendmaal dank !!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
30 oktober 2017
Nick De Wachter
Meneer van de Wetering van de Makelaers heeft mij uitstekend begeleidt en heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen. Het enthousiasme en deskundigheid zijn overduidelijk en ik kan daarom meneer van de Wetering absoluut aanbevelen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
25 oktober 2017
Marije van Wijngaarden
David van de Wetering heeft ons op een uiterst prettige en adequate manier geïnformeerd en begeleid. Niet alleen heeft hij ervoor gezorgd dat ons huis snel werd verkocht, maar ook nog eens voor een fantastische prijs. Hij hield ons constant op de hoogte van alle ontwikkelingen. Daarnaast was het heel prettig dat David enorm toegankelijk was en altijd bereid om (extra) uitleg te geven of om zorgen weg te nemen. Onze verwachtingen zijn meer dan waargemaakt!!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
18 oktober 2017
Berry Glas
We hebben de makelaar ervaren als een prima en kundige makelaar die snel zijn doel bereikt. Ook hield hij ons goed op de hoogte van de ontwikkelingen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
12 oktober 2017
Tjeerd Bijnsdorp
Ik heb de keuze voor De Makelaers bewust gemaakt uit vier kandidaten met elk een verschillende manier van werken. Hierbij was de verkooptactiek doorslaggevend. Deze heeft bijzonder goed gewerkt want binnen twee weken was de woning verkocht voor een geweldige prijs. De promotie was prima met mooie foto's - zowel normaal als 360 graden - en een videopresentatie. David was altijd goed bereikbaar en duidelijk in zijn antwoorden.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
10 oktober 2017
Jolanda Schoordijk
Mijn makelaar bij de Makelaers was Gilaine Hunkemöller. Al vanaf de eerste ontmoeting hadden we een klik en viel mij het enorme enthousiasme en de gedrevenheid op van Gilaine. Gilaine heeft enorm veel ervaring en kennis van de huizenmarkt in Amsterdam en omstreken. Ook dat sprak mij erg aan. Ook is zij bedreven in het omgaan met mensen en is echt erop gericht het beste voor jou als klant eruit te halen. Klantbelang staat voor Gilaine voorop. Verder heeft ze erg goed kijk op wat er voor nodig is om een huis te verkopen, qua prestentatie van het huis en sterke punten van het huis. Ze geeft goede en duidelijke aanwijzingen en ze komt altijd haar afspraken na. Ik geef Gilaine een 10 omdat zij mijn verwachtingen ten aanzien van de verkregen verkoopprijs ver heeft overtroffen. Ik ben ervan overtuigd dat ik de beste prijs heb gekregen. Verder was de persoonlijke klik erg prettig en was het eigenlijk een feestje om mijn huis te verkopen. Haar positieve kijk op dingen is erg aanstekelijk.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
10 oktober 2017
Danny Verbeek
David is een zeer realistische, professionele maar ook betrokken makelaar, met gevoel voor de situatie van zijn klant. De onzekerheden waarmee je als verkoper te maken hebt, vangt hij op. Je mag hem altijd raadplegen en hij is toegankelijk. Je hebt het gevoel in betrouwbare handen te zijn.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
05 oktober 2017
Cynthia Hendriks
David heeft de verwachtingen meer dan waar gemaakt. Hij heeft met grote vasthoudendheid een hele mooie deal voor ons gesloten en ons bij iedere stap geadviseerd. Hij is ook altijd goed bereikbaar en hield ons perfect op de hoogte van de ontwikkelingen en voortgang.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
05 oktober 2017
Salas Cruz
Het contact met de makelaar verliep heel goed. Eigenlijk is het hele proces nog beter verlopen dan verwacht. Deze makelaar werkt professioneel en eerlijk, geweldig service! En dat ‘De Makelaers’ verkozen is tot de beste makelaar van Nederland 2016 is dus voor mij geen verbazing, echt om aan te raden, TOP!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
02 oktober 2017
Desire van der Meulen
Het team van de Makelears heeft ons vanaf het begin tot het eind ons uitstekend bijgestaan. Met vriendelijke groet, D vd Meulen
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
29 september 2017
Ilze
Gilaine Hunkemöller van De Makelaers heeft ons geweldig geholpen! We hadden nog geen ervaring met het verkopen van een huis, er kwam dus veel op ons af. Gilaine heeft ons stap voor stap door het proces geleid en begeleid. Ze heeft veel kennis van zaken en aandacht voor de kleine dingen die anderen (en andere makelaars) wellicht over het hoofd zien, maar die wel grote gevolgen kunnen hebben. Ze is goed bereikbaar, informeerde ons regelmatig over de stand van zaken en hield de termijnen in de gaten. Niets is haar teveel. Kortom: een topmakelaer!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
28 september 2017
Sabine
David gaf me goed onderbouwd en deskundig advies mbt de verkoop van mijn woning. Van het begin tot het einde van de verkoop was hij bijzonder betrokken. Hij is zeer goed bereikbaar en stelde me steeds van alle ontwikkelingen op de hoogte. Daarbij heeft hij me voorafgaand aan definitieve verkoop van mijn appartement gratis advies gegeven. Pas een jaar na zijn advies besloot ik defintief mijn pand te verkopen. Voor zijn eerdere advies heeft hij niets gefactureerd, hoewel daar wel enkele uren tijd in zaten voor hem. In vertrouwen spraken we af dat wanneer ik mijn pand wel definitief wilde verkopen, ik contact met hem zou opnemen. David is zeer betrouwbaar en bovendien heb ik ervaren dat hij oprecht meeleeft in het hele verkoop traject. De aan-of verkoop van je woning is toch een heel belangrijk moment in je leven. Top makelaar!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
25 september 2017
Karina M.
Normaal gesproken geef ik een negen voor "helemaal tevreden, geen enkele klacht", want perfectie bestaat m.i. niet en dat maakt een 10 ongeloofwaardig. Maar Gilaine heeft tijdens mijn vakantie werkelijk alles geregeld en ook daarvoor en daarna heeft ze zich 100 procent ingezet voor mij en mijn huis. Dat is wel een 10 waard. Ik vond het fijn dat ze in de buurt woont en ook mijn wijk kende. Daarbij is het een enig mens en dat maakt het toch stressvolle en emotionele proces van een huis verkopen een stuk draaglijker.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
19 september 2017
sigrid
Contact met makelaar Gilaine Hunkemöller liep voorspoedig. Ze kwam zeer deskundig en ervaren over op ons, de verkopende partij. De servicegerichtheid en klantvriendelijkheid vond ik bijzonder goed, tijdens voorbereiding, verkoop en afhandeling. Appartement is met behulp van deze makelaar boven de vraagprijs verkocht.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
18 september 2017
Dennis Zandvliet
Gilaine Hunkemöller is een prettige en kundige makelaar. We konden snel schakelen, kregen realistisch advies gedurende het traject wat resulteerde in een snelle en succesvolle verkoop. De manier waarop onze belangen werden behartigd was heel prettig: geen zorgen aan onze zijde.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
17 september 2017
F Verhoef
De verwachting was afwachten , maar hij was zeer duidelijk en betrokken en meteen fanatiek om te verkopen voor ons , zeer goed, een aanrader voor iemand die wil verkopen of kopen , toppie .
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
14 september 2017
Yunen
Jeetje mijn huis verkocht binnen een week!.. Ik ben ZEER tevreden over de hele procedure en begeleiding van De Makelaers. David is een uitstekende makelaar! 10+++ ***** Gilaine komt heel open en eerlijk over, dus ook een 10! De mooiste glimlach ooit!! Gwendoline (Commercieel binnendienst medewerkster) is super attent en LIEF!! Bedankt aan de hele team voor de toffe ervaring!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
07 september 2017
Dave Ruitenberg
Het contact met de makelaar (David) en zijn binnendienst medewerkers verliep bijzonder goed. Wat een vakkundige mensen zijn dat! Je huis verkopen is niet zomaar wat. David heeft ons goed meegenomen in het gehele proces. Dit is voor een verkoper erg belangrijk. Mijn verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt. Dank je wel David voor alles!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
09 augustus 2017
Raoul
Van tevoren had ik goed gekeken naar de reviews van verschillende makelaars en onder andere daarop mijn keuze gebaseerd. Bij David waren veel goede reviews. Dat gaf mij het vertrouwen dat hij het ook goed zou doen. Bij de eerste kennismaking gaf hij een professionele maar toch vriendelijke indruk. Die is bij het hele proces daarna gebleven en was het prettig werken met hem tijdens de verkoop van mijn huis. David heeft op elk moment van de verkoop van mijn huis klaar gestaan voor adviezen, ideeën en hulp. Hij denkt heel erg met je mee hoe jij je huis het beste kan verkopen voor de beste prijs. Daarin overtuigde hij me ten opzichte van de andere makelaars. Hij heeft goed oog voor wat er speelt en hoe je de meeste potentiële kopers kan interesseren voor je huis en hoe je daarna de beste prijs er voor krijgt. Hij is vriendelijk in omgang maar heeft ook in zijn hoofd hoe hij een goede verkoopprijs voor elkaar krijgt. Het zijn soms kleine dingen die een verschil maken. Hij kwam vaak met die kleine suggesties die helpen, maar is ook eerlijk genoeg om aan te geven als iets niet helpt of niet nodig is. Ook tijdens zijn vakantie hebben collega's het goed opgevangen en verliep dat zonder problemen. Hij reageert altijd snel en is zeer correct in het beantwoorden van al je vragen. Hij neemt de tijd voor je en gaat echt in het hele proces mee, tot de laatste handtekening. Ik geef niet vaak alleen maar 10 en in reviews. Maar ik kan echt niks bedenken dat hij beter had kunnen doen. Hij heeft me zeer goed begeleid voor een goede prijs ten opzichte van andere makelaars, wat resulteerde in meerdere zeer hoge biedingen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,8
09 augustus 2017
Jordie Bouweriks
Ik ben zeer tevreden met de vlotte en vakkundige verkoop van mijn appartement in amsterdam door Gilaine Hunkemoller. Een bekwaam makelaar van De Makelaers die niets aan het toeval over laat.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,6
03 augustus 2017
Ruud
Fijne gesprekken gehad met Gilaine om de strategie te bepalen voor de verkoop van het huis. Ik ben goed begeleid van het begin tot het einde bij het ondertekenen van het koopcontract. De strategie heeft goed uitgepakt waardoor ik uiteindelijk een hogere prijs heb gekregen voor mijn huis dan van te voren ooit gedacht!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
01 augustus 2017
Els Quast
David van de Wetering heeft ons gedurende de verkoop van ons huis uitstekend geadviseerd. Hij communiceert snel en goed. Legt altijd alles uit. Een topmakelaar!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
31 juli 2017
Bart Beekman
We zijn zeer tevreden over David! Heel prettig contact en goede begeleiding! Zeer duidelijk in de planning en houd je veelvuldig op de hoogte. Top!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
25 juli 2017
Robert van Dijk
David en zijn team hebben mijn verwachtingen meer dan overtroffen. De grote kracht van David is dat hij ons tijdens het gehele verkoopproces (op bijna dagelijkse basis) heel goed heeft geïnformeerd. David tast elke prospect af en levert daarvoor de vele nodige inspanningen. Hij is eerlijk en recht door zee. Ik zit zelf al meer dan 20 jaar in de Full-Profit sector en mijn 'standaard' is vrij hoog. Ik ben niet makkelijk en ik laat mij niet veel uit mijn handen nemen. David en zijn team gaven mij vanaf het begin tot het eind het gevoel dat zij de volledige controle hadden over het gehele verkoop proces. Ik kon het daardoor gemakkelijk uit handen geven. Ze voldoen daarmee ruimschoots aan mijn 'standaard'. Hierdoor is het verkopen van ons appartement een mooi avontuur geworden met een succesvolle verkoop. Vanaf nu heb ik David benoemd tot mijn vaste huis makelaar.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
21 juli 2017
Edwin Schoonhoven
Inmiddels hebben we meerdere huizen verkocht en dus wat ervaring opgedaan met makelaars. David is echt een uitstekende makelaar, zowel in de voorlichting vooraf als in het hele vervolgtraject. Vooral de communicatie verloopt erg goed en je kunt hem eigenlijk altijd een vraag stellen via Whatsapp (zelfs in weekend en avond). Wij zijn zeer tevreden met de gang van zaken en het uiteindelijke resultaat, als ik een 11 zou kunnen geven dan zou ik dat zeker doen!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
18 juli 2017
Jasper
David komt over als een zeer professionele, realistische en onafhankelijke adviseur. Hij heeft een gedegen kennis van de markt, kan op basis van feiten en cijfers de beste verkoopstrategie bepalen en behaalt resultaat boven verwachting. Betrouwbaar, scherp op verwachtingen en resultaat, zeer betrokken en deskundig zijn kwaliteiten die David omschrijven. Op basis van onze zeer positieve ervaring beveel ik David ten sterkste aan.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
12 juli 2017
Mirte
Wat een top makelaar! Prettig en professioneel contact. Persoonlijke aanpak met ook veel gezelligheid. Dit alles heeft geresulteerd in een snelle en soepele verkoop van onze woning. Nogmaals hartelijk dank.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
12 juli 2017
Danielle Butter
Voor ons was het al snel duidelijk dat wij voor Gilaine Hunkemöller moesten gaan. Zij is een uitstekende makelaar en wij zijn over haar diensten dan ook zeer tevreden. Haar positieve energie heeft zeker bijgedragen aan de snelle verkoop en de fantastische prijs die wij voor ons huis hebben gekregen. Van te voren werd er duidelijk een strategie bepaald en we werden goed up-to-date gehouden en bij het gehele proces nauw betrokken. Wij kunnen haar dan ook van harte aanbevelen!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
11 juli 2017
Ine
De Makelaers is ons aanbevolen door buurtgenoten, die recent hun huis via hen hebben verkocht. Wij hebben daarnaast nog een aantal oriënterende gesprekken gevoerd met andere verkoopmakelaars. We hebben bewust gekozen voor De Makelaers, ze zijn transparant, eerlijk en zeer deskundig! Wij zijn meer dan tevreden over het hele proces!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
11 juli 2017
Derk Tegeler
Gewoon top. Deskundig en serieus. De communicatie is accuraat en tijdig. David is altijd bereikbaar of belt spoedig terug. Geen praatjesmaker maar wel een vakman. Wij gaan nog even genieten van het nieuwe pand en daarna mogen De Makelaers weer voor ons aan de slag...
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
05 juli 2017
Arwin Haalboom
De Makelaers zou wat mij betreft met hoofdletters mogen worden geschreven! David was voor ons écht precies de makelaar die we nodig hadden voor een probleemloze en uitstekende verkoop van ons appartement. Gedreven, deskundig, professioneel en uitermate vriendelijk. Ik zou de Makelaers echt aan iedereen willen aanbevelen, we hadden ons geen betere makelaar kunnen wensen :)
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
05 juli 2017
Timo
David gaat gestructureerd te werk, heeft specifieke kennis in werkgebied Amsterdam en neemt persoonlijke wensen en voorkeuren mee in zijn adviezen. Daarnaast heeft hij een prettige stijl van communiceren, handelt snel en kordaat en houdt je op de hoogte. En, niet onbelangrijk, het is een sympathieke vent.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
03 juli 2017
Frank
Goede communicatie en kennis van de markt. Gaat grondig en met veel enthousiasme te werk, wil alles weten over het pand, erg aan te raden!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
21 juni 2017
Mark
Ik kan echt aan iedereen De Makelaars aanbevelen. David en Gwendoline zijn een zeer geolied team die ons fantastisch geholpen hebben bij de verkoop van ons appartement. Het begon met een zeer goed voorbereid voorgesprek waarin de strategie helder en duidelijk uiteen gelegd werd en de communicatie is vloeiend blijven verlopen tijdens het gehele traject. Ze hebben letterlijk bijna alles uit handen genomen met een prachtig resultaat.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
20 juni 2017
Edwin Gouw
Een hele deskundige en prettige makelaar! De communicatie was perfect en hij heeft ons huis goed en snel verkocht.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
15 juni 2017
Niek
Gilaine komt heel open en eerlijk over, daardoor had ik direct het gevoel bij het vrijblijvende gesprek dat kopers ook dat gevoel zullen krijgen. Daarnaast was zij zeer flexibel en bereid om meerdere keren langs te komen gedurende het verkooptraject. Ook dacht ze kritisch mee over de mogelijke manieren van verkopen. Gezien onze situatie kwam zij zelf met het initiatief om een Whatsapp groep op te zetten. Dat was ontzettend fijn en makkelijk om ons op de hoogte te houden. Daarnaast onderbouwde zij de verkoopprijs met de verkoopprijzen van vergelijkbare huizen in de buurt en qua grootte. Dat deed zij beter dan andere makelaars. Daarnaast wil ik Gwendoline ook niet vergeten die mij het gevoel gaf dat ik altijd kon bellen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
14 juni 2017
Annemieke Lamers
Wij hebben De Makelaers (David) ingeschakeld voor de verkoop van ons appartement in Amsterdam en ik kan niet anders zeggen dan dat dit een uitstekende keuze geweest is. David is zeer deskundig en heeft ruime kennis en ervaring. Het contact / de communicatie verliep erg prettig en David is zeer betrokken. Daarnaast niet onbelangrijk: ons huis is heel goed en snel verkocht. Ik beveel De Makelaars zeker aan!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
10 juni 2017
Vivian Vreugdenburg
David heeft ons van het begin tot het einde heel goed begeleid. We konden altijd bij hem terecht met vragen. Hij weet waar hij het over heeft en heeft ons goed geadviseerd. Hij heeft ons huis super goed verkocht!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
09 juni 2017
Peter de Vries
Op aanraden van een buurman, die zijn appartement had verkocht via De Makelaers hebben wij voor deze makelaar gekozen en daar geen moment spijt van gehad. Uitstekende analyse van de markt, open communicatie over de verkoopstrategie, actief betrokken en gebruik van sociale media. De voorgestelde aanpak resulteerde in een succesvolle verkoop binnen 11 dagen, waarbij maar liefst vier biedingen werden uitgebracht. Wij kunnen David van de Wetering van dit makelaarskantoor van harte aanbevelen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,8
07 juni 2017
J.J. Loosman
Het contact verliep soepel. Is vriendelijk, punctueel en duidelijk in de communicatie. Heeft een goed idee over hoe de verkoop aan te pakken.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
03 juni 2017
M. Jablonski
Ontzettend tevreden met de keuze voor de Makelaers, Gilaine is een kundige en zeer enthousiaste makelaar die snel reageert en eventuele vragen beantwoord. Absoluut een aanrader voor anderen!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
03 juni 2017
Renate Rovers
Dankzij Gilaine Hunkemoller is mijn appartement binnen 10 dagen verkocht voor een heel mooi bedrag! Ze heeft veel kennis van de markt en werkt snel en professioneel. Ze haalt er alles uit op een prettige manier. Ze is enthousiast en neemt je echt alles uit handen. Iedereen die een makelaar zoekt, ga naar de Makelaars en vraag naar Gilaine!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
03 juni 2017
Joel Merced
Gilaine is een zeer professionele makelaar met veel goede marktkennis. Ik heb super fijn contact met haar gehad tijdens het gehele verkoopproces. Ze werkt op een efficiënte en vakkundige manier en ik heb haar advies met betrekking tot de verkoop van mijn appartement volledig opgevolgd. De verkoop is zeer snel gegaan dankzij haar aanpak en daar ben ik haar erg dankbaar voor. Ik zou iedereen de Makelaers, en zeker dus Gilaine Hunkemoller aanbevelen!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
29 mei 2017
Maarten Kleverlaan
Bij de eerste kennismaking hadden wij al gelijk een goed gevoel bij David. Hij had zijn huiswerk gedaan, wist precies welke transacties er in onze buurt hadden plaatsgevonden en had een duidelijk idee over de verkoop. Gedurende het verkoopproces heeft hij ons uitstekend begeleid. En de strategie die hij voor ogen had, pakte uit zoals hij van tevoren voorspelde; binnen zeer korte tijd is er een hele mooie opbrengst voor onze woning gerealiseerd. Wat wij ook prettig vonden aan David, was dat hij snel antwoord gaf op onze vragen, duidelijk communiceerde en zijn afspraken altijd na kwam. Daarom kunnen wij hem van harte aanbevelen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
10 mei 2017
Bob Oussoren
David is een goede makelaar help de verkopers met goede adviezen heeft ook dagelijks contact als er bezichtingen zijn heb je na een kwartier al uitslag daar over we hebben ons huis hier voor bij een andere makelaar te koop gehad een jaar lang geen resultaat maar David de tovenaar verkoop het binnen een maand gr. Bob en Dia Oussoren
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
01 mei 2017
Kika Greuter
Hele fijne makelaar! Erg deskundig en betrokken bij de verkoop van mijn appartement! Alles werd snel geregeld. Gilaine Hunkemöller, de makelaar is zeer ervaren en erg professioneel.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
20 april 2017
Jurgen Beugelsdijk
David en team hebben zeer goed werk geleverd, goed advies, duidelijke communicatie en altijd bereikbaar hoe groot of klein mijn vraag ook was. De verkoop van mijn appartement is door de werkwijze van David zeer soepel verlopen. Ben je nog op zoek naar een makelaar dan wil ik zeker "De Makelaers" aanbevelen!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,8
18 april 2017
Thomas Bell
Heb vorig jaar een aantal makelaars uitgenodigd toen ik mij aan het oriënteren was op de verkoop van mijn woning. De Makelaers (David van de Wetering) onderscheidde zich door helder zijn verkoopstrategie uiteen te zetten. De woning was zonder meer verkocht geweest, maar David heeft er zonder poespas een hoofdprijs uitgesleept en ervoor gezorgd dat het mij gedurende het traject nergens aan ontbrak. Ben zeer tevreden met de dienstverlening en het eindresultaat, een 10!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
13 april 2017
Marit Frankel
David (met ondersteuning van Gwendoline) heeft me meer dan van hem kon worden verwacht bijgestaan in een proces dat, ondanks de voorspoedige voortgang, toch wel een paar bijzondere momentjes kende :)
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
10 april 2017
R Plak
Bijzonder pro actieve begeleider in het gehele proces. Ook de nazorg m.b.t. de aankoop van het volgende object was top. Maximale betrokkenheid, zal in de toekomst weer op hem vertrouwen. Ron
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
09 april 2017
josine
prettige en acurate begeleiding van het hele verkoopproces: snelle terugkoppeling bij alle tussenstappen!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
21 maart 2017
Arris Blom
David heeft ons fantastisch geholpen met de verkoop van onze woning in Amsterdam. Vooral zijn persoonlijke benadering, goede bereikbaarheid en deskundige adviezen zijn erg prettig in de normaal zo gehaaste makelaarswereld. David neemt echt de tijd voor je en doet zijn best om het hele verkoopproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. De woning is uiteindelijk snel en voor een goede prijs verkocht. Een aanrader voor een ieder die zijn huis wil verkopen in Amsterdam.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
14 maart 2017
Renee
David is een betrouwbare en persoonlijke makelaar die zijn afspraken nakomt. Hij heeft verstand van de markt en is een fijn persoon om mee te werken. Zonder enige twijfel zouden wij weer voor De Makelaers kiezen!!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
08 maart 2017
Tamara
De Makelaers hebben veel kennis en werken zeer professioneel. Ze weten precies wie je bent en wat de situatie is wanneer je contact opneemt. Ze zijn altijd bereikbaar. Wij hebben ons huis nog sneller dan verwacht kunnen verkopen, De Makelaers raden wij zeker aan!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
08 maart 2017
Robert de Haan
De verkoop van ons huis is heel snel en soepel verlopen. David is altijd bereikbaar en zeer professioneel. Wij zijn heel blij dat we voor De Makelaers hebben gekozen. Ze hebben veel kennis en weten wat ze doen. Wij raden De Makelaers zeker aan!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
08 maart 2017
Robert de Haan
De verkoop van ons huis is heel snel en soepel verlopen. David is altijd bereikbaar en zeer professioneel. Wij zijn heel blij dat we voor De Makelaers hebben gekozen. Ze hebben veel kennis en weten wat ze doen. Wij raden De Makelaers zeker aan!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
27 februari 2017
Hans Visser
• Het contact verliep heel soepel en op een natuurlijk manier. David heeft ons vanaf het eerste gesprek goed geïnformeerd over de manier waarop we ons huis te koop konden zetten en hoe het proces waarschijnlijk zou verlopen. Het bleek uit te pakken zoals hij min of meer voorspeld had. Vanaf het moment dat het huis te koop stond hoefden wij niets te doen, behalve nieuwsgierig zijn. David heeft ons gedurende het proces goed geïnformeerd. Ook na het tekenen van het koopcontract heeft hij ons begeleid bij het papierwerk voor de notaris. Met het eindresultaat zijn wij heel erg tevreden: ons huis was snel verkocht en de opbrengst is hoger dan wij verwacht hadden. Sterke punten: communicatie, betrouwbaar, deskundigheid, empathie, zakelijk, geduldig, punctueel. Typerende quote: 'ga maar weg, ik regel het wel'.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
24 februari 2017
Ans Klaassen
Een zeer betrokken makelaar. Ook als de zaken anders liepen dan gepland. Werd meteen op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Duidelijk en meelevend.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
20 februari 2017
Nienke Veldman
David is een hele fijne makelaar die je goed op de hoogte houd van de ontwikkelingen aangaande de verkoop van je huis/ appartement. Ik zou hem iedereen aanraden, het was een hele fijne samenwerking.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
12 januari 2017
Joke
• Een makelaar die altijd bereikbaar was voor eventueel advies en vragen. Zelfs na kantoortijd en in het weekend. Altijd terugkoppeling gaf van de gemaakte stappen. Duidelijk en correct was. Goede kennis van zaken. Prettig in de omgang.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
04 januari 2017
Barbara Bufkens
David is precies wat je van een makelaar verwacht: heel goed bereikbaar, betrouwbaar, professioneel, keurig, stipt, hij neemt de tijd voor je, legt alles goed uit en begeleidt je gewoon perfect stap voor stap doorheen het hele koopproces. Ik raad De Makelaers dan ook aan iedereen aan!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
04 januari 2017
Jeroen Kool
David heeft ons goed geholpen met de verkoop van onze woning. Alles werd goed en duidelijk overlegd en besproken. Van te voren heeft David zich in de buurt verkend over soortgelijke woningen. Het contact verliep goed en hij hield ons altijd op de hoogte als er nieuws was. Wij zijn erg blij met hem.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
27 december 2016
M Alberts
Goed advies qua sterke punten benadrukken, en opruimen van het huis aangaande de fotoreportage. Strategisch advies qua plaatsing zoekcriteria zodat we door een breed publiek gevonden worden. Goed vooronderzoek en referentieprojecten voor waardebepaling tot wel 10 jaar terug. Continu contact per telefoon en andere digitale mogelijkheden
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,8
19 december 2016
Erik Uijting
David (de makelaers) heeft ons met een gedurfde tactiek geholpen om ons huis binnen 12 dagen te verkopen met een flinke waarde boven vraagprijs. Zijn advies mbt foto's, open dag, etc. (En voldoende geduld bewaren) hebben een prettige samenwerking tot stand gebracht. Tevens zijn kennis van de markt gaven veel vertrouwen. De hypotheker en een collega waren zeer lovend, ik zal zeer zeker David aanraden aan anderen. Ik ben zeer tevreden.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
07 december 2016
Ruud Manintveld
Kennis van zaken, to the point, betrouwbaar, altijd bereikbaar, prettig contact.... Zeer aan te bevelen makelaar!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
05 december 2016
Sander Groot
• Wij zeer tevreden over de dienstverlening. De makelaar is goed bereikbaar en hij doet wat hij belooft.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
01 december 2016
Arnoud Jnker
• Zeer gedreven en je merkt dat hij veel ervaring heeft, geen praatjes en zeggen waar het op staat. Hij heeft een prachtige prijs eruit weten te slepen!!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
28 november 2016
Hetty J. Mik
Een TOP makelaar die uitstekende zorg draagt voor mijn belangen en aan meer dan mijn verwachtingen voldoet. Heeft een gedegen kennis van de woningmarkt en is een deskundig- en betrokken begeleider en adviseur gedurende het gehele proces. Komt alle afspraken na en communiceert effectief.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
18 november 2016
Frank Klein
David van De Makelaers begeleidde het hele traject van begin verkoop van het huis tot het eind van de verkoop. Houdt zich aan elke afspraak en werkt nauwkeurig alle punten af van het verkoop traject. Heeft een goede en prettige interactie en is dan ook altijd wel bereikbaar. Tevens zorgt hij dat ons huis er prima opstaat op Funda en dat heeft wel zijn uitwerking gehad. Wij zijn zeer tevreden over De Makelaers en zullen ze zeker aanbevelen. David maakt duidelijk dat hij er alles aan doet om het huis goed te verkopen voor een mooie prijs en dat is zeker gelukt. Dus gaan we voor een Tien!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
15 november 2016
L. Schepens
Bij de eerste ontmoeting met Dhr. van de Wetering hadden mijn partner en ik vrijwel meteen een goed gevoel. In de ontmoeting is hij heel vriendelijk en toont een grote betrokkenheid bij de verkoop. Hij wist ons uitermate goed op het gemak te stellen, maar bleef ook steeds realistisch. In zijn handelwijze m.b.t. verkoop wist hij zeer adequaat en doelmatig te werken. De contactmogelijkheden met hem waren royaal en zelfs buiten kantoortijd had hij ruimte en tijd.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
03 november 2016
Kasper Melissant
Wat een gouden makelaar! Erg prettige kennismaking, open en eerlijk over het huis en een degelijk vooronderzoek over de buurt nog voordat de 1e afspraak had plaatsgevonden. Regelt alle zaken van a tot z! Voordat de fotograaf kwam nog alle tips die bij de beste fotoshoot horen. Zelfs tijdens onze vakantie realiseerde hij openhuizen en diverse bezichtigingen in overleg. Na het 1e bod adviseerde hij voor de vervolg stappen en droeg hij zorg voor de wensen die gesteld waren. Nog voordat de 1e serieuze onderhandeling van start was gegaan contacteerde hij alle partijen die serieuze interesse hadden in de woning om de beste koper te vinden. Zelfs bij een bod wat marktconform was stelde hij de vraag is dit waar je het zou voor verkopen of gaan we opzoek naar een andere koper? Alleen het beste en hoogst haalbare resultaat telt voor hem! En dat heeft hij waargemaakt! Wees open en eerlijk leg hem je wensen voor, dan haalt hij het hoogste resultaat voor je eruit!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
31 oktober 2016
Maurice Reigman
David van De Makelaers heeft ons super geholpen bij de verkoop van onze woning. Hij komt enthousiast over en kwam met een duidelijk en goed beargumenteerd plan. Hiernaast is hij tot het uiterste gegaan om de beste verkoopprijs en voorwaarden snel te realiseren. Gedurende het proces was hij altijd goed te bereiken en betrok ons bij alles wat hij deed. Wij zijn daarom heel tevreden met De Makelaers!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
31 oktober 2016
Laura van Grinsven
Wij vinden David een fijn persoon om mee samen te werken: hij is heel helder in zijn aanpak, legt dingen goed uit, is altijd goed te bereiken en stond voor al onze vragen en opmerkingen paraat. Boven alles waardeerden wij zijn positieve en vrolijke aanpak. Wij raden hem van harte aan.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
21 oktober 2016
Mathieu
David was altijd goed beschikbaar. Hij heeft laten zien dat hij zijn afspraken na komt en heeft wat mij betreft goede kennis van de lokale markt en de initiatieven die ondernomen kunnen worden om de woning zo goed mogelijk te verkopen. Het contact was altijd prettig en hij heeft waar gemaakt wat hij beloofd heeft en ook goed aangegeven wat niet tot de mogelijkheden behoort. Goede prioriteitstelling. Erg tevreden.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
18 oktober 2016
Wessel Koning
David, was de makelaar van de verkopende partij, maar heeft er voor gezorgd dat we een fantastisch proces hebben beleefd
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
18 oktober 2016
J. Wolven
Terzake kundig, klantgericht en meedenkend (houdt ook rekening met de kopende partij). Houdt ruim voldoende contact tijdens het hele proces. Goed advies.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
17 oktober 2016
Marcel Teunissen
David van de Wetering van De Makelaers is een zeer enthousiaste en kundige makelaar die ook in de avond en in het weekend bereikbaar is. Deze makelaar gaf een uitstekende begeleiding vanaf de kennismaking tot en met de uiteindelijke verkoop. Bij elke stap in het verkoopproces nam hij onmiddellijk contact met ons op en indien wij vragen hadden was er altijd ruimte voor overleg. Hij heeft waardevolle adviezen gegeven om ons huis zo goed mogelijk te presenteren aan potentiële kopers. Deze makelaar gaf ons het vertrouwen dat ons huis bij hem in goede handen was en hij heeft zich 100% ingezet voor de verkoop van onze woning waardoor onze woning uiteindelijk ver boven de vraagprijs is verkocht.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
13 oktober 2016
Martijn Grinwis
Vanaf het eerste moment hadden we een goed gevoel bij David en dat gevoel bleek te kloppen. Altijd bereikbaar, transparant, goede marktkennis en maakt uitstekend gebruik van de digitale middelen van deze tijd. David komt altijd zijn afspraken na en heeft ons uitstekend op de hoogte gehouden van alle relevante zaken omtrent de verkoop van ons huis. Ook voor vragen omtrent de aankoop van ons nieuwe huis konden we bij hem terecht. Bijkomend pluspunt is dat hij ons huis voor (ver) boven de vraagprijs heeft kunnen verkopen. Wij zouden David bij iedereen aan willen raden die plannen heeft om een huis te (ver)kopen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
29 september 2016
Danielle
Heel fijn dat David zo goed bereikbaar is; hij neemt of op of belt direct terug. Ook via de Whatsapp goed te bereiken en vindt het nooit een probleem om vragen te beantwoorden. Heel enthousiast en gemotiveerd; ook erg pro-actief. Zo kwam hij zelf op een zonnige dag nog even langs om een aantal buitenfoto's opnieuw te doen omdat de eerdere foto's op een minder zonnige dag waren gemaakt door het bedrijf dat via David voor Funda de foto's had verzorgd. Verder fijn dat de courtage inclusief is, zonder dat er extra kosten later bijkomen. Hij is betrokken en stelde ons telkens direct op de hoogte wanneer er nieuws was. Al met al heel aardig en prettig zaken mee te doen. We hebben ons huis snel en voor een mooie prijs verkocht.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
27 september 2016
Juliette Hensen
Wat een onbezorgde verkoop met zo'n makelaar!! In het verleden had ik het gevoel zelf meer te moeten doen aan de verkoop en onderhandelingen dan de makelaar deed. Dus nu helemaal een verrassing dat er dus wel een makelaar is die verstand van zaken heeft, kordaat is en zeer goed communiceert met korte lijntjes. We werden voor alles op de hoogte gehouden, van kleine dingetjes tot de grote zaken. Duidelijk en direct en goed nagedacht over elk aspect in de verkoop. Nooit meer iemand die geen tijd heeft voor bezichtigingen en laks is. Een enorme aanrader!!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
22 september 2016
Pascal visser
Wij wilden ons huis te koop zetten en kwamen bij De Makelaers terecht na een gesprek wisten wij al gelijk dat wij voor hem zouden gaan een leuke en spontane makelaar waar je een goed gevoel bij hebt. Hij heeft ons goed voorbereid op wat er allemaal ging gebeuren en was altijd bereikbaar. Geen vervelende verkooppraatjes maar een realistisch verhaal, en daarbij ook nog eens binnen 5 dagen al een goed bod en verkocht. Hij is zeer aan te bevelen bij de verkoop van je woning. Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
20 september 2016
Lucas Stuijver
Voorafgaand had ik meerdere makelaars uitgenodigd. David van de Wetering viel gelijk door zijn enthousiasme en deskundigheid. Daarnaast was hij één van de weinige die zijn huiswerk had gedaan. David had een bepaalde strategie voor ogen, wat uiteindelijk precies zo uit kwam bij het verkoop van mijn huis. Gedurende het proces is hij altijd bereikbaar, de lijntjes zijn kort en het contact is heel behulpzaam. Door met David van de Wetering in zee te gaan heb ik de absolute hoofdprijs gekregen voor mijn huis. Kortom: een geweldige makelaar.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
30 augustus 2016
Jelena
David is deskundig, vriendelijk en betrouwbaar! Wij vonden het erg fijn dat het contact soepel verliep en de afspraken duidelijk waren. Kortom, een geweldige makelaar en een absolute aanrader! Bedankt David!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
16 augustus 2016
Rob
Meteen bij het eerste contact was David al opgevallen. Van de drie uitgenodigde makelaars was hij de enige die zijn huiswerk al had gedaan! Waardebepaling, verkoopstrategie en een goed contact. David is helder in zijn communicatie, to-the-point en heel goed bereikbaar. Je hebt altijd het idee dat jij de enige bent voor wie hij werkt. Is natuurlijk niet zo, maar zo komt het wel over! Ik zou David echt iedereen aan kunnen raden! Hoe onwaarschijnlijk ook, maar we zijn zo tevreden dat ook vanuit ons alleen maar tienen zijn te geven. Top David! Goed bezig!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
16 augustus 2016
Ellen Couvret
David van de Wetering van De Makelaers is in de eerste plaats een bijzonder prettig mens. Bij ons eerste contact bleek direct dat hij uitermate gemotiveerd is om zijn werk zo goed mogelijk te doen en je als klant alle zorgen uit handen te nemen. David heeft veel ervaring, is zeer deskundig en zet zich voor honderd procent in, ook als dat soms in de avond of in het weekend even nodig is. Hij is pro-actief, houdt je perfect op de hoogte en vindt het ook prettig als je zelf wil meedenken over de foto's of de tekst e.d. Het is iemand waar je zelf ook een huis van wil kopen als hij als makelaar zou optreden voor de andere partij. En dat was voor mij een belangrijk criterium om met hem in zee te gaan. Ik kan David aan iedereen aanbevelen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
15 augustus 2016
Wim Bisschop
Vanaf de eerste afspraak kwam de makelaar betrokken, goed onderbouwd ,deskundig en zelfverzekerd over. Hij heeft een deskundige fotograaf ingehuurd die de zaken juist heeft weergegeven.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
15 augustus 2016
Martijn Jongens
Geen seconde spijt van David gehad. Eigentijdse makelaar die precies weet hoe hij moet omgaan met zijn clientèle. Ben ervan overtuigd dat hij er door zijn manier van werken voor gezorgd heeft dat ik ruim boven de vraagprijs heb verkocht.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
13 augustus 2016
Deborah Lock
Met behulp van De Makelaers hebben wij ons huis binnen recordtijd en voor een erg mooi bedrag kunnen verkopen. Wij zijn ervan overtuigd dat de scherpe, doortastende en klantvriendelijke aanpak van De Makelaers hierbij zeker ten positieve heeft bijgedragen. David is zeer goed bereikbaar en ten alle tijden bereid mee te denken en te adviseren. Wij kunnen hem absoluut aanbevelen!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
09 augustus 2016
Marc Ploegaert
David van de Wetering, is serieus, duidelijk, en realistisch over het verkoop van onze woning geweest. Wij vonden het prettig werken met David. De verkoop van onze woning was in 3 weken gerealiseerd. En waren blij met het bod wat we hebben mogen ontvangen voor ons huis. David gaat voor de volle 100% voor de verkoop van jou huis. Als we ooit nog een huis verkopen dan is David onze makelaar.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
09 augustus 2016
Ine Bruijns
• Ik heb nooit eerder alleen maar tienen uitgedeeld, want niemand is immers perfect, maar David van de Wetering van De Makelaers komt er wel dicht bij, in ieder geval in zijn professionele werk. Hij was ons aanbevolen door onze schoondochter die vroeger met hem heeft gewerkt en dat gaf al vertrouwen. De heldere manier waarop hij uitlegde wat we van hem konden verwachten en wat zijn verkoopstrategie was, versterkte dat vertrouwen. We hebben al met veel makelaars te maken gehad bij de koop en verkoop van eerdere huizen, maar zijn aanpak hadden we nog niet eerder meegemaakt. Het werkte echter uitstekend, ons huis is in zeer korte tijd verkocht voor een prijs waar we erg blij mee zijn. We zijn bovendien zeer tevreden over de service en begeleiding. De makelaar was altijd bereikbaar, hield ons uitstekend op de hoogte van alle ontwikkelingen en heeft ons voor 100 procent ontlast. We kunnen iedereen uit volle overtuiging aanraden met De Makelaers in zee te gaan.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
07 augustus 2016
M. Kagenaar
De samenwerking met David van de Wetering heb ik als erg prettig ervaren. Duidelijke en heldere afspraken over het pakket aan diensten dat ik inkocht. Ik ontving regelmatige updates over de stand van zaken. Natuurlijk is de markt in Amsterdam erg gunstig voor verkopers en is mijn huis snel verkocht, maar toch heeft David uitgebreide service verleend.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
29 juli 2016
C. Overbeek
• Het concept welke David hanteert werkt grandioos. Hij houdt je goed op de hoogte van alles wat er gebeurd en je kan hem altijd bereiken voor vragen. Door zijn aanpak en kundigheid hebben wij een prijs voor onze woning gekregen die wij zelf niet voor mogelijk hadden gehouden. Wij willen David eigenlijk een 14 !!! geven maar die kunnen we niet kwijt vandaar een dikke zeer verdiende 10 !!! Ik wil De Makelaers bij deze voor iedereen aanbevelen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,8
28 juli 2016
Richard Martens
Wij zijn erg tevreden over de werkzaamheden van David van de Makelaers. Zijn verkoopstrategie en verkoopprijsbepaling hebben voor ons tot een snelle verkoop voor een uitstekende prijs geleid.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
24 juli 2016
Mischa Oostendorp
Erg goed contact met de makalaar tijdens het hele proces. De verkoop en afhandeling is sneller en meer comfortabel geweest dan we vooraf hadden gedacht. Ik zou "De Makelaers" aan iedereen aanraden.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
22 juli 2016
J.A. van Niekerk
Door zijn goede kennis van de lokale markt en de inzet van de juiste strategie heeft hij het maximale resultaat behaald. Daarnaast was de communicatie richting klant zeer duidelijk in een prettige sfeer. Hij verdient derhalve een dikke 10.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
18 juli 2016
Benoit Schipper
David van de Wetering van "De Makelaers" heeft de verkoop van onze woning marktgericht en efficiënt aangepakt. Hij heeft het hele traject, vanaf het in de markt zetten tot aan de overdracht, met uiterste zorgvuldigheid begeleid. Wij hebben door David, boven de vraagprijs verkocht en na het open huis was het appartement binnen een paar dagen verkocht! David is een topper en ik hoop dat hij nog vele mensen gelukkig kan maken. Echt een aanrader!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
15 juli 2016
Melanie de Andrade
David is een hele fijne makelaar om mee samen te werken. Hij schakelt snel en communiceert helder. Hij gebruikt veel social media en dat was heel goed bij de verkoop van mijn appartement. Ik ben heel blij dat ik heb gekozen voor De Makelaers en zou hen zeker aanraden!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
03 juli 2016
Robert
Hele sympathieke, enthousiaste makelaar die 24 uur per dag klaar staat voor advies, hulp en info. Absoluut aan te bevelen!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
30 juni 2016
Ron van der Heijde
David krijgt van mij een tien met griffel. Ik hou ervan als iemand zijn afspraken nakomt en zich daar aanhoudt. David doet wat hij belooft en geen addertjes onder het gras. Het belangrijkste van alles is, dat wij zeer tevreden zijn over het eindresultaat :)
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
29 juni 2016
Ljiljana Zoranovic
David van Wetering van de Makelaers is een top makelaar. Iemand die weet waar hij het over heeft, accuraat is en slim speelt. Bovendien een zeer vriendelijke persoon die echt naar je luistert. Wij raden hem absoluut aan. Uiteindelijk ook nog met een super resultaat onze woning verkocht!!!! David TOP
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
29 juni 2016
Madeleine
David heeft ons huis verkocht. Wij vonden dat hij echt uitblinkt in een hele prettige en snelle communicatie. Hij werkt heel slim en doortastend. Wij hebben hem al meerdere malen aangeraden bij vrienden en kennissen
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
20 juni 2016
anita ter velde
Top makelaar. Houdt je goed op de hoogte. zowel telefonisch als schriftelijk. Denk mee met verkoper maar zoekt ook naar oplossingen bij bezwaren die eventuele aankopers kunnen hebben op het huis. David is kundig, zeer gedreven in zijn werk en uitermate prettig in de omgang. Ik kan dan ook geen enkel minpuntje vinden en raad hem ten zeerste aan voor ieder die zijn huis wil verkopen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
18 juni 2016
Frederik Hulleman
Meer dan tevreden. De door de makelaar voorgestelde strategie werkte uitstekend. Communicatief duidelijk en prettig. Ontzorgt de klant volledig. Dag en nacht bereikbaar. Duidelijk in z'n advies en tegelijkertijd laat hij wel de keuze aan de klant.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
10 juni 2016
j paape
Vind maar eens een makelaar die ook op feestdagen een oor heeft voor je vragen, binnen 10 dagen je huis verkoopt én een notaris bereid vindt om in twee dagen een koopovereenkomst op te stellen omdat de kopers op het punt staan met vakantie te gaan. Gevonden! David van de Wetering geeft daarbij ook nog eens deskundig advies, regelt alles tot in de puntjes en neemt je zo alle zorg uit handen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
10 april 2016
Roberte Molenaar
Ik ben erg blij met David van de Makelaers. Een hele goeie en deskundige makelaar die ook echt doet wat hij zegt. In het eerste gesprek had ik meteen een klik. Hij schat goed in wat de waarde van mijn huis was en hierdoor heb ik mijn woning voor een hele mooie prijs kunnen verkopen. Mede dank aan deze makelaar!!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
09 april 2016
Robin Roode
Top makelaar, mijn woning 3 jaar te koop gehad bij een andere makelaar in Januari overgestapt naar De Makelears en binnen 9 weken de woning verkocht zeer goed contact met David hij houdt je zeer goed op de hoogte bespreekt alles na de bezichtigingen ik ben eer zeer tevreden als ik ooit een makelaar nodig mocht hebben weet ik zeker dat ik weer naar De Makelears ga.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
06 april 2016
Baris Ozturk
David is de beste makelaar ooit! Ik heb hem al gelijk aanbevolen bij meerdere mensen in mijn omgeving die van plan zijn te kopen/verkopen. Pro's: duidelijke communicatie, pro-actieve aanpak, goede begeleiding in het gehele traject, regelmatige updates, erg respectvol. Contra's: kan me niet echt een contra bedenken.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
06 april 2016
Marian van der Wal
David is niet lui, bereid om zelfs op zaterdag en zondag te werken, verstand van zaken (prijsindicatie) en voelt feilloos aan hoe te onderhandelen! Kortom; na ons 6e koophuis te hebben verkocht weten wij wel welke makelaar u moet hebben: De Makelaers! Eigenlijk verdient hij een 12!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
31 maart 2016
Alison Steffens Winchester
Heel goed gecommuniceerd en alles netjes door gegeven. Zeer gewaardeerd in heel drukke tijden.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
27 maart 2016
Wilco Schaap
David is een zeer goede makelaar die veel inzet toont en het voor elkaar heeft gekregen dat mijn appartement binnen een half jaar verkocht is .
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
17 maart 2016
marike
Je krijgt bij de Makelaers een deskundig en goed advies. Hij zet zich 100% in om je huis te verkopen. Ons huis heeft eerst ruim twee jaar te koop gestaan bij een andere makelaar. We hadden weinig kijkers. Maar de Makelaers had ons huis binnen een paar maanden verkocht. Dat zegt toch al genoeg. De Makelaers is echt een aanrader als je een goede, betrouwbare,enthousiaste,deskundige makelaar zoekt
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,8
06 maart 2016
Annelies
David van de Wetering van De Makelaers is zeer professioneel, heeft goede kennis van zaken en is goed bereikbaar. Zijn deskundigheid en creativiteit bij zowel verkoop als aankoop heeft tot een vlotte afhandeling geleid met een voor ons geweldig resultaat. Wij bevelen David van de Wetering dan ook van harte aan.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
04 maart 2016
Hans Edens
De Makelaers is een degelijk en professioneel makelaarskantoor, waar het team een primair doel voor ogen heeft: het belang van hun klanten. David van de Wetering heeft onze belangen daarom ook degelijk en goed behartigd. Hij is een makelaar met een zeer degelijke kennis van de onroerendgoedmarkt, waarbij hij trends en ontwikkelingen nauw volgt. Hij is een creatieve geest, die (on)gevraagd advies geeft, met duidelijke focus op de klantvraag. David heeft voor ons een enorme toegevoegde waarde gehad bij de aankoop van ons huis. Hij heeft ons van start tot aankoop volledig ontzorgd. Hierbij waren wij regelmatig in contact, waarbij David ons gedetailleerd informeerde over het proces. Dit was voor ons een rustgevend gevoel. Het resultaat: we een huis hebben gevonden, en aangekocht, welke precies bij onze wens past.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
29 februari 2016
Marlon van Bekkum
In 2015 heb ik 3 makelaars uitgenodigd om te beslissen wie mijn appartement mocht verkopen. Bij David had ik direct een goed gevoel. David is helder, klantvriendelijk en gedreven en zet zich echt voor 200% in om naar tevredenheid de woning te verkopen. Ik ben een kritische klant omdat ik zelf werkzaam ben in de vastgoedsector. David was altijd bereikbaar en communiceerde direct terug hoe bezichtigingen waren verlopen, daarnaast gaf hij goede adviezen m.b.t. biedingen en onderhandelde keurig zoals afgesproken. Mijn woning is binnen 3 weken verkocht voor een hele goede prijs, en dit terwijl de looptijd van verkoop van de woningen in het appartementencomplex gemiddeld 6 maanden is. Ik ben een zeer tevreden klant en vind oprecht dat David de beste makelaar is!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
28 februari 2016
Jorrit Banen
Professioneel Kennis van zaken Staat voor zijn klant Kent de markt Een echt aanrader dus
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
22 februari 2016
Edward Bonger
David is de afgelopen jaren mijn makelaar geweest met de aankoop van twee en de verkoop van drie woningen. Ik heb David leren kennen als een gedreven persoon die weet waar hij het over heeft. Een makelaar in hart en nieren. En daarnaast met heel veel oog voor zijn klant. David was erg pro-actief en dacht met mij mee over wel of niet adverteren, foto's aanpassen op Funda, prijs wel of verlagen bij verkoop, hoogte van het bod bij aankoop en ga zo maar door. De benadering van David is persoonlijk, wat mij als klant een heel vertrouwd en goed gevoel gaf. Het is niet voor niets dat ik David nu al vijf keer in de arm genomen heb als mijn makelaar. Binnenkort verhuis ik weer terug naar het westen en ga zeker weer David als mijn makelaar inschakelen. Ik ben niet anders als vol lof over David als persoon en als makelaar!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
21 februari 2016
Jeffrey Lodewijk
Deskundige makelaar, vlot in de communicatie en maakt zijn woorden meer dan waar.Heb dankzij deze makelaar mijn huis boven de vraagprijs verkocht binnen een week. Alles bij elkaar is mijn ervaring met deze makelaar boven verwachting.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
19 februari 2016
Fam. van Laere
Wij kunnen deze makelaar zeker aanraden. David is professioneel, vriendelijk en eerlijk. Hij communiceert duidelijk en is goed bereikbaar. Hij heeft deze 10 dubbel en dik verdiend.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
17 februari 2016
Jan Zwart
Goede begeleiding, goede uitleg betreft hoe de woning aan te bieden en te presenteren, je wordt goed geïnformeerd na een bezichtiging en het vervolg. Ik kan iedereen deze makelaar aanraden, erg professioneel en duidelijk.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
16 februari 2016
Bert Boomsma
Een zeer deskundig advies over de verkoop van onze woning. Goed met elkaar kunnen hoe de procedure zou verlopen en welke stappen te zetten in dit traject. De vraagprijs hebben we in goed overleg en op basis van gedegen kennis over de buurt bepaald en de makelaar stond daarin zeer open voor suggesties en argumenten vanuit onszelf. De woning is boven verwachting snel verkocht en het contact is tijdens het gehele traject zeer correct geweest.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,2
16 februari 2016
Wendy
Betrouwbaar, houd zijn klanten op de hoogte en zorgt ervoor dat je niet lang met vragen rondloopt. Na elke bezichtiging maar ook elke reactie van een bezichtiger wordt je direct geïnformeerd. Dat geeft een gevoel van rust, precies wat je wilt als je je huis verkoopt.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
14 februari 2016
Marcel en Josefien Gigengack
David, van de Makelaers, is de makelaar van de verkopende partij. Desalniettemin was hij naar ons ( de kopende partij) zeer toegankelijk en adviserend (zonder zijn eigen opdrachtgever tekort te doen) We hebben hem nu leren kennen als een betrokken en deskundige makelaar dit zich volledig inzet en blijk geeft van goede kennis en een enthousiaste houding. een makelaar die ik zo aan mijn vrienden en familie zou willen aanraden
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
12 februari 2016
tanveer
David is bij ons heel vertrouwd en kundig overgekomen. Had goede tips om het interieur anders in te richten wat resulteerde in een hele snelle verkoop in een toch moeilijke markt. Bovendien is hij altijd bereikbaar en komt zijn afspraken na.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
10 februari 2016
Sandra
David is een top makelaar. Eerlijk, betrouwbaar, vriendelijk en zeer kundig. Luistert ook zeer goed naar de verkoper en komt met goede ideeen. Bij ons heeft dit geresulteerd in een zeer snelle verkoop. Alles is netjes, prima en naar volle tevredenheid verlopen. Kortom een echte aanrader als je een goede makelaar wilt die er 100% voor gaat.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
10 februari 2016
Fam. Kramer
David leren kennen bij de aankoop van onze huidige woning. Dit contact beviel zeer goed en daarom besloten ons "oude" huis door David te laten verkopen. David geeft duidelijk aan wat je kan verwachten en geeft daarbij een eerlijk en goed advies. Wij waren zeer te spreken over deze manier van werken en mochten we in de toekomst weer verhuis plannen hebben zullen we geen moment twijfelen om hiervoor met David in zee te gaan.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
10 februari 2016
Marjan Hoekstra
David is echt een topmakelaar! Hij komt altijd zijn afspraken na, is zeer accuraat en begeleid het traject van het begin tot het eind. Zéér behulpzaam ook dus ja, voor mij géén andere makelaar!!!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
08 februari 2016
René Zaal
Vorig jaar besloten een huis te kopen met mijn vriendin. Na een paar makelaars gehad te hebben zei een vriend van me dat ik eens bij David langs moest gaan. Meteen voelde het goed David weet precies wat hij doet en dat doet hij perfect! Nog steeds gelukkig met alle keuzes die we gemaakt hebben met zijn advies.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,8
07 februari 2016
Nur
Ik ken David al langere tijd als een zeer ervaren en gedreven makelaar. Niet meer dan logisch dat ik hem dan ook direct inschakelde toen ik op zoek was naar een appartement. David heeft mij ontzettend goed geholpen! Niet alleen met zijn gedrevenheid en marktkennis, maar ook door op moeilijke momenten mij gerust te stellen. Zakelijk maar zonder het menselijke uit het oog te verliezen. David verstaat z'n vak echt en ik zou hem dan ook aan iedereen aanbevelen!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
04 februari 2016
Marja Hoeksema
Gedrevenheid en passie is David ten voeten uit! Eerlijk in het zaken doen en komt zijn afspraken na, erg belangrijk bij zo'n grote stap als het (ver)kopen van een huis. Bij de eerste kennismaking wisten wij wat ons te doen stond om de verkoop van ons huis te doen slagen. En met de juiste timing voor het plaatsen op Funda was de verkoop binnen 1,5 dag rond! Klein detail hierbij:Door het vakkundig onderhandelen van David ook nog eens boven de vraagprijs:). En daar worden wij nog steeds blij van.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
03 februari 2016
Anita van Zaane
Ik vind David van de Wetering een zeer deskundig makelaar. Hij heeft mij continue op de hoogte gehouden van alles wat er rond de verkoop speelde. David heeft hierbij, zonder zijn professionaliteit uit het oog te verliezen, rekening gehouden met de emoties en gevoelens die er bij de verkoop aan de orde kwamen, wat ik zeer prettig vond. Het huis was binnen een week verkocht voor (bijna)de vraagprijs. Ik zal David zonder aarzelen aanbevelen bij mensen die hun huis willen verkopen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
01 februari 2016
Peter Keizer
David heeft voor de tweede maal onze woning uitstekend verkocht. De eerste keer was een paar jaar geleden in Zaandam, nu was het onze woning in Zaandijk. Het huis was binnen een paar weken verkocht voor een goed prijs vlak onder de vraagprijs.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,8
01 februari 2016
Shahla Vijfhuizen
David heeft mijn woning binnen twee maanden verkocht voor een goede prijs. Ik ben erg tevreden!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
01 februari 2016
Vera Koning
Zeer tevreden over de dienstverlening van dhr vd Wetering. Heel blij met zijn hoogwaardige adviezen, prettige begeleiding en de snelle en zorgvuldige afhandeling. Echt super: iemand die z'n vak verstaat en zó goed kan ontzorgen. Hij hield mij scherp in mijn klantwensen en daarom voelde het ook heel vertrouwd om alles verder aan hem over te laten!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
23 januari 2016
Jeroen
Ik heb deze makelaar benaderd voor de verkoop van mijn appartement in Amsterdam-West. Ik heb Dhr. Van de Wetering ervaren als enthousiast en pro-actief. Ook heeft hij goede ideeën om zonder wezenlijke investeringen de verkoopbaarheid van de woning te vergroten. Resultaat was dat de woning binnen een week verkocht was voor een goede prijs.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,8
23 januari 2016
Naomi van Loon
David heeft ons in 2012 twee keer geholpen. Eerst met de verkoop van ons appartement in Amsterdam. Hoewel de klad in de huizenmarkt zat, verkochten we die van ons boven verwachting binnen vijf weken. Vervolgens met de aankoop van ons nieuwe huis in Bussum. We hebben David nu ook op een zakelijke manier leren kennen. Hij is een deskundige, betrouwbare en kritische makelaar. Hij dacht goed met ons mee, wees ons op risico’s en heeft bij beide huizen een betere prijs weten uit te onderhandelen dan wij voor ogen hadden.​
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
19 januari 2016
Joël
Goede deskundige adviseur, die zich voor 100% voor jouw belang inzet.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
15 januari 2016
K walsweer
Erg fijne makelaar die veel met social media werkt. Komt afspraken na en is duidelijk met de gemaakte afspraken. Wij zijn erg tevreden en bevelen David zeer zeker aan als verkoop makelaar.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
14 januari 2016
Jessica Çukur-de Boer
Als je op zoek bent naar een goede, vriendelijke en zeer betrouwbare makelaar dan zit je bij De Makelaers aan het juiste adres! David is een geweldige makelaar!Hij luistert heel goed naar jouw wensen en geeft hierop zijn advies. Het is uiteraard aan jezelf wat je met dit advies doet. David is een makelaar die wel een sprongetje durft te wagen en bij ons heeft dat geresulteerd in een geweldige verkoopprijs!!! We hadden allemaal nooit gedacht dat het zou lukken en toch is het gelukt! David helpt altijd en overal. Zelfs in de avonduurtjes of het weekend kun je nog een reactie verwachten! David, ik weet zeker dat je nog veel meer mensen zult helpen met aankoop/verkoop van een woning voor een mooie prijs! Mochten wij ooit weer een huis gaan verkopen dan weten we je te vinden!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

 

Klik hier om je mening over jouw makelaar te geven

 

 

 

Lees de laatste 10 beoordleingen over makelaars op WIDBM