8,5
Huizenpartner.nl
VENLO
  • Enthousiasme: 8,6
  • Snelheid van reageren: 8,9
  • Afspraken nakomen: 9,0
  • Creativiteit: 8,1
  • Marktkennis: 8,1
Neem nu contact op
8,2
08 januari 2016
Carin Komijn
Ik ben zeer tevreden! Ons huis is snel verkocht door de DIRECT RAAK aanpak! Dat je je huis op alle sociale media kan aanbieden met je persoonlijke link/domeinnaam. En ze zetten je huis op alle online verkoopwebsites als Funda, Huislijn en Jaap.nl. Goede service en begeleiding bij de verkoop! Dit is inderdaad de nieuwe manier van mond-op-mond reclame! Vele mensen zijn willicht nog wat huiverig voor een internetmakelaar, en kiezen liever een plaatselijke makelaar, maar met de moderne communicatiemiddelen kun je heel veel zelf. Je bent inderdaad zelf de beste expert van je eigen huis om rondleidingen te doen e.d. Bij het onderhandelen ondersteunen ze je prima! En het is prettig dat zij de noodzakelijke papierafwikkeling voor hun rekening nemen. En last but not least, het bespaart een hoop onnodige kosten!
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 7
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 8

8,6
28 december 2015
JItske Nipius
Ik heb veel contact gehad met Marjolein. Hoewel ze op afstand zit / per mail werkt en we elkaar dus niet ontmoet hebben, gaf ze me tóch een gevoel van een persoonlijke benadering. Iedere vraag die ik had, werd snel en vakkundig beantwoord. Vooraf had ik zo mijn twijfels over een 'doe-het-zelf-makelaar', maar alle twijfels zijn weg. Fijne manier van huizen verkopen, ik zou het zo weer doen!
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 6
  • Marktkennis: 9

8,6
08 december 2015
M. van der Horst - den Hollander
Zeer goede service en voorwaarden. Goede ondersteuning bij het zelf verkopen van je huis.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

7
04 december 2015
Roerdink
Value for money. Bij energielabel is iets meer assistentie gewenst.
  • Enthousiasme: 7
  • Snelheid van reageren: 7
  • Afspraken nakomen: 7
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 7

7
18 mei 2015
Bart Honing
We hebben goede en snelle ondersteuning op verschillende vragen. Het systeem waarbij je een eigen website voor je huis krijgt en waarbij dit ook zichtbaar op het verkoopbord komt te staan heeft naar onze mening een positieve bijdrage aan de verkoop geleverd.
  • Enthousiasme: 7
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 5

9
28 maart 2015
Els
Ik heb het contact met Huizenpartner als zeer prettig en deskundig ervaren. Ik vond het spannend om een internetmakelaar 'in de arm te nemen'. De kosten zijn beperkt, daar staat tegenover dat je zelf het één en ander moet doen zoals foto's maken, verkooptekst schrijven, plattegronden tekenen en de bezichtigingen in de woning leiden. Huizenpartner leidt je op een perfecte manier door het hele verkoopproces heen. Informatie wordt op het juiste moment verstrekt, de bereikbaarheid per mail en telefoon is uitstekend. Mijn complimenten voor mevrouw Bull die vriendelijk is, met je meedenkt en daar waar nodig met oplossingen komt. De verkoopakte wordt binnen een dag opgesteld. Door de unieke werkwijze die Huizenpartner heeft ontwikkeld, waarbij iedere verkoper een eigen website krijgt, is mijn huis binnen drie maanden verkocht!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9
20 februari 2015
Ed de Haan
Wij zijn zeer tevreden, goed contact, snelle reactie op mails en betrokken en mee denken met en over de verkoop. Helaas is via de iPad het blauwe logo niet te verschuiven, maar ze krijgen van mij een 9
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

7,6
18 februari 2015
Angelique Hesen
Huizenpartner is veel goedkoper dan een makelaar die de gehele verkoop voor je doet. Je moet veel zelf doen (foto's maken, verkooptekst schrijven, bezichtigingen doen, onderhandelen), maar hierin word je wel begeleid. Tip: Controleer alles goed wat er op de verschillende verkoopsites geplaatst word en maak geen gebruik van het aangeboden verkoopfilmpje. Dit filmpje is van zeer slechte kwaliteit. (Wij hebben zelf een filmpje gemaakt en de youtube link aangeleverd.)
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 6
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 6
  • Marktkennis: 9

8,2
12 januari 2015
Paula van Dijnen
Huizenpartner is duidelijk in wat ze aanbieden, doet dit tegen een prima prijs en was zeer bereikbaar en behulpzaam gedurende de tijd dat ons huis te koop stond.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 8

8,8
29 december 2014
Tijmen van Voorthuijsen
- Duidelijke formule, geen onverwachte kosten - Zeer goede communicatie via email, reactie op dezelfde dag - Komen alle afspraken na - Origineel om een eigen website te hebben die je kan verspreiden - De brochure sprak mij erg aan en kwam als beste uit mijn eigen vergelijking van internet makelaars.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 7

7,2
24 december 2014
Siemon de Jong
Ik ben tevreden over deze makelaar omdat het hele verkoopproces naar mijn wens is verlopen en dat voor een veel lager bedrag dan een 'gewone' makelaar. Snelle reactie op vragen via de mail, altijd duidelijke en volledige antwoorden / instructies. Zo kan iedereen zelf zijn huis verkopen. Een lokale makelaar kan een waardebepaling van de woning gratis uitvoeren. Er worden praktische instructies geleverd over het maken van foto's en de verkoop tekst. Doordat dit een NVM makelaar is staat de woning niet onderaan op Funda! Eén nadeel van deze makelaar vind ik dat iemand die de woning wil bezichtigen een 0900-nummer moet bellen en dan eerst een bandje te horen krijgt. In mijn ervaring wordt er niet altijd opgenomen. Wel wordt de belangstellende snel terug gebeld bij geen gehoor. Bij bij gingen de meeste bezichtiging aanvragen via de mail, en daar ben ik tevreden over. Uiteindelijk dus dik tevreden
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 3
  • Marktkennis: 7

8,8
16 december 2014
Duncan
Huizenpartner.nl is een zeer prettige internetmakelaar welke tegen een aantrekkelijk makelaarstarief onze wonining in de verkoop wilde zetten. Doordat ik niet al te veel kosten kwijt wilde aan het verkopen van onze woning heb ik ervoor gekozen om huizenpartner in te schakelen. Via het "doe het zelf"concept van huizenpartner.nl is het eenvoudig om zelf je woning te koop te zetten. Zo kun je zelf foto's maken en teksten schrijven en deze via een eigen portal op huizenpartner.nl beheren. De bezichtigingen zelf doen waren in het begin spannend, maar deze pakten zeer positief uit. De kijkers die ik gehad heb gaven aan dat ze het als zeer prettig ervaarden dat de bewoner zelf de rondleiding gaf. Vragen zoals; hoe is de buurt en het contact met de buren kunnen nu ineens wel beantwoord worden..... De Service van Huizenpartner is boven verwachting en er is veel ervaring en kennis aanwezig over hoe de woning het beste aangeboden kan worden. Tegen alle verwachtingen in heb ik onze woning binnen 3 maanden kunnen verkopen. Ik zou het de volgende keer zeker weer doen via het "doe het zelf" concept van Huizenpartner en kan het anderen ook zeker aanraden.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 8

7,6
05 december 2014
Ronald Hooijenga
Prima eigen website, herkenbaar verkoopbord, uitstekende vraagprijsbepaling, goede begeleiding, snelle verkoop: binnen vier maanden verkocht.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 7
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 7

7,8
11 november 2014
Fluks
Goede prijs en alle benodigde ondersteuning om zelf je huis te verkopen. Gericht op verhogen online zichtbaarheid, wat tegenwoordig eerste kanaal is voor menig huizenzoeker.
  • Enthousiasme: 7
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 7

9
14 oktober 2014
Ceryl Benjamins
Huizenpartner heeft mij, ondanks dat het een online makelaar is, goed geholpen met alle facetten van de verkoop. Zowel via email als via de telefoon stond de medewerker altijd direct klaar. Voor een relatief goedkoop initieel en een kleine maandelijkse vergoeding doet Huizenpartner.nl heel veel. Het verschil met een lokale makelaar is minimaal, zeker als je het verschil in vergoeding daar tegenover stelt.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,4
06 oktober 2014
Ruud en Madeleine Voortallen
Een reguliere makelaar zagen we niet zitten. Slechte ervaringen met reguliere makelaars hebben ons doen besluiten met Huizenpartner in zee te gaan. We kunnen niet anders zeggen dan: „petje af”.Een reguliere makelaar kan veel van hen leren. Snelle reactie, adequate informatie, kennis van zaken en zeer, zeer betrokken en buitengewoon flexibel. Dikke pluim voor Marjolein Bul die we vaak bestookt hebben met de vragen die op ons af kwamen. Mochten we ooit weer gaan verkopen dan wederom bij Huizenpartner.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,8
17 september 2014
Johan Fonville
Ben van af het beging op een zeer prettige en correcte manier behandeld en ook tijdens het hele proces van verkoop staan tot opmaken verkoopakte.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

6,8
02 september 2014
Jeroen Poulissen
Huizenpartner is een prima internetmakelaar en doet wat het belooft. Via je eigen website is het middels een gebruikersvriendelijke interface zeer gemakkelijk om je eigen huis te promoten en in de verkoop te zetten. Deze promotie kan vervolgens met gemak op elk gewenst moment worden aangepast naar wens. Ik kan huizenpartner aan iedereen aanraden die kosten wil besparen t.o.v. een traditionele NVM makelaar. Het zelf in de hand nemen van de verkoop is ons zeer goed bevallen. Met name de rechtstreekse contacten met potentiele kopers tijdens de bezichtigingen en uiteindelijke onderhandelingen. Een financiële aanrader voor diegene die bereid zijn een aantal aspecten van de verkoop in eigen hand te nemen!
  • Enthousiasme: 6
  • Snelheid van reageren: 6
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 6

9,4
14 augustus 2014
Eric Megens
Huizenpartner doet wat het belooft. Voordat je het in de gaten hebt zijn ze al in actie gekomen en staat alles al op Internet. Bovendien is de eigen website die je van hem krijgt een prachtige manier om de verkoop van je huis te promoten. Deze website kan voortdurend door jezelf aangepast worden zoals het plaatsen van nieuwe foto's. De presentatie die huizenpartner op deze website plaatst is werkelijk top. Bovendien staan ze altijd klaar met adviezen als je die nodig hebt en denken ze met je mee. In deze slechte tijd had ik mijn huis binnen 2,5 maand verkocht. En dat voor een bedrag die aanzienlijk lager ligt dan de traditionele makelaar. Wanneer het weer nodig is zal ik zeker weer voor jullie kiezen. Bedankt Huizenpartner !!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,8
17 juli 2014
Natasja
Wij zijn uitstekend en vriendelijk geholpen door huizenpartner. Veranderingen werden snel doorgevoerd en vragen direct beantwoord. De persoonlijke benadering vonden we ook erg prettig. Zeker aan te raden als je een goede combinatie wilt van regelen wat je zelf kan en hulp daar waar nodig.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

10
04 juli 2014
fam De Graaf
We zijn echt super goed en snel geholpen!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,2
03 juni 2014
Rudy
Als je graag zelf de verkoop in eigen hand wil houden, dan is Huizenpartner zeer aan te bevelen. Vooral een groot voordeel is de eigen website van je huis. Met een zelf te kiezen domeinnaam. De ondersteuning op afstand is terzake kundig en de adviezen zeer bruikbaar en behulpzaam. Vragen, aanpassingen en wijzigingen worden adequaat en snel verwerkt. Kortom, als je graag zoals wij, je huis en de bezichtigingen zelf wil doen dan is Huizenpartner de beste keuze.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9
25 april 2014
R. Zeeman
Snelle en prima service. Alles wat je zelf kunt doen, doe je zelf, de rest doen zij. Alles wordt keurig geregeld, ze maken nette plattegrondtekeningen en alles wordt ter goedkeuring overlegd. Praktische tips en uitstekende begeleiding bij het opstellen van het koopcontract.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,2
03 april 2014
Alex Snoeren
Goede reaktie tijd en antwoorden vanuit huizenpartner.nl.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 7

9,4
02 april 2014
Harnold Popma
Huizenpartner.nl biedt complete, snelle en kwalitatief goede service. Voor mensen met een basiskennis over woningverkoop een prachtige manier om zelf je huis te verkopen mét de voordelen van Funda! Belangrijk voor de zicht- en vindbaarheid van je woning.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,2
25 maart 2014
Wout Langenhoff
- Prima presentatie van de woning op internet - vlotte afhandeling - lage prijs
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9,2
24 maart 2014
Lot Vekemans
Mooie aantrekkelijke eigen website, goed bereikbaar per email en snel antwoord op vragen, zeer aantrekkelijke geprijsd. Goede service bij verkoop, heldere informatie em mogelijkheid om extra acties uit te voeren om de verkoop onder de aandacht te brengen. Veel persoonlijker dan ik had gedacht van een internetmakelaar. Zichtbaar op alle belangrijke woningaanbod websites. Kortom: prima makelaar als je zelf bereid bent je bezichtigingen te doen (wat ik graag wilde).
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 8

8,8
15 november 2013
MB
Super eenvoudig zelf je huis verkopen. De woning krijgt tevens een eigen website, erg slim! Vriendelijk, deskundig en behulpzaam team van mensen. Een aanrader!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

7,8
15 november 2013
C.A. van Wingerden
Mooie website, en je krijgt alles wat je nodig hebt. Rondleidingen kan je prima zelf. Makelaar is zo niet meer nodig.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 7
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 7

10
29 augustus 2013
b
Zeer tevreden. Het in de verkoop nemen ging vlot, snelle reacties op vragen en telefonisch goed bereikbaar. Onze koper vond het zeer positief dat hij direct met ons kon onderhandelen. De woning is uiteindelijk op een zaterdagavond verkocht en dat was bij een reguliere makelaar nooit gelukt!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

 

Klik hier om je mening over jouw makelaar te geven

 

 

 

Lees de laatste 10 beoordleingen over makelaars op WIDBM