9,2
Willems en Steinvoort Makelaardij o.g. en Assurantien V.O.F.
UTRECHT
  • Enthousiasme: 9,3
  • Snelheid van reageren: 9,3
  • Afspraken nakomen: 9,3
  • Creativiteit: 8,8
  • Marktkennis: 9,5
Neem nu contact op
8,6
02 september 2017
van Gool
Duidelijke en transparante offerte, correcte en nette begeleiding in het verkoopproces. Marton Steinvoort komt zijn afspraken, zoekt oplossingen waar nodig en reageert snel. Vriendelijke en betrokken dames op het kantoor.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 9

8,2
19 juli 2017
Bert
Goede kennis van de lokale woningmarkt. Realistische visie op waarde van de woning. Zorgvuldigheid in keuze verkoopstrategie / -moment. Met beide benen op de grond, geen poeha. Zorgvuldig verkoop traject met prima resultaat, zowel opbrengst in relatie tot voorspelde opbrengst als opleverdatum.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 7
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 10

9,8
18 juli 2017
Kim Roest
Voor mijn aankoop contact gehad met Ruud Willems als verkoopmakelaar. Maar in die constructie is een compliment hier des te meer op zijn plaats. Zonder de belangen van zijn eigen klant uit het oog te verliezen, was hij ook voor mij als koper zeer vriendelijk, flexibel, uitermate meedenkend en betrouwbaar in zijn afspraken. Een hele fijne vent, wanneer ik ooit een makelaar nodig heb, zal ik zonder nadenken hem bellen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
13 juni 2017
Henk
Ik kijk zeer tevreden terug over het verkoopproces van mijn eerste woning. Bij de makelaarsselectie had ik drie makelaars uitgenodigd. Ruud was één van de weinige makelaars die zich goed verdiept had in de omgeving en het appartementencomplex. Een makelaar die vooraf zijn huiswerk doet! Ruud wilde de woning het 'duurst' in de markt zetten en wist mij te overtuigen waarom de door hem voorgestelde waarde realistisch was/is. Hij legde het hele proces van A t/m Z uit. Was altijd bereikbaar (of reageerde binnen een uur). Ik kreeg het gevoel dat hij de tijd voor de klant nam. Vervolgens is mijn appartement ook nog eens in 1 dag verkocht en om het nog mooier te maken boven de vraagprijs, chapeau! Ik kan deze makelaar aan iedereen aanbevelen. Na de bezichtigingen uitleg van de opmerkingen van de potentiele kopers, inschatting van interesse, overleg over de verschillende biedingen. Samenvattend zou ik Ruud willen kenmerken als: Kundig, gedreven en (niet onbelangrijk) betrouwbaar! Kortom hij was elke euro meer dan waard!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
07 april 2017
F. Krijnen
Goede marktkennis, goede persoonlijke adviezen, betrokken, communicatief, afspraken worden uitstekend nagekomen. Het was een heel prettig contact met een uitstekend verkoopresultaat.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9
12 maart 2017
Myrthe Schmidt
Zowel Marton Steinvoort als Ruud Willems hebben mij zeer goed geholpen bij de aankoop van mijn eerste woning. Zij zijn meegeweest naar alle bezichtigingen en hebben mij daarbij goed geadviseerd. Zij namen de tijd voor mij en gaven ook eerlijk aan wanneer een woning minder geschikt was. Ook de afhandeling van de koopovereenkomst wordt goed begeleid. Ruud is zelfs meegeweest naar de notaris toen ik definitief mocht tekenen. De benadering is heel persoonlijk. Je voelt je absoluut geen nummer. Dit komt ook door de dames van de binnendienst. Wanneer ik belde wisten zij direct wie ik was en welke zaken er speelden. Zij maken super snel een afspraak voor een bezichtiging, denken met je mee en komen hun afspraken na. Al met al heb ik de dienstverlening als zeer prettig ervaren en heb ik Willems en Steinvoort maakelaardij inmiddels al aan een aantal collega's en kennissen aangeraden.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

9,8
27 februari 2017
M. vd Kraats
In een overspannen woningmarkt als Utrecht, kom je tegenwoordig niet ver meer zonder aankoopmakelaar. Maar wie kies je uit? Op aanraden van een collega kwam ik bij Marton van Willems & Steinvoort terecht. Vanaf het eerste gesprek was er sprake van een klik: een rustig en kundige makelaar die de waarheid niet schuwt en je geen beloftes doet die hij niet kan waarmaken, maar wel kan beloven zijn uiterste best voor je te gaan doen. En die belofte heeft hij meer dan waargemaakt. Je weet dat je niet de enige bent die zoekende is naar een woning in Utrecht. En dat je ook niet de enige klant bent bij een makelaarskantoor. Maar het is de kunst van dit kantoor je het gevoel te geven dat je dat wél bent! Marjan en Simone, de medewerkers van de binnendienst, denken met je mee. Ze hebben haarfijn en snel in de gaten wat jij zoekt en bellen je met suggesties: "heb je deze woning al gezien?" Of, toen ik na afloop van een bezichtiging belde dat ik afzag van een vervolg en hier een toelichting op gaf, zei Marjan eens: "ik had daar zelf ook al een minder goed gevoel bij, dat is niet het type huis wat ik bij je vind passen." Ze kon me precies uitleggen waarom niet en ik was oprecht verbaasd hoe ze dat zo scherp weet te krijgen in de paar keer dat we elkaar telefonisch hadden gesproken. Dan kun je met recht zeggen dat je goed bent in je vak. Die betrokkenheid heb ik gewaardeerd en is zeer bijzonder in de snelle markt van vandaag de dag. Engelengeduld heeft Marton met mij gehad. We hebben heel wat woningen bekeken, ik voelde me er soms zelfs bezwaard bij, maar dat gevoel heeft Marton me nooit gegeven. In een overspannen woningmarkt heb je soms het gevoel concessies te moeten gaan doen op je wensen. Toen we bij een woning waren wezen kijken waar 80% aan klopte en slechts een paar puntjes van mijn woonwensen niet aanwezig waren, zei ik tegen Marton: "misschien moet ik een bod doen." Marton zei: "dat gaan we dus niet doen. Je geduld wordt op de proef gesteld, maar bij zo'n grote aankoop moet het gevoel direct goed zijn, dat moet kloppen. Jouw woning komt nog voorbij, daar gaan we voor." Dit zegt voor mij genoeg over deze makelaar. Hij zag dat het echte enthousiasme over deze woning ontbrak en liet me dat inzien. Als hij had willen cashen, had hij namens mij een bod gedaan. Maar hij dacht op dat moment niet aan zijn eigen portemonnee en agenda, maar aan mijn woonwens en tevredenheid. En hij kreeg gelijk. Enkele weken later kwam dé woning voorbij. En het toeval wilde dat het te koop kwam bij mijn aankoopmakelaar Willems & Steinvoort. In het vervolgtraject veranderde daarmee de rol van mijn aankoopmakelaar in die van de verkoopmakelaar van de woning die ik wilde gaan aankopen. Ondanks dat hij vanaf dat moment mijn belang niet meer kon behartigen, was er een dermate stevige vertrouwensband ontstaan, dat dit ook in het vervolgtraject van toegevoegde waarde voor mij is geweest. Ik had het volste vertrouwen op een goede aankoop van deze woning dat ik dit traject met een gerust hart heb doorlopen. Dat is bij zo'n grote aankoop, maar zeker in een overspannen woningmarkt, ontzettend veel waard. Ben jij op zoek naar een stabiele, betrouwbare en kundige "anker" in dit avontuur op open zee van het aankopen van een woning in Utrecht? Hecht je waarde aan persoonlijk contact, maatwerk en oprechte betrokkenheid? Dan kan ik je Willems & Steinvoort van harte aanbevelen! Met Marton (en ook Ruud, waar ik ook naar tevredenheid 2x mee op pad ben geweest bij het bezichtigen van een woning) en zijn collega's van de binnendienst aan je zijde wordt dit traject een plezierig avontuur en begeleiden zij je naar jouw nieuwe bestemming. Succes!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
27 februari 2017
Roel van de Kraats
Ik loop al heel wat jaartjes mee in het makelaarsgebeuren, maar ben no nooit zo'n goed kantoor tegengekomen. Van de makelaar tot z'n secretaresse, allemaal even vriendelijk, behulpzaam en toegewijd. Mijn dochter had hen als aankoopmakelaar gekozen en daar heeft ze geen spijt van gehad. Met alle geduld werd er gezocht naar de juiste woning die voldeed aan haar eisen. De makelaar gaf gerust aan als de woning niet goed was of de buurt beter kon, terwijl hij er wel bij gebaat was een woning aan te kopen. \dit heb ik nog nooit meegemaakt. Een aanrader zeker voor jouw aankoop maar ook voor je verkoop.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
16 februari 2017
Linda van Os
We zijn ontzettend tevreden met de hulp van Ruud Willems en zijn team die we hebben gehad bij het kopen van ons huis. HEt was nooit een probleem om bezichtigingen te plannen, aan te passen of af te zeggen en er werd echt hun best gedaan om voor ons het juiste moment te kiezen. Ruud heeft altijd heel fijn advies gegeven en heel veel verteld over wat hij zag als hij door een huis liep. Alle voor- en nadelen werden besproken. Als je voor het eerst een huis koopt is dat heel prettig want hij ziet dingen waar je zelf niet op let. ook had hij een hele persoonlijke benadering en wilde echt voor ons het beste huis kopen. Hij heeft ons letterlijk begeleid in het proces en de zoektocht die je doormaakt bij het kopen van een huis. We zijn dik tevreden met hem en zijn team.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,4
13 januari 2017
Yolanda
We zijn als kopende partij in contact geweest met Willems & Steinvoort Makelaardij. De verkopende partij had de makelaar ingeschakeld. Het contact met de makelaar was erg prettig. Je merkt dat de makelaar veel waarde hecht aan een goede verkoop waarbij beide partijen zeer tevreden zijn en met een goed gevoel terug kijken op de deal en het proces. Ondanks dat wij de kopers waren kregen we heldere en uitgebreide antwoorden op al onze vragen. De makelaar was toegankelijk en gaf veel nuttige en open informatie. Een hele tijd later hebben we nog eens contact gezocht met Willems & Steinvoort, omdat we met een vraag over ons huis rondliepen. We vroegen ons af wat de invloed zou zijn van de aanleg van een dakterras op onze woningwaarde. Er werd direct met ons mee gedacht. Echt top! Je merkt dat deze makelaar werkt vanuit passie voor het vak en dat woonplezier voorop staat.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
09 december 2016
Richard Beverwijk
Wij werken al sinds 2001 tot onze volle tevredenheid samen met Ruud Willems. Ruud heeft ons diverse bijgestaan, zowel als verkoopmakelaar en aankoopmakelaar. Ruud kent de stad en de markt goed. Hij bereid zich altijd goed voor en is zeer alert en opmerkzaam tijdens de bezichtiging. Ruud geeft eerlijk zijn mening, het belang van de klant staat daarbij voorop. Onze laatste aankoop met Ruud betrof een beleggingspand. Ook op dit terrein heeft hij veel expertise.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,4
23 oktober 2016
Joep Kuijper
Ik kwam bij Ruud Willems met een moeilijke vraag: binnen een beperkt budget een geweldige woonplek in Utrecht. Het werd een maandenlange zoektocht, waarin ik mij regelmatig afvroeg of ik niet naar het onmogelijke zocht. Samen met Ruud heb ik uiteindelijk kunnen vatten waar ik nu precies naar op zoek was; waar het grootste woonplezier in zou zitten, maar ook waar de concessies vandaan moesten komen. De stijl van Ruud is direct en uitgesproken. Hij zegt waar het op staat, dat is even wennen, maar het is ook verfrissend. Hij waait niet met de wind mee en geeft je iets om je toe te verhouden. Na een flinke portie geduld, kwam de gewenste woning uiteindelijk via Ruud zelf. Ik denk dat hij er voor alle partijen een win-win van heeft weten te maken, een mooie verdienste. Uiteindelijk dus toch gelukt in het onmogelijke Utrecht. Thanks Ruud.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
22 september 2016
Wendy Vernooij
Ik ben zeer tevreden over Makelaarskantoor Willems & Steinvoort Makelaardij. Via Ruud Willems heb ik mijn huis voor een hele goede prijs op korte termijn verkocht. De communicatie met Ruud en zijn kantoor waren snel, direct en helder. Omdat ik zo tevreden was over het verkoopproces heb ik Ruud ook als aankoopmakelaar gevraagd. Bij alle bezichtigingen gaf hij veel informatie over de staat van de huizen en de locatie in de stad. Hij nam hier ook goed de tijd voor. Hij heeft meegedacht en ook goed ingeschat waar ik precies na opzoek was. Met de inzet van Ruud en zijn creativiteit heb ik uiteindelijk op hele korte termijn mijn droomhuis kunnen kopen. Ik zou deze makelaar iedereen aanraden.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
14 september 2016
Mandy Tober
Samen met mijn vriend hebben wij Willems en Steinvoort Makelaardij ingeschakeld voor het aankopen van een appartement in Voordorp. Daardoor zijn wij in contact gekomen met Ruud Willems, die ons van begin tot eind goed geadviseerd heeft met als eindresultaat dat wij nu woonachtig zijn in een schitterend appartement in Voordorp! Zonder Ruud was dit nooit gelukt. Ruud heeft ons professioneel begeleid in verschillende appartementjes en wist precies waar onze keus op zal vallen. Het kantoor is bijna dag- en nacht bereikbaar per e-mail, zelfs in de avond krijg je een reactie op de e-mail betreft de vragen die je hebt, beter kan het niet! De communicatie tussen Ruud en ons was uitstekend, soms al voordat wij de e-mail kregen met het 'nieuwe woningen aanbod', belde of mailde hij ons al met de mededeling dat er iets te koop komt en dat we het vanaf de buitenkant alvast kunnen bekijken! Al met al zijn wij dik tevreden met de service die Ruud Willems ons geboden heeft, als wij over 10 jaar gaan verhuizen en wat nieuws/groters gaan zoeken, schakelen wij zeker weer Willems en Steinvoort Makelaardij in!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,4
14 september 2016
Saskia
Mijn huis binnen 10 dagen verkocht voor een mooie prijs en een nieuw huis onder de beste voorwaarden aangekocht: voor mij een hectische periode waarbij Ruud het hoofd gelukkig koel hield en er zichtbaar lol in had om er alles uit te halen wat er in zat. Met succes! Daarnaast zijn de dames op kantoor ontzettend vriendelijk en behulpzaam en hebben ze mij overal goed in ondersteund. Wat zeg nou zelf: hoe vaak koop en verkoop je nou een huis en wie weet er nou eigenlijk wat daar allemaal bij komt kijken en waar je op moet letten? Nou, Willems&Steinvoort dus!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

9
14 september 2016
Marie-José
Dankzij de professionele en adequate begeleiding van Ruud en zijn medewerkers heb ik op zeer korte termijn de aankoop van een appartement, wat helemaal aan mijn eisen voldoet, kunnen afronden. Met name het persoonlijke maatwerk en aandacht maakt dat ik erg tevreden ben.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

4,2
14 september 2016
Sylvia
Heel andere ervaringen dan de meeste reacties. Allereerst geen bevestiging van de telefonische taxatie-afspraak gekregen (maakte nonchalante indruk) Bij de taxatie van de woning geen oog voor de sfeer en een lage inschatting, (180.000 euro) met de opmerking: 'iedere makelaar die een hogere prijs voorstelt is niet te vertrouwen'. Vervolgens werden wijzelf aan het werk gezet om een stukje over de wijk te schrijven. Vervolgens nooit meer wat gehoord. Hebben we dus niet gedaan. Wij zijn in zee gegaan met een tweede makelaar die een reëlere inschatting maakte, en hebben het huis binnen een week verkocht met een bod boven de vraagprijs van 192.500: 195.000 euro. Deze makelaar zou ons flink benadeeld hebben.
  • Enthousiasme: 6
  • Snelheid van reageren: 6
  • Afspraken nakomen: 3
  • Creativiteit: 3
  • Marktkennis: 3

9,6
15 augustus 2016
Jan D
Zeer positief contact met beide makelaars. Ook met de dames op kantoor uitstekende ervaringen. Woning werd best hoog ingeschat, maar toch goed en vlot verkocht. Zonder mopperen 35 bezichtigingen uitgevoerd, altijd positief gebleven. Goede adviezen ontvangen over het verkoopklaar maken van de woning. Na elke bezichtigingsdag telefonische terugkoppeling, en tijdens de onderhandelingen met de kopers ook weer goede adviezen en heldere terugkoppeling over de te nemen stappen. Bij overdracht een eindcontrole naar aller tevredenheid. Ze zijn hun nette prijs meer dan waard gebleken, ik beveel ze zeker aan!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

9
08 augustus 2016
Arjanna
De bezichting met Ruud voor de aankoop in van het was top. Ik was direct verliefd op het huis en alles werd snel geregeld. Nu 2 jaar later het huis met pijn in het hart weer verkocht. Ruud weer gebeld. Eerlijk en enthousiast. Alles wordt goed en snel geregeld net als bij de aankoop. Inmiddels het huis van mijn vriend ook in de verkoop in een andere deel van het land, dus een makelaar uit Utrecht was niet praktisch. Had het wel graag via Willems&Steinvoort gedaan! Zeker een aanrader deze makelaar.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,6
04 april 2016
Jan-Joost Kroon
Wij zijn heel tevreden over deze makelaar omdat wij in een korte periode ons appartement wilde verkopen en alles wat de makelaar en zijn team deden is om dit proces soepel en snel te laten verlopen. Waarbij de communicatie met de makelaar en zijn kantoor snel, direct en helder verliep.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,8
01 maart 2016
Bas Jongmans
Hierbij wil ik Willems en Steinvoort makelaardij aan een ieder aanbevelen. Ruud heeft bijzonder puik werk voor ons gedaan, maar een ieder van het kantoor is vriendelijk, snel en behulpzaam. Uiteindelijk heeft Ruud het onderste voor ons uit de kan kunnen halen door hard te lopen en net dat beetje extra service te verlenen. Daar zijn wij hem veel dankbaarder voor dan dat wij in deze drukke periode hebben kunnen laten blijken. Hopelijk maakt deze oprechte aanbeveling dat enigszins goed!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,8
15 januari 2016
Esther Gijsbers
Ik ben zeer tevreden over makelaarskantoor Willems & Steinvoort!! Ruud Willems heeft mijn appartement in een week tijd verkocht. Het contact was altijd prettig en snel, Ruud nam altijd de tijd en heeft me goede adviezen gegeven. Hij kent de markt heel goed en verstaat zijn vak. Ik zou Ruud Willems zeker willen aanraden en mocht ik weer een makelaar nodig hebben, dan weet ik wie ik ga bellen!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
20 oktober 2015
Martine de Booij
Ik ben echt enorm tevreden over Willems en Steinvoort! Ik heb 7 jaar geleden met Ruud Willems een woning aangekocht. Dit jaar heb ik deze weer verkocht, ook met behulp van Ruud. Doordat ik in een andere stad dan Utrecht een huis ging kopen kon ik geen gebruik maken van de expertise van Ruud. Tenminste dat dacht ik. Ondanks dat Ruud niet mijn makelaar is bij mijn huidige aankoop staat hij me toch bij met raad en advies. Hij toont belangstelling en helpt me de zaken in het juiste perspectief te zien. Tijdens deze en de vorige aan- en verkoop heb ik ervaren dat het als zeer belangrijk wordt gevonden dat jij je op je gemak voelt en dat je alles begrijpt. Er wordt tijd genomen om zaken uit te leggen en je te adviseren. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik belangrijk was en niet een van de velen waaraan geld verdiend kon worden. Je kunt altijd met al je vragen terecht. En je hebt nooit het gevoel dat je teveel vraagt. Ik zou iedereen die een huis koopt of verkoopt Willems en Steinvoort aanraden!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,2
16 juli 2015
Steven van Zanten
Ik ben uitermate tevreden over het gehele verkooptraject van ons huis door WIllems en Steinvoort Makelaars. Na enige andere makelaars te hebben laten offreren, hebben we voor hun diensten gekozen. Hun inschatting van de verkoopprijs lag flink hoger dan die van andere makelaars en dit bleek na verkoop een correcte inschatting te zijn geweest. Verdere pluspunten: - plezierig, persoonlijk en efficiënt contact met het kantoor - De makelaar die de verkoop deed(Marton Steinvoort), verstaat zijn vak, is zeer benaderbaar en heeft een prettige manier van verkopen. - courtage is in overleg vastgesteld en was in verhouding met de geleverde diensten. Geen verbeterpunten te melden. Dit lijkt wel een reclametekst maar is het niet. Ik kan dit kantoor dus van harte aanbevelen.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 9

9,4
01 juli 2015
Hidde wouters
Wij hebben Marton steinvoort voor aankoop van ons vorige huis, verkoop van ons vorige huis en aankoop van ons nieuwe huis als makelaar gehad. Marton heeft goed beeld van de markt in Utrecht stad en de regio. Hij is erg kritisch en heeft ons behoed voor slechte aankopen en veel geduld gehad in onze zoektochten. Zowel zakelijk als persoonlijk een erg goede vakman en een aanrader als je een makelaar zoekt in Utrecht en omstreken.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

7,6
23 april 2015
A Verweij griffioen
Omdat wij heel fijn geholpen zijn bij de verkoop van het huis van mijn zus.
  • Enthousiasme: 7
  • Snelheid van reageren: 7
  • Afspraken nakomen: 7
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

10
15 april 2015
Frank & Nannet
Erg goede service, snelle reactie op vragen, pro-actief, goede prijs en veel kennis van de markt en huizen
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9
15 april 2015
Niels Bosboom
Prettig contact, zonder de gladde jongens-benadering. No nonsense, correct en adequaat. Altijd netjes geinformeerd en snel gereageerd op vragen etc.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,8
19 maart 2015
Brigiet en Remco
Dhr Ruud Willems heeft ons met heel veel betrokkenheid en enthousiasme geholpen bij de verkoop van onze woning en de aankoop van een nieuwe woning. Vakkennis, ervaring, kennis van de huidige markt, hij heeft het allemaal in huis. Ruud voelt zijn klanten goed aan en de communicatie met hem verloopt op een correcte en prettige manier. Zijn humor en zijn betrokkenheid speelt daarin een grote rol. Wij hebben al vaker voor Willems en Steinvoort gekozen en zijn iedere keer zeer tevreden. Ook over de overige medewerkers van het kantoor.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,8
27 februari 2015
Hanna
We zijn zeer tevreden over Ruud Willems en de dames van kantoor. Ruud heeft ons zeer goed geholpen bij de verkoop en aankoop van ons huis. Hij is een prettig en open persoon, met veel kennis van het vak, betrokkenheid, goede communicatie en veel enthousiasme. Hij stond altijd open voor vragen, stond open voor overleg en heeft goede adviezen gegeven waar we mee verder konden en we nu met volle tevredenheid naar terugkijken. We zouden iedereen deze makelaar aanraden!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
23 december 2014
K.J. Koning
Ik ben zeer tevreden over de service en correcte afhandeling bij de notaris van de verkoop van mijn huis in november. Tevens heeft de heer Willems mij met raad en daad bij gestaan bij de koop van mijn nieuwe huis en is dit ook naar volle tevredenheid gebeurd en woon ik er inmiddels met veel plezier. Ik zal hem dan ook zeker aanprijzen aan ieder die het horen wil. Ik ben in contact gekomen met dit makelaarskantoor via mijn dochter die ook heel tevreden was over de service en correcte afhandeling bij de verkoop van haar huis en de hulp bij de aankoop van een nieuw huis.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,8
19 december 2014
Jan-Willem Jehee
Toen mijn vriendin haar huis kocht kwam ze Ruud Willems tegen. Hij was de verkopende makelaar. Als koper heeft zij Ruud toen als zeer goed en prettig ervaren. Daarom hebben we hem 10 jaar later gevraagd om als verkopend makelaar een offerte uit te brengen. Hij kwam met goede tips en een eerlijke prijs. Tijdens de verkoop van mijn woning heb ik Ruud ervaren als sympathiek en met hart voor zijn vak. Het proces liep efficiënt en Ruud is communicatief sterk. In de onderhandelingen adviseerde hij op zowel de prijs als de betrouwbaarheid van de biedingen. Resultaat: mijn huis is binnen een week verkocht (nov 2014).
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 8

9,8
17 december 2014
Wijnand Bruinsma
Wij hebben bij de aankoop én verkoop van ons huidige huis met Ruud Willems samengewerkt. Bij de recente verkoop heeft hij ons perfect begeleid, voorgelicht en voor ons onderhandeld. Alles verliep soepel en er was altijd laagdrempelig contact met Ruud of met het kantoor mogelijk. Tevens werd er altijd vlot gereageerd, mede hierdoor is er een zeer vlotte verkoop (binnen 2 weken) voor een uitstekende prijs gerealiseerd!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,6
17 december 2014
Rafael
We hebben Ruud Willems ingeschakeld om ons huisje te verkopen, ik had een tip van een vriend van mij gekregen om deze makelaar te nemen omdat deze zijn vak goed verstaat. Nou ik kan u mededelen dat we daar geen seconde spijt van hebben gehad. We hebben ons huisje na 11 maanden verkocht, dat heeft wat bloed zweet en tranen gekost maar het is helemaal goed gelopen. Deze makelaar is betrokken enthousiast en heeft echt ontzettend veel verstand van zaken. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik hem iedereen zou aanbevelen!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,4
17 december 2014
Femke van der Voort
Ruud Willems van Willems en Steinvoort heeft voor mij zowel de aankoop van mijn onze woning als de verkoop van onze huidige woning gefaciliteerd. Ik heb Ruud leren kennen als toegankelijk, goed bereikbaar, geïnteresseerd en meedenkend. Dit betekent dat hij kritisch meedacht over ons zoekgebied en ons heeft geholpen om exact te achterhalen welke woonwensen wij precies hebben. Daarna heeft hij op een professionele manier de bezoeken bijgewoond en was hij een hele betrouwbare sparringpartner voor ons. Bij de verkoop van ons eigen huis hielp hij ons om het grote plaatje scherp te maken (verkoop in combinatie met aankoop) en heeft hij ons steeds heel prettig op de hoogte gehouden van de voortgang en advies gegeven voor onze reactie op de biedingen. Ik heb het idee dat Ruud ons de ruimte gaf waar gewenst en de sturing waar nodig. Daarnaast is de backoffice van het kantoor erg vriendelijk en servicegericht. De contacten verlopen soepel en op een persoonlijke manier.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

8,4
16 december 2014
H. de Boer
Wij hebben een zeer goede ervaring met Willems en Steinvoort Makelaardij, in het specifiek met Ruud Willems (en medewerkers op kantoor wat ook gezegd mag worden). Ruud Willems was onze verkoopmakelaar en heeft ons allereerst zijn visie op de markt gegeven en zijn mening over het te verkopen object. In de eerste gesprekken hebben wij een goede en positieve indruk weten te krijgen van Ruud. Hij is open, eerlijk en durft zijn mening te geven aan zijn klanten over het huis en onze ideeën. Echter Ruud stond ook open voor onze ideeën over bijvoorbeeld de doelstellingen en offerte. Naar ons gevoel is Ruud scherp geweest in de onderhandelingen toen er geboden werd door potentiële kopers. Er werd flink onder de vraagprijs geboden, mede omdat een vergelijkbaar object een paar maanden ervoor voor aanzienlijk minder verkocht was. Zelf wilden we niet veel zakken omdat we wel degelijk van mening waren dat ons huis op een aantal punten beter was. Hierdoor lag er voor Ruud de schone taak om hier met de (potentiële) kopers uit te komen. Uiteindelijk zijn we met de verkoopprijs boven onze doelstelling uitgekomen en hebben we binnen 10 weken verkocht. Ik denk dat wij onszelf kunnen omschrijven als bovengemiddeld kritisch en wij hebben zo nu en dan ook onze meningen gegeven over zijn voorstellen en ideeën. Ruud luistert hier op zijn beurt goed naar en is hier af en toe in mee gegaan, maar hij laat ook duidelijk weten wanneer hij het er niet mee eens is. Dit is precies wat wij zochten in een makelaar. Niet iemand die "ja en amen" tegen zijn klanten zegt, maar ook niet iemand die een instelling heeft van "ik ben de expert dus luister maar naar mij". Wij kunnen niets anders zeggen dat we een zeer constructieve samenwerking hebben gehad waarmee we uiteindelijk een win-win situatie bereikt hebben.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 9

9,8
16 december 2014
Hugo Brouwer
Marton Steinvoort heeft ons 8 jaar geleden geholpen ons huis te verkopen en ons huidige huis aan te kopen. Nu zijn we toe aan onze volgende stap en is Willems & Steinvoort weer als beste uit de selectie gekomen. Dit keer troffen wij Ruud Willems (in de vakantie van Marton) en vanaf binnenkomst was Ruud gelijk heel enthousiast en tegelijk ook realistisch over de mindere punten. Zowel Ruud als Marton hebben veel kennis van onze wijk en daarom ook veel inzicht in de plussen en minnen en hoe die dan het beste in het verkooptraject ingezet kunnen worden. Ruud is ons blijven begeleiden in deze verkoop en had de eerste bezichtigingen al weten te plannen voordat het huis op Funda stond. Door vooraf een goede strategie te kiezen was het huis in slechts enkele dagen verkocht! We denken dat zijn entousiasme en lokale kennis het succes zijn geweest achter dit super resultaat in combinatie met een spic en span huis tijdens de bezichtigingen :)
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
16 december 2014
Paul Noothout
Wij zijn zeer tevreden over de service, het contact en de kennis van zaken van Ruud Willems. Zo heeft hij ons twee keer behoed voor een verkeerde beslissing en zijn wij er uiteindelijk met de hoofdprijs vandoor gegaan. Bij het eerste bezoek aan een pand met Ruud waren wij zelf erg enthousiast, vooral omdat wij een aantal dingen in ons enthousiasme niet hadden opgemerkt. Ruud had dit (gelukkig) wel opgemerkt en hij heeft na afloop van dat bezoek duidelijk en rustig uitgelegd waarom hij er anders tegenaan keek en aangegeven waarom hij vond dat dit niet een goed huis voor ons was. Dat vonden wij uiteraard moelijk om te horen, maar we zagen al snel in dat het beeld dat hij schetste vele malen realistischer was dan het beeld dat wij hadden. Dat heeft er dan ook gelijk toe geleid dat wij hem vanaf toen 100% vertrouwden op zijn oordeel en inschattingsvermogen. Bij volgende bezoeken werd dit alleen maar bevestigd. Hij heeft goed door wat wij zoeken, hij kan feilloos de zwakke punten van een woning aanwijzen en een goede inschatting geven van bijvoorbeeld verbouwingskosten. Wij hadden dus na iedere bezichtiging een goed en vooral rationeel beeld van de sterke en zwakke punten van een woning en met welke extra kosten wij rekening zouden moeten houden. Ook in het contact met andere makelaars heeft Ruud goed onze belangen behartigd. Zo hebben via zijn netwerk een huis kunnen bezoeken voordat het op de mark kwam en door snel en goed optreden van Ruud hebben we dit huis kunnen kopen. Echt een lot uit de loterij dat we zonder Ruud niet hadden kunnen kopen! In het afgelopen half jaar heb ik regelmatig contact gehad met Ruud en dat was altijd prettig, vriendelijk, rustig, behulpzaam, deskundig, alles wat ik verwachte en hoopte. Wij waren in eerste instantie wat sceptisch over het in de arm nemen van een aankoopmakelaar en hadden een behoorlijk negatief beeld van de makelaardij, maar dankzij Ruud is dat weer hersteld. Ik hoop dat we voorlopig geen makelaar meer nodig hebben en dat we nog vele jaren in ons nieuwe huis kunnen wonen, maar anders komen we zeker terug!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
16 december 2014
Bianca Eijkenaar
Het afgelopen jaar hebben wij, op aanraden van vrienden, onze woning laten verkopen door Ruud Willems. Een super ervaring! Heerlijk een makelaar die proactief met je meedenkt. Je tips geeft, zonder dat je daarom gevraagd hebt. Gewoon net dat beetje extra voor je doet. Of het nu overdag is of toch net even na kantoortijd. En niet onbelangrijk, je ook een eerlijk beeld schetst van de markt en mogelijkheden. Binnen 7 weken was ons huis verkocht. Reden genoeg dus om Ruud, en zijn kantoor, ook bij de aankoop van onze nieuwe woning te betrekken. Weer een goede keuze. Je merkt dat hij zich echt in jou als klant verdiept en goed weet wat je zoekt. Eind januari krijgen we de sleutel van ons nieuwe stekkie!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
04 juni 2014
Karen
Ik ben een tevreden klant. Mijn collega ook. Wij zijn zelfs zo tevreden dat ons contact met Willems en Steijnvoort een inspiratiebron is geweest voor een artikel dat gaat over excelleren in klantcontact. Hier vindt u stukken uit dat artikel. De rest is te lezen op www.outdo.nl. Op een ochtend had ik een afspraak met Ruud, een makelaar die ik nog niet eerder had ontmoet. Samen gingen we een bovenwoning uit de jaren 30 bekijken. Eigenlijk houd ik niet zo van oude huizen. Ik vind ze vaak krap, de kamers zijn niet echt vierkant of hebben een vreemde indeling en binnen is het te donker. Maar dit huis vond ik wel mooi. Redelijk licht, niet te veel "authentieke" details waar ik niet zo van houd, en een klein balkon. Toen ik tegen Ruud zei dat ik alleen twijfelde over het balkon op het noorden, zei hij: “als je dit mooi vond, weet ik wel een huis hier om de hoek dat je echt prachtig zult vinden”. Of ik nog een paar minuten de tijd had. Dat had ik, dus Ruud rende naar kantoor om de sleutels van dat andere huis te halen en we gingen er meteen kijken. Precies wat ik zocht. Ruim genoeg, geen overdaad aan glas in lood, een balkon op het zuiden, en heel veel licht binnen. Gekocht dus, omdat deze makelaar niet bleef door ratelen over de pluspunten van dat eerste huis , maar goed naar mij en mijn wensen luisterde. Daardoor kon hij me een ander huis aanbieden dat perfect bij me paste. Bij het tekenen van de papieren bij de notaris, was Ruud weer van de partij. Eigenlijk kwam hij natuurlijk voor de verkoper, zijn klant. Na het tekenen van de papieren en de felicitaties haalde hij twee flessen wijn tevoorschijn. Eentje voor zijn klant en eentje voor mij. Een klein gebaar, maar wel een leuk extraatje op een feestelijk moment. En voor mij zeker onverwacht. Een week of twee geleden zag ik bij een huis in de buurt een bord staan van dezelfde makelaar, dat me meteen opviel. Het huis was verkocht, maar in plaats van het plakkaat "VERKOCHT" dat normaal gesproken over het te koop bord wordt hangen, was er "GEFELICITEERD" overheen geplakt. Het lijkt me een goed gevoel om elke dag thuis te komen en zo'n "Verkocht" bord te zien, zeker als het even geduurd heeft voordat je huis verkocht was. Maar van "Gefeliciteerd" zou ik toch nog een net wat vrolijker gevoel krijgen. Veel sympathieker, en ook veel meer gedacht vanuit het perspectief van de klant.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,2
10 oktober 2013
Hans Pannekoek
Goede service, goede contacten, duidelijk en goede visie.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9
05 februari 2013
Anouk van Lammeren
Ik ben heel tevreden over de begeleiding van Marton Steinvoort omdat hij goed luistert en met een realistisch advies komt. Hij stelt de zaken niet mooier voor dan ze zijn, heeft kennis van zaken en vaart (in goed overleg) als het moet zijn eigen koers. Hij is heel benaderbaar en rustig. Hij kan mensen op hun gemak stellen. Ik vertrouwde hem helemaal en kon met een gerust hart alles rond de verkoop van mijn woning aan hem overlaten. Nota Bene: óók de mensen die mijn huis hebben gekocht waren tevreden over de gesprekken die ze hebben gevoerd met Marton Steinvoort en zij zouden hem aan anderen aanraden. Hij is dus goed voor beide partijen. Ik ben ook tevreden over de begeleiding van de collega's op het kantoor, zij waren heel klantvriendelijk, meelevend, persoonlijk, accuraat en snel in de reacties.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9
30 januari 2013
Tirza van Laar
De makelaars zijn zeer professioneel en hanteren een zeer prettige balans tussen persoonlijk en zakelijk.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,4
29 oktober 2012
Lotte van den Hoek
Het is heel prettig samenwerken met Marton Steinvoort en de andere medewerkers. Er wordt helder gecommuniceerd, actief geluisterd, netjes en snel teruggekoppeld en goede adviezen gegeven. Dit alles heeft geleid tot een mooie verkoop van mijn appartement in deze moeilijke markt.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,6
06 juli 2012
Sandra van Son
We hebben onlangs weer een huis verkocht met Ruud Willems en wederom was dat een bijzonder goede ervaring. In deze economisch moeilijke tijd toch je huis binnen 1,5 week verkopen is een topprestatie. Uiteraard doe je dat alleen als je reeel kijkt naar de markt en een slimme strategie kiest. Hiervoor ben je bij Ruud Willems aan het juiste adres. Hij geeft er blijk van de markt bijzonder goed te kennen en weet de juiste aanpak voor te stellen. Hij zorgde er bv voor dat ons huis wat betreft presentatie met kop en schouders boven 'de concurrerende huizen' uitstak. Als makelaar weet hij ook veel toegevoegde waarde te leveren aan de mensen die geïnteresseerd bij je over de vloer komen. Hij is geen makelaar die met de armen over elkaar wacht totdat men uitgekeken is, nee hij vertelt een verhaal, neemt mensen echt mee door je huis. Doordat hij oprecht geïnteresseerd is en echt de beste koop wil sluiten weet hij veel te vertellen aan de geïnteresseerde koper. De manier waarop de contacten onderhouden worden zijn ook bijzonder prettig en vooral erg pro-actief. Je hoeft als verkoper nergens zelf achteraan, Ruud is altijd al een stapje vooruit en onderhoudt de contacten met geïnteresseerden op een open en eerlijke manier. Makelaar zijn is dus toch een echt vak, een goede makelaar kan echt het verschil maken. Ik zou zeggen, als je in Utrecht en omstreken woont ben je gek als je deze professional, deze vakman in hart en nieren, niet inschakelt.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

8,4
05 juli 2012
Nicole
Ons huis is erg snel verkocht. De makelaar heeft een geschikte verkoopprijs geadviseerd en ons huis goed 'op de markt’ gebracht. De makelaar was van snel handelen en nam geregeld contact met ons op. Fijn geholpen dus.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 8

9,2
11 juni 2012
Joyce en Maarten
Ruim een half jaar geleden hadden wij samen een huis gekocht en waren wij in de veronderstelling dat we ruim een jaar de tijd hadden om onze 2 appartementen te kunnen verkopen, voordat wij ons nieuwe huis zouden betreden. Naar uitgebreid zoeken en een aantal gesprekken te hebben gehad, kwamen we uit bij Ruud Willems (van Willems en Steinvoort makelaardij o.g. en Assurantiën V.O.F.). Onze kennismakingsgesprek was verrassend voor beiden kanten, maar zeker de meest plezierige, duidelijke en vooral ook open en eerlijk. Wij bleken ineens maar een half jaar de tijd te hebben om 2 appartementen te verkopen in deze huizenmarkt, de meest zeer ongunstige markt die je als verkoper zijnde maar kan bedenken. Met dat in ons achterhoofd zijn we met zijn drieën de strijd aan gegaan om het onmogelijke mogelijk te maken. Ruud heeft ons als geen ander laten zien en horen dat hij precies weet hoe de huizenmarkt op dit moment in elkaar steekt. Met de feiten op tafel konden we daardoor de juiste beslissingen nemen en waren we na 2 maanden het eerste appartement al kwijt. Na 1 verkocht te hebben, hadden we er nog 1 te gaan. Weer volgde een goed en duidelijk gesprek met de nieuwste feiten over de huizenmarkt en de eventuele mogelijkheden van de overdrachtsbelasting. Voor ons was echter het feit dat het hoog tijd werd voor nieuwe kansen en het aantrekken van bezichtigers voor het appartement wat wij nog steeds hadden. ''Je hoeft immers maar 1 bezichtiger op de bovenste verdieping te krijgen, om het tot verkopen te laten leiden'', vertelde Ruud op de eerste dag dat hij in het appartement stond. Na een goed gesprek en extreme besluiten, kwam binnen 1 week de mededeling dat de eerste bezichtingen die week zouden gaan plaatsvinden. Ruud kreeg gelijk, je hoeft er maar 1 boven te krijgen en het is verkocht. De eerste kijkers hebben binnen 2 dagen besloten dat ze het appartement willen kopen. Ruud is iemand die houdt van duidelijkheid, eerlijkheid en gaat recht door zee om datgene voor elkaar te krijgen wat hij voor ogen heeft. Het is een sport voor hem om zijn cliënten het beste van het beste te kunnen geven en wat in zijn bereik ligt. Je weet precies wat je aan hem hebt, juist vanwege dat hij er zo duidelijk en eerlijk over is. je wordt ten alle tijden netjes te woord gestaan, niet alleen door Ruud zelf, maar ook door zijn collega's die op kantoor zitten.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

8,8
09 juni 2012
Marieke Ploeg
Ik heb al meerdere keren een huis verkocht via dit kantoor en recent ook een aankoop traject met ze gedaan. De persoonlijke en open samenwerking zorgde ervoor dat ik steeds weer terug kwam. Ruud Willems nam elke keer ruim de tijd om goed te snappen wat ik wilde. Vervolgens zorgde hij er steeds voor dat er een goede transactie tot stand kwam. Prima communicatie, geen te mooie beloften, altijd telefonisch bereikbaar en hij hield me op de hoogte van elke stap/ontwikkeling Geen gladde stropdas, maar een makelaar die er zichtbaar lol in heeft om een mooie deal voor je te sluiten. En niet onbelangrijk, een makelaar die het daadwerkelijk belangrijk lijkt te vinden dat je een huis aankoopt dat echt bij je past.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,2
07 juni 2012
Joyce en Maarten
Ruim een half jaar geleden hadden wij samen een huis gekocht en waren wij in de veronderstelling dat we ruim een jaar de tijd hadden om onze 2 appartementen te kunnen verkopen, voordat wij ons nieuwe huis zouden betreden. Naar uitgebreid zoeken en een aantal gesprekken te hebben gehad, kwamen we uit bij Ruud Willems (van Willems en Steinvoort makelaardij o.g. en Assurantiën V.O.F.). Onze kennismakingsgesprek was verrassend voor beiden kanten, maar zeker de meest plezierige, duidelijke en vooral ook open en eerlijk. Wij bleken ineens maar een half jaar de tijd te hebben om 2 appartementen te verkopen in deze huizenmarkt, de meest zeer ongunstige markt die je als verkoper zijnde maar kan bedenken. Met dat in ons achterhoofd zijn we met zijn drieën de strijd aan gegaan om het onmogelijke mogelijk te maken. Ruud heeft ons als geen ander laten zien en horen dat hij precies weet hoe de huizenmarkt op dit moment in elkaar steekt. Met de feiten op tafel konden we daardoor de juiste beslissingen nemen en waren we na 2 maanden het eerste appartement al kwijt. Na 1 verkocht te hebben, hadden we er nog 1 te gaan. Weer volgde een goed en duidelijk gesprek met de nieuwste feiten over de huizenmarkt en de eventuele mogelijkheden van de overdrachtsbelasting. Voor ons was echter het feit dat het hoog tijd werd voor nieuwe kansen en het aantrekken van bezichtigers voor het appartement wat wij nog steeds hadden. ''Je hoeft immers maar 1 bezichtiger op de bovenste verdieping te krijgen, om het tot verkopen te laten leiden'', vertelde Ruud op de eerste dag dat hij in het appartement stond. Na een goed gesprek en extreme besluiten, kwam binnen 1 week de mededeling dat de eerste bezichtingen die week zouden gaan plaatsvinden. Ruud kreeg gelijk, je hoeft er maar 1 boven te krijgen en het is verkocht. De eerste kijkers hebben binnen 2 dagen besloten dat ze het appartement willen kopen. Ruud is iemand die houdt van duidelijkheid, eerlijkheid en gaat recht door zee om datgene voor elkaar te krijgen wat hij voor ogen heeft. Het is een sport voor hem om zijn cliënten het beste van het beste te kunnen geven en wat in zijn bereik ligt. Je weet precies wat je aan hem hebt, juist vanwege dat hij er zo duidelijk en eerlijk over is. je wordt ten alle tijden netjes te woord gestaan, niet alleen door Ruud zelf, maar ook door zijn collega's die op kantoor zitten. Al met al kunnen wij zeggen dat we een goede samenwerking hebben gehad met Ruud en wij kunnen dat iedereen aanraden.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

 

Klik hier om je mening over jouw makelaar te geven

 

 

 

Lees de laatste 10 beoordleingen over makelaars op WIDBM