9,3
Bob Bakker
BERGEN OP ZOOM
  • Enthousiasme: 9,5
  • Snelheid van reageren: 9,3
  • Afspraken nakomen: 9,6
  • Creativiteit: 9,0
  • Marktkennis: 9,3
Neem nu contact op
9,6
10 mei 2017
Hans van Yperen
Bob Bakker makelaardij heeft ons huis in Bergen op Zoom tot volle tevredenheid verkocht. De basis daarvoor: prima marktanalyse, no- nonsens maar wel persoonlijke aanpak, goede afspraken en uitstekende communicatie. Dit alles ondersteund door het enthousiaste team dat haar afspraken nakomt. Al met al een zeer plezierige samenwerking. Bob Bakker Makelaardij is een aanbeveling waard.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,4
08 februari 2017
Mevr. Klaasse
Bob en zijn collega's zijn hartelijk, kundig en rechtdoorzee. Ze geven je een eerlijk advies tegen een goede prijs. Heerlijk om mee samen te werken!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
14 december 2016
Rene Bogaarts
Bob heeft voor de 2e keer in relatief zeer korte tijd mijn huis verkocht. Gedegen marktanalyse, verkoopkansen en vooraf heldere afspraken. Goede communicatie en zeer betrokken team. Bob is een zeer gedreven en betrouwbare makelaar. In Bergen op Zoom zou ik de verkoop aan Bob Bakker en zijn team overlaten, dan komt het vast goed!!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,8
19 november 2016
Fam de Kooning
Bob is een geweldig betrokken makelaar die voor de persoonlijke benadering kiest, hij heeft ons huis op een professionele manier weten te verkopen. Realistisch, vakkennis,afspraken nakomen, proactief, en ook gewoon begrijpelijke taal gebruiken zijn de dingen die wij als zeer prettig ervaart hebben. Maar ook zeker het team wat achter Bob staat wist ons prima te helpen op welke manier dan ook. Kortom een zeer prettig en professioneel team om je huis te verkopen en alles wat daar nog meer bij komt kijken waar je zelf niet zomaar aan denkt.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
09 april 2016
R Lenting
Wij hebben Bob voor de eerste keer ontmoet tijdens de aankoop van ons appartement 2 jaar geleden. Nu waren we op zoek naar een huis in de binnenstad, en er stond er 1 te koop bij Bob. Direct een afspraak gemaakt en binnen een week de 2e keer kijken en onder het genot van een versnapering wat meer besproken. Bob is vriendelijk, open, kundig en geen vraag laat hij onbeantwoord. Hij is bijna altijd beschikbaar en bereikbaar. Zelfs op vrijdagmiddag(kantoor gesloten), als hij met zijn kleindochter op pad is. Vrij snel rondgekomen over de prijs en Bob kan ik nog steeds benaderen met vragen en problemen. Ons appartement gaat bij Bob in de verkoop omdat we bij Bob een goed gevoel en vertrouwen hebben. Ongeacht de prijsklasse waar je koopt krijg je van Bob en zijn medewerkers altijd een luisterend oor en problemen mochten die er zijn worden opgelost. Bob B..... Ga zo door.......
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
30 maart 2016
Isabelle
Bob Bakker en zijn team zijn allemaal even hulpvaardig en denken met je mee. Erg goed contact en snelle service. Staan altijd voor je klaar!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9
27 december 2015
F.van der Aa
Goede servise en meedenken met de klant,vriendelijk personeel.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,2
26 december 2015
Bart Nieuwkoop
Alles werd super snel geregeld, veel goede informatie gekregen en super fijn geholpen.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

8,6
23 december 2015
Dennis Delhez
Professioneel, prettige persoonlijkheid en resultaatgericht.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,2
23 december 2015
G. Rikkers
De makelaar is enthousiast en komt zijn afspraken na
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
22 december 2015
sascha van meer
Wy zyn super tevreden.klantvriendelyk.regelen alles super voor je!!lekker kleinschalig en super personeel!kortom super gewoon
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
22 december 2015
Erik Mekkes
Wij hebben Bob Bakker voor de tweede keer en met succes, ingeschakeld als makelaar. Waarom? Omdat hij een gepassioneerde professional is die echter wel realistisch blijft. Hij is bijzonder punctueel en betrouwbaar. Een "optimistisch doordouwer" die niet snel opgeeft. Heeft een enorme kennis van zaken wat je ook terug vindt in het team dat hij om zich heen heeft verzameld. Last but not least,hij is nog een sympathiek mens ook! Voor ons: makelaar nodig? Bob Bakker! Who else?!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
22 december 2015
Gielion en Corrie Verdult
Bob is een enthousiaste, gedreven en realistische/professionele makelaar met veel kennis van zaken. Voor hem geldt "afspraak is afspraak" en hij maakt dat ook volledig waar. Uit het feit dat wij hem voor de tweede maal als makelaar voor de verkoop van een in eigendom zijnde woning hebben ingeschakeld, spreekt uiteraard onze tevredenheid v.w.b. zijn inzet, betrokkenheid en functioneren.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
21 december 2015
Ian Emery
In English and Dutch Bob Bakker offered his professional advice and local knowledge to help me find a property to suite my situation and wishes. Bob's advice smoothed the way and guided my greatly in what was for me a difficult purchase process. All the details were handled personally and efficiently, I am happy living in my new appartment..
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
07 december 2015
Jory Blonk
houd je goed op de hoogte vriendelijk en snelle behandeling mbt. vragen etc.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
05 december 2015
Ralph Hoeks
Zeer tevreden over Bob Bakker. Geeft een reeel beeld van de marktsituatie. Is over alles open en eerlijk. Huis verkopen? Bel Bob!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
30 november 2015
René Verhamme
Ik had totaal geen ervaring met het kopen van een huis want heb altijd in een huurhuis gewoont dus was het best spannend om er aan te beginnen. Begon mijn zoektocht op Funda en vond al snel een degelijke woning in Bergen op Zoom en kwam daardoor in kontact met makelaar Bob Bakker. Bij de eerste bezichtiging voelde het gelijk goed en dat is voor mij bepalend geweest voor het verdere verloop van het proces. Niks geen bla bla of hoog van de toren geklets maar gewoon een goed en eerlijk verhaal over het huis.Na een bod te hebben uitgebracht kreeg ik het gevoel dat hij MIJN begeleidend makelaar was want daarna hadden we veelvuldig kontact en was de koop snel gesloten en ben erg tevreden over de woning.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
28 november 2015
M.Heusdens
De prettige manier van reëel de verkoop benaderen.. De accuratesse waarmee de stand van zaken wordt doorgegeven. De vriendelijke omgang met koper en verkoper.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
27 november 2015
Aarnoud Neefs
Bob is heel flexibel, ook als je niet meer in de stad woont. Hij kent de markt, maar isbovenal heel eerlijk door aan te geven wat een nette prijs is en wat hij wel en niet voor je kan en wil betekenen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
27 november 2015
Fam. Piet van Es
Hadden contact met mevr. van Steenpaal. Charmante verschijning, zeer deskundig. Perfect in de omgang.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,2
27 november 2015
Wil Aarden
Ik ben zeer tevreden over Bob Bakker makelaardij.zijn heel direct. Stipt op tijd . De informatie en vragen die we hadden , hebben we een duidelijke uitleg gehad. Een prettige samenwerking geweest
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,4
26 november 2015
Gerrie Maas
Alles is gewoon soepel gegaan,met de juiste informatie, ook een soepele overname.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,2
26 november 2015
Michael Smits
Super service!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,2
26 november 2015
rianv ekeren
Heel erg tevreden was erg betrokken , hield zich aan afspraken . Was altijd op tijd . Een prettig vriendelijk persoon .
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

10
29 september 2015
N. Janssen
Bob heeft duidelijk een passie voor zijn werk als makelaar. Hij is enthousiast, vriendelijk, eerlijk, professioneel en erg prettig in de omgang. Hetzelfde kan ik zeggen over zijn assistent makelaar mevrouw Van Steenpaal.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,6
27 juli 2015
Karin van der Linde
Zeer betrokken bij het verkopen van het huis.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 9

8,6
21 juli 2015
j fijneman
wij zijn fam fijneman sabine van steenpaal heeft ons heel goed geholpen en wij zijn zeer tevreden over haar het liep allemaal niet zo lekker met de verkopende bank daar heeft zij heel wat uurtjes werk in zitten we hadden bijna dagelijks contakt petje af voor sabine
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 9

10
01 juli 2015
Michael Suijkerbuijk
Bob is een hele enthousiaste, gedreven makelaar. Begeleid je van A tot Z, en neemt daarbij de tijd om alles tijdens het hele traject duidelijk uit te leggen. Verder kan je hem altijd bereiken, iets wat wellicht normaal zou zijn maar uit ervaring kan ik zeggen dat dit absoluut een goede eigenschap is. Verder is mijn ervaring dat hij punctueel is en alles graag goed geregeld heeft, kortom jouw zaken zijn gewoon goed geregeld bij Bob. Bob Bakker werkt met een uitstekend team op de achtergrond, daarom zou ik Bob Bakker absoluut bij iedereen aanraden!!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,2
01 juli 2015
Tom en Nelleke Schoenmaker
Makelaarskantoor Bob Bakker trad op als verkoopmakelaar en alle stappen in het aankoopproces werden door dit kantoor snel, efficiënt en deskundig uitgevoerd. Het persoonlijke contact met assistent-makelaar Sabine van Steenpaal was meteen heel prettig en ontspannen. Hoewel zij optrad als de verkopend makelaar van het huis wat wij gekocht hebben, gaf zij ons alle ruimte en hulp bij de afwikkeling van alle zaken. Zeer tevreden over dit kantoor dus!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

8,8
30 juni 2015
M.J.M. van Loon
Tevreden over het begrip bij aankoop van mijn huidige woning en vooral van S. van Steenpaal over haar inbreng en inzet bij de verkoop van mijn vorige woning. Haar adviezen en ook die van B. Bakker waren waardevol om het tot een goed einde te brengen. Correspondentie heen en weer verliep vlot en volledig.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9
09 maart 2015
Emiel en Monique
Goed inzicht in de markt, geeft reeele aankoopadviezen, komt zijn beloftes snel en kundig na, houd je uit zichzelf op de hoogte (nabelle niet nodig), vriendelijk en meedenkend zonder te pushen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

8,8
06 maart 2015
Wido Haze
Zeer professioneel. Het wat ik heel belangrijk vond in het contact naar mijn ouders. Een respectvolle geduldige wijze van behandeling. Een bevlogen, warm en sociaal mens.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,4
18 november 2014
Dennis van Tilborg
Aan het huis dat wij gekocht hebben zat een groot mankement (garage) en moest op grote schaal gerepareerd worden. Bob heeft ervoor gezorgd (ik zou bijna afgedwongen kunnen zeggen) dat de complete reparatie en herstel van de garage op last van de verkoper uitgevoerd zal worden inclusief garantie (verkoper is in ons geval een woningcorporatie). Tijdens de werkzaamheden heeft Bob actief contact met mij gehad en op eigen initiatief actief contact gehad met de aannemers. Dit heeft mij enorm veel tijd en moeite bespaard (dit alles ondanks dat Bob de verkopende makelaar is). Daarnaast is Bob een kundige makelaar met verstand van zaken, komt geloofwaardig over en is bovendien erg vriendelijk en persoonlijk (net zoals het personeel van het kantoor). Telefonisch meer dan goed bereikbaar zelfs in weekeinden en op doordeweekse avonden. Ik ben daarom meer dan tevreden en is het cijfer een dikke 9!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9
17 november 2014
Joey en Annemieke Niemantsverdriet
Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van Bob Bakker. Bob heeft ons de indruk gegeven professioneel, betrouwbaar en betrokken te zijn. Een bijzonder aardige man, met kennis van zaken. Mochten we ooit weer op zoek gaan naar een nieuwe woning dan zouden wij ons huis graag laten verkopen door Bob.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,4
06 november 2014
S. Tempelaars
Bob Bakker makelaardij is heel klantvriendelijk. De Diensverlening verloopt altijd zorgvuldig en snel, en je wordt er zeer vriendelijk geholpen.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,6
06 november 2014
Familie Huijgen
Zeer betrokken. Er wordt altijd tijd vrijgemaakt wanneer je vragen hebt. Zeer ter zake kundig. Geen loze verhalen maar realistisch. Persoonlijke benadering van zaken, en kan zich goed verplaatsen in persoonlijke situaties. Alle medewerkers zijn goed op de hoogte,alles loopt daar als een trein. Al met al is Bob Bakker makelaardij voor mij niet zomaar een makelaar maar; Bob bakker makelaardij is voor mij "" DE MAKELAAR""
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,6
04 november 2014
Ruud en Hedy
Enthousiaste makelaar met verstand van zaken, doelgericht, goede communicatie, erg betrokken, korte lijnen, komt afspraken na, uitstekende begeleiding gedurende het gehele traject bij de verkoop van onze woning. Ook de dames op kantoor zijn vakbekwaam en hulpvaardig, kortom zeer aan te bevelen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,4
28 oktober 2014
Edwin en Alice
Enthousiast, eerlijk, komt afspraken na.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,8
24 augustus 2014
Diana Kemper
Wij zijn tevreden wegens de service, vriendelijkheid, eerlijkheid en uitleg. Altijd bereikbaar voor vragen.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,4
12 augustus 2014
Jan-Willem Kerklaan
Bij het maken van een afspraak wordt je zeer vriendelijk en enthousiast te woord gestaan. Je merkt dat Bob Bakker het belang van de klant. echt centraal stelt. Tijdens de bezichtiging geeft hij de potentiële koper de ruimte en tijd om de woning op zich in te laten werken en geeft hij essentiële informatie. Kortom; erg goede indruk van dit kantoor.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 9

9
23 juli 2014
Inge
Ik ben super geholpen door Bob Bakker. Hij is heel klantgericht en dienstbaar. Ook was hij flexibel en heeft er voor gezorgd dat ik snel mijn appartement kon betreden. Hij heeft er voor gezorgd dat ik een huurkorting heb gekregen. Al met al een super aardige en oprechte makelaar waar je met een goed gevoel je woning kan huren/verhuren of kopen/verkopen!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,6
22 juli 2014
R Lenting
Bob is een klasse joviale persoonlijkheid, die ons vertrouwen in de makelaardij in de regio Bergen op Zoom heeft terug gegeven, Na een minder goede ervaring met een makelaar uit Halsteren. We hebben bob leren kennen tijdens onze zoektocht naar een appartement, en vanaf het eerste telefonische contact was het duidelijk dat Bob graag een vertrouwend relatie heeft met zijn klanten. Wat ons zeer aanspreekt. Bob neemt de tijd voor alle vragen hoe groot of klein ook. Bob heeft tijdens de bezichtiging alle positieve maar ook de negatieve punten van het appartement laten zien en uitgelegd hoe eea wordt opgelost. Alle afspraken zijn nagekomen en na ons besluit om tot koop over te gaan, bleef Bob beschikbaar om de de diverse aannemers van informatie te voorzien, en evt rond te leiden voor het inmeten. Ook de dames op het kantoor verdienen een pluim, vriendelijk, gastvrij en behulpzaam!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9
22 juli 2014
J. Franken
Bob Bakker, uitstekende makelaar, duidelijk, beleefd, correct, komt afspraken na, verteld de waarheid, draait nergens om heen. Is buitengewoon goed bevallen, klasse!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,4
22 juli 2014
Jozef Kuklinski
1. is betrouwbaar in zijn service, en dat baseer ik ook op eerdere dienstverlening door Bob Bakker. 2. is realistisch in het adviseren van de manier van adverteren, de kosten, de prijsstelling voor verkoop. 3. de kosten voor zijn dienstverlening zijn duidelijk en van tevoren bekend en afgesproken.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,2
23 juni 2014
G Dekker
Bob verdiept zich goed in de klantvraag en past zijn aanbod hierop aan. Reageert snel en helpt ook na aankoop bij het realiseren van de woonwens.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9,4
22 juni 2014
karin klasen
Ik ben heel erg tevreden bob is heel betrokken en doet zijn uiterste best voor je. Ik ervaar hem als een ondersteunining, iemand waar Ik van op.aan kan. Ook zijn medewerksters zijn aardige betrokken meiden.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,6
02 juni 2014
Ronald Terlaak
Wij zijn heel tevreden over bob bakker omdat hij heel eerlijk, meedenkend, sociaal is. Wij hebben een heel prettig gevoel gehad bij de aankoop van onze woning. Bob Bakker en zijn medewerkers hebben een passie voor het vak. Complimenten voor Bob en zijn team.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
09 mei 2014
D. Langeweg
Bob bakker en de 2 dames staan helemaal voor je klaar. Ze helpen je goed waar nodig is. Wij zijn erg tevreden.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,8
09 mei 2014
Jose Haast
Ik was op zoek naar een huurwoning en heb die bij Bob Bakker gevonden,ze hebben met het hele team ontzettend hun best gedaan om ervoor te zorgen dat ik deze woning kreeg ,dit is echt super. Bob Bakker is heel eerlijk,en heel duidelijk,ik heb er een heel goed gevoel aan over gehouden en alles wordt tot in de puntjes keurig geregeld. Ik wil dus hiermee zeggen dat hij echt luistert naar de mensen en heel sociaal is. Hij is echt als Makelaar aan te raden.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
09 mei 2014
leo Huijgen
Hij doet wat hij moet doen,en dat is tegenwoordig niet meer vanzelf sprekend. Hij zet zich 100% in, hij komt afspraken altijd na en maakt geen loze beloften, heeft altijd tijd voor je en ook de medewerkers op kantoor zijn goed geinformeerd en werken als een goed geoliede machine samen met elkaar.Altijd een zeer persoonlijke benadering. Niets anders dan lof voor Bob bakker makelaardij. Zij hebben verstand van zaken.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
09 mei 2014
Schijven
in 1 woord GEWELDIG, een hele fijne en eerlijke makelaar! wij zijn dan ook zeer blij dat ons aanstaande nieuwe huis bij bob bakker te koop staat. weet een huis goed te verkopen op een prettige manier.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
28 februari 2014
Esthella
Wat een buitengewoon aardige, vriendelijke, respectvol, medelevend en bovenal vakkundig persoon is Bob Bakker! We weten allemaal dat het in deze tijd lastig is om je huis te verkopen. Maar door de inzet van Bob is het toch nog super snel verkocht. Hij heeft zich met de volle 101% ingezet. Je kunt altijd terecht met vragen. Hij helpt je altijd. Ook de nazorg is top. Niks niet klaar is klaar. Nee...... als je me nog nodig hebt dan weet je me te vinden! Dat is pas service! Als ik ooit weer een makelaar nodig heb dan is Bob Bakker DE makelaar. Bedankt Bob!!!!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
28 februari 2014
Corrie Passenier
Als je binnen een week, in deze tijd, een huis weet te verkopen! Ik ben daarom SUPER TEVREDEN,
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9
04 februari 2014
Rob Wosyka
Open en eerlijk, goede kennis van de markt zowel van nieuwe als van oude panden.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9
14 januari 2014
Sander te Pas
Tijdens het aankopen van mijn huis was Bob Bakker de verkopende makelaar van de tegenpartij, in dit geval helaas een bewindvoerder belast met gedwongen verkoop. Een heel vervelende situatie voor de verkopende partij die er uiteindelijk ook voor zorgde dat er nogal wat partijen betrokken waren bij de verkoop die je meestal niet treft bij verkoop tussen particulieren. Tijdens het proces waarbij alle partijen, behalve Bob Bakker, nogal lastig te benaderen waren heeft Bob zeer sterk ondersteuning geboden door altijd bereikbaar te zijn in de eerste plaats en zelfs pro-actief te handelen in de tweede plaats. Mijn belangrijkste conclusie is dat zonder de deskundige en professionele ondersteuning van Bob Bakker ik mijn aankoop veel moeilijker had kunnen voltooien. Bij deze kan ik iedereen aanbevelen zakelijk in zee te gaan met Bob Bakker omdat hij veel kennis heeft van de lokale markt, eerlijk zaken naar waarde met je deelt en erg sterk is in professioneel overleg. Kortom een makelaar om op te bouwen.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

7,8
10 januari 2014
cordy
zeer vriendelijk en behulpzaam bij het zoeken naar een nieuwe woning en heel geduldig bij de afhandeling van de laatste zaken
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 7
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 8

9,2
02 januari 2014
Boris en Laura
De huizenmarkt is een lastige markt voor verkopers. In die lastige markt, is het appartementensegment nog eens extra moeilijk. Wij hebben Bob de uitdaging gegeven om twee appartementen voor ons te verkopen. Door zijn gedegen marktkennis, creativiteit en doorzettingsvermogen is het hem gelukt om beide appartementen binnen 12 maanden te verkopen. Bob is zeer prettig in de omgang, komt zijn afspraken altijd na en staat voor zijn zaak! Gewoon een top-makelaar die wij van harte aanbevelen.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
30 december 2013
Gerard Crusio
Wat een geweldige makelaar! Heeft zeer zijn best gedaan voor ons, was steeds uitermate vriendelijk, en geweldig op de hoogte gehouden! Een Tien met een griffel!!!! Gerard en Tineke
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
17 december 2013
Jack Veraart
Bob heeft ons uitstekend geholpen bij de verkoop van ons huis. Ook heeft hij ons geadviseerd bij de aankoop van een huis. Staat altijd klaar voor je. Ik ken geen betere makelaar! Daarnaast ook nog een aardige kerel in de omgang. Toppertje, zeeeeeeker aan te bevelen!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
17 december 2013
J.Kwakernaak
Dhr Bob Bakker is wat mij betreft een zeer goede makelaar. Heeft vooral het belang van de klanten voor. Is heel duidelijk en behulpzaam.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,8
08 november 2013
Antoon Mullenberg
Alles in een woord :EEN TOP MAKELAAR.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,2
06 november 2013
Rianne Bellen
Hele goede makelaar. Je kunt hem altijd bellen, en hij zal altijd zijn uiterste best voor je doen. Gemakkelijk in de omgang en komt altijd zijn woord na.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,2
17 september 2013
Jan
Vakkundig en plezierig in de omgang, geen onnodige opsmuk maar wel inhoudelijke kennis van de objecten en dat is toch waar het bij een makelaar om moet draaien.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 9

10
08 augustus 2013
Saskia Albrecht
Door prive omstandigheden was ik op zeer korte termijn op zoek naar een huurwoning voor mijn dochter en mezelf en Bob heeft daar ontzettend goed in geholpen. Heel fijn te weten dat iemand zo voor je klaarstaat en dat kan ik enorm waarderen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
25 juli 2013
Saskia de Kanter
In een periode waarin de huizenmarkt nogal wat te wensen overlaat, was Bob Bakker een rots in de branding bij de verkoop van ons huis. Een eerlijk, betrouwbaar, realistisch, accuraat, assertief, vriendelijk en zeer vakkundig man. Mede door zijn aandeel in het geheel is ons verkoopdossier uiteindelijk positief afgesloten. Ook bij de zoektocht naar een nieuwe woning was de begeleiding van Bob fantastisch. Extra complimenten voor de warme, persoonlijke contacten (ook met de dames van kantoor!), de aandacht voor de persoonlijke situatie en ook de "nazorg".
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9
18 juni 2013
C.M.J. Pellis
Bob kijkt naar de persoon en diens woonwens. Vervolgens is hij enthousiast en helpt je zo goed hij kan. Bovenal is hij goed in zijn werk, hij kent zijn vak. Hij bekijkt ook naar mogelijkheden die er in eerste instantie niet lijken te zijn. Bob is vriendelijk en betrouwbaar. Een man van zijn woord. Een hartelijk persoon. Kortom iemand waar je van op aan kunt.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9
28 januari 2013
Tuba
Bob is zeer betrouwbaar en eerlijk. Dit is voor mij het belangrijkste factor die er is als je met elkaar zaken moet doen. Uiteraard is het een man met veel vakkennis. Bij hem is er altijd wel een oplossing voor alles!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,4
18 januari 2013
willy dykstra
waarom ik zeer tevreden ben is het feit dat hij de klant behandeld ,net of hij zijn eigen huis verkoopt.De gedrevenheid achter zijn werk is te voelen.Heb het zelf ervaren wanneer de koop niet goed vlotte door omstandigheden wist hij als tussenpersoon voor beide partijen oplossingen te zoeken en aan te geven,zodat begrip voor beide partijen en naar beide partijen de juiste toon zette.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
17 januari 2013
Anjeliqua Andringa
Eerlijke voorlichting, goede kennis van zaken, zeer alert op de bewegingen binnen de markt, stipte nakoming van afspraken.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
16 januari 2013
Rian soekarnsingh
Eerlijk zijn, vind ik het belangrijkste als je zaken doet. Vertrouwen op een eerlijk en goed advies. Vakkundig. Kantoor:klantvriendelijk en met oplossingen komen indien nodig. Makelaar Bob Bakker en personeel zijn de mensen op wie je kunt vertrouwen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,8
16 januari 2013
Ruud van der Burgt
Bob Bakker en zijn medewerkers zijn snel, eerlijk, realistisch, vriendelijk, precies en doen wat ze beloven. Een aantal jaar geleden heb ik als kopende partij een prettige samenwerking gehad en ben daardoor nu ook bewust als verkopende partij met Bob Bakker in zee gegaan.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,2
29 augustus 2012
Mevr. Goosen - Willekens
Ik ben bij Bob Bakker terecht gekomen via zijn website. Bob Bakkers website sprak meteen aan omdat je de mens er achter voelt, je krijgt met iemand te maken en niet met een anoniem kantoor. Ik had net een zeer teleurstellende ervaring met een andere makelaar achter de rug en Bob Bakker heeft veel begrip voor mijn situatie getoond. Hij heeft rustig en transparant aan een goede vertrouwensrelatie gewerkt. Er was altijd veel ruimte voor mijn vragen en opmerkingen. Ook werd ik steeds zorgvuldig op de hoogte gehouden van ontwikkelingen, en juist ook als het eventjes wat stiller was. Dat persoonlijke contact was erg fijn. Bob Bakker heeft een maatwerk verkooppakket samen gesteld. De visie die hij had over de verkoop van mijn huis bleek precies de juiste want ondanks een moeilijke markt heeft hij mijn huis opmerkelijk vlot verkocht voor een prima prijs! Kortom een zeer vakkundig makelaar en een bijzonder prettig en warm mens. Wat mij betreft de perfecte mix voor zo'n belangrijke gebeurtenis!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,6
26 augustus 2012
Carla van Nieuwburg
Als je een makelaar zoekt die echt begaan is met zijn klanten en werkelijk alles in het werk stelt om jou huis te verkopen dan moet je bij Bob Bakker zijn . Geen loze praatjes maar eerlijk en recht door zee !!!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8
21 augustus 2012
Ruud Coppens
Bob Bakker is iemand die staat voor zijn zaak en een eerlijk advies geeft zonder on-reële verwachtingen te scheppen. In ons geval is het gelukt om in 3 weken onze woning te verkopen voor een goede (in onze ogen) marktconforme prijs.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 8

8,8
19 augustus 2012
Marcel Zonnevijlle
Geen enkel ontevreden gevoel overgehouden aan de samenwerking. Waarom tevreden: 1. In de slechte tijd binnen een maand een koopovereenkomst voor elkaar gekregen. 2. Vertrouwen was er volledig ook wederzijds. 3. Open een eerlijkheid. 4. Constant op de hoogte worden gehouden van ontwikkelingen.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9
18 augustus 2012
Jos. Ligtenberg
Ik heb 2x gewerkt met Bob Bakker. Hij is enthousiast in wat hij doet en komt gemaakte afspraken altijd na. Maar bovenal heb je bij hem niet het gevoel dat je samen naar een doel werkt, namelijk samen voor een goede prijs zsm je huis verkopen. Hij doet dat door eerlijk advies te geven en er voor je te zijn als dat nodig is. Bob bedankt.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,4
18 augustus 2012
M Nuyten
Bob Bakker is een man welke eerlijk advies geeft , dit in tegendeel van sommige andere makelaarkantoren. Wanneer je vragen hebt krijg je vrijwel direct een antwoord, dit werkt gewoon zeer goed en vertrouwd. Ondanks deze moeilijke tijd op de huizenmarkt ons appartement binnen 10 weken kunnen verkopen, de verkoopwaarde welke Bob voor ons heeft berekend is ook de prijs geweest waarvoor wij ons appartement hebben kunnen verkopen. Daarna heeft Bob Bakker voor ons opgetreden als aankoopmakelaar, dankzij zijn kennis en alertheid hebben wij nu ons nieuwe stekje.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

7,2
12 augustus 2012
merel Raad
Prettig in de omgang en de samenwerking was prima! Nam de tijd voor je en lichten ons goed in over de huizen etc. Luisterde goed naar je wensen en dacht samen met je mee Ik ben hier erg over te spreken, ik heb hem aanbevolen bij mijn zus!
  • Enthousiasme: 7
  • Snelheid van reageren: 7
  • Afspraken nakomen: 7
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 8

9,6
10 augustus 2012
Tonny & Stefanie Hugens Konings
wij zijn erg tevreden, deze makelaar denkt met je mee en voldeed voor ons aan alle eisen die we hadden. Als je bekijkt dat het appartement binnen 3 weken verkocht was kun je toch wel zeggen een zeer goede makelaar. wij raden u deze makelaar van harte aan.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

7
07 augustus 2012
Mark Bosters
Professioneel voorkomen. Duidelijk.
  • Enthousiasme: 7
  • Snelheid van reageren: 7
  • Afspraken nakomen: 7
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 7

9,4
04 augustus 2012
Tessa Valstar
Bob staat altijd voor je klaar als je vragen heb en doet zijn uiterste best voor je omtrent aankoop en verkoop Bob is ook reeel en geeft ook eerlijke adviezen
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 9

8,2
02 augustus 2012
Myra
Bob denkt echt met je mee en probeert voor je een huis te vinden wat bij je past. Je kunt gewoon open kaart met hem spelen, hij zou niets ten nadele van de kopers doen.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 8

10
02 augustus 2012
Irene Colsen
We zijn heel tevreden over de persoonlijke benadering van Bob. Hij keek en luisterde goed, naar onze wensen maar hij geeft ook realistische tips. De menselijke benadering sprak ons het meest aan, we hebben bij de verkoop van ons 2de huis met veel vertrouwen weer voor hem gekozen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,2
02 augustus 2012
Richard
De makelaar is zeer gedreven in zijn vak. dat gaf mijn een goed vertrouwen.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
01 augustus 2012
Monique van Tilburg
We waren erg tevreden,Bob geeft een goed advies.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,8
01 augustus 2012
Marc en Hanneke Hagenaars
Bob is een ervaren en vakbekwaam makelaar met een goede kennis van de markt. Hij is eerlijk, oprecht en betrokken en geeft een duidelijk advies. De communicatie verliep goed. Verder heeft Bob een mooie gebruiksvriendelijke website met veel foto's. Kortom: wij zijn erg tevreden.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9
01 augustus 2012
A.F.C.M. Lambrechts
Ik heb met Bob Bakker te maken als medewerker van een notariskantoor. Wij zijn heel tevreden over Bob Bakker omdat zijn koopovereenkomsten altijd correct zijn: -- hij doet een gedegen onderzoek naar de beschikkingsbevoegdheid van de verkoper; -- er is altijd een kadastraal uittreksel, kaastrale kaart en titel bijgevoegd; -- eventuele bijzonderheden m.b.t. het te verkopen pand staan overzichtelijk en opvallend in de koopovereenkomst vermeld; -- gaat er een keer iets mis, is hij nooit verwijtend, maar denkt oplossingsgericht mee.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 9

8
01 augustus 2012
PJM van der Heijden
Persoonlijke benadering en aandacht;
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 7

10
31 juli 2012
Ria en Bert Booij Liewers
Bob Bakker heeft enthousiast, met overtuiging, op een meer dan proffesionele manier ons huis in een heel korte periode verkocht voor de juiste prijs. Koper en verkoper zijn beide overtuigd van zijn voortreffelijke open en duidelijke werkwijze.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
31 juli 2012
Helga Stoop
Ik ben tevreden over de aardige, warme, behulpzame benadering en de korte lijntjes. Snel reactie en actie.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9
31 juli 2012
Jan IJzer
Werden zeer goed, eerlijk begeleid met alle begrip voor onze situatie. Na alle tijd en was altijd beschikbaar voor onze vragen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,4
31 juli 2012
tim hoeks
ik ben tevreden omdat de communitactie erg snel en kort is. lekker to the point en je hoeft niet lang te wachten op een reactie.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,8
31 juli 2012
Richard Mulder
Duidelijke afspraken, klantvriendelijk, duidelijk tekst en uitleg, zaken kunnen bespoedigen.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,6
29 juli 2012
Caroline van Stralen en Corné van de Watering
Bob Bakker is erg klantvriendelijk, reageert heel snel, duidelijk en realistisch, betrokken.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9,6
17 juli 2012
a brocatus
vriendelijk en vakkundig
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 9

8,8
16 juli 2012
Defrie Tempelaars
Prima makelaar: eerlijk, duidelijk, enthousiast, maakt werk van de verkoop (in ons geval), goede prijs/kwaliteitsverhouding. Wij waren erg tevreden over Bob!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

 

Klik hier om je mening over jouw makelaar te geven

 

 

 

Lees de laatste 10 beoordleingen over makelaars op WIDBM