9
Boekholt & partners makelaardij
GRONINGEN
  • Enthousiasme: 9,0
  • Snelheid van reageren: 8,9
  • Afspraken nakomen: 9,2
  • Creativiteit: 8,8
  • Marktkennis: 9,3
Neem nu contact op
10
28 augustus 2017
M
Alles verliep naar wens en de medewerkers zijn erg vriendelijk.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9
26 oktober 2016
Jan-Stephan Sanders
Van begin tot einde heel goed en plezierig begeleid door Maarten Gijgink; communicatie met het kantoor verliep ook prettig; makelaar was bovendien altijd zelf aanwezig tijdens bezichtigingen; kortom een fijne persoonlijke benadering met uiteindelijk heel mooi resultaat. Wij zijn dus heel tevreden en zouden Boekholt zeker aanraden!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,2
24 september 2016
Martin & Gea Jarings
Goed en duidelijk in de communicatie Goed in het plannen van bezichtigingen Plezierig en professioneel in omgang Beschikt over een uitstekend netwerk
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9,2
23 september 2016
Geert Wezeman
Goede en betrouwbare partner in het verkopen en aankopen van een woning. Makelaars met veel kennis en daarbij beschikt het kantoor over een goede commerciële binnendienst waardoor het afspraken goed worden nagekomen en het gehele proces soepel loopt. Kortom een goede dienstverlening voor een nette marktconforme prijs.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,2
02 augustus 2016
Johan jans
zakelijk, deskundig advies, huis verkocht binnen de gestelde termijn, verkoopprijs was als voorspelt, prettige verkoper/makelaar, zeer goede bereikbaarheid en reactiesnelheid uitmuntend.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

9
12 juli 2016
Berna Beukema
We zijn goed en vriendelijk begeleid van het begin tot het eind door steeds dezelfde makelaar, hetgeen wij als zeer prettig hebben ervaren. Wij hebben gekozen voor Boekholt & Partners omdat er in onze wijk meerdere huizen te koop staan bij Boekholt & Partners.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,6
17 juni 2016
Kor Posthumus
Een jong actief kantoor. Eerst leren kennen als aankoopmakelaar. Prettig assertief, maar ook goed invoelend hoe je er als koper in staat en waar je behoefte aan hebt. Na een paar aparte panden ons 'droomhuis' gevonden. Vlotte bemiddeling bij de bank en een verhuizer voor tussentijdse opslag. Vlot en zakelijk ons oude huis verkocht, goede advertentie e.d. Oog voor details: een goede styliste, een fotograaf met een drone voor fraaie luchtfoto's. Prettig contact tussendoor. Kortom,wij zijn tevreden klanten.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,6
01 juni 2016
Marianne Wiersema
Goed onderzoek gedaan naar wat de vraagprijs van onze eigen woning moest zijn.Deze is snel verkocht. Dankzij een tip van onze makelaar hopen wij binnenkort in een appartement te wonen die na een lange zoektocht helemaal naar onze wens is.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
13 mei 2016
Harry en dineke van der Wal
We zijn zeer tevreden over deze makelaardij. Niels is een uitstekende makelaar die het klappen van de zweep goed kent en goed is ingeschoten in de Groninger woningmarkt. Wat net zo belangrijk is dat het team medewerkers van deze makelaardij een zeer klantvriendelijke instelling hebben. Niets is hen teveel en ze willen altijd meehelpen in het zoeken naar oplossingen. kortom: niets dan lof!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
20 maart 2016
Janine Boxem
Zeer tevreden. Er wordt goed meedacht, en rekening gehouden met eigen wensen, en het contact is uitstekend! De makelaar is goed op de hoogte van alle bezichtigingen en houdt je goed op de hoogte van wat er speelt, maar ook de andere medewerkers van het kantoor zijn van alles op de hoogte. De zeer actieve houding van de Nils was opvallend en voor ons erg belangrijk.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,2
27 augustus 2015
Jurre Hoekstra
We zijn zeer tevreden, omdat we ons huis dankzij de adviezen van Ben Schuitema voor een goede prijs verkocht hebben. Hij heeft de vanaf-prijs zodanig gekozen, dat er massale toeloop van kijkers was, wat heeft geresulteerd in een mooi bod.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
23 juli 2015
Jannie en Hidde Nieuman
Zeer tevreden! Zeer klant vriendelijk zowel bij de aankoop als de verkoop van ons huis.Staat dag en nacht voor je klaar. Niels een dikke tien UITMUNTEND!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
02 april 2015
P.J. Stob
Makelaardij Boekholt (Niels) is een realistische makelaar die geen luchtkastelen maar echte kastelen verkoopt. Gaat dan ook uit van de huidige marktconforme huizenprijzen die de verkoop doet belanden in een TGV manier. Snel en rechtstreeks. Dus Groningers (en overige aspirant verkopers) wil je ook snel van je huis af stap dan binnen in de wereld van: "MAKELAARDIJ BOEKHOLT & PARTNERS" Een tien (10) zou op zijn plaats zijn geweest maar de concurrentie moet ook nog een kans krijgen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
30 maart 2015
Sjoukje de Vries
De beste makelaar voor ons is zonder twijfel Niels Diepenbeek van Boekholt en partners in Groningen. Waarom? ….door razendsnel te reageren toen het door ons gewenste huis in de verkoop kwam, zodat we als eerste een bod konden doen. ….door ons te adviseren om dat heel snel te doen. …..door ons duidelijk te maken wat de hoogte van het bod moest zijn om succes te behalen: het werd direct geaccepteerd en het huis was van ons! Vervolgens: met medewerking van het team van Boekholt, stond ons eigen huis binnen vijf dagen op Funda en konden we nog meedoen met de Open Huizendag. De onderbouwing van de vraagprijs liet gedegen marktkennis zien. Kortom: een sympathieke makelaar, slim anticiperend op een uitzonderlijke situatie; snel in actie bij koop en nu ook bij verkoop; zich houdend aan afspraken voor contact en een team achter zich dat prima werk levert.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8
17 maart 2015
Kim van Gaalen
Leuk kantoor, goed te bereiken (ook in de avonduren reactie op apps) en ruim beschikbaar. Eigen woning binnen een week verkocht. Aankoop prima begeleid ondanks het dwars liggen van de tegenpartij. Kortom, goede keuze.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9
09 maart 2015
Stien Rijnsbergen
Het team van Boekholt en Partners komt alle afspraken accuraat na. Goede marktkennis. Het is nooit te veel als je nog iets te vragen hebt. Verder is het een erg gastvrij kantoor.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9
17 december 2014
doesjka donker
kenmerken van Niels en Maarten: gedreven, enthousiast, deskundig, communicatief vaardig, tonen een grote inzet en: het zijn ook nog aardige jongens!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
10 november 2014
Jeroen
Snel, creatief, persoonlijk en resultaatgericht
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
29 oktober 2014
Dirk
Zeer kundige en enthousiaste makelaars.. Bij zowel aan als verkoop kunnen ze zich heel goed inleven in jouw situatie, en daar vanuit hun ervaring heel goed meehelpen. Aanrader.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,4
28 oktober 2014
WS Mulder
Ik ben zeer tevreden over de samenwerking. Zowel bij de verkoop van de woning en bij de aankoop van de nieuwe woning. Alles verliep goed, correct en vlot. Ik ben dan ook zeer tevreden.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,2
13 oktober 2014
Peter Beerta
Prima makelaar met aardige mensen en een prettige sfeer. Door Niels van Diepenbeek zeer deskundig en professioneel begeleid gedurende het gehele verkoop traject. De woning is verrassend snel verkocht en de gehele afhandeling is soepel en probleemloos verlopen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,2
25 september 2014
Rene en Marloes van der Laan
Wij zijn zeer tevreden over de aankoop van onze nieuwe woning en verkoop van onze woning. Binnen 6 weken onze woning verkocht. Boekholt + Partners stelt zich zeer professioneel op naar alle belanghebbenden. De organisatie zit goed in elkaar. En, ook belangrijk....het zijn gewoon leuke mensen!
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9,2
25 september 2014
Vic Diederen
Tomeloze inzet, positieve energie, korte lijnen
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 9

8,8
15 september 2014
stadens
Goed advies over wat de verkoopstrategie moet zijn en wat er aan het object moet worden verbeterd voor gunstige verkoopprijs Komen afspraken na. Gaan op een prettige manier om met kritiek. Het is wel altijd mensenwerk, en had wel de indruk dat ik de beste makelaar van het kantoor had....
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

7,8
03 september 2014
geraldine hacquebord
Ontevreden omdat de eerste makelaar niet kon of wilde vinden wat ik zocht, tevreden omdat de 2e dat wel in korte tijd voor elkaar had
  • Enthousiasme: 7
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 9

10
22 augustus 2014
Martijn Postema
Met een realistische prijsstelling heeft Niels ons appartement binnen 6 weken weten te verkopen. Altijd goed bereikbaar en topservice!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
19 augustus 2014
H.W. Jansen
Erg prettig kantoor, altijd zeer goed bereikbaar, de makelaars hebben veel kennis van zaken en geven goed advies over het ideale verkoop proces. De makelaars staan 100% achter de klant, dat is een erg prettig gevoel bij de verkoop van je woning.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
02 juli 2014
Dr Peter Horvatovich
Wij zijn tevreden over de dienstverlening van Niels. Geduldig, heel precies en enthousiast.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
27 april 2014
Gerrit Wijma
Wij hebben ons huis in het buitengebied van Noordbroek (Groningen) binnen een half jaar verkocht. In de tijd voorafgaand aan de verkoop hadden we regelmatig een bezichtiging. Wij denken dat dit zo is gegaan door de manier waarop onze woning in de verkoop is gezet. We zijn hierin deskundig door de makelaar (Niels) geadviseerd. De fotograaf en de styliste hebben ervoor gezorgd dat de woning heel mooi en overzichtelijk op funda werd gepresenteerd. Niels als makelaar is deskundig, doortastend, en toch rustig in zijn benadering. Als makelaar is hij betrouwbaar en overtuigt in zijn visie op het vak. Het kantoorpersoneel was altijd erg vriendelijk en behulpzaam en accuraat. Iedereen voelt zich verantwoordelijk voor een goed werkend makelaarskantoor. Ook met de andere diensten die door de makelaar zijn voorgesteld hebben we hele positieve ervaringen mee. Kortom ons werd een heel prettig en goed werkend totaalpakket aangeboden. Bedankt daarvoor Deze makelaar wordt door ons van harte aanbevolen!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
06 maart 2014
Zsuzsanna Szijártó
Wij hebben heel goed ervaring met Boekholt & Partners. Meneer van Diepenbeek, de directeur was onze makelaar. Hij is eerlijk, snel, regelt alles.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,6
26 november 2013
Riny de Groot
De makelaar heeft kennis van zaken, kan zich goed inleven in de klant, kan goed onderhandelen en verzorging na de koop van een huis is ook erg prettig.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 10

9,8
26 november 2013
Helen Roessink
Een tien met een griffel! Op basis van hun gedegen marktkennis en een realistische prijsstelling zijn Maarten en Niels er in geslaagd mijn appartement in Harkstede binnen een paar weken te verkopen. En dat in een dorp waar de gemiddelde verkooptijd ruim een jaar is... En ze hebben me uitstekend begeleid bij de aankoop van mijn droomappartement in Groningen. Het kantoor regelt alle zaken keurig en tijdig. Maarten en Niels zijn naast deskundig, professioneel en vertrouwenwekkend ook nog eens zeer prettig in de omgang. Zo werd een spannende tijd ook een leuke tijd.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,2
01 november 2013
Mual Samethini
Wij zijn tevreden. Wij waren zelf in aanvang er nog niet helemaal uit wat onze wensen waren tav de eventuele koper. De makelaar nam uitgebreid te tijd om die samen met ons te achterhalen. Hij wees ons uitgebreid op de voor- en nadelen van die wensen. Hij heeft ons in contact gebracht met iemand die onze financiele situatie kon schetsen. Hij gaf aan in hoeverre onze wensen wel marktgericht waren en op voor ons mogelijke financiële consequenties. Hij gaf uitgebreid hints welke zaken nog iets aangepakt zouden kunnen worden tbv verkoopbaarheid, hielp een stukadoor zoeken en zorgde voor goede foto's. Aangezien er nogal zaken bij kwamen die voor ons nieuw waren en die wij niet direct begrepen, nam hij enkele malen de tijd om ons dat opnieuw uit te leggen. Kortom, een respectvolle makelaar.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 7
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 10

9,2
29 oktober 2013
E. Botjes
Professionele intake van de opdracht Reële adviezen m.b.t. de (wijzigingen in) vraagprijs Goede communicatie tijdens het verkoopproces Prettig persoonlijk contact
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

9,8
29 oktober 2013
Boerma
Goede makelaar. Geen 9-tot-5 mentaliteit maar ook 's avonds en in het weekend uitstekend bereikbaar. Makelaar denkt met je mee, heeft veel kennis van de woningmarkt in 050. Goed onderbouwde adviezen. Dankzij Niels en team hebben wij onze woning snel verkocht! Ook daarna goede aankoopbegeleiding bij koop nieuwe woning.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,2
05 september 2013
Martijn Postema
Goede voorbereiding bij eerste gesprek, duidelijkheid over de te verwachten verkoopopbrengst. Actieve houding tijdens het verkoopproces. Binnen 7 weken appartement verkocht.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 6
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

7,6
23 juli 2013
F.J. Spoelman
Zeer tevreden. Goede voorlichting vooraf en een uitstekende presentatie in de vorm van een map met foto,s, beschrijving van het perceel. Nemen de verkoop op een goede manier uit handen van de koper en zijn zeer zorgvuldig. Houden je goed op de hoogte van de vorderingen van de verkoop.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 7
  • Afspraken nakomen: 7
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9
26 juni 2013
lucie Dijksterhuis
Ik ben uiterst tevreden over deze makelaar. Doortastend, plezierig in de omgang, je weet waar je aan toe bent , geen halfslachtig gedoe. Ik ben op een adequate manier van mijn huis afgekomen(ook geluk!!!!)en heel loepzuiver mijn nieuwe huis ingeloodst(zeker niet alleen maar geluk, maar het is ook te danken aan de trefzekerheid van de makelaar). Aan de balie doorstastende en aardige medewerksters die precies weten waarover je het hebt. Waarom het geen 10 is geworden: het is twee keer .. voorgekomen dat ik op een beloofd telefoontje heb moeten wachten, beter gezegd`; ik wachtte , maar het kwam niet (van de makelaar). Ik zou deze makelaar ogenblikkelijk aanbevelen.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8
20 juni 2013
Paul Dijkstra
Zeer goede en deskundige begeleiding. Door onderzoek en marktkennis realistisch beleid. Praten daarbij niet met de klant mee maar komen met realistische voorstellen die de kans op succes vergroten.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 7
  • Afspraken nakomen: 7
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,8
19 juni 2013
Johan Hermse
Heel tevreden, want zelfs in deze tijd van economische crisis wist de makelaar mijn huis binnen drie maanden te verkopen. Hierdoor kreeg ik ruim op tijd de financiële middelen ter beschikking om mijn verdere plannen te realiseren. Het contact met de mensen op kantoor was erg plezierig. Ruim aandacht voor de persoon en niet alleen voor de centen.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 7
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
14 april 2013
chantal
goed en duidelijk overleg menselijk en zakelijk in evenwicht huis snel onder de aandacht gezet en zeer snelle verkoop
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9
23 januari 2013
Yvonne Meijer
Wij vonden de makelaar erg toegankelijk en deskundig. Voordat het huis in de verkoop ging was er zeer grondig onderzoek gedaan naar vergelijkbare gevallen. Daardoor kon de prijs goed worden neergezet. Daarnaast is er goed geadviseerd over de te volgen strategie om het huis zo aan te bieden dat verkoop mogelijk was.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8
21 januari 2013
Martijn Krot
Appartement snel en kordaat verkocht. Ook na verkoop goed service en afhandeling.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 7
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 8

9,6
12 december 2012
Muriel
Goede begeleiding en advies tijdens het verkooptraject en erg klantvriendelijk. Ons huis was binnen 2 maanden verkocht; het huis van vrienden binnen 2 weken! En dat in deze zware tijden.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

8,6
11 december 2012
Tent
Snelle en vriendelijke service, zowel bij aankoop als verkoop. Altijd goed bereikbaar, goede adviezen.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

8,8
11 december 2012
Dennis
Een recht door zee makelaar die nog beloftes maakt, en belangrijker, ze ook heeft waargemaakt. Huis snel verkocht voor een in deze tijd acceptabele prijs! Bedankt Niels en Maarten! (en de rest natuurlijk)
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 7
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,6
28 november 2012
A.J. Klijn
Alert op marktontwikkeling. Creatief. Goed onderhandelaar.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,8
04 november 2012
Gerrit Haan
Uitstekende dienstverlening (door met name Niels van Diepenbeek)! Een zeer deskundige makelaar die de juiste doelgroep voor je huis weet aan te boren. Bij de 2e bezichtiging van ons huis was het raak! Kan Boekholt + Partners iedereen van harte aanraden!
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9
10 september 2012
Buijssen
Zeer tevreden! Goede service. Actief en assertief bij het zoeken van een koper. Goede bereikbaarheid en terugkoppeling van alles.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9
31 juli 2012
Olaf L. Guikema
Zowel contact gehad met Niels van Diepenbeek en Maarten Gijgink, beide zijn deskundig, klantgericht en en begeleiden het hele proces van aankoop en verkoop erg goed. Mijn inziens een van de betere Makelaardijen van Groningen.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,8
30 juli 2012
Dennis Oldenburger
Goede service, correcte afhandeling en prettig samengewerkt! Top!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

8,8
04 juli 2012
Yuri Meiburg
Goede stevige onderhandelaar met een goede kijk op het huis. We hebben het hem flink moeilijk gemaakt, maar heeft de beloftes toch waar weten te maken.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

10
27 juni 2012
Percy en Ieneke Regensburg
Wij zijn vanaf het eerste contact goed en deskundig geholpen bij de aankoop van onze woning. Er was direct sprake van en wederzijds vertrouwen en een open communicatie. De begeleiding en de contacten met andere medewerkers was ronduit goed.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8
30 april 2012
P.Steinfort
Goede bemiddeling bij zowel aankoop als verkoop van de woning. Erg prettig contact gehad met makelaar.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

7,8
12 april 2012
Ingrid Hoekstra
Goede bereikbaarheid, deskundig advies, verstand van zaken, geen overdreven gedoe
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 7
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 9

9
12 februari 2012
Geke Planting
Vlotte service, vlotte verkoop, zeker in deze tijd.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,6
30 januari 2012
Fam. Weidgraaf
Hebben recentelijk onze woning in zeer korte tijd verkocht dankzij uitmuntend vakmanschap van makelaar Niels van Diepenbeek en zijn fantastische team van Boekholt en Partners. Van Diepenbeek is een jonge en zeer dynamische makelaar met ideeen van deze tijd. Zijn grote kennis van de woningmarkt, tomeloze inzet, daadkracht, zeer snelle en heldere terugkoppeling en zelfs zijn bereikbaarheid buiten katooruren en in het weekend hebben we als zeer positief ervaren. Hij is symphatiek, eerlijk en recht door zee. Het vertrouwen in hem ressorteerde in het feit dat we hem ook betrokken in de aankoop van onze huidige woning. Dankzij zijn inleving in ons wensenpakket en daaraan gekoppelde inzet, daadkracht en fantastische bemiddeling hebben we een schitterend appartement kunnen kopen waarvan we dachten dat het buiten ons bereik lag. We kunnen iedereen Van Diepenbeek en zijn team zeer aanraden !!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,2
18 januari 2012
Wiebe Meppelink
Ik ben SUPER tevreden over Boekholt en partners. Het gehele team,is professioneel, vriendelijk en zeer kundig. Geven goede adviezen en weten wat er in de markt gebeurd. Voor mij hebben ze een appartement in de verkoop genomen van mijn moeder, qua prijs hoger in de markt gezet dan gelijkwaardige appartementen in het gebouw en voor een hele goede presentatie gemaakt. Resultaat: binnen 3 maanden verkocht voor een goede prijs !!! EEN MAKELAAR WAAR JE IETS AAN HEBT.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,6
10 januari 2012
K. Leij
Adequaat, professioneel en persoonlijk intake gesprek waarin onze wensen helder werden vertaald naar een zoekopdracht. Bezichtigingen werden geheel naar onze wensen en mogelijkheden ingeplanned. Makelaar altijd goed voorbereid op de bezichtigingen. Afhandeling en contact tijdens biedingsproces en afwikkeling van de koop zeer correct, spoedig en degelijk.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
21 december 2011
Gerben en Annita
Na de aankoop van onze nieuwe woning in Meerstad hebben wij Boekholt en Parters ingeschakeld als makelaar. In zeer korte tijd is onze woning verkocht in Assen voor de prijs die wij in gedachten hadden. We hebben het contact met Boekholt en Partners als zeer prettig ervaren. Professioneel, betrouwbaar maar ook met een dosis humor. Niels je bent een topper en we wensen je nog veel succes toe!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,2
06 december 2011
Rieneke Boiten
Huis van mij verkocht, en later een huis voor mij aangekocht. Ging allemaal prima. Contact was ook goed zowel met dhr Boekholt als met Dhr v.Diepenbeek en de secretaresses. Samenwerking en overleg ging goed, stonden overal voor open, ik kon altijd alles/advies vragen. Boekholt&Partners is een fijne makelaardij.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 9

8,8
06 december 2011
m.patterson
ik ben zeer tevreden over hoe ik als klant behandeld ben. Ik voelde me serieus genomen en gehoord in wat ik zocht. Ik ben tevreden over hoe de afhandeling is verlopen en het eind resultaat: een mooie en betaalbare woning!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9
09 november 2011
Sybren Nauta
Waarom geen 10 zou je kunnen afvragen. Dat doe ik nooit. Maar wij hebben alle contacten (telefonisch en email), gesprekken en dienstevrlening als zeer professioneel, prettig en behulpzaam ervaren. Enkele momenten springen daar nog weer uit. Zoals bijvorbeeld op het moment van het tekenen voor het koopcontract. Toen heeft de makelaar, die er natuurlijk veel belang bij had om dat document te laten tekenen, ons geadviseerd daarmee te wachten. Met juiste gevoel voor humor en de flexibilteit die soms zo noodzakelijk is, hebben de werknemers van Boekholt & Partners ons, door alle lastige beslissingen geloodsd. Wil je een huis kopen of verkopen raad ik als kritische consument Boekholt & Partners sterk aan.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,8
02 november 2011
Roelof en Greetje Krikken
Boekhoudt en partners is voor ons een goede makelaar. Wij hebben m.n met Niels te maken gehad. Hij heeft ons huis zeer snel en tot tevredenheid verkocht. Daarnaast heeft hij ons goed begeleid in de aankoop van onze nieuwe woning. Ook nu nog is er belangstelling van zijn kant of wij tevreden zijn met de keuze die wij gemaakt hebben. Complimenten!!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

8,2
21 oktober 2011
G.Hofstee
Goed advies, snelle terugkoppeling & scherp afgedongen bij aankoop van ons nieuwe huis. Ook zeer tevreden met oa. de gespecialiseerde bouwkundige keuring die Niels heeft geregeld voor ons momumentale huis. Wonen er nu heerlijk en weten precies waar we aan toe zijn!
  • Enthousiasme: 7
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 9

8,4
22 september 2011
A.P. Bekker
Ik ben bij de aankoop/verhuur van mijn woning heel kordaat maar toch vriendelijk op een zeer deskundige wijze geholpen. E.e.a. werd heel v;ot en efficient afgewikkeld
  • Enthousiasme: 7
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,6
20 september 2011
S Otten
Een betrouwbare makelaardij met een klantvriendelijk insteek. Afspraken worden nauwkeurig gevolgd en er zit veel competentie. Het advies wat betreft de goede presentatie van de te verkopende woning was uitstekend. En een realistische inschatting van een gepaste vraagprijs leidde tot een snelle verkoop met een zowel voor de koper als de verkoper goed aanvaardbare verkoopprijs. Ik zal zeker weer met deze makelaardij in zee willen gaan.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,8
20 september 2011
J.Ruiter
Zeer tevreden! Onder de indruk van de professionaliteit van de firma. Met een hart voor mensen en de makelaardij. Je kunt de zaken met een gerust hart uit handen geven bij deze firma.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

8
18 juli 2011
Ineke en Sietse Hoogeveen
Hierbij willen wij laten weten erg tevreden te zijn over Boekholt en Partners. Met name Niels en Marlies hebben ons erg goed bijgestaan. Met alle vragen konden we bij ze terecht nooit was iets te veel. Op 1 juni hebben wij ons schitterende appartement in de Tasmantoren betrokken nadat we binnen 1 maand onze eengezinswoning in de Dragonstraat hadden verkocht. We genieten nu volop van het mooie uitzicht over de stad Groningen en het woongenot in de Tasmantoren. Wij zijn niet van plan weer te verhuizen maar zullen zeer zeker Boekholt en Partners aanbevelen bij vrienden en bekenden. Nogmaals bedankt voor de service.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9,2
24 mei 2011
J. Kuiper
De bemiddeling in de verkoop van mijn huis van Niels van Diepenbeek van Boekholt & Partners was realistisch, zakelijk maar toch informeel. Het contact was open en adequaat. Ik vond het plezierig te maken te hebben met iemand die duidelijk kennis van zaken had en een goed beeld van de huizenmarkt in mijn woonwijk. Als particulier beschik je niet over alle kennis en achtergrondinformatie en is het belangrijk dat je hiervoor op een professional kan vertrouwen. En dat was zo. In een lastige periode om een huis te verkopen was de koop binnen drie maanden rond, waarmee ik erg blij was. De samen bepaalde verkoopprijs bleek reeel te zijn, zodat ik erg tevreden ben met het eindresultaat.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 10

 

Klik hier om je mening over jouw makelaar te geven

 

 

 

Lees de laatste 10 beoordleingen over makelaars op WIDBM