8,9
Leunis Makelaars
THOLEN
  • Enthousiasme: 8,8
  • Snelheid van reageren: 9,0
  • Afspraken nakomen: 9,2
  • Creativiteit: 8,5
  • Marktkennis: 9,0
Neem nu contact op
9
22 april 2017
Martine van den Bosch
Prima afhandeling. Goed, laagdrempelig contact. Altijd bereid mee te denken. Uiteindelijk geresulteerd in de verkoop van het huis.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,4
21 april 2017
P.beuns
Deze makelaar is klantgericht, denkt mee, is actief en gericht op resultaat
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

7,6
21 april 2017
Willem van den Boom
Prima behandeling, correct en snel
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 7

9
14 april 2017
robert
Henk onderhield korte duidelijke lijntjes met ruimte voor eigen inbreng.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

8,2
31 maart 2017
Van den Broeck Dirk
Zeer goede opvolging van de aan de gang zijnde verkoop. Zeer goede begeleiding.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9,8
29 maart 2017
Cees van der Rhee
Goed invoelend en meedenkend in wat voor huis we zochten. Daarna is alles snel en professioneel geregeld.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,8
28 maart 2017
A.C van den Berk
Een zeer vriendelijke makelaar, die alles goed laat zien hoe de woning eruit ziet. Ook alle technische onderdelen Die er aanwezig zijn.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,6
20 maart 2017
Nelleke Stout
Alle mogelijke moeite is gedaan om mijn woning verkocht te krijgen!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,4
19 maart 2017
Hans Bezemer
ze luisteren goed naar je . Komen hun afspraken na. En denken met je mee.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,4
19 maart 2017
Hans Bezemer
Wat ze beloven doen ze ook en ze denken met je mee.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,6
17 maart 2017
Anoek Weijler
Goed geholpen en duidelijk geholpen
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,6
15 maart 2017
E Leune
Erg tevreden over Kennis makelaardij. Goedenadviezen en duidelijke uitleg over hoe je het beste uit je huis haalt om te verkopen. Met 2 van de 3 makelaars persoonlijk contact gehad tijdens de verkoop en dat is ook als prettig ervaren. Bedankt ook voor het in ons als verkopers gestelde vertrouwen. Goede verkopen in de toekomst gewenst
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
04 maart 2017
A.J. de Jager
Korte lijnen, snelle en duidelijke communicatie. Persoonlijk en betrokken.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
28 februari 2017
Danny Burgers
Arie van Leunis makelaar heeft me super geholpen gezien mijn situatie uniek is geweest. Ook de oude bewoner heeft me geholpen door mij wat meer tijd te gunnen ivm de echtscheiding. Hopelijk in de toekomst weer zaken te kunnen doen met Leunis Makelaar.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
25 februari 2017
Familie Bierings
Ons huis supersnel verkocht! Wij zijn zeer tevreden!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,4
17 februari 2017
Wilma Van Dijke
Ze komen na wat ze zeggen en helpen je heel goed!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

7,2
16 februari 2017
F. Grtaauwmans
Ik was tevreden over het contact na bezichtiging. Ik vond het minder dat er weinig contact was als er geen bezichtigingen waren. Dan lijkt het al snel dat er niets meer gebeurd.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 7
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 5
  • Marktkennis: 8

9,6
15 februari 2017
Marko Bastiaanse
Duidelijk en transparante makelaar en denkt ook goed mee.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
14 februari 2017
Sjako de vries
Omdat ze ons goed geholpen hebben we waren het huis binnen een paar weken kwijt. En als we vragen hadden worden we goed en snel geholpen. Ons huis werd mede door hun klantenkring snel verkocht.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
07 februari 2017
Frans de Visser
Wij zijn zeer tevreden over Leunis Makelaars de afspraken worden heel goed nagekomen en ook de medewerkers van Leunis Makelaars verdienen een dikke pluim altijd zeer correct en vriendelijk !!! dus daarom een 10 gegeven.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
03 februari 2017
H.M. Koster
Leunis Makelaars is mij prima bevallen. Het kantoor maakt heldere afspraken en komt die prima na. De contacten zijn betrokken; je krijgt het gevoel dat de medewerkers er voor jou zijn. Verder sprak de zorgvuldigheid tot de verbeelding. Voor elk bezoek/bezichtiging wordt van tevoren en tijdig toestemming gevraagd en een terugkoppeling verzorgd. Tenslotte zijn de mensen vriendelijk en beleefd. Ik ben blij dat wij met Leunis Makelaars in zee zijn gegaan. Het huis is binnen drie weken verkocht voor de vraagprijs.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
01 februari 2017
Klovrzova-Mallens
Ik ben zeer tevreden met werkop van me huis.Zeer goed.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,4
01 februari 2017
Vander Linden Bernard
Zeer correcte service ; vriendelijk.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 8

8,4
01 februari 2017
anne De Weert
vriendelijke ontvangst, altijd bereid om op je vraag een antwoord te krijgen
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 8

9,4
31 januari 2017
Michael Bazen
De makelaar heeft ons perfect geholpen met de verkoop van onze woning en hij heeft heel goed onderhandelt bij de koop van onze nieuwe woning.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

8,6
30 januari 2017
Berdi Pekelsma
Zelf een huis gekocht zonder tussenkomst van een makelaar, maar via vrienden hoor ik regelmatig dat de klantvriendelijkheid zeer hoog is bij Leunis.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 7
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9
26 januari 2017
Martin van Bendegom
Goede communicatie ondanks de fysieke afstand verliep dit bijzonder goed
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,6
25 januari 2017
Johnny van Poortvliet
Vanaf het eerst contact tot en met het laatste contact alles duidelijk, klantvriendelijk en snelle reacties. Ga zo door.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

8,6
23 januari 2017
Robbert Kok
Ik ben erg tevreden over Leunis en de kwaliteit welke ze leveren. Ondanks ze niet 'onze' makelaar waren, maar die van de verkopende partij, zijn ze altijd erg behulpzaam geweest en hebben ze ons geholpen in situaties waar nodig.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 7
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

9,2
20 januari 2017
silvia borger
vakbekwaam,serieuze aardige makelaar, prijzen zijn comform marktwaarde woning.Klantgericht
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

10
17 januari 2017
Patricia
Naar aanleiding van de aankoop van een pand hebben wij ervaren dat Leunis een makelaar is die mee denkt met de cliënt en er een persoonlijke benadering op toepast. Vragen worden direct en zorgvuldig behandeld. Als ik mijn huis ooit wil gaan verkopen, zal ik de verkoop 100% zeker in de handen Leunis toevertrouwen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
13 januari 2017
Jolanda Tierie
Zij kwamen de afspraken altijd goed na en na een bezichtiging belden ze ook gelijk om eerlijk te vertellen hoe de bezoekers over het huis dachten
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8
11 januari 2017
Krist Hamerlinck
De brochures van Leunis zijn heel overzichtelijk met veel verduidelijkende kleurenfoto's en zijn vooral waarheidsgetrouw opgesteld. Het is niet zo dat de minpuntjes vergeten worden en enkel het mooie belicht wordt.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 5
  • Marktkennis: 7

9,6
11 januari 2017
Danny terpstra
Zeer professioneel, goed bereikbaar, vriendelijke medewerkers. Correct en alles volgens afspraak. Wij zijn erg tevreden over de manier waarop zij onze woning verkocht hebben. De presentatie van onze woning was erg mooi, de terugkoppeling altijd snel en volledig.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

8,4
09 januari 2017
Rens Elenbaas
Vindt Leunis een no nossens bedrijf het pakt zijn werkzaamheden zeer professioneel op en houd korte lijntjes aan met het informeren van de eigenaar, kortom we hebben het gehele traject als zeer positief ervaren.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
02 januari 2017
Ankie en Joris de Ruijter
Zelf had ik mijn huis ook in de verkoop bij een andere makelaar vanwege onze woonplaats, maar ik zag dat het jullie allemaal zoveel professioneler verliep en afspraken werden meteen nagekomen en je wordt terug gebeld als dat beloofd wordt. Email correct opgemaakt en erg netjes. En jullie foto's van de woningen zijn ook erg professioneel en duidelijk en dat maakt het meteen een stuk aantrekkelijker. Ook de rondleiding door de woning wss niet opdringerig, je voelt je niet opgelaten. Kortom het was erg prettig om met jullie zo alles te kunnen regelen. Ga vooral zo door en ik hoop dat jullie de prijs winnen, want dat is zeker verdiend!!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,8
02 januari 2017
Jeroen den engelsman
Vanwege de vriendelijke benadering en sneller reacties die komen als er een vraag gesteld is!
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

10
19 december 2016
jacco vroegop
ben zeer tevreden over de service en de vriendelijkheid
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,4
15 december 2016
Peter Poot
Zeer tevreden, goede communicatie en duidelijke uitleg over de te volgen procedures
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
15 december 2016
D. de Jonge
Zeer goede service, prima communicatie en betrouwbaar
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9
01 december 2016
Jessica van de Repe
Hele fijne makelaar bij zowel aankoop als verkoop. Denkt met je mee en geeft goed en eerlijk advies. Onze woning was mede hierdoor erg snel verkocht waardoor wij ons nieuwe huis,ook via Leunis, konden kopen. Wij zijn zeker tevreden en raden Leunis bij iedereen aan!
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

8,2
25 november 2016
Rob van der Jagt
Altijd netjes geholpen, en ook altijd (ook vrij snel) antwoord op mijn vragen gehad. Helemaal tevreden,
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 8

8,6
15 november 2016
Pieter
Gemoedelijke en betrokken makelaars die op professionele wijze de woning hebben verkocht. Dat ging snel, binnen een week was het verkocht!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

10
14 november 2016
A. Buscop
Zeer goede feedback. Zij hebben ons continu van de stand van zaken op de hoogte gehouden. Ook zijn ze zeer goed bereikbaar.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,8
30 oktober 2016
Paulus van de Repe
Wij zijn heel tevreden over Leunis Makelaardij goede afspraken en ook alles nagekomen.Leuk contact via telefoon en email. Vriendelijk personeel. Ook een prettige samenwerking met Arie Knulst. Wij zeggen BEDANKT voor alles.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

7,8
25 oktober 2016
mathijs van der graaf
wij zijn heel gelukkig met de nieuwe woning en wij zijn goed geholpen door jullie
  • Enthousiasme: 7
  • Snelheid van reageren: 7
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 9

7,8
24 oktober 2016
Kees van Dis
Professionele aanpak. Persoonlijke benadering. Kwaliteit. Communicatief sterk. iets minder tevreden over de courtage. Bedrag wordt erg hoog bij een wat duurder pand.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 7

8,6
23 oktober 2016
Ursula Coster
Erg snelle reacties op mailtjes en telefoontjes, vriendelijk personeel, en snelle verkoop van het huis dor een goede prijs neer te zetten.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

8,6
13 oktober 2016
M.J. Kaat
Wij als familie Kaat zijn zeer tevreden over Leunis Dit komt door de duidelijke afspraken, en hierover krijg je ook nog een extra mailtje, dus de afspraak vergeten zal niet snel gebeuren Verder was er goede uitleg over hoe alles in zijn werk gaat Door Leunis is ons huis snel verkocht en konden wij zelf dus ook opzoek naar een ander huis! Al met al zijn wij zeer content met makelarij Leunis!
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,8
10 oktober 2016
Leon de Jonge
nette , goede en betrouwbare makelaar
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

10
06 oktober 2016
Fam Jansen
We vinden de service goed. Altijd duidelijke afspraken. Zonder problemen ons eerste huis kunnen kopen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

7,6
06 oktober 2016
Jessica potappel
We zijn goed geholpen.
  • Enthousiasme: 7
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 8

8,4
03 oktober 2016
Henk en Jeanet de Pater
We zijn zeer tevreden omdat we vinden dat LEUNIS goede en betrouwbare service verleend. Zeer klantgericht.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 9

9,2
22 september 2016
Jacco schot en manuela benschop knook
Wij zijn tevreden over de koop van ons huis maar ook hoe je behandeld werdt door de makelaar omtrend de makelaar de rondleiding door huis en alles goed uit legde als er iets was en wat er in elke kamer te doen was ik zou deze makelaar ook aan andere mensen aan bevelen als ze huis verkopen
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

9
21 september 2016
Senna arnouts
Ben altijd goed geholpen en altijd duidelijk.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

8,4
19 september 2016
Jan Hage
Alle communicatie is vlot en zeer duidelijk verlopen.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

10
02 september 2016
H.A de Vos- Theunisse
wij zijn heel correct en netjes geholpen met de super snelle verkoop van het huis van mijn vader.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
02 september 2016
H.W.Staub
Snelle en accurate service heel erg klant gericht naar zowel koper als verkoper. mooie website met goede foto's en video en tekeningen. Ziet er allemaal heel professioneel uit.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,4
02 september 2016
Stefan van der Vlies
Prettige makelaars en altijd zeer correct Ze proberen je overal mee te helpen en dat bevalt mij wel dus kort gezegd Klantgericht Doelgericht Vriendelijk
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9
01 september 2016
ced bentschap knook
Alles goed verlopen.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,2
31 augustus 2016
Janice Carr
Erg behulpzaam. Prettig sfeer.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9
31 augustus 2016
Simon Quist
Je wordt van alles op de hoogte gesteld, of je nu een huis verkoopt of koopt. Je voelt je gelijk thuis bij Leunis Makelaars en wordt tot in de puntjes geinformeerd en bijgestaan. Een huis verkopen of kopen is toch niet iets wat je dagelijks doet, maar de mensen van Leunis geven je een voldaan gevoel, zodat je ook weer het gevoel krijgt dat het allemaaal goeed geregeld is en dat is dan ook zo. Dikke pluim voor alle medewerkers van Leunis Makelaaars!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,4
30 augustus 2016
M. Slootweg
Afspraak voor bezichtiging maken ging op de data en tijd die wij graag wilden. We kregen goede en duidelijke uitleg over de aan te kopen woning. Toen wij na de bezichtiging nog vragen hadden werden deze netjes en snel telefonisch afgehandeld. Bij de overdracht bij de notaris waren wij blij verrast met de bloemen die wij kregen aangeboden. Kortom hier kunnen vele makelaars een voorbeeld aan nemen.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,2
26 augustus 2016
Rob van Rouwendal
Zeer persoonlijke samenwerking
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

9
14 augustus 2016
Chris en Riet Vermaas
Wij zijn tevreden, alles is perfect verlopen. Snelle verkoop en is altijd beschikbaar voor vragen. Telefonisch wordt je vriendelijk te woord gestaan. De Leunisgroep is bij iedereen aan te bevelen.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

8
14 augustus 2016
Olaf van Loenhout
Aankoop van de woning liet even op zich wachten i.v.m een echtscheiding. Leunis toonde zich echter zeer geduldig en meewerkend in het aankooptraject. Top!!
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

10
10 augustus 2016
Niels van Leeuwen
We hebben de samenwerking met Arno Leunis als bijzonder ervaren. We zijn meedenkend, betrokken en uitermate respectvol benaderd, ook toen het na we bijna tot een overeenkomst waren gekomen besloten af te haken (waar we later gelukkig op terug gekomen zijn).
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,8
02 augustus 2016
Diana Dourleijn
Geweldige service, adequate behandeling en afhandeling, zeer correcte werkwijze, vriendelijk en attente personen, deskundigheid zeer groot, goed verzorgd en zakelijke benadering, kortom prima prima service en tot volle tevredenheid zaken met hen gedaan.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,2
30 juli 2016
Stephan Mirer
Net en vriendelijk personeel. Henk Sturris is een prima makelaar Goed verzorgde advertentie. Snel verkocht. Alleen de prijs mag wel wat minder :)
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,8
29 juli 2016
Jan van Luik
De secretaressen van Leunis Makelaars zijn accuraat en betrouwbaar met goede kennis van dossiers en klanten. De makelaars van Leunis hebben er alles aan gedaan om ons huis te verkopen. Toen de verkoop extra werk met zich meebracht is dat zonder moeite door de makelaars van Leunis uitgevoerd. De courtage van deze makelaar valt wel aardig hoog uit.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,4
26 juli 2016
Leendert
Leunis spande zich maximaal in om onze woning te verkopen. Contact met onze makelaar verliep goed, snel en overzichtelijk. Ook het maken van de afspraken met de dames op kantoor verliep goed via telefoon en e-mail.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 9

8,4
25 juli 2016
Sietse Geluk
Prettig persoonlijk contact met de makelaars, klantvriendelijk kantoor, een goede kennis van de lokale markt en een goed resultaat bij de verkoop van de woning.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

7,4
25 juli 2016
Edwin de Munck
langdurig traject waarbij verkoopprijs en aankoopprijs ver uit elkaar lagen
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 6
  • Afspraken nakomen: 6
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9
25 juli 2016
bart van reeth
Goed advies, vriendelijk onthaal en flexibiliteit bij de afhandeling. Eerlijk antwoord gekregen op alle vragen.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,4
25 juli 2016
ruud van den Berge
leunis makelaardij is kundig, persoonlijk, goed geïnformeerd omtrent de lokale situatie en toont betrokkenheid. de verantwoordelijkheden, functies en taken van alle medewerkers zouden nog iets explicieter kunnen worden aangegeven bij de intake.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 9

10
20 juli 2016
Pim van der Est
Grote persoonlijke betrokkenheid in combinatie met een gezonde dosis realisme.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9
14 juli 2016
Bart Fraiponts
zeer correcte en accurate handelswijze
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
07 juli 2016
Martin van der Slikke
Goede service, altijd serieus, makkelijk en snel afspraken maken. Kortom een snel thuisgevoel.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9
07 juli 2016
Fam Guequierre
Meer dan tevreden met name het gevoel vanaf het begin dat er een serieuze vraagprijs werd voorgesteld kwam aangenaam over. Ook het contact na bezichtingen werd door ons zeer positief ervaren. Tevens eventuele vragen tijdens het hele traject met name door het kantoorpersoneel niks dan lof. Wij kunnen terugkijken op een aangename en ontzorgde periode. Waaarvoor onze welgemeende dank. Met een vriendelijke groet Fam Guequierre
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

6,6
30 juni 2016
Dominique Wijnekus
Makelaar van de verkopende partij, wij hebben alleen als kopers te maken gehad met Leunis. Tevreden: - Belde altijd terug, soms tot laat in de avond - De vragen die wij hadden werden beantwoord - ondanks het lange traject is alles toch in orde gekomen - attent dat er taart was bij tekenen voorlopig koopcontract - Uitstekende kennis van de locale markt Minder tevreden: - Makelaar reageerde niet altijd meewerkend - Makelaar kwam te laat bij tekenen voorlopig koopcontract
  • Enthousiasme: 7
  • Snelheid van reageren: 7
  • Afspraken nakomen: 5
  • Creativiteit: 6
  • Marktkennis: 8

8
29 juni 2016
Janita van Eenennaam
Erg tevreden, goede afhandeling en goed telefonisch contact.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9,2
27 juni 2016
Peter Zwaan
Altijd vriendelijk geholpen, komen hun afspraken na en denken actief mee met de verkoop van jouw huis.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

8,2
17 juni 2016
Westdorp
Goede informatie over het huis gekregen. Betrouwbare makelaar. Contacten verliepen vlot en correct.
  • Enthousiasme: 7
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9
15 juni 2016
Bogert
zeer tevreden, goede afhandeling, goed telefonisch contact.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,4
04 juni 2016
Tjidde Heijboer
Beste medewerkers van Leunis. Voor de tweede maal ga ik proberen om mijn verhaal te vertellen. We zijn heel tevreden over jullie in het algemeen. De samen werking was goed als we iets niet wisten werden we prima geholpen. Maar de dames maken wel onderscheid naar wie ze een berichtje deden en dat vond ik jammer. Alle gekheid op een stokje. Bedankt voor alles maar ik ben toch blij dat ik van jullie af ben. Vriendelijke groeten van uit het mooie dorp dat SINT-ANNALAND heet Coby en Tjidde Heijboer.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

8,4
31 mei 2016
J. Dekkers
Goede dienstverlening, komen afspraken na. Veel kennis van de markt. Keurige website.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 7
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8
26 mei 2016
Piet en Coby van der Slikke
De contacten en gesprekken verliepen prettig. Arno is een invoelende persoonlijkheid.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

10
22 mei 2016
lj verschoor
Ze hebben me huis binnen een jaar verkocht. voor heen was ik bij een andere makelaar daar stond die al 2 jaar te koop bij,maar geen kijkers over gestapt en ze hebben alles uit de kast gehaald wat er is en uit eindelijk is die verkocht Door dat er doorzettingsvermogen is getoond.en daarom is die de beste.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,2
19 mei 2016
daan van de Ree
Leunis makelaars is een zeer professionele makelaar. Het personeel is flexibel, en denkt met de klant mee als het gaat om interesses en de planning voor bezichtigingen . Daarnaast word je zo goed mogelijk begeleid tot alles rond is.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 7
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8
11 mei 2016
Fam. Braal
Goede en correcte afhandeling, begrepen onze wensen e.d.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 8

9
04 mei 2016
Tom Kerssies
Geweldig geholpen bij de aankoop van ons huis in Stavenisse!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,4
27 april 2016
Bogert
Te vrede
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 7
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,4
22 april 2016
Frank Smeulders
Arno heeft vanaf het begin goed bemiddeld tussen beide partijen zodat we er met de prijs alsnog uitkwamen. Het verdere proces verliep vlot en vriendelijk. Op de dag dat we bij de notaris hebben getekend heeft Arno nog een keer het huis overlopen met ons en de verkopers, daarna was hij ook nog aanwezig bij het ondertekenen van de akte. Tot slot kregen we nog een flesje mee om het thuis te vieren, wat Leunis niet verplicht is maar wij wel erg waarderen. Nogmaals bedankt voor alles, ook alle medewerkers van Leunis die zorgen voor de vlotte afloop van zaken. Groeten van Amber, Frank, Ruben & Ella
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8
21 april 2016
Carolien Rijstenbil
Goede service!
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9,6
13 april 2016
Simon Quist
Ik geef een dikke vette 10 omdat ik zeer goed te spreken ben over Leunis makelaars. Er is een prima contact tussen de verkoper en de makelaar, je wordt uitgebreid en goed geinformeerd en dat heeft geresulteerd in een vlotte verkoop van mijn woning.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9
11 april 2016
Irene Laros
Duidelijke communicatie, vriendelijk personeel.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

10
05 april 2016
Emiel van Dongen
Kent de markt. Altijd wordt de klant geïnformeerd over het voortgangsproces. Ook wordt de klant goed betrokken bij onderhandelingen
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,2
05 april 2016
Colinda Aarnoudse
Helder en correcte communicatie, vrijwel altijd direct bereikbaar, eerlijke en heldere procedures en een persoonlijke betrokkenheid. Hiernaast is alles ook nog eens perfect geregeld en wordt er keurig geordend gewerkt.
  • Enthousiasme: 7
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 7

9
04 april 2016
Marjan Bossers
Heldere communicatie Goed lokaal netwerk Effectief verkoopadvies Persoonlijk en correct
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

7,8
03 april 2016
J.W. van Poortvliet
tevreden over de afhandeling. altijd bereikbaar over vragen en helpen waar nodig is.
  • Enthousiasme: 7
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

10
31 maart 2016
Jaap Hage
snelle en correcte afhandeling
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

7,6
31 maart 2016
Aike Hommel
Wij zijn tevreden over Leunis omdat deze makelaar laagdrempelig is, een goed lokaal netwerk heeft en goed bereikbaar is. Daarnaast zijn alle medewerkers correct in de omgang naar hun relaties toe.
  • Enthousiasme: 7
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 7
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 8

10
31 maart 2016
Ralph van Eekelen
Ik ben heel erg tevreden over Leunis omdat zij, nadat mijn woning vrij snel verkocht was, ondanks dat er nogal wat hobbels in het vervolg traject hebben gezeten, vriendelijk en klantgericht zijn blijven helpen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
23 maart 2016
John van Kuijk
Ben zeer tevreden over de correcte en efficiënte communicatie tijdens de begeleiding van het hele traject. Deskundige informatie en respect voor de klant staan hoog in het vaandel !
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,8
20 maart 2016
M.J. van Houdt
Tevreden over de begeleiding en de afronding van de verkoop van onze woning.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9
14 maart 2016
Marleen Buchner
Zeer kundige en vriendelijke medewerkers, niets is teveel!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,8
11 maart 2016
Lu De Mulder
Op al mijn vragen werd snel geantwoord en waar er problemen waren werd naar een oplossing gezocht
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 9

8,8
08 maart 2016
Hubert de Vos
Ze hebben ons goed geholpen en alles netjes afgehandeld met de kopers van ons ouderlijk huis.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9
02 maart 2016
Cees den Braber
Goed geholpen en duidelijke uitleg.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 9

8
23 februari 2016
de J. den Braber
We zijn tevreden over Leunis Makelaars.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

10
23 februari 2016
Petra van Dijk
Zeer tevreden over Leunis. Professioneel, vriendelijk, goede zorg, heldere communicatie en steeds bevestigen van afspraken in de mail. Prettig contact tijdens bezichtigingen, altijd bereikbaar via tel of mail. Goede sfeer bij het tekenen van de contracten. Altijd snel antwoord op mijn vragen. Goede samenwerking met derden in ons belang( bv. met de taxateur en mijnheer die het bouwkundig rapport voor ons maakte) Afspraken in de vroege ochtend zelfs geregeld dat assistent makelaar Eline met de sleutel naar het pand kwam. Zelf sleutel mogen halen op het kantoor om maten op te meten ( geregeld door office manager Leandra in samenspraak met eigenaar) Kortom: ik kan geen verbeterpunten bedenken...
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,6
21 februari 2016
Fam. M van Poortvliet
Prettig contact, realistische kijk op de woningmarkt in de omgeving. Actief contact met verkoper en potentiele kopers. Wordt goed geluisterd naar de klant en nemen hierop de gewenste acties.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

7,8
17 februari 2016
Carolien Ooms
Deskundig advies. Goede kennis van de markt en dus ook reële prijsstelling van de woning. Verder prettige samenwerking met de makelaar
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 7
  • Afspraken nakomen: 7
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 10

9
16 februari 2016
Chris
Een hartelijk ontvangst bij het bezichtigen van de huizen. Makelaar is telefonisch goed te bereiken,niet via via. Fijn dat er bedenktijd wordt gegeven.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

8,8
10 februari 2016
Fam. Zwaal
Alles goed georganiseerd en afgehandeld.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

7,2
03 februari 2016
Anita Goedegebuure
goede service. snel actie/reactie. goed advies vriendelijk personeel
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 7
  • Afspraken nakomen: 7
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 7

10
18 januari 2016
Raymond Thepass
Tevreden: 1. Leunis Makelaars zijn allen vriendelijk en empatisch 2. Leunis Makelaars zijn allen gedreven om de klant 100% tevreden te stellen 3. Leunis Makelaars zijn allen eerlijk en ongedwongen 4. Leunis Makelaars antwoordt ook op zondag :-) 5. Leunis zelf "schroomt en stottert niet" bij de vraag de kosten in detail toe te lichten Leunis Makelaars is het totale plaatje wat ik zoek en verwacht van een makelaar, hartelijk bedankt voor alle goede zorgen!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
14 januari 2016
Wim van Doorn
Zeer alert en attent op de reacties en begeleiding bij de verkoop. huis stond al 4 jaar bij andere makelaars. Bij Leunis direct reacties en verkocht binnen 2 maanden.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,4
10 januari 2016
Van den Houten
Zeer goede service, nemen alle tijd voor de bezichting, goede begeleiding voor zowel koop als verkoop.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

7,6
03 januari 2016
marvin
Goede service , duidelijke communicatie , vriendelijk personeel
  • Enthousiasme: 7
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 8

7,8
31 december 2015
Matthé en Klasine van Zielst
Arie Knulst heeft met ons meegedacht hoe wij onze woning aantrekkelijker konden maken voor de verkoopmarkt. Onder andere door mee te doen met de open huizen route tijdens de Braderie. Arno Leunis heeft ons fijn geholpen en goede adviezen gegeven bij het afronden van de verkoop van onze woning. Feedbackpunt: De laatste bezichtiging stond gepland om 16.30, echter de makelaar en de kijkers stonden om 15.50 al voor de deur. Gelukkig was ik bijna klaar met het schoonmaken maar dit overrompelde mij. Als tip zou ik tegen de verkopende partij zeggen dat ze 15 minuten voor de afspraak uit huis moeten zijn en wanneer een eerdere bezichtiging vlotter verloopt neem dan de geïnteresseerde partij mee naar het kantoor voor een bakje koffie.
  • Enthousiasme: 7
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 8

8,4
30 december 2015
Willem Rijsdijk
Goede service en communicatie. Valt wat mee te regelen, doen wat ze zeggen.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

7,8
25 december 2015
Arina van Dieren
Klantvriendelijk, betrokken.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 7

7,4
23 december 2015
André van Driel
De gehele afhandeling van de aankoop van onze garagebox is tot onze tevredenheid van a tot z prima verlopen,zonder op of aanmerkingen. Ook de ontvangst op kantoor was netjes.
  • Enthousiasme: 7
  • Snelheid van reageren: 7
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 7

10
21 december 2015
Aarnoudse
Zeer tevreden over de communicatie enz. bij de aankoop van onze nieuwe woning. Ook de verkoop van onze eigen woning verliep erg vlot! Aardig en correct personeel! Zeker een aanrader!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8
18 december 2015
cwessels
Een klijn minpuntje makelaar tussendoor even een belletje etc, met de cliënt dat werkt geruststellend , kantoormedewerkers een pluim.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 9

9
15 december 2015
Eskes
Vlotte verkoop van woning!! Aardig en correct personeel. Zeker een aanrader.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8
14 december 2015
Hans Ponse en MC Ponse Houke
Wij zijn heel erg dik tevreden zijn allen echt klantvriendelijk ,en heel goede begeleiding in alles wat er komt kijken bij de verkoop van je woning .
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 7

10
09 december 2015
Frank Kreijveldt
Door de vriendelijke, persoonlijke, enthousiaste en accurate manier van werken van Leunis Makelaars wordt een vertrouwelijke sfeer geschapen en is het prettig zaken doen. Dit geldt zowel voor het personeel op het kantoor als de makelaar zelf.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,8
07 december 2015
L.M.Geluk
No 13 aan de Molenvlietsedijk stond daar maar zielig te wezen totdat de makelaar van Leunis langs kwam en die heeft het voor ons gepresteerd om binnen een half jaar de woning en twee bouwkavels voor ons te verkopen.wij zijn zeer tevreden.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,8
06 december 2015
K.F. Jansen
Prima Makelaar, Ik heb een leuk huis gevonden!!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

10
03 december 2015
Fam Kleppe
Wij kennen Leunis als een betrouwbare makelaar met vriendelijk werknemers. Alles wordt van begin tot eind perfect geregeld. Ook afspraken worden 100% nagekomen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
30 november 2015
Bram Bazen
Alles ging goed, geen problemen gehad bij de overdracht. Kortom tevreden!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,4
30 november 2015
Arnold van der Slikke
wij zijn tevreden omdat alles snel en goed geregeld kon worden, geen ingewikkelde praatjes. de communicatie en omgang was eerlijk en direct.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 7

8,2
30 november 2015
Annewil Andriesse
Wij zijn zeer tevreden over Leunis. We zijn geweldig goed geholpen bij de aankoop van ons huis. We zijn er nog elke dag heel blij mee!
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

8,4
28 november 2015
Adriaan en Manuela
Door goede communicatie en snelle afhandeling
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9,6
27 november 2015
Harry Havermans
Onze woning was in 3 maanden verkocht mede dankzij het deskundige advies van Leunis
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

7,6
27 november 2015
Fam. de Rijke
De bezichtiging, onderhandeling en afwikkeling zijn vlot en correct verlopen.
  • Enthousiasme: 7
  • Snelheid van reageren: 7
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

8,6
24 november 2015
Marieke
Wij zijn erg tevreden over jullie. Als er iets was, konden we altijd bellen en werden dan goed en duidelijk geholpen.. Ons huis stond te koop bij 2 makelaars en we waren over beide erg tevreden.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

10
20 november 2015
M.Leeflang-Maan
Goede en prettige manier van communiceren. Doet wat hij beloofd! Ik zou geen enkel negatief punt aan kunnen voeren.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,6
19 november 2015
d kleijn
Het huis is eindelijk verkocht door leunis. Wat vorige makelaar niet lukte is deze makelaar gelukt. Contact met de makelaar loopt prettig en makelijk. Er werd met je mee gedacht.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

8,2
19 november 2015
Evelien de Vries
Vriendelijke benadering, waarbij genoeg tijd werd genomen om zaken door te spreken. Goed benaderbaar en snelle reactie op eventuele vragen
  • Enthousiasme: 7
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 7

9,2
18 november 2015
Hans Bezemer
Goede service, denken met je mee en klantvriendelijk
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

9,4
09 november 2015
Jan Heijboer
Goede , correcte en vriendelijke behandeling. Goede inschatting van de markt. Ook administratieve afwikkeling verliep goed.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8
05 november 2015
Bert Potappel
We zijn goed geholpen en geinformeerd.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9,4
20 oktober 2015
Frans Lindhout
Goede communicatie en zeer kundig in hun vakgebied!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

8,4
18 oktober 2015
Karin en Peter Scherpenisse
Goed advies heef ervoor gezorgd dat wij een woning konden kopen waar wij inmiddels ons droomhuis van hebben gemaakt! Kortom zeer tevreden dus!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

8,8
15 oktober 2015
Anita Ponse -Donken
wij zijn erg tevreden over Leunis Makelaars. toen het niet zo lekker ging met de bank hielpen ze ons zo goed mogelijk terwijl dit niet hun taak was, paar toch probeerde ze ons te ondersteunen omdat dit voor ons ook de eerste keer was dat we een huis kochten. nu mogen we na de goede hulp van Leunis wonen in ons prachtige huisje.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

10
15 oktober 2015
Familie Visscher
Snelle en goede service bij de koop van ons huis. Altijd bereikbaar voor vragen en heel betrokken bij het hele proces.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,6
15 oktober 2015
Jonathan en Marlies Verschoor
Snelle reactie, op korte termijn een afspraak kunnen maken, vakkundige begeleiding
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

8
06 oktober 2015
Yolanda Mulders
word goed geholpen
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 9

9,4
03 oktober 2015
Patricio Jansen
Netjes alles afgehandeld!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9
01 oktober 2015
Sjaak van Dienst
Goede communicatie en toont betrokkenheid.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

8
22 september 2015
Dick Ravensberg
Wij zijn tevreden omdat we erg klantvriendelijk zijn geholpen en keer op keer het juiste advies kregen.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 9

8
15 september 2015
Margot en Robbert van Groningen
Wij zijn uiterst tevreden over zowel de verkoop van onze eigen woning als de aankoop van onze nieuwe woning. De communicatie met het kantoor was prima, heel open en helder. De brochure en de foto's sprongen er echt uit ten opzichte van andere kantoren.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

8,4
04 september 2015
Bas Suurland
- Het is een gemotiveerd team die kennis heeft van zaken en alles goed afhandelt en regelt - Goede adviezen om je woning te presenteren voor bezichtigingen. - Je wordt vriendelijk te woord gestaan per telefoon en vragen per e-mail worden snel beantwoord
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

8,8
04 september 2015
Fam Potter
Zeer tevreden ...waarom ivm: - Goede communicatie - Snel antwoord op vragen - Duidelijk / recht door zee - Pro-actief - Vriendelijk - Klantgericht - Goed intern netwerk
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9,2
29 augustus 2015
E.L.P. van der Walle
Zeer prettige, kundige en open makelaars die weten hoe de markt in elkaar steekt. Ook gaan ze ervoor om de verkoop van je woning tot een succes te maken. Ze staan ten allen tijden voor je klaar OOK buiten kantoortijd! Kortom een super ervaring die voor ons naar volle trvredenheid is verlopen. Petje af Leunis Makelaars.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

8
26 augustus 2015
WE Soerdjbali
goed bereikbaar eerlijk
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9
26 augustus 2015
Frans Lindhout
prima begeleiding tijdens gehele verkoopproces
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9
24 augustus 2015
Leo Walpot
-Leunis makelaars kent de woningmarkt goed op Tholen en Sint Philipsland -Het is prettig samenwerken met het personeel van Leunis, je kunt goede en duidelijke afspraken maken -Leunis makelaars is ter zake kundig -Henk Sturris heeft inlevingsvermogen en toont gevoel bij de menselijke kant in het verkooptraject
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

7,8
15 augustus 2015
Marleen Bijl
Positief over de verkoop van ons huis
  • Enthousiasme: 7
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 9

10
03 augustus 2015
Mieke van Alphen en Riekus Post
Zeer klantgericht. Denkt mee en komt met eigen oplossingen. Is niet dwingend en geeft de ruimte.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9
25 juli 2015
Melanie Kuipers
Persoonlijk in contact, een bedrijf waar eerlijkheid en vertrouwen voor aan staan. Goede begeleiding bij het verkopen van je woning met een advies op maat. kundige mensen met een effectieve manier van werken en samenwerken. Kort om echt een aanrader met vele positieve punten.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,2
22 juli 2015
Theun van Vlaanderen
Zeer tevreden, er werd voldoende tijd uitgetrokken voor de bezichtigingen en erg vriendelijke hulp en advies. Omdat dit ons eerste Eigenhuis was konden we dit erg goed gebruiken! Bedankt voor de goede service!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 8

10
10 juli 2015
Jonel Voshol - Aalbrechtse
Super goed, netjes en vriendelijk, begripvol geholpen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

7,6
10 juli 2015
Van Campen
Snelle en correcte afhandeling.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 5
  • Marktkennis: 5

7,4
10 juli 2015
Benedikt Imandt
Vriendelijke benadering en duidelijke uitleg over de kosten
  • Enthousiasme: 7
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 6
  • Marktkennis: 8

8,6
10 juli 2015
J Deij
Komt gewoon eenvoudig en toch netjes over . Maar had van deze woning nog meer mooie dingen mogen vertellen zoals uitzicht en rust . Dit spreekt in ons geval ons erg aan . Wij denken dit in verband van verkoop eigen woning . heeft drie jaar te koop gestaan bij Den Ouden En 16 keer iemand wezen kijken En na drie en een half jaar pas verkocht .
  • Enthousiasme: 7
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

8,8
10 juli 2015
Debbie
Wij hebben van snelle service mogen genieten. Duidelijke communicatie, vriendelijke medewerkers.Goed gevoel en dat is belangrijk!
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 8

9
10 juli 2015
gertjan van dieren
Ze hebben me goed geholpen. Leunis heeft korte lijnen en hield ons goed op de hoogte van nieuw aanbod en handelen van de verkoper. Ik wist altijd waar ik aan toe was. Dat is prettig
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

7,2
07 juli 2015
Kees en Ilze
Wij zijn tevreden over leunis omdat: We goed op de hoogte gehouden worden van het project. Vriendelijke mensen en nemen de tijd voor ons. Af en toe eens een kleinigheidje ;)
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 6
  • Afspraken nakomen: 7
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 8

9,6
06 juli 2015
Roos Bovenberg
Bij deze makelaar hebben we onze bouwgrond binnen het agrarisch gebied aangekocht. Tevens hebben we binnen drie maanden onze twee onder 1 kap woning vekocht. Deze makelaar is zeer kundig op het gebied van allerlei regelgeving op het gebied van gemeentelijke regels en eisen betreft de bouwgrond binnen het agrarisch gebied. Deze makelaar heeft tot in de puntjes veel voor ons uitgezocht. Ook met de verkoop van inze woning werd alles keurig geregeld en konden we redelijk relax ons huis verkopen. Bunnen drie maanden is ons huis verkocht voor een hele mooie prijs. Ik zou leunis makelaars omschrijven als betrouwbaar, geduldig, zeer kundig en profesioneel. Daarentegen zijn ze ook heel toegankelijk en goed bereikbaar. Een echte aanrader voor verkoop en koop-activiteiten. Mocht uw verkooo moeizaam verlopen buj uw huidige makelaar, dan zou ik toch eens gaan kijken bij deze evenwichtige makelaar.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,8
29 juni 2015
Job van Weele
Alles goed en snel geregeld (binnen 3 weken verkocht!!!!)Afspraken werden steeds correct nagekomen.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,6
29 juni 2015
E.L.P. van der Walle
In eerste instantie een prettig en ongedwongen kontakt. Ze denken op alle vlakken met je mee om je huis goed in de markt aan te bieden en om daarbij het hoogst mogelijke eruit te halen. Ook wat de presentatie betreft door gebruik te maken van proffesionele fotografen draagt daartoe bij. Kortom een makelaarskantoor met gemotiveerde en zeer deskundige makelaars die werkelijk weten hoe de markt in elkaar steekt, maar ook dusdanig veel mensen kennis bezitten zodat ze snel kunnen schakelen en een heel goed advies kunnen geven bij onderhandelingen. Kortom we zijn hier super tevreden over.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

8,6
26 juni 2015
Antoine Quist
Goede ontvangst, deskundig advies, goede prijs-kwaliteitsverhouding en een attente en goede nazorg
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,2
26 juni 2015
Hans Poot
professioneel, klantvriendelijk, snel handelend
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,6
26 juni 2015
H.O.Keller
Goede taakopvatting, adequaat handelen.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

8,8
26 juni 2015
J. Quist
Vanaf het eerste moment vond ik dat er vertrouwen was tussen de heer Leunis en mij. De afspaken die we gemaakt hebben zijn wat mij betreft correct en op tijd afgehandeld. Ik ben altijd op redelijke termijn op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen die er plaats vonden vanaf het begin tot het moment van de sleuteloverdracht bij de notaris. Toen we (koper en ik) de koopovereenkomst hebben gesloten kregen we tot onze grote verrassing ook nog eens een waardebon aangeboden voor een vaatwasser die we konden verzilveren bij de aanschaf van een keuken. Omdat mijn vriendin en ik bezig waren met een keuken was het gelijk bingo en hebben we hier gelijk gebruik van gemaakt. Samenvattend kan ik hier neerschrijven dat ik erg tevreden ben over Makelaardij Leunis en bij iedereen aanbevelen.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,2
06 juni 2015
Eduard Hoogeveen
Gewoon een fijne transactie met weinig hobbels leuke medewerkers en altijd klaar om je te helpen top !!!!!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 9

9,2
05 juni 2015
I. Isbrucker
De wijzen waarop wij zijn begeleid en ondersteund door Makelaar Leunis en met name door Dhr. Arie Knulst was zeer professioneel en rustgevend. Wij waren niet altijd in staat, gezien de afstand tussen de het verkopend object en onze huisadres zaken zelf af te handelen. Dit werd geheel overgenomen door de makelaar. Zij hebben voor ons bezwaar gemaakt tegen de WOZ waarde en dankzij hun is deze bijgesteld. Verder bij de open huizen dag was Dhr. Arie Knulst bereid om zelf aanwezig te zijn zodat het huis bezichtigd kon worden. Ik ben van mening dat menig makelaar een voorbeeld kan nemen aan de inzet en professionele begeleiding van Makelaar Leunis en met name Dhr. Arie Knulst.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,4
03 juni 2015
jan en corina visser
Prima contact en adviezen.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

8,8
21 mei 2015
G.A. de Hond
De makelaar is vriendelijk en flexibel. Ook werd alles netjes verteld over het huis en we konden vragen stellen. Ook de mensen op het kantoor hebben ons vriendelijk behandeld.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 5
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,2
12 mei 2015
fam Roks
Heeft echt de tijd voor ons genomen en alles rustig uitgelegd aan ons
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

8,2
30 april 2015
A. J. van Gorsel
Leunis is "niet al te duur" De informatie was wel duidelijk. De samenwerking was altijd goed, ook met het kantoor personeel.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 6
  • Marktkennis: 9

10
24 april 2015
Liecke Bout - van der Aa
Leunis Makelaars werken effectief en zijn zeer professioneel en actief. Hun jarenlange ervaring en moderne manier van werken resulteert in goede en snelle verkopen
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

7,8
20 april 2015
J.Bol
goede dienstverlening,klantvriendelijk
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 6
  • Marktkennis: 8

10
17 april 2015
Miep kraamer
Door heel goed advies was ons huis snel verkocht Alles heel correct afgewerkt.. Hele vriendelijke mensen. Voor ons was er veel papier werk. Alles heel goed geholpen. Voor ons verdienen ze een 10
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8
13 april 2015
Arno Duijzer
Goede service en bereikbaarheid, betrouwbaar en gedegen advies
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9,4
02 april 2015
H.L. Vos
zeer prettig contact en een goede behandeling
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

7,6
23 maart 2015
Koos van Steenis
Ik ben tevreden omdat er directe lijntjes zijn. Ze doen wat ze beloven, zijn ook realistisch op het gebied van de te verwachten verkoopprijs.
  • Enthousiasme: 7
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 7
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

8,6
19 maart 2015
Siem van der Giessen
Actieve mensen houden je goed op de hoogte met ontwikkelingen omtrent de woning. Vriendelijk beleeft en correct zijn goed bezig. Ga zoo door.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,8
18 maart 2015
K.Goossen
Altijd vriendelijk geholpen en kennis van zaken.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,4
14 maart 2015
W. Nuis
Zeer tevreden. Professioneel,klantgericht en zeer duidelijk in welke mogelijkheden er zijn. Prima adviezen. Goede en prachtig geïllustreerde brochure. Ook aandacht voor details bijvoorbeeld in de akte van levering bij de notaris. Ergo, ook een goede nazorg.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

8
10 maart 2015
M.van. den Berge
Huis verkopen, heel gedoe. Dan vraag je je af, hoe? Bij Leunis kwamen we terecht, en dat vonden we lang niet slecht. Henk heeft alles keurig geregeld, en vandaag is alles verzegeld. Wie een huis wilt verkopen, kan het best naar Leunis lopen. of bellen, of mailen, alles mag. Bij Leunis gaan ze gelijk aan de slag
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

8,2
09 maart 2015
R E van Laar
Ik ben wel tevreden met Leunis.Alleen had ik verwacht dat de verkoopprijs hoger zou liggen. met vriendelijke groet,R E van Laar
  • Enthousiasme: 7
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 7

8,6
09 maart 2015
Sandrina van de Vreede
Wij zijn zeer tevereden omdat wij altijd goed en netjes zijn geholpen. Telefonische afspraken werden altijd netjes per mail bevestigd, en alle benodigde stukken waren op tijd binnen en compleet.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9,2
26 februari 2015
Willemkleppe
Zeer leuke en fijne samen werken.Als we ooit plannen hebben om ons huis te verkopen dan zouden we zeker voor Leunis kiezen.Zeer tevreden!!!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

7,8
15 februari 2015
Ine Metske
komt zijn afspraken na. overlegd regelmatig mbt. beslissingen. koppelt terug wat bevindingen zijn. Neemt de cliënt serieus. betrouwbaar
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 7

9,6
15 februari 2015
Pedro Garrido
Wij hebben een nieuwbouwwoning aangekocht via Leunis. Deze makelaar viel mij positief op in vergelijking met andere makelaars waar ik mee te maken heb gehad in het verleden. Ik vind Leunis zeer sterk in de tijd en aandacht voor de klant en ook in het meedenken. Ik heb in het bijzonder, de communicatie met de makelaardij als zeer prettig ervaren. Zo waren zij meestal erg snel in het beantwoorden van email en ook in het schakelen op uit te voeren acties.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8
26 januari 2015
Daniel
we zijn tevreden over Leunis omdat ze ons erg snel hebben geholpen met het plannen van bezichtigingen. Ook was er nog een partij die interesse had in het huis maar we hebben vanuit Leunis nooit de druk gehad dat we moesten beslissen. Ze gaven ons alle tijd. al met al een goede service.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 7

8
23 januari 2015
Liesbeth Bevelander - Verkerke
Ze zijn bekend op het eiland kennen dus de markt goed. Daarnaast zijn ze allemaal heel behulpzaam en vriendelijk.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

8,6
15 januari 2015
a Reitsma
betrokken,meelevend, persoonlijk en professioneel. Over de foto's kregen we wel commentaar dat ze niet de werkelijkheid van het huis weergaven
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

8,8
01 januari 2015
Jurian Hage
We zijn zeer tevreden over het makelaarskantoor Leunis omdat ze verstand van zaken hebben, zijn zeer bereid om mee te denken met de koper en bij aankoop zijn ze flexibel om snel en vakkundig te handelen.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9
30 december 2014
Christel Geerdink
Snel handelen en afspraken worden nagekomen. Eerlijk en betrouwbaar.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

10
24 december 2014
ben schot
Heel netjes en eerlijk advies en correcte afhandeling van wat afgesproken is. Meedenken in moeilijke situatie en menselijkheid. Per telefoon of mail snel antwoord. Perfect
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
16 december 2014
Jan en Karin zuidweg
regelt alles voor je!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,8
14 december 2014
Marnix van Dijke
De manier van aanpak spreekt ons erg aan , open en transparant! Achteraf geen vervelende ontdekkingen want je weet alles vóóraf. Super!!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,4
12 december 2014
Herman van Halderen
Goede taxatie van de woning. Vriendelijke en professionele benadering van de klant
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

8,8
11 december 2014
Jan Jaap de Bree
Duidelijke communicatie, wordt goed met je meegedacht.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 8

8,4
10 december 2014
Hans en José Vroegop
nvt
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9,4
10 december 2014
R Veraart
Wij zijn zeer tevreden over hoe we benaderd zijn en de werkwijze en afhandeling van de verkoop van onze woning.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

7,8
09 december 2014
P Prins
Ondanks de problemen bij de verkoop van de woning,altijd goede communicatie en netjes opgelost.
  • Enthousiasme: 7
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 8

10
08 december 2014
Martijn
Uitstekende & vriendelijke service, uitleg & begeleiding bij de aankoop van mijn nieuwe woning.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,8
04 december 2014
John van der Zande
Erg gedreven, kennis van zaken en puntueel.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9
20 november 2014
Ruurd Kats
Ondanks de tegenslagen in het verkooptraject zijn wij tevreden in de manier waarop het team van leunis ons heeft geholpen met de verkoop van de woning in Tholen. Afspraken worden nagekomen, korte reactietijd op vragen, doorzettingsvermogen bij bereiken potentiele koper via diverse kanalen, het rekening houden met de lange woonafstand (o.a. bij open huis) en het luisteren naar onze wensen (o.a. aanpassen foto's etc). Als aandachtspunt willen we meegeven dat het soms niet duidelijk was wat de status van een eventuele bezichtiging of verkooptraject was. Maar als hier vanuit ons naar werd gevraagd, kwam er wel snel een duidelijk antwoord.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

8
12 november 2014
Erik Leemreijze
Het hele traject van het verkopen van ons huis is prima verlopen. We wisten goed waar we aan toe waren en er was voldoende contact op de juiste momenten.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9,2
12 november 2014
GJ Uyl
Alles klopt !
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

7,8
09 november 2014
John Koenraadt
Prettig contact gehad.als verkopende makelaar onpartijdig.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 8

6
07 november 2014
Gerney Smout
Redelijk tevreden. Huis was snel verkocht, dus dat ging prima. Zonder dat makelaar daar veel voor heeft hoeven te doen. Echt extra service of nazorg hebben we echter niet gehad.
  • Enthousiasme: 5
  • Snelheid van reageren: 7
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 4
  • Marktkennis: 4

8,2
07 november 2014
Lianne Wijngaard-Joosse
Zeer tevreden over de manier van werken en ze geven een eerlijk advies. Denken ook met de klant mee maar dragen zeker ook zelf ideeën aan die de verkoop kunnen stimuleren met daarbij heldere uitleg.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9
07 november 2014
Kees Verkerke
Makelaar denkt met je mee!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,2
06 november 2014
Christian joppe
Goede en snelle service. ben goed geholpen. en ontzettend tevreden.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

7,6
03 november 2014
ed en els overbeeke
- duidelijke informatie over de voortgang; - klantvriendelijk;
  • Enthousiasme: 7
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 8

10
01 november 2014
mevr. C. Missiaen
De service en ondersteuning was gewoonweg supergoed. Wij hebben jullie vriendelijke, zakelijke en correcte handelswijze enorm gewaardeerd. We zullen jullie dan ook zeer zeker aanbevelen bij anderen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,4
31 oktober 2014
Ad Boudeling
Goed geadviseerd. Wij waarderen ook de tips die we ontvingen i.v.m. de verkoop van ons huis. Super!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

7,8
31 oktober 2014
Jacco
Zeer tevreden over de snelheid van opvolgen. Minder tevreden over de manier van interne communicatie.
  • Enthousiasme: 6
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 7
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 9

8,6
31 oktober 2014
J.W.G. de Rond
Altijd correct en wilde je goed op de hoogte vanuit zichzelf
  • Enthousiasme: 7
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9
28 oktober 2014
Ben Zwijnenburg
Snelle service na contact aangaande verkoop woning, duidelijke tips aangaande verkoop en een goed verhaal over de verkoop strategie. Prijs stelling was, zoals leunis bekend staat, aan de lage kant. Na overleg vraagprijs op gewenste hoogte gezet. Henk heeft aspirant koper snel en duidelijk geholpen aan extra informatie in de vorm van een offerte van de notaris wat de aspirant koper duidelijkheid heeft gegeven. Tijdens onderhandelingen was Henk ook erg nuttig.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 8

9
22 oktober 2014
Bertus Verweij
Klantvriendelijk. Bij vragen altijd kunnen bellen en gelijk antwoord.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,2
16 oktober 2014
Rob Oosting
Vooral de fotografie maakt indruk; de extra keuzes in het verkoopmenu zijn prima en ook vrijblijvend. Er wordt een reële verkoopprijs bepaald. Door de goede fotografie is er veel animo geweest voor het te verkopen pand. Tijdens het moeizame verkoopproces is er heel veel geduld getoond wat uiteindelijk heeft geresulteerd in het doel: het verkopen van het pand. Er is ook steeds vertrouwen uitgestraald dat "het allemaal goed komt" en dat hebben ze waargemaakt.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,2
06 oktober 2014
Ilona van As
Heel persoonlijke aanpak, hartelijk personeel, snelle reactie op vragen, duidelijk in communicatie
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,8
01 oktober 2014
Piet van Dijke
Het gehele plaatje van de bezichtiging tot en met de notaris. Kennis van zaken. Nooit teleurgesteld na afspraken. Kordaat handelen. Snelle afwikkeling. Kortom ik was zeer tevreden en zal Leunis makelaardij bij iedereen aanbevelen.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9
28 september 2014
A. Aarnoudse
Ik ben tevreden omdat er vanaf het begin duidelijk afspraken worden gemaakt en deze ook worden nagekomen. De contacten met dhr. Sturris en de collega's verliepen prima.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 9

8,8
17 september 2014
Janette Reukers
Snelle en goede verkoop Goede communicatie en samenwerking Goed zicht op de markt en de haalbaarheid van verkoop / vraagprijs
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

8,6
12 september 2014
Peter van Oudenaarde
Wij hebben prettige ervaringen met Leunis makelaardij. Onze woning is verkocht bij Leunis (na 2 jaar) en wij hebben een woning aangekocht bij Leunis makelaars. Bij vragen of het maken van afspraken, altijd zeer prettig geholpen. Ze maakten tijd voor je en waren bereid al je vragen te beantwoorden.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9,8
07 september 2014
Vera Bekker
Mijn huis is dank zij Leunis, binnen binnen 6 weken verkocht.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

8,6
05 september 2014
J C SCHOT
Ze zijn to the point en correct in onderhandeling Verbeterpunt is dat in de situatie van een tweede bieder het eea op papier gezet had moeten worden. Dit had consternatie voorkomen. Bij Delta makelaars hadden ze dit nl wel gedaan en proces verliep daardoor beter.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

8,4
05 september 2014
Miranda Koop
heel tevreden omdat alles heel vlot liep. Het kantoor is meeren deels van de tijd bereikbaar. Anders werd er snel gereageerd op een voicemail of mail. De makelaar dacht echt aan beide partijen en was open en eerlijk over alles.
  • Enthousiasme: 7
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

10
01 september 2014
Dini Faasse
snelle verkoop woning vriendelijke behandeling goede informatie tijdens het hele traject van de verkoop ga zo door!!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,2
01 september 2014
Monique Cogels-Kuipers
Goede service, aardige makelaar (Arno) die ik al een aantal jaren ken... Ook ons eerste huis gekocht via Leunis makelaars, en weer verkocht na 10 jaar met behulp van Leunis makelaars.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9,6
31 augustus 2014
Martin van Popering
Tijdens rondleiding van de woning werd alle tijd genomen, ook tweede keer bezichtigen was geen probleem. Alles keurig en snel geregeld!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

7,8
31 augustus 2014
J van Hemert
Betrokken bij de verkoop en goede adviserende rol.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 8

10
21 augustus 2014
JL BIJL
GOEDE SERVICE, ALLES WORDT GOED DUIDELIJK UITGELEGD , VRIENDELIJKE MENSEN.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8
15 augustus 2014
P.A.Polderman
Je word vriendelijk te woord gestaan en je word snel geholpen
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

7,4
15 augustus 2014
stefan van loon
Ze komen hun afspraken na. Goed berijkbaar en vriendelijk.
  • Enthousiasme: 7
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 7

9,8
15 augustus 2014
ca van meel
correcte no nonsense behandeling
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
21 juli 2014
D.M. Bijl
Duidelijk advies, heldere afspraken. Tijdens de verkoop periode goed op de hoogte van bezichtigingen. Correcte afhandeling.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,2
17 juli 2014
Jan van Dijke
Tevreden omdat er helderheid en eerlijkheid voorop staat!
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

8,8
17 juli 2014
Martin Kasbergen
Ik ben tevreden ,omdat ondanks het in plannen van een bezichtiging moeizaam ging. ( gedeelte door mezelf en een gedeelte door de makelaar want die had het erg druk ) Maar daarna heeft die het met 200 % goed gemaakt met zijn aandacht met de afhandeling van de verkoop van de woning. Dus van ons droomhuisje . Hartelijk dank hiervoor. Met vriendelijke groet, Martin en Anja
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,6
17 juli 2014
Wilbert & Barbera Klaasse
Er werd volledig in- en mee-geleefd in de verwachtingen/eisen die wij stelde aan ons huis.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,2
16 juli 2014
Alistair McCabe
Correct en met vakkennis te woord gestaan . Dit resulteerde in de aankoop van onze eerste woning. Geweldig
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

9
25 juni 2014
Heleen Walpot-Geense
De persoonlijke en toch zakelijke benadering.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,2
22 juni 2014
Scherpenisse
alles in overleg en naar wens
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
20 juni 2014
Hans en Connie de Jonge
Omdat er bij ons erg vervelende problemen waren omtrent de overdracht van ons huis Deensestraat 2 geef ik Kantoor Leunis een 10. Wij hebben al vaker zaken gedaan met Leunis ook toen heeft Arno prima gehandeld. Maar nu met deze grote problemen heeft Arno deze zaak heel professioneel behandeld en ons super geholpen en geadviseerd. Hij is voor ons een grote steun geweest in deze stress volle periode en bracht ons steeds zelfs in Turkije op de hoogte van het hoe en wat. Wij hebben dit als erg fijn ervaren, Arno bedankt!!! Ook toen we 7 jaar geleden onze vorige woning te koop hadden en toen ook al een ander huis gekocht hadden heeft Arno erg zijn best gedaan om voor ons precies op tijd ons huis te verkopen. Ook het andere personeel staat je vriendelijk te woord.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9
15 juni 2014
Raymondo Yap
Wij zij zeer tevreden. Dit omdat we voldoende en snel reactie kregen. Alles zeer duidelijk was. En voor overige vragen ook bij jullie terecht konden.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

8
14 juni 2014
Leendert van der Klooster en Mariëlle Maliepaard
het contact liep goed, verder duidelijke info op de website
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9,2
12 juni 2014
Johan en Anouk Uijl-Jansen
ons huis is supersnel verkocht voor ongeveer de vraagprijs die we in gedachten hadden. Leunis weet heel goed de prijs/ kwaliteit van een woning in te schatten, en mede hierdoor denk ik dat ze gemiddeld snel een woning verkopen. Bovendien zijn ze zeer correct en attent.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

10
05 juni 2014
Ester Geldenhuys
Ik heb tot dusver alleen hele goeie samenwerking gehad met Henk Sturris. Zijn hulpvaardigheid, vriendelijkheid en meeleven wordt door mij heel veel waardeert.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
05 juni 2014
cees en greet
Wij zijn heel tevreden met het verloop van de verkoop van onze woning, en tevens aankoop van nieuwe woning. Heel goede samenwerking zowel met de makelaar Leunis als met de collega"s op kantoor,TOPPIE werk . Goed gedaan Henk.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
04 juni 2014
Henk Takx
Heel goed advies , allen informatie omtrent advertenties open dagen , niets wordt opgedrongen en alles gaat in goede samenspraak . Over bezichtiging werd je altijd geïnformeerd hoe en wat het is verlopen .
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,8
31 mei 2014
Rianne Rijstenbil
Ik ben zeer tevreden over deze makelaar.Leunis staat voor wat hij doet. De klant staat centraal.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8
31 mei 2014
G.de Wolf
Goede uitleg en nam de tijd
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9,2
23 mei 2014
Cees Jansen
Heel snelle service, ruime informatie en makelaar denkt met je mee in woningaanbod en bemiddelt effectief tussen koper en verkoper.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

8,4
23 mei 2014
W. Geerts
alertheid bij het stimuleren van de koper
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 8

9,4
22 mei 2014
Johan Kot
We kijken terug op een prettige samenwerking waarin alles bespreekbaar was, ook tussentijds bezoek aan de woning was mogelijk.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,8
21 mei 2014
Bram Douw
Communicatie was goed. Snelle verkoop. Afwikkeling, ondanks wat vertragingen buiten jullie schuld om, goed verlopen.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9