De Makelares

Alkmaar


Over De Makelares

Wij dagen u uit!

VERKOOP:
Natuurlijk zorgen wij voor een optimale presentatie van uw woning. Uiteraard wordt elke bezichtiging begeleid door een vakkundig en gemotiveerd teamlid en vanzelfsprekend wordt elke kijker door ons nagebeld…

Maar de werkelijke reden waarom u uw huis bij De Makelares te koop zou zetten, is die ‘klik’ tussen u en ons; het goede gevoel dat ervoor zorgt dat u uw grootste bezit aan ons toevertrouwt.

Maak daarom eens een geheel vrijblijvende afspraak voor een eerste kennismaking. Alleen zo proeft u onze drive om het beste resultaat behalen, opdat u terugkijkt op een geslaagde transactie én een prettige samenwerking. Zodat u zult zeggen: goed, de diensten van een makelaar vergen nu eenmaal een bepaalde investering, maar bij De Makelares is het dit allemaal dubbel en dwars waard!


AANKOOP:
Wat doen uw emoties met u bij het betreden van uw droomhuis? Dat éne huis waarbij alle bezwaren wegvallen? Inderdaad: ze nemen al snel een loopje met u! In uw emotionele enthousiasme lijken serieuze minpunten slechts kleine smetjes. Maar dán…

Juist daarom hebt u iemand nodig als De Makelares. Iemand die weet hoe de mens in elkaar steekt, iemand die u, indien nodig, met beide benen op de grond kan houden. Want niemand is gebaat bij tegenvallers of spijt achteraf. Informeer dus gerust naar de mogelijkheden voor gehele of gedeeltelijke aankoopbegeleiding. In een persoonlijke afspraak met ons zult u zien dat dit de moeite echt loont.

Wat bespaart De Makelares u door aankoopbegeleiding?
  • Keuze voor ‘verkeerde’ wijk als gevolg van plaatselijke onbekendheid;
  • Betalen van een te hoge prijs voor de geboden kwaliteit;
  • Financiële ellende achteraf door bouwkundige onwetendheid;
  • Vervelende verrassingen achteraf door onbekendheid met juridische taal.


Diensten

  • Aankoop
  • Verkoop

Medewerkers


Locatie

Laatste 5 beoordelingen

18 in totaal

Heleen Brent

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de verkoper

Ik raad de Makelares aan iedereen aan! Super toegankelijk, meedenkend en professioneel. Veel kennis van haar vak en fijne, duidelijk communicatie.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Annelies Klaar

| Beoordeling over hele kantoor

Jiska en haar collega’s hebben mij fantastisch ondersteund in het gehele proces rondom de zoektocht naar een woning. Laagdrempelig & persoonlijk in contact, professioneel in haar vak. Ik zou dit kantoor aan iedereen aanbevelen!

9 ,8
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Larisa

| Beoordeling over hele kantoor

Door iedereen van dit kantoor snel, vriendelijk en vakkundig geholpen. Het maakt niet uit wie je spreekt, het contact verloopt heel makkelijk en prettig. Groot enthousiasme en daadkracht bij deze dames. Goede adviezen van Jiska gekregen (ik zocht in de verkeerde hoek) en in no time had ik mijn nieu Lees meer…

Door iedereen van dit kantoor snel, vriendelijk en vakkundig geholpen. Het maakt niet uit wie je spreekt, het contact verloopt heel makkelijk en prettig. Groot enthousiasme en daadkracht bij deze dames. Goede adviezen van Jiska gekregen (ik zocht in de verkeerde hoek) en in no time had ik mijn nieuwe huis! Dankzij snel en doortastend handelen van deze magische makelares. Het was echt een verademing om bijna stressloos een huis te kopen.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Frank Buurlage

| Beoordeling over hele kantoor

De eerste keer dat ik Jiska ontmoette was in 2012 tijdens een bezichtiging waarbij Jiska de verkopend makelaar was, een verademing na meerdere bezichtigingen bij ongeïnteresseerde makelaars in pak. Toen ik mijn appartement in 2015 weer wilde verkopen was de keuze dan ook snel gemaakt! En ook nu mij Lees meer…

De eerste keer dat ik Jiska ontmoette was in 2012 tijdens een bezichtiging waarbij Jiska de verkopend makelaar was, een verademing na meerdere bezichtigingen bij ongeïnteresseerde makelaars in pak. Toen ik mijn appartement in 2015 weer wilde verkopen was de keuze dan ook snel gemaakt! En ook nu mijn woning in Alkmaar bij Jiska’s kantoor verkocht. Nu vertrekken wij helaas uit de regio en dit zal dan ook helaas de laatste keer zijn. Ook bij telefonisch contact wordt je altijd heel prettig te woord gestaan, een dikke 10!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Els Stokman

| Beoordeling over hele kantoor

Op zoek naar een appartement voor onze dochter kwamen we bij Jiska en haar medewerksters terecht. Dankzij goede PR al die jaren van Jiska, na de koop van onze eigen woning 17 jaar terug. We hebben een goed, informatief gesprek gehad en ze heeft ons op weg geholpen bij onze zoektocht naar financierin Lees meer…

Op zoek naar een appartement voor onze dochter kwamen we bij Jiska en haar medewerksters terecht. Dankzij goede PR al die jaren van Jiska, na de koop van onze eigen woning 17 jaar terug. We hebben een goed, informatief gesprek gehad en ze heeft ons op weg geholpen bij onze zoektocht naar financiering en mogelijkheden. We wilden haar als aankoopmakelaar, maar uiteindelijk hebben we zelf heel onverwacht en snel iets gevonden. Maar wel dankzij het gesprek met Jiska en haar partners. Echt top.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10
Bekijk alle (18)