Wiesell Makelaardij

Alkmaar


Over Wiesell Makelaardij

Uw coach voor de begeleiding verkoop en aankoop van woningen in ALKMAAR, HEERHUGOWAARD en omstreken.
 
Persoonlijke dienstverlening, daar draait het bij ons om. Bij Wiesell Makelaardij bent u aan het juiste adres voor de verkoop van uw woning. Onze medewerkers stellen namelijk úw belang voorop. Dit doen wij bijvoorbeeld aan de hand van ons duidelijke plan van aanpak. We maken het plan al in een vroeg stadium en zelfs al voordat u besluit of u met ons in zee wilt gaan. Dat zorgt voor duidelijke spelregels en heldere verwachtingen.
 
 
Wat kunt u van ons verwachten?
 
Wiesell Makelaardij pakt u bij de hand en neemt u de zorgen uit handen. Het proces rond de aan- en verkoop van een woning kan namelijk behoorlijk ingewikkeld en tijdrovend zijn. Allereerst bepalen wij de waarde van uw woning en adviseren u over een verstandige vraagprijs. Bezichtigingen zijn belangrijk en worden altijd verzorgd door gekwalificeerde medewerkers die ervoor zorgen dat uw woning de presentatie krijgt die het verdient. We onderhouden regelmatig persoonlijk contact om u bij te praten over de stand van zaken en we staan u met raad en daad bij tijdens de onderhandelingen.
Tot slot verzorgen wij de afwikkeling bij de notaris en handelen we alle bijkomende juridische zaken voor u af.
 
Kortom: Uitstekende dienstverlening tegen een scherpe prijs want die bepaalt u namelijk zelf, achteraf na definitieve verkoop!


Diensten

 • Aankoop
 • Verkoop
 • Verhuur

Werkgebieden

 • Alkmaar
 • Heerhugowaard
 • Bergen Nh
 • Heiloo
 • Oudorp Nh
 • Koedijk
 • Stompetoren
 • Noord Scharwoude

Medewerkers


Locatie

Laatste 5 beoordelingen

6 in totaal

Dhr. J.G.C. Vis

| Beoordeling over hele kantoor

Onze woning aan de Oudegracht 234 in Alkmaar door makelaardij Wiessel verkocht. Nu was deze woning extra lastig om te verkopen omdat er meerdere verschillende verkopers waren. Deze zaten niet op 1 lijn in het verkoopproces, wat de verkoop moeilijk maakte. Eén van de verkopers was ontevreden nadat d Lees meer…

Onze woning aan de Oudegracht 234 in Alkmaar door makelaardij Wiessel verkocht. Nu was deze woning extra lastig om te verkopen omdat er meerdere verschillende verkopers waren. Deze zaten niet op 1 lijn in het verkoopproces, wat de verkoop moeilijk maakte. Eén van de verkopers was ontevreden nadat de vraagprijs werd geboden. Elke stap verder in het verkoopproces werd moeilijker, Randy heeft er alles aan gedaan om de verkoop te doen slagen, uiteindelijk haakte decoders die de vraagprijs boden af. Een nieuwe koper bood later een lager bedrag, we moesten door als verkoper ook al werkte er één van ons niet mee. De druk was enorm, maar uiteindelijk ging de verkoop toch door. Wat een opluchting met dank aan deze makelaar. De kopers blij, de verkopers blij (op 1 na) en uiteindelijk passerende de woning bij de notaris. Verkopers worden onrustig omdat verkopen geen dagelijkse korst is, Randy en Ewa hebben keurig gehandeld, onze dank is groot. Familie Vis van de Oudegracht.

9 ,5
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
9,5
Afspraken nakomen
9
Creativiteit
10
Marktkennis
9

R. Heesakkers

| Beoordeling over hele kantoor

Randy en zijn team zijn snel, flexibel en zeer kundig. We hebben open en duidelijk advies gekregen over de prijs van huizen. Er wordt heel goed meegedacht en duidelijke afspraken gemaakt.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Eva Kroonenburg

| Beoordeling over Randy Wiesell

Eerlijk, grote commitment, hart voor z’n cliënt, optimist, veel kennis van zaken, samenwerking. Een aantal woorden die in ons opkomt als wij terug kijken op onze samenwerking met Randy. 4 jaar geleden leerden wij Randy kennen toen we op zoek waren in een moeilijke markt in Oudorp. Hij heeft ons t Lees meer…

Eerlijk, grote commitment, hart voor z’n cliënt, optimist, veel kennis van zaken, samenwerking. Een aantal woorden die in ons opkomt als wij terug kijken op onze samenwerking met Randy. 4 jaar geleden leerden wij Randy kennen toen we op zoek waren in een moeilijke markt in Oudorp. Hij heeft ons toen beloofd dat hij er met ons voor zal gaan en die belofte heeft hij meer dan waar gemaakt. We konden tijdens de bezichtigingen vertrouwen hebben dat hij ons zijn eerlijke mening gaf, scherp in de onderhandelingen stond en er vol voor ging. Zelfs toen ik het zelf zat was en voor een huis wilde gaan wat niet helemaal aan onze wensen voldeed, overtuigde Randy ons om door te zoeken omdat het huis wat we zoeken er echt wel komt. En die belofte is uitgekomen. We zijn hem nog steeds erg dankbaar en ontzettend blij dat we zo’n oprechte makelaar als Randy zijn tegengekomen.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Truusje

| Beoordeling over hele kantoor

Super leuk en laagdrempelig kantoor, en hele prettige makelaar. Gewoon lekker duidelijk en rechtdoorzee, zonder allerlei poespas zoals bijvoorbeeld pak en stropdas. Denken goed met de klant mee, houden correct contact en goed bereikbaar, altijd fijn als je met vragen zit , dat je dan even kan whats- Lees meer…

Super leuk en laagdrempelig kantoor, en hele prettige makelaar. Gewoon lekker duidelijk en rechtdoorzee, zonder allerlei poespas zoals bijvoorbeeld pak en stropdas. Denken goed met de klant mee, houden correct contact en goed bereikbaar, altijd fijn als je met vragen zit , dat je dan even kan whats-appen met de makelaar zelf Zeer zeker aan te raden, dit leuke vlotte makelaarsteam ! Bijna jammer dat mn huis al verkocht is, want ik zal Randy wel een beetje gaan missen....

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Sonja

| Beoordeling over hele kantoor

Fijne persoonlijke benadering....

9 ,5
Enthousiasme
9,5
Snelheid van reageren
9,5
Afspraken nakomen
9,5
Creativiteit
9,5
Marktkennis
9,5
Bekijk alle (6)