Hollands Best Makelaars & Taxateurs

Amsterdam

Gustav Mahlerplein 2
1082 MA Amsterdam
amsterdam@hollandsbest.nl 020-3311330 www.hollandsbest.nl

Over Hollands Best Makelaars & Taxateurs

Er zijn veel situaties denkbaar waarbij u Hollands Best Makelaars & Taxateurs aan uw zijde wenst. Bijvoorbeeld als u uw huis zo snel mogelijk wilt verkopen voor de beste prijs. Dan gaat u niet over één nacht ijs. Of heeft u de beslissing genomen om een huis te aankopen? Tijdens de zoektocht naar een huis kunt u dan wel wat hulp gebruiken. Niet alleen in Amsterdam fluctueert het aanbod sterk maar in de gehele randstad en is het soms nodig om zeer snel te reageren. In overgangsperiodes - denk aan een plotseling vertrek naar het buitenland - begeleiden wij het verhuren van uw bestaande woning en kunnen desgewenst het beheer overnemen. Dit doen wij vanuit onze 2 kantoren in Amsterdam (Zuidas en Zuidoost) en ons kantoor in Utrecht / Leidsche Rijn.

Dit doen wij niet alleen voor uw woning maar ook voor uw Commercieel Vastgoed. In al die gevallen is Hollands Best Makelaars & Taxateurs uw partner.


Diensten

  • Aankoop
  • Verkoop
  • Taxaties
  • Bedrijfsmakelaardij
  • Commercieel vastgoed

Medewerkers


Locatie

Geen beoordelingen gevonden

Heb jij recentelijk contact met deze makelaar gehad? Dan is jouw ervaring belangrijk! Binnen 3 minuten kan jij jouw mening delen. Wat jij vindt telt zeker mee! Alvast bedankt.

Schrijf een beoordeling