Sander van Meerten

SMASH Makelaars Den Haag

Binckhorstlaan 36 1.11
2516 BE Den Haag
info@smashmakelaars.nl 0704445551 www.smashmakelaars.nl

Over Sander van Meerten

Na 27 jaar bij verschillende internationale bedrijven gewerkt te hebben heb ik besloten van mijn passie mijn werk te maken. In 2020 heb ik mijn eigen kantoor gestart SMASH Makelaars in Voorburg / Den Haag. Op deze manier kan ik mijn opdrachtgevers begeleiden op de manier zoals ik dat wil. Actief mensen begeleiden bij hun huis verkopen en/of aankopen waarbij ik mijn diensten zeer flexibel en volledig transparant aanbied. Zo kan ik mijn dienstverlening volledig afstemmen op uw behoefte. Met mijn ervaring en inzet vind ik de droomwoning die u zoekt of help ik u uw woning voor de maximaal haalbare prijs te verkopen. Met mijn inlevingsvermogen en plezier in mijn werk onderscheid ik mij van de andere makelaarskantoren.

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak op nummer:
06-48 20 34 18

Email: sander@smashmakelaars.nl

https://www.smashmakelaars.nl

Ik ben actief als makelaar in Voorburg, Leidschenveen, Ypenburg, Den Haag, Rijswijk, Wassenaar, Voorschoten, Nootdorp, Pijnacker, Zoetermeer en Delft.SMASH Makelaars

Binckhorstlaan 36 1.11 Den Haag

Locatie

Laatste 5 beoordelingen

2 in totaal

Bentvelzen


Sander is een vakkundige, vriendelijke en makkelijk toegankelijke makelaar die zelfs in de avonduren en weekenden bereikbaar is. Hij heeft ons begeleid in de verkoop van ons appartement. Hij heeft veel kennis van de regio en toont lef bij het vaststellen van de vraagprijs. Ons appartement was dan ook snel verkocht voor de vraagprijs. Sander is verder rustig, betrouwbaar en altijd goed gehumeurd, waardoor wij de samenwerking zeker als heel prettig en succesvol hebben ervaren. Kortom: Een aanrader als verkoopmakelaar, maar ook als aankoopmakelaar.

8,7
Enthousiasme Enthousiasme
9
Snelheid van reageren
8,5
Afspraken nakomen
8,5
Creativiteit
8,5
Marktkennis
9

Rudie Bouwman


Sander meegemaakt als een zeer betrokken, enthousiaste, deskundige en vertrouwde makelaar welke het belang van de klant voorop stelt en alles in het werkt stelt om aankoop tot een goed einde te brengen tot volle tevredenheid van de aankopers en overige welke hierbij betrokken zijn..

10,0
Enthousiasme Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10
Bekijk alle (2)