Michelle Dillerop-Galesloot

Slim. Makelaardij Groningen


Over Michelle Dillerop-Galesloot


Slim. Makelaardij

Zonnelaan 44 Groningen

Locatie

9,9
Enthousiasme
9,9
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9,7
Marktkennis
9,9

Laatste 5 beoordelingen

401 in totaal

Petra Neurink


Wat zag ik er tegenop, huis verkopen, nieuw huis zoeken, met de kans om keer op keer een teleurstelling te moeten wegslikken. Als ons huis niet echt echt echt te klein was geworden, was ik er waarschijnlijk niet eens aan begonnen. En toen kwam Michelle de waardebepaling doen. Een transparante, enthousiaste en ook kalme dame bij wie ik meteen wist; ja zij mag ons huis verkopen en dan wil ik ook graag dat ze ons helpt met het zoeken naar een ander huis. Tussen het tekenen van de aankoopopdracht en het tekenen van de koopovereenkomst van een huis waarin ik nooit had gedacht te kunnen wonen zat maar vijf weken. Michelle maakte het zoeken naar een nieuw huis niet alleen best heel leuk, haar snelle en ook zeer bekwame advies zorgde er ook nog voor dat we in deze absurde woningmarkt (bijna ;)) stressloos een huis kochten. Wát fijn.

10,0
Enthousiasme Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Charlene & Jorden


In november 2020 hebben wij Slim Makelaardij gekozen als aankoopmakelaar voor de aankoop van onze eerste woning. Als starters wisten wij niet goed hoe mee te komen in de drukte en de snelheid van de huidige woningmarkt. De huizen werden in grote getale aangeboden, maar waren ook zo weer weg. Het leek onmogelijk om ertussen te komen. Wat zijn we dan ook blij dat wij voor Slim Makelaardij hebben gekozen! Zij maakten ons wegwijs, waren altijd bereikbaar voor vragen en zaten er bovenop zodra wij onze interesse in een woning lieten blijken. Daarnaast waren ze eerlijk en hielden ze onze wensen in gedachten als ons enthousiasme de overhand kreeg. In januari 2021 hebben wij onze woning gevonden. Slim heeft ons ontzettend goed geholpen vanaf de voorbereiding- en het uitbrengen van een bod tot het afronden van de koop. Wij willen Slim dan ook hartelijk bedanken voor de korte, maar fijne samenwerking met het gewenste resultaat. Met een speciaal bedankje naar Michelle, die er alles aan heeft gedaan om te zorgen dat wij nu op deze fijne plek kunnen wonen. Ga zo door en wie weet tot ziens!

10,0
Enthousiasme Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Saly Marone


Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Slimmakelaardij, vertegenwoordigd door Michelle Dillerop-Galesloot. Naast hun kennis van zaken en professionaliteit, voel je je direct thuis en gehoord. Met hun deskundig en adequaat advies is het heel fijn werken! Zij denken mee aan oplossingen die voor jou als klant de beste zijn. Daarnaast is het contact en de communicatie erg prettig. Wij kunnen van harte Slimmakelaardij aanbevelen aan iedereen die graag zijn woning op een professionele en snelle wijze wil verkopen.

9,7
Enthousiasme Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
9,5
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9
Marktkennis
10
Bekijk alle (401)