Twan Kesseler

Twan Kesseler Makelaar-Taxateur HEUMEN


Over Twan Kesseler

Tja…wat moet je over jezelf schrijven? Best lastig maar laten we het niet te spannend maken.

Omgaan met mensen daar ligt toch wel mijn passie en als je dat kunt combineren met iets waarin je goed bent verkopen/bemiddelen/partijen bij elkaar brengen dan heb je al een indruk van wie ik ben. Verkopen zit van jongs af aan in mijn bloed. Al vroeg in Malden in de supermarkt groenten en fruit verkocht maar ook op de markt in de regio. Op 28 jarige leeftijd het assurantiekantoor van mijn ouders overgenomen en samen met Connie (mijn vrouw) en onze fantastische medewerkers een pracht bedrijf opgebouwd welke wij in 2000 verkocht hebben.

Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en die kwam voorbij toen mijn ouders hun woning gingen verkopen. Diverse makelaars kwamen voorbij en van dichtbij kon ik meemaken wat het makelaarsvak inhield echter dat kon beter vond ik. Reden om het makelaarsdiploma te gaan halen en in 2005 zijn we begonnen met ons makelaarskantoor. Nu ruim 15 jaar verder zijn we in begrip in de regio.

We krijgen onze klanten van mond tot mondreclame maar ook heel veel mensen die bij ons een woning kopen laten de verkoop van hun woning door ons kantoor doen. Eén van de belangrijkste reden is dat men ons betrouwbaar vindt en zaken doen is een kwestie van vertrouwen maar dat is uiteraard niet het enige. Het lijkt soms zo simpel…. afspraken nakomen 😊… nou dat krijgt bij ons een zeer hoge prioriteit en als je je afspraken nakomt dan komen de zaken vanzelf.

Ik hoop dat wij ook uw vertrouwen krijgen voor de verkoop van uw woning dus wie weet tot ziens!


Twan Kesseler Makelaar-Taxateur

Dorpstraat 23 HEUMEN

Locatie

9,5
Enthousiasme
9,7
Snelheid van reageren
9,3
Afspraken nakomen
9,6
Creativiteit
9,2
Marktkennis
9,6

Laatste 5 beoordelingen

6 in totaal

Evelien Classens


Alleen maar lof voor Twan en zijn kantoor! Mijn vriend en ik zijn meerdere malen prettig geholpen door Twan. Twan nam de tijd voor ons, luisterde goed en was eerlijk & oprecht. Hij maakte zaken niet mooier dan de werkelijkheid en was bij een flinke kluswoning heel eerlijk in de te verwachten kosten bij renovatie. We hadden niet het gevoel dat zaken werden 'afgeraffeld' en dat het hem niet alleen om de verkoop ging. Bij vragen kregen we snel antwoord en hij was goed op de hoogte over de markt in de regio Malden/Heumen/Overasselt. Ook bij een huis waar Twan geen belangen bij had, gaf hij ons prettige adviezen. De persoonlijke benadering en het meedenken in mogelijkheden konden wij erg waarderen, fijn om te ervaren dat deze makelaren er nog zijn.

10,0
Enthousiasme Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Jan Winters


We kenden Twan Kesseler van de verkoop van het huis van mijn schoonouders. Dat verliep heel positief dus we hadden ons voorgenomen wanneer we ons eigen huis zouden verkopen in niet eens het directe ‘verkoopgebied’ van Twan dat we hem zouden vragen. Welnu geen spijt van gehad, goede inschatting vraagprijs, punctuele afhandeling van de bezichtigingen, uiteindelijk soepele afhandeling van de verkoop. Ik waardeer de goede inschatting van hoe serieus zijn aspirant kopers. Ook de verkoop altijd met humor, vriendelijkheid, en alertheid. Zou Twan direct aanbevelen bij een verkoop van je huis.

9,8
Enthousiasme Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
9,5
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9,5
Marktkennis
10
Bekijk alle (6)