Maison Makelaars Deurne - Asten - Someren

Liessel


Over Maison Makelaars Deurne - Asten - Someren

U heeft uw droom woning gevonden en wilt nu uw eigen woning verkopen? U krijgt uw droom woning maar niet gevonden en wilt hier graag hulp bij? Wij zijn er voor jullie!

We begeleiden jullie met het traject waar je instapt. U verkoopt/koopt niet een paar bakstenen, maar wel uw “thuis”. Wij pakken het daarom graag persoonlijk aan en niets is ons te veel!

Wie ben ik?

Eerlijk, oprecht, gedreven en een tikkeltje eigenwijs. Mijn naam is Lindy Zeegers, woonachtig in Liessel. Als makelaar zijnde is het geweldig om mensen te ondersteunen in het maken van nieuwe stappen in hun leven. Ondersteunen, helpen waar nodig en mensen blij maken vind ik het leukste om te doen. Momenteel ben ik werkzaam bij Maison Makelaars Peel en Maas/Horst aan de Maas.

Hier wordt ik tot in de puntjes opgeleid om in de toekomst mijn eigen kantoor te beginnen: Maison Makelaars Deurne, Asten, Someren.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Professionaliteit
  Ons team bestaat uit vakmensen, die weten waar ze het over hebben. Zo zorgen we voor de optimale presentatie en verkoop van uw woning.
 • Eerlijk en betrokken
  Tijdens het proces zijn we nauw betrokken en staan we klaar voor u als u ons nodig heeft. We zullen u ondersteunen op een eerlijke en juiste manier.
 • Klantgericht
  We vinden het belangrijk dat u tevreden bent over onze diensten. Komt het u beter uit in de avonduren of weekenden? Geen probleem, wij schakelen daar makkelijk in mee!
 • Begeleiding van A t/m N
  U hoeft zich geen zorgen te maken, wij nemen alles uit handen. Een full service dienstverlening vanaf de (A)ftrap tot en met de (N)otaris.

Waar vind je ons?

Onze contactgegevens vindt u onderaan deze pagina. Momenteel werken we nog vanuit Panningen en in de toekomst vanuit Deurne. Van daaruit werken wij samen met alle makelaars van Maison Makelaars. Zowel lokaal, regionaal als nationaal.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 ’s avonds en zaterdag op afspraak.

Hadden we al verteld dat wij werken op basis van ‘no cure, no pay’? U bent van harte welkom bij ons op kantoor, de koffie staat klaar! Maak even een afspraak, dan heeft de makelaar ook zeker tijd voor jou.

Graag tot ziens!


Diensten

 • Aankoop
 • Verkoop
 • Aanhuur
 • Verhuur
 • Nieuwbouw

Medewerkers


Locatie

Laatste 5 beoordelingen

2 in totaal

Mike Jonker

| Beoordeling over Lindy Zeegers | Ik was de verkoper

Vanaf het allereerste begin was mijn makelaar zeer professioneel en deskundig. Ze nam de tijd om naar mijn behoeften en wensen te luisteren. Ze gaf me een goed idee van de huidige vastgoedmarkt en gaf me advies over hoe ik het beste de verkoop van mijn woning aan kon pakken. Ik was vooral onder d Lees meer…

Vanaf het allereerste begin was mijn makelaar zeer professioneel en deskundig. Ze nam de tijd om naar mijn behoeften en wensen te luisteren. Ze gaf me een goed idee van de huidige vastgoedmarkt en gaf me advies over hoe ik het beste de verkoop van mijn woning aan kon pakken. Ik was vooral onder de indruk van hoe responsief en communicatief de makelaar was. Ze was altijd beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden en me op de hoogte te houden van de voortgang van de verkoop. Ik voelde me gedurende dit traject erg op mijn gemak, wetende dat het goed geregeld wordt. Een ander aspect van mijn ervaring met deze makelaar was hoe goed ze zich aanpaste aan mijn schema. Onze makelaar werkte echter altijd rond mijn schema om me te ontmoeten waar en wanneer het voor mij het beste uitkwam. Bovendien was onze makelaar zeer bekwaam in het begrijpen van de technische aspecten van de huizenmarkt en het verkoopproces. Ze legde alles duidelijk en geduldig uit en stelde me in staat om weloverwogen beslissingen te nemen. Ik waardeerde de eerlijkheid en transparantie, omdat ze me nooit onder druk zette om een keuze te maken die niet voldeed met mijn verwachtingen. Ten slotte was mijn makelaar zeer gepassioneerd en toegewijd aan haar werk. Ik kon zien dat ze er echt om gaf om het beste uit verkoop te halen. Ze nam de tijd om mijn behoeften en doelen te begrijpen. Kortom, mijn ervaring met deze makelaar was absoluut positief en ik zou haar zonder aarzelen aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en deskundige makelaar. Ze was responsief, communicatief, bekwaam en toegewijd aan haar werk en aan mij als klant. Ik ben dankbaar voor haar hulp bij het verkopen van mijn eerste woning en zal haar zeker in de toekomst raadplegen, mocht de situatie zich voordoen.

9 ,7
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9
Marktkennis
9,5

Nouwen

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de verkoper

Heel goede ervaring met Maison DAS. Eerste gesprek was meteen duidelijk dat we Lindy wilden als makelaar voor de verkoop van ons huis. Alles werd goed overlegd en was duidelijk en eerlijk. Communicatie was makkelijk via een gezamelijke app. Alles werd tot in de puntjes geregeld. Aanrader voor iedereen die zijn of haar huis wil verkopen.


Reactie Maison Makelaars Deurne - Asten - Someren

Dankjewel voor deze zeer mooie beoordeling! Goed om te horen dat jullie de samenwerking zo ervaren hebben. Dankjewel voor het vertrouwen! Lindy Maison Makelaars

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10