Ilse Millin Makelaardij

Naarden


Over Ilse Millin Makelaardij

Een persoonlijke begeleiding met een nuchtere en frisse blik op de woningmarkt in 't Gooi. Wij verdiepen ons in uw woonwensen, levensstijl en levensfase. Hoe wilt u wonen, waar en met welke tijdshorizon? Ilse Millin Makelaardij heeft haar roots in Naarden, midden in 't Gooi. Ilse woont zelf al tientallen jaren met veel plezier in Naarden, maar heeft ook ruime ervaring in de Randstad.

Een verfrissende aanpak
Wij gaan altijd voor het beste resultaat voor onze klanten, zonder de realiteit uit het oog te verliezen. Helder, eerlijk en deskundig. Een open manier van communiceren met gevoel voor de emoties die komen kijken bij het aan- en/of verkopen van een huis. We zijn eerlijk; uw belang staat bij Ilse Millin Makelaardij voorop. Onze verfrissende aanpak leidt veelal tot een succesvol en gedegen resultaat, zowel bij aan- en verkoop als aan- en verhuur.

Onze drie p's: persoonlijk, passie, professioneel 


Diensten

  • Aankoop
  • Verkoop
  • Aanhuur
  • Verhuur
  • Taxaties

Medewerkers


Locatie

Laatste 5 beoordelingen

3 in totaal

Arjan van Binsbergen

| Beoordeling over Ilse Millin makelaardij

Ilse weet heel goed wat de klant nodig heeft. Zorgt dat je met de bezichtigingen ervaringen opdoet, waardoor de klant bewust gaat nadenken of de desbetreffende woning passend is. Ze stelt vragen (aan de klant en de verkoopmakerlaar) die voor de klant noodzakelijk zijn om het huis te kennen om de jui Lees meer…

Ilse weet heel goed wat de klant nodig heeft. Zorgt dat je met de bezichtigingen ervaringen opdoet, waardoor de klant bewust gaat nadenken of de desbetreffende woning passend is. Ze stelt vragen (aan de klant en de verkoopmakerlaar) die voor de klant noodzakelijk zijn om het huis te kennen om de juiste keuze te maken. Ilse weet mee te bewegen met de wensen en gevoelens van de klanten. Ze maakt extra tijd en ruimte in de agenda om de klant verder te helpen bij een bezichtiging of aankoop van een huis. Vanwege verschillende omstandigheden heeft Ilse niet alles zelf kunnen doen, maar ze regelde een goede vervanger voor haar. Ilse bedankt voor de ondersteuning naar het zoeken naar een woning.


Reactie Ilse Millin Makelaardij

Dankjewel, Arjan! Ik heb met veel plezier geholpen bij het zoeken en vinden van jullie nieuwe woning!

8 ,8
Enthousiasme
8,5
Snelheid van reageren
8,5
Afspraken nakomen
8,5
Creativiteit
9
Marktkennis
9,5

Max de Haas

| Beoordeling over Ilse Millin makelaardij

Ilse heeft mij fantastisch geholpen tijdens mijn zoektocht. Ze helpt je vaststellen wat voor jou belangrijk is. En ook bij het bod en de papierwinkel helpt ze uitstekend.


Reactie Ilse Millin Makelaardij

Dank je wel, Max! Wij vonden en vinden het ook heel fijn om je ondersteunen bij het vinden van je nieuwe huis. We wensen je veel woonplezier en -geluk toe!

9 ,4
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9
Marktkennis
9

Marjo P.

| Beoordeling over hele kantoor

Zeer aan te bevelen! Ilse Millin ondersteunt persoonlijk, creatief, enthousiast en professioneel. Op haar website lees je meer en in een persoonlijke kennismaking vertelt ze wat ze voor je kan betekenen.


Reactie Ilse Millin Makelaardij

Dankjewel, Marjo! We staan altijd open voor een vrijblijvende kennismaking. Mensen helpen bij het kopen en/of verkopen van hun huis, is onze passie!

9 ,0
Enthousiasme
9
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
9
Creativiteit
9
Marktkennis
9