Makelaardij Van den Berg

OUD-BEIJERLAND


Over Makelaardij Van den Berg

Voor het vlot en zorgeloos aan- of verkopen van jouw woning ben je bij ons aan het juiste adres! Korte lijntjes, snel schakelen en onze succesvolle verkoopstrategie worden door onze klanten gewaardeerd met het cijfer 9,5.

Wat maakt ons anders? Wij begeleiden jou bij de aan-/verkoop van jouw woning alsof het onze eigen woning is. Best wel een beetje spannend en een hoop geregel, maar dat kun je gerust aan ons overlaten. Wij helpen je stap voor stap en houden je van alle ontwikkelingen op de hoogte. Daarnaast werken wij op basis van No Cure - No Pay wat betekent dat jij ons alleen courtage betaalt als wij voor jou een goede deal hebben gemaakt.

Verkoopopdrachten pakken wij groots aan: stylingadvies, professionele woningfotografie, opmeten van de woning volgens de NEN2580, plattegronden in 2D en 3D, 24/7 inzicht in jouw eigen woningdossier via Move.nl, benadering van woningzoekers in ons zoekersbestand, vooraankondiging op Facebook en vermelding van jouw woning met alle geselecteerde foto's op Funda, Huislijn, Jaap, Pararius, VBO en natuurlijk onze eigen website.

Ook voor taxaties kun je bij ons terecht. De afspraken voor opname worden direct ingepland en het gevalideerde taxatierapport (welke door alle Nederlandse geldverstrekkende instellingen wordt geaccepteerd) volgt binnen enkele dagen per mail.


Diensten

 • Aankoop
 • Verkoop
 • Taxaties

Werkgebieden

 • OUD-BEIJERLAND
 • MIJNSHEERENLAND
 • Heinenoord
 • Puttershoek
 • 'S-GRAVENDEEL
 • Strijen
 • Numansdorp
 • Klaaswaal

Medewerkers


Locatie

Laatste 5 beoordelingen

5 in totaal

Corinne Bruin

| Beoordeling over Bianca van den Berg

Bianca van den Berg, twee jaar geleden ontmoet, als mijn aankoop makelaar. Geen moment getwijfeld om haar nu ook weer in te schakelen voor zowel aankoop van mijn nieuwe woning, als verkoop makelaar voor mijn eigen appartement. Een makelaar met een gouden hart. Goud eerlijk en recht door zee. Zeer v Lees meer…

Bianca van den Berg, twee jaar geleden ontmoet, als mijn aankoop makelaar. Geen moment getwijfeld om haar nu ook weer in te schakelen voor zowel aankoop van mijn nieuwe woning, als verkoop makelaar voor mijn eigen appartement. Een makelaar met een gouden hart. Goud eerlijk en recht door zee. Zeer vakkundig, meedenkend maar vooral zeer meelevend. Staat altijd voor je klaar, zelfs op de meest onmogelijke tijden. Oefent haar vak uit met hoop passie maar ook met humor, wat het lekker luchtig maakt. Op zijn Rotterdams gezegd, een wereld wijf met een groot hart voor haar vak, maar ook als mens. Zoek je iemand die zeer kundig is, maar daarnaast open en eerlijk, dan raad ik haar zeer zeker aan.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Nellie Koops

| Beoordeling over Bianca van den Berg

Ik ben echt super blij met Bianca van den Berg. Ik vind haar een top makelaar ze heeft mij echt goed geholpen. Ik kan altijd bij haar terecht ook als ik de stukken van de notaris niet snapte of ik op de documenten van de notaris zat te wachten ging ze er gelijk achteraan.Ze is echt snel en correct i Lees meer…

Ik ben echt super blij met Bianca van den Berg. Ik vind haar een top makelaar ze heeft mij echt goed geholpen. Ik kan altijd bij haar terecht ook als ik de stukken van de notaris niet snapte of ik op de documenten van de notaris zat te wachten ging ze er gelijk achteraan.Ze is echt snel en correct ik kan haar echt aanbevelen. Ik ben zeer tevreden ze is een top makelaar.Als ik ooit nog een makelaar nodig heb zou ik Bianca bellen echt bedankt Bianca van den Berg top.

9 ,6
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
8
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Peter en Simone

| Beoordeling over hele kantoor

Bianca, Dank je wel voor je betrokkenheid en deskundigheid. Je hebt ons veel werk uit handen genomen. Je bent transparant en realistisch. We zullen je zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

8 ,8
Enthousiasme
9
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
9
Creativiteit
8
Marktkennis
9

Margreet de Raad- van der Keur

| Beoordeling over Bianca van den Berg

We hebben aan jou een hele goede makelaar gehad. Je reageert snel, komt je afspraken na en vinden je heel enthousiast. Je hebt zeker een goede marktkennis. Fijn dat we door jou het huis snel zijn kwijtgeraakt. Wij zouden je zeker aanraden bij meer mensen die hun woning willen verkopen. Fijne ervaring. Ga zo door.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Gonny Pereboom

| Beoordeling over Bianca van den Berg

Dank je wel Bianca voor jouw tomeloze inzet en energie! Jouw persoonlijke aanpak heeft ervoor gezorgd dat we ons droomhuis hebben gevonden MET paardenstallen en tegelijkertijd onze huidige woning op een warme manier over kunnen dragen aan nieuwe bewoners, die hier vast ook weer met veel plezier gaan wonen! Dank je wel daarvoor!


Reactie Makelaardij Van den Berg

Dank je wel voor je mooie beoordeling en dat je droom nu echt werkelijkheid wordt!

9 ,5
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9
Marktkennis
9,5