Hoe werkt het?

Er is niets vervelender dan een huis te kopen of verkopen in samenwerking met een makelaar die er niets van bakt. Om het kaf van het koren te scheiden is er Wie is de Beste Makelaar. Door ervaringen met makelaars te delen op deze site help je anderen een goede keuze te maken.

Voordat je een makelaar kiest, kijk dan eerst even naar de reviews, testimonials of beoordelingen die ze hebben gekregen! Samen zorgen we er voor dat malafide makelaars duidelijk in beeld komen, net zoals de erg goede makelaars. Vervolgens kan je zelf kiezen met wie je het liefste wilt samenwerken...

Beoordeling geven

Wanneer je een beoordeling geeft verzoeken we jou om een paar vragen te beantwoorden. Dit duurt maximaal 2 minuten. Eenvoudig en snel. Allereerst kies je welke makelaar binnen het kantoor jou geholpen heeft en kan je in je eigen woorden vertellen waarom je die makelaar goed of slecht vindt, en of je de makelaar aan iemand anders zou aanbevelen.

Ook je mening over deze 5 punten willen we weten:
- Enthousiasme
- Snelheid van reageren
- Afspraken nakomen
- Creativiteit
- Marktkennis

Daarmee wordt dan een cijfer bepaald. Samen met alle andere beoordelingen weten we dan wie de beste makelaar is.

Liever anoniem?

Helaas, dat gaat niet door. Als jij graag wilt dat jouw informatie een andere koper of verkoper van een huis helpt bij het vinden van de beste makelaar, dan is anoniem eenvoudigweg niet geloofwaardig genoeg. Het belang van het kiezen voor de juiste makelaar bij het (ver)kopen van een huis is zo groot dat de kwaliteit van beoordelingen belangrijker is dan meer beoordelingen maar dan anoniem.

Een makelaar krijgt een gemiddeld cijfer als er minstens 5 beoordelingen zijn gegeven. Dat is wel zo eerlijk.
Help mee en geef nu jouw mening over je makelaar!