Hoe wordt jouw kantoor beoordeeld?

  Aantal makelaarskantoren

  Aantal beoordeelde kantoren

  Aantal beoordelingen

  Wie Is De Beste Makelaar

  In een continu bewegende vastgoed markt staan makelaars voor uitdagingen in een zeer competitieve omgeving. Het is dus belangrijk je ECHT jouw onderscheidende vermogen te tonen om zo je omzet en klantenbestand duurzaam te houden of te laten groeien terwijl de efficiëntie in de bedrijfsmatige processen wordt behouden. Wat hierbij helpt is meer transparantie in de markt en erkenning voor inzet en opgebouwde reputaties. In het hart van deze dynamische wereld staat "Wie is de Beste Makelaar", een innovatief en uniek platform dat begrijpt wat makelaars nodig hebben om te gedijen. We bieden een uitmuntende oplossing die hun doelen realiseert en hun bedrijf naar nieuwe hoogten tilt.

  Wil jij hier gebruik van maken en benoemt worden tot de beste makelaar van jouw regio?

  Schrijf je nu in!

  • Transparantie
  • Groei
  • Efficiëntie
  • Exclusiviteit
  • Erkenning
  Slide 1
  Slide 2
  Slide 3

  Tranparantie

  Vanaf januari 2024 zijn er een aantal nieuwe spelregels die ervoor zorgen dat er meer transparantie komt in de vastgoedmarkt! Wil je uitgeroepen worden tot beste makelaar van jouw regio? Dat kan. Er zijn alleen wel een aantal basis eisen waar je dan aan moet voldoen. Zo moeten er minimaal 3 platformen gekoppeld zijn via waar er reviews worden vergaard en moeten er per platform minimaal 15 nieuwe reviews zijn. Bij een gelijk eindcijfer wint de makelaar met de meeste beoordelingen. En wees gerust ons systeem is er zo op ingericht dat de reviews automatisch worden ingeladen. Dus het kost u niet meer werk maar het geeft zeker wel meer waarde!

  Erkenning

  Heb jij een heel jaar keihard gewerkt en is het nog de buurman die beter bekend is dan jij? Geen zorgen. Als jij wordt uitgeroepen tot wie is de beste makelaar mag je deze titel natuurlijk overal gebruiken! Jij mag laten zien dat jij de beste bent. Of dat nu op de ruit van jouw kantoorpand is, op jouw social mediakanalen of op een andere manier. Ook zorgen wij ervoor dat deze titel niet door andere te vervalsen is. Zo is er een betere controle op wie daadwerkelijk de beste makelaar is en wie zijn titel dus echt heeft verdient.

  Exclusiviteit

  Je kunt natuurlijk niet zomaar beste makelaar worden van jouw regio. Wil je zo een mooie titel mogen dragen die onwijs veel commerciële kansen biedt, zul je een premium klant moeten zijn. Alleen zo kunnen wij ervoor zorgen dat Wie Is De Beste makelaar transparant blijft, commercieel ingezet kan worden en dat je bij nominatie of bij het winnen van deze mooie titel ook echt iets leuks ontvangt.

  Maak een premium
  account aan voor maar
  € 349 per jaar!

  Zoek en claim GRATIS je kantoor Login en upgrade naar Premium