Over ons

Wij zijn hét grootste onafhankelijke makelaar beoordelingsplatform van Nederland. Bij ons vind je ruim 5000 makelaarskantoren in heel Nederland, zowel VBO, NVM als Vastgoed Pro makelaars. 
 
Door de kwaliteit van makelaars inzichtelijk te maken, met beoordelingen, krijg jij als consument een beter en objectief beeld over hoe goed een bepaalde makelaar is.
 
Wie is de Beste Makelaar maakt het consumenten makkelijk om de beste makelaar te vinden. Op basis van eerdere beoordelingen van klanten van die makelaar. Zo kan je een betere keuze maken qua makelaar. 
 
Daarnaast wordt het voor makelaars makkelijker gemaakt om zich te onderscheiden van de concurrentie. Verschil mag er wezen, alleen zijn er helaas nog makelaars die het niet zo nauw nemen met de klanttevredenheid. Die helpen liever zichzelf dan de klant. Ook dat wordt duidelijk dankzij de reviews die makelaars ontvangen.
 
Wie is de Beste Makelaar is een handelsnaam van Real Estate Office Center B.V.
REOC biedt ondersteunende diensten voor alle makelaars en taxateurs in Nederland. Voor de overige diensten van REOC, zie www.reoc.nl

Wie is de Beste Makelaar is opgericht door Han Tuttel en Han was de drijvende kracht tot juli 2020. Sindsdien is dit platform overgenomen door Real Estate Office Center.