Veel gestelde vragen

 • Wat wordt er met mijn gegevens gedaan?

  Jouw gegevens worden enkel en alleen gebruikt om je beoordeling goed weer te geven op de website. Veder kan de informatie gebruikt worden door WIDBM om te verifiëren of de beoordeling echt is.

  Jouw e-mailadres of andere gegevens worden niet verstrekt aan derden of aan de makelaar. Tenzij je jouw informatie zelf invult in het contactformulier om in contact te komen met een makelaar. Bij een eventueel gerechterlijk bevel zullen de gegevens overhandigd worden aan de overheidsinstantie.

  Indien er een samenwerking is, of aangegaan wordt met een andere partij voor (makelaars)beoordelingen kunnen jouw naam en de beoordeling met hen gedeeld worden.

 • Mijn makelaar staat er niet tussen, kan ik dan wel een beoordeling geven?
  Ja hoor, graag zelfs. Je zal worden gevraagd naar de kantoornaam en het emailadres van je makelaar. Wij voegen hem automatisch toe. De makelaar zal er over geïnformeerd worden en kan zelf zijn overige gegevens aanvullen.

   

 • Kan ik mijn beoordeling ook anoniem geven?

  Nee, dat kan niet. Het is erg belangrijk dat mensen die op zoek zijn naar de beste makelaar informatie krijgen waar ze op kunnen vertrouwen. Een anonieme beoordeling is niet geloofwaardig. We vragen daarom om je voor- en achternaam.

 • Ik ontvang de bevestigingsmail niet. Heb ik iets verkeerd gedaan?

  Die kans is erg klein, waarschijnlijk is de bevestigingsemail in een spamfilter terecht gekomen. We weten dat emailaccounts op gmail en hotmail hier (te) vaak last van hebben. Controleer eerst aub je spamfolder. Wanneer je jouw beoordeling niet activeert krijg je éénmalig een herinnerings e-mail.

  Nog steeds niet gelukt? Neem dan contact met ons op, dan sturen we de bevestigingsemail nog een keer vanaf een andere server, misschien dat dat verschil maakt. Excuses voor de overlast.