Miranda Hey Makelaardij

Alkmaar


Over Miranda Hey Makelaardij

De enige aankoopmakelaar in de regio Alkmaar, Bergen e.o. speciaal voor huizenkopers!

Waarom zou u voor aankoopmakelaar Miranda Hey kiezen?!

Lees de beoordelingen en ga vooral op uw gevoel af....

Vrijblijvend meer weten? Neem contact op met Miranda, 06-52728023 en tijdens een ontspannen gesprek (kan ook in het weekend) vertelt zij graag wat erbij komt kijken, als u een huis/bedrijfsmatig vastgoed gaat kopen. 

Without worries, finding and buying your dream house in The Netherlands?
Call real estate agent Miranda Hey. She assists in the purchase of your new home.

Miranda Hey Makelaardij 06-52728023
Kennemerstraatweg 117
1814GE Alkmaar
info@mirandaheymakelaardij.nl
 


Diensten

 • Aankoop

Werkgebieden

 • Alkmaar
 • Bergen Nh
 • Egmond Ad Hoef
 • Heerhugowaard
 • Heiloo
 • Noord Scharwoude
 • Schagen
 • Schoorl
 • Warmenhuizen
 • Zuid Scharwoude

Medewerkers


Locatie

9 ,8
Enthousiasme
9,9
Snelheid van reageren
9,8
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9,8
Marktkennis
9,7

Laatste 5 beoordelingen

147 in totaal

Alex & Daniela

| Beoordeling over Miranda Hey | Ik was de koper

Miranda helped us buy a property in the Netherlands a few months ago. Since day one, when we met in her office, we loved her enthusiasm, her sense of humor, and her wealth of knowledge regarding the whole process. Without Miranda, it would have been almost impossible considering the complicated p Lees meer…

Miranda helped us buy a property in the Netherlands a few months ago. Since day one, when we met in her office, we loved her enthusiasm, her sense of humor, and her wealth of knowledge regarding the whole process. Without Miranda, it would have been almost impossible considering the complicated process of buying a house in the Netherlands. On top, we don't speak dutch and Miranda guided us through everything, explaining every step. Thank you for being such a nice person and helping us all the way! We recommend Miranda with an open heart to anybody that is looking to secure a house - not only ex-pat but dutch as well!

9 ,7
Enthousiasme
9,5
Snelheid van reageren
9,5
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9,5
Marktkennis
10

Larissa

| Beoordeling over hele kantoor | Ik heb een huis aangekocht

We hebben met hulp van Miranda ons huis aangekocht. Eerst probeerden we dit zelf, maar met Miranda’s hulp is het gelukt. Miranda heeft ons met het hele proces van aankopen goed geholpen. Ze was altijd beschikbaar en we konden alles vragen.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Paul

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de koper

Miranda heeft ons super goed geholpen met het vinden van onze droomwoning in een moeilijke tijd. Geeft continue tips en is heel vakkundig. Bij elke bezichtiging nam ze niet enkel genoegen met het verhaal van de verkopende makelaar maar gaat altijd zelf opzoek naar aandachtspunten in de woning. Maakt Lees meer…

Miranda heeft ons super goed geholpen met het vinden van onze droomwoning in een moeilijke tijd. Geeft continue tips en is heel vakkundig. Bij elke bezichtiging nam ze niet enkel genoegen met het verhaal van de verkopende makelaar maar gaat altijd zelf opzoek naar aandachtspunten in de woning. Maakte na overleg altijd netjes foto’s zodat je na de bezichtiging nog eens alles rustig kon bekijken. Hield altijd keurig contact via de mail/groepsapp. Kort maar krachtig: een aanwinst als je opzoek ben naar een woning.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Jeannette

| Beoordeling over hele kantoor | Ik heb een huis aangekocht

Ik was erg blij Miranda aan mijn zijde te hebben met het zoeken en vinden van een huis! Miranda zet zich echt voor je in en dat is heel fijn bij zo'n grote stap als de aankoop van een huis. Ik kon heel goed overleggen met Miranda als ik twijfels of vragen had over een huis. Miranda heeft mij Lees meer…

Ik was erg blij Miranda aan mijn zijde te hebben met het zoeken en vinden van een huis! Miranda zet zich echt voor je in en dat is heel fijn bij zo'n grote stap als de aankoop van een huis. Ik kon heel goed overleggen met Miranda als ik twijfels of vragen had over een huis. Miranda heeft mij het vertrouwen gegeven als iets het toch niet echt was om gewoon af te wachten en verder te kijken. Je kunt altijd je vragen aan Miranda stellen en ze reageert snel op telefoon of app. Miranda wist goed wat het juiste bod was en goede voorwaarden te onderhandelen. We hebben snel een echt fijn huis gevonden. Daarna kijkt Miranda ook goed de koopovereenkomst en dergelijke na en geeft bij de verkopende partij aan als er nog wat verandert moet worden. Kortom de inzet en nauwkeurigheid van Miranda scheelt je zelf echt veel zorgen!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Daal

| Beoordeling over Miranda Hey | Ik was de koper

We zochten een woning in Alkmaar. Had wat haast wegens starten met een nieuwe baan. Ik heb Miranda op een zaterdagavond gemaild na google zoektocht voor een aankoopmakelaar. Ik kreeg meteen reactie. Op zondag hebben we gebeld en dinsdag afgesproken voor kennismaking/intake. Er was meteen een klik. Lees meer…

We zochten een woning in Alkmaar. Had wat haast wegens starten met een nieuwe baan. Ik heb Miranda op een zaterdagavond gemaild na google zoektocht voor een aankoopmakelaar. Ik kreeg meteen reactie. Op zondag hebben we gebeld en dinsdag afgesproken voor kennismaking/intake. Er was meteen een klik. Miranda neemt goed de tijd om de woonwensen in kaart te brengen. Informeert vooraf naar de financiele ruimte en is ook duidelijk over wat haar kosten zijn. Miranda dacht goed na over de zoekstrategie, heeft de beoogde woning bezichtigd en kijkt heel goed mee naar de bouwkundige staat van t huis. Bij het voorbereiden op een bod werden we in alles meegenomen. Schakelt snel. Goede onderhandelaar en begeleidt de aankoop echt volledig. Heeft ook advies voor keuze bouwkundige , taxateur en notaris. Ze wist ook het overdrachtsmoment bij de notaris extra feestelijk te maken. Kortom: top aankoop makelaar in regio Alkmaar. Echte aanrader.

9 ,6
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9
Marktkennis
10
Bekijk alle (147)