NH Makelaar

Alkmaar


Over NH Makelaar

Origineel. Vernieuwend. Vertrouwd. NH Makelaar is een team die net een stapje extra wil zetten bij de verkoop van jouw woning. Met gebruik van onze heldere marketingplan, frisse kijk op makelen, nauwkeurige werkwijze en vooral een open en eerlijke communicatie met onze opdrachtgevers, verkopers en kopers zorgen wij in Noord-Holland voor het beste resultaat. Met ons uitgebreide netwerkcontacten bereiken onze makelaars in een korte tijd veel potentiële huizenkopers. Ons netwerk is zo succesvol omdat wij deze goed onderhouden. NH makelaar verkoopt ieder huis tegen de best mogelijke voorwaarden en prijs. 

Wil je als klant meer vrijheid? Natuurlijk is dat ook mogelijk. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om jou huis zelf te koop te zetten en helpen wij jou met onze expertise daar waar nodig is. Op die manier bespaar je kosten en betaal je alleen wat je zelf nodig hebt.

Bij NH makelaar is het meteen vooraf duidelijk wat de kosten zijn voor de verkoop van jouw huis. Bovendien betaalt je pas als jouw huis is verkocht. Je zit nergens aan vast. Ons doel is het beste resultaat voor onze klant. Voor een vaste lage all-in prijs, ongeacht de waarde van jouw woning. Kortom, een complete en professionele verkoopdienst met volledige service maar wel tegen een vaste lage all-in prijs.

 


Diensten

  • Aankoop
  • Verkoop
  • Aanhuur
  • Verhuur

Locatie

Laatste 5 beoordelingen

1 in totaal

Soraya

| Beoordeling over hele kantoor

Uitstekend makelaars kantoor, ze hebben ons prima geholpen met de verkoop van ons moeders huis. De verwachtingen die werden uitgesproken wat betreft prijs en snelheid van verkoop zijn uitgekomen. De expertise van het personeel zal hier zeker aan hebben bijgedragen. Dit kantoor kan ik iedereen aanbevelen. Nogmaals hartelijk dank!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10