Teer Makelaars Alkmaar

Alkmaar

Kennemerstraatweg 303
1814 GM Alkmaar
alkmaar@teer.nl 072-5123402 http://www.teermakelaars.nl

Over Teer Makelaars Alkmaar

In 2019 heeft Teer Makelaars Alkmaar met ruim 210 beoordelingen een gemiddeld cijfer van een 9,1 behaald en daarmee mogen zij in 2019 wederom het keurmerk “UITSTEKENDE MAKELAAR” dragen. 

Je kunt op kantoor Alkmaar gerust spreken van een goed geoliede machine wat zich het beste laat vertalen in de uitstekende beoordelingen. Hier geen “snelle jongens”, maar gewoon een goed team met een bijzondere gedrevenheid en hoge standaard, waarmee we direct uw zorg wegnemen die het kopen of verkopen van een huis met zich mee kan brengen.

Cindy, Tamara en Rob zijn al jaren het gezicht van kantoor Alkmaar en doorgewinterd in het makelaarsvak en dat merkt u direct vanaf het eerste contact.


Diensten

  • Aankoop
  • Nieuwbouw
  • Taxaties
  • Verkoop

Werkgebieden

  • Alkmaar

Medewerkers


Locatie

9 ,3
Enthousiasme
9,4
Snelheid van reageren
9,3
Afspraken nakomen
9,6
Creativiteit
9,0
Marktkennis
9,6

Laatste 5 beoordelingen

290 in totaal

Familie Bredius


Zeer goede makelaar met zijn team Cindy en Tamara. Rob heeft veel kennis van zaken, is heel duidelijk, heeft veel geduld, goed bereikbaar, geeft goed advies en geeft eerlijke feedback. Geen bla bla maar to the point. Wij vonden ons bij Rob op ons gemak. Ook Cindy en Tamara doen er alles aan om het g Lees meer…

Zeer goede makelaar met zijn team Cindy en Tamara. Rob heeft veel kennis van zaken, is heel duidelijk, heeft veel geduld, goed bereikbaar, geeft goed advies en geeft eerlijke feedback. Geen bla bla maar to the point. Wij vonden ons bij Rob op ons gemak. Ook Cindy en Tamara doen er alles aan om het goed te laten lopen en je van adviezen te voorzien. Top team en raad ze iedereen aan!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Wim de Koning


ze staan altijd voor je klaar ,en helpen je ook door moeilijke tijden heen een 10 geven doe ik eigenlijk nooit daarom allemaal negens

9 ,0
Enthousiasme
9
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
9
Creativiteit
9
Marktkennis
9

Frank van der Stok


Ik ben erg blij hoe ik uiteindelijk mijn huis heb kunnen verkopen met de hulp van Teer. De grootste pluspunten; de snelle reactietijd en alle afspraken werden altijd nagekomen. Stukje feedback wat beter kan: mijn vriendin en ik gingen samenwonen en allebei onze appartementen verkopen via Teer. Al Lees meer…

Ik ben erg blij hoe ik uiteindelijk mijn huis heb kunnen verkopen met de hulp van Teer. De grootste pluspunten; de snelle reactietijd en alle afspraken werden altijd nagekomen. Stukje feedback wat beter kan: mijn vriendin en ik gingen samenwonen en allebei onze appartementen verkopen via Teer. Allebei andere regio en vestiging, maar je hoopt dan wel op synergie voordelen . Allereerst kon communicatie tussen de twee vestigingen beter. Daarnaast was er een verschil in werkwijze; papier vs digitaal en momenten van betalen was voor beiden anders. Eindconclusie is dat we allebei heel blij zijn met de verkoop en dat telt!

8 ,3
Enthousiasme
8,5
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
9
Creativiteit
7
Marktkennis
8

Nadine


Een professioneel en vriendelijk team. Zeer goede ervaring en een echte aanrader als je een makelaar zoekt die je helpt bij het vinden van een woning in deze ‘overspannen’ huizenmarkt.

9 ,0
Enthousiasme
9
Snelheid van reageren
9,5
Afspraken nakomen
8,5
Creativiteit
9
Marktkennis
9

saskia goudsblom


Rob hebben wij na vele gesprekken met makelaars gekozen om ons in het aankopen van een huis te ondersteunen. Rob is zeer duidelijk, enthousiast, zegt waar het op staat en heeft zeer veel kennis van de markt. Zonder Rob hadden we dit huis niet kunnen kopen. Het maakte niet uit hoe laat het was, Rob b Lees meer…

Rob hebben wij na vele gesprekken met makelaars gekozen om ons in het aankopen van een huis te ondersteunen. Rob is zeer duidelijk, enthousiast, zegt waar het op staat en heeft zeer veel kennis van de markt. Zonder Rob hadden we dit huis niet kunnen kopen. Het maakte niet uit hoe laat het was, Rob beantwoorde altijd onze vragen. Door Rob kregen wij ook meer kennis van de markt en Rob gaf ons het vertrouwen dat het allemaal goed komt, ook in deze rare tijden.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10
Bekijk alle (290)