Van de Ridder Makelaars Alkmaar

Alkmaar


Over Van de Ridder Makelaars Alkmaar

Van de Ridder Makelaars Alkmaar en Broek op Langedijk al 45 jaar persoonlijk en vertrouwd!

Van de Ridder Makelaars staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Of het nu gaat om de verkoop van uw huidige woning, aankoop van uw nieuwe woning of een taxatie wij bieden u uitstekende dienstverlening met een persoonlijke benadering.

Sinds 1973!

Met kantoren in zowel Alkmaar als Broek op Langedijk zijn wij als NVM makelaar al 45 jaar toonaangevend in de regionale woningmarkt. Wij garanderen u met onze ruime kennis, ervaring, enthousiasme en deskundigheid, de beste service en een perfecte afhandeling van uw verkoop, aankoop of taxatie.

Het verkopen of aankopen van een huis is iets persoonlijks waarbij emoties een grote rol spelen. Een professional aan uw zijde die uw belangen dan niet uit het oog verliest, is een bewezen aanwinst. Wij nemen u veel werk uit handen, hebben de kennis en ervaring en onderhandelen voor u op professioneel niveau. Wij zijn daarbij zeer gedreven om voor u het hoogst haalbare te realiseren. Ook ’s avonds en op zaterdag staan wij voor u klaar, dus wij zijn 6 dagen per week voor u actief!

Full service makelaar!

Wij geloven niet in ‘doe-het-zelf’ pakketten of deeldiensten, maar werken heel bewust als full service makelaar. Dit betekent dat wij u van a tot z alles uit handen nemen. Dit bespaart u veel tijd en zorgen. En dit alles tegen een zeer concurrerend tarief.

Schakel Van de Ridder Makelaars in!

Dus houdt u net als wij niet van onnodige risico’s, maar wel van het beste resultaat, vaste contactpersonen, duidelijke en eerlijke communicatie, advies op maat en optimale begeleiding? Neemt u dan telefonisch of via e-mail contact met ons op voor het maken van een afspraak.

U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom op één van onze kantoren. Daar kunt u vrijblijvend bij ons binnenstappen als u vragen heeft.

De koffie staat klaar!


Diensten

  • Aankoop
  • Bedrijfsmakelaardij
  • Nieuwbouw
  • Recreatie vastgoed
  • Taxaties
  • Verhuur
  • Verkoop

Werkgebieden

  • Alkmaar

Medewerkers


Locatie

9 ,6
Enthousiasme
9,9
Snelheid van reageren
9,4
Afspraken nakomen
9,8
Creativiteit
9,1
Marktkennis
9,9

Laatste 5 beoordelingen

20 in totaal

Jan Steur

| Beoordeling over Angela Ruijter

De makelaar is ons bij de verkoop van onze 110 jaar oude woning in de Spoorbuurt van Alkmaar uitermate goed van dienst geweest. Deskundig, gepassioneerd, zeer goed bekend met de lokale markt en omstandigheden, vlot bereikbaar en snel reagerend op elke vraag. Daarnaast goede adviezen over de presenta Lees meer…

De makelaar is ons bij de verkoop van onze 110 jaar oude woning in de Spoorbuurt van Alkmaar uitermate goed van dienst geweest. Deskundig, gepassioneerd, zeer goed bekend met de lokale markt en omstandigheden, vlot bereikbaar en snel reagerend op elke vraag. Daarnaast goede adviezen over de presentatie, de prijsstelling en het verkoopproces van de woning. Kortom, ik kan deze makelaar bij iedereen aanbevelen!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Peter

| Beoordeling over Angela Ruijter

Angela Ruijter van de Ridder Makelaars is zeer betrokken, goede communicatie en bereikbaarheid, deskundig, goede kennis van zaken! Nuchter met 2 benen op de grond. Zeer vriendelijk, gewoon een enorm prettig persoon om mee samen te werken bij de verkoop en aankoop van je woning! Dankjewel Ridder Make Lees meer…

Angela Ruijter van de Ridder Makelaars is zeer betrokken, goede communicatie en bereikbaarheid, deskundig, goede kennis van zaken! Nuchter met 2 benen op de grond. Zeer vriendelijk, gewoon een enorm prettig persoon om mee samen te werken bij de verkoop en aankoop van je woning! Dankjewel Ridder Makelaars. Dankjewel Angela Ruitter & Angela van de W. B. (kantoor)!

9 ,0
Enthousiasme
9,5
Snelheid van reageren
8,6
Afspraken nakomen
9,2
Creativiteit
8,3
Marktkennis
9,5

Cosmin

| Beoordeling over Angela Ruijter

Kennis van zaken zowel voor, tijdens en na het gehele precies van koop en verkoop. Alle vragen werden snel en duidelijk teruggekoppeld. Bedankt Angela’s

9 ,7
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
9,8
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
8,9
Marktkennis
10

Aad

| Beoordeling over Angela Ruijter

Wij willen graag Van de Ridder Makelaars, met name Angela, An en Jet, bedanken. Alles is professioneel, snel en efficiënt gegaan. Wij wensen “Van de Ridder Makelaars” voorspoed en meer nieuwe klanten. En wij, op onze beurt, zullen jullie aanbevelen. Nogmaals hartelijk bedankt!

9 ,6
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9
Marktkennis
10

Jan

| Beoordeling over hele kantoor

Op zoek naar een makelaar waarbij betrokkenheid voelbaar is i.c.m. een acceptabele prijs. Na het kennismakingsgesprek niet getwijfeld, dit voelt prima. Makelaar Angela heeft na de bezichtigingen ruim de tijd genomen voor toelichting. Ook een paar kleine wensen omtrent bezichtigingen werd prima mee o Lees meer…

Op zoek naar een makelaar waarbij betrokkenheid voelbaar is i.c.m. een acceptabele prijs. Na het kennismakingsgesprek niet getwijfeld, dit voelt prima. Makelaar Angela heeft na de bezichtigingen ruim de tijd genomen voor toelichting. Ook een paar kleine wensen omtrent bezichtigingen werd prima mee omgegaan. Niet alleen de makelaar zelf, maar ook het team binnendienst staat je zeer vriendelijk en behulpzaam te woord en weten meteen waar het over gaat. Het hele traject van kennismaking tot woning verkocht is gewoon hoe je het graag wil zien.

9 ,7
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
9,3
Afspraken nakomen
9,7
Creativiteit
9,5
Marktkennis
10
Bekijk alle (20)