Van de Ridder Makelaars Alkmaar

Alkmaar


Over Van de Ridder Makelaars Alkmaar

Via ons staat uw woning binnen 10 dagen op Funda!

Persoonlijke aandacht bij de verkoop en aankoop !

"Geen snelle makelaars met gladde praatjes, maar persoonlijke aandacht en duidelijke communicatie"

 
Van de Ridder makelaars is een familiebedrijf met makelaarskantoren in Broek op Langedijk en Alkmaar. Twee dynamische NVM makelaarskantoren gespecialiseerd in de verkoop, aankoop en taxatie van woningen. Van de Ridder makelaars is in 1973 opgericht door Wout van de Ridder en is al bijna 50 jaar toonaangevend in de regionale woningmarkt. In de afgelopen jaren is er een groot netwerk opgebouwd en hebben wij veel klanten succesvol begeleid!

Kiest u voor Van de Ridder makelaars dan kiest u voor een kantoor met jarenlange ervaring. Deze ervaring delen wij graag met u!

Onze kantoren zijn lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). Dit betekent dat wij ons houden aan de Erecode: tien gedragsregels die staan voor betrouwbaarheid, deskundigheid, onafhankelijkheid en kwaliteit.
 
Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht voor onze klanten. Dit wordt gewaardeerd op funda beoordelen klanten ons namelijk met het gemiddelde mooie cijfer van een "9,2".
Ook in de avond en op zaterdag staan wij voor u klaar, wij zijn 6 dagen per week voor u actief!

Wij bieden u een uitstekende dienstverlening met een persoonlijke benadering bij:

- de verkoop van uw huidige woning,

- de aankoop van een nieuwe woning

- een gratis waardebepaling
 
- het aanleveren van een NWWI gevalideerd taxatierapport

Deze diensten kunnen wij u leveren tegen een concurrerend tarief. Wij zijn full service makelaar! Bij de aan- en verkoop bieden wij dienstverlening aan van A t/m Z, wij zorgen ervoor dat u geheel wordt ontzorgd.

Van de Ridder team kantoor Alkmaar en Broek op Langedijk

Het gehele team bestaat uit drie beëdigde en gecertificeerde makelaars: Menno, Dennis en Angela. Daarnaast maakt u op de binnendienst kennis met vijf klantgerichte medewerksters die de makelaars optimaal ondersteunen: Corine, Daphne, Jet, Angela en Mariska. Gezamenlijk vormen wij een enthousiast en gemotiveerd team met jarenlange ervaring!'

Gelijk persoonlijk kennis maken? U bent van harte welkom op onze kantoren aan het Marktplein 77a (Winkelcentrum Broekerveiling) in Broek op Langedijk en Geestersingel 18 in Alkmaar. Daar kunt u vrijblijvend binnen stappen als u vragen heeft of meer informatie wenst. De koffie staat klaar!
 
Meer informatie over ons kantoor en onze diensten kun u ook vinden op: www.riddermakelaars.nl

 


Diensten

  • Aankoop
  • Bedrijfsmakelaardij
  • Nieuwbouw
  • Recreatie vastgoed
  • Taxaties
  • Verhuur
  • Verkoop

Werkgebieden

  • Alkmaar

Medewerkers


Locatie

Laatste 5 beoordelingen

25 in totaal

Syl Kossen

| Beoordeling over Angela Ruijter | Ik was de verkoper

We kregen door Angela vertrouwen dat ons huis verkocht zou worden en dat alles goed zou komen. Dat we niks zouden vergeten te regelen. Ook het contact was heel gemoedelijk en prettig. Ondanks dat de gesprekken serieus en zakelijk waren voelde het niet zo. Angela straalde een rust uit waardoor wij on Lees meer…

We kregen door Angela vertrouwen dat ons huis verkocht zou worden en dat alles goed zou komen. Dat we niks zouden vergeten te regelen. Ook het contact was heel gemoedelijk en prettig. Ondanks dat de gesprekken serieus en zakelijk waren voelde het niet zo. Angela straalde een rust uit waardoor wij ons minder zorgen maakten. Ook was Angela erg goed bereikbaar via app en mail, zij reageerde snel en zelfs in haar vrije tijd. Alles samengevat zijn wij erg blij met Angela als onze makelaar!

9 ,2
Enthousiasme
9
Snelheid van reageren
9,5
Afspraken nakomen
9
Creativiteit
9
Marktkennis
9,5

Kok

| Beoordeling over Angela Ruijter | Ik was de verkoper

Angela heeft ons perfect begeleid, van het eerste overleg tot het afronden van de koop. Geen poespas, maar helder en professioneel. Ook tussendoor was ze altijd beschikbaar voor vragen etc.

9 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
9
Creativiteit
8
Marktkennis
9

Gouwentak

| Beoordeling over hele kantoor

Deskundige makelaar die ons heel goed begeleid heeft en ons uitstekend geadviseerd heeft. Aantal jaren geleden familie prima geadviseerd en nu ons.

9 ,9
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9,5
Marktkennis
10

Kok

| Beoordeling over hele kantoor

Zeer kundige makelaar en prettig om mee te werken. Goede kennis van zaken. Alles goed voor ons verzorgen.

9 ,9
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9,5
Marktkennis
10

Martijn

| Beoordeling over hele kantoor

Van de Ridder Makelaars in Alkmaar is een no-nonsense makelaar. Geen mooie praatjes, maar een duidelijk en realistische kijk op de markt. Het contact met het kantoor was erg prettig en laagdrempelig. De medewerkers zijn vriendelijk en goed bereikbaar. Mochten we nog een keer een makelaar nodig hebben, dan zullen we zeker weer bij ze aankloppen!

9 ,0
Enthousiasme
9
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
9
Creativiteit
9
Marktkennis
9
Bekijk alle (25)