Van der Borden Makelaardij

Alkmaar

Kennemerstraatweg 181
1814GH Alkmaar
alkmaar@vanderborden.nl 725141000 NVM Makelaar

Diensten

  • Verkoop

Werkgebieden

  • Alkmaar

Locatie

Laatste 5 beoordelingen

2 in totaal

Bezoeker

| Beoordeling over hele kantoor

Onlangs ons huis verkocht via deze makelaar! De makelaar heeft ons zeer deskundig geholpen, luisterde goed naar onze wensen en heeft ons gedurende het gehele traject fantastisch geholpen.

9 ,1
Enthousiasme
9,1
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
9
Creativiteit
9,2
Marktkennis
9,2

Brigit Pronk

| Beoordeling over hele kantoor

Wij wilden ooit een huis kopen via deze makelaar en hoewel zij vertelde dat zij met ons in onderhandeling was, verkocht zij het achter ons rug om aan een ander stel. Dit is op een heel slinkse manier gebeurd, waardoor voor mij deze makelaardij eerder de makelaardij'list en bedrog' mag heten. De dire Lees meer…

Wij wilden ooit een huis kopen via deze makelaar en hoewel zij vertelde dat zij met ons in onderhandeling was, verkocht zij het achter ons rug om aan een ander stel. Dit is op een heel slinkse manier gebeurd, waardoor voor mij deze makelaardij eerder de makelaardij'list en bedrog' mag heten. De directeur, dhr. v.d. Borden zelf, heeft na een gesprek (die hij aanvankelijk niet wilde) gezegd dat hij hier niets aan kon veranderen. Gelukkig is de dame in kwestie inmiddels weg bij dit bedrijf en is zij er achter gekomen dat zij beter kleding kan gaan verkopen. Hopelijk doet ze dit wel op een eerlijke manier.....Nee, ik zal dit bedrijf, mede door de reactie van de directeur zelf, NOOIT aanraden!!!!

1 ,0
Enthousiasme
1
Snelheid van reageren
1
Afspraken nakomen
1
Creativiteit
1
Marktkennis
1