Drenth Makelaars Amersfoort

Amersfoort


Over Drenth Makelaars Amersfoort

Uw makelaar in Amersfoort voor de verkoop van uw woning.

Als u uw woning verkoopt met Drenth Makelaars is uw opbrengst hoger én verkoopt u sneller.

Uw makelaar in Amersfoort voor het kopen van uw huis.

Als u Drenth Makelaars inschakelt als aankoopmakelaar bij het kopen van uw huis, koopt u de woning gemiddeld voor 2% minder. U bespaart zo bij een woning van €400.000,- een bedrag van €6.000 tot €9.000 euro.

De beste deal in een prettige samenwerking

Naar u luisteren is een van de zaken die we erg belangrijk vinden. Uw wensen staan centraal. Bovendien zijn we dynamisch en actief en we houden van korte communicatielijnen. Allen huldigen we voor u twee principes: 'kwaliteit voor alles' en 'afspraak is afspraak': Een open boek.

 


Diensten

 • Aankoop
 • Bedrijfsmakelaardij
 • Nieuwbouw
 • Verkoop

Werkgebieden

 • Amersfoort
 • Leusden
 • Nijkerk
 • Soest
 • NIJKERKERVEEN
 • Hooglanderveen
 • Hoevelaken
 • BUNSCHOTEN-SPAKENBURG

Medewerkers


Locatie

9 ,6
Enthousiasme
9,6
Snelheid van reageren
9,8
Afspraken nakomen
9,8
Creativiteit
9,2
Marktkennis
9,6

Laatste 5 beoordelingen

531 in totaal

Stefan van der Wal

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de verkoper

We wilden ons appartement in Amersfoort verkopen en hadden al een paar borden van Drenth in de straat zien hangen. Drenth bleek een gouden keuze. Vanaf het eerste contact hebben ze duidelijk uiteen gezet wat het proces was en daarbij begeleid. We hebben hulp gehad bij iedere stap en zonder uitzonder Lees meer…

We wilden ons appartement in Amersfoort verkopen en hadden al een paar borden van Drenth in de straat zien hangen. Drenth bleek een gouden keuze. Vanaf het eerste contact hebben ze duidelijk uiteen gezet wat het proces was en daarbij begeleid. We hebben hulp gehad bij iedere stap en zonder uitzondering reageerde het team direct, was enthousiast en dacht mee. Een woning verkopen doen we gelukkig niet iedere dag, maar ik zou ze zonder twijfel gelijk weer inschakelen. Team Drenth Bedankt!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Richard

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de verkoper

Een prettige makelaar, zowel Sander als zijn collega's, met verstand van zaken. Heel vriendelijk ondersteunend personeel, die ook heel snel en kundig reageren op vragen, zowel via e-mail als telefonisch. Wij zijn uitermate tevreden met hoe de verkoop van ons appartement is verlopen. Wij kunnen Drenth Makelaars iedereen aanbevelen.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Martine Verberne

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de verkoper

Prettige makelaar met duidelijk verstand van zaken. Ze denken met je mee en tonen initiatief. Ook vriendelijk ondersteunend personeel die echt voor je klaarstaan bij vragen en andere zaken. In verband met een vakantie met alle makelaars van het kantoor te maken gehad, dus ook dat werd goed onderling opgevangen.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

H. van Rooijen

| Beoordeling over Sander van Dronkelaar | Ik was de verkoper

Sander van Dronkelaar en zijn collega's van Drenth Makelaars uit Amersfoort bleken heel goed op de hoogte van de marktsituatie in het algemeen en ook over die van Nijkerk specifiek. Na 1e contacten met verschillende andere makelaars sprong dit kantoor er voor ons direct al bovenuit; geen ongeloofwaa Lees meer…

Sander van Dronkelaar en zijn collega's van Drenth Makelaars uit Amersfoort bleken heel goed op de hoogte van de marktsituatie in het algemeen en ook over die van Nijkerk specifiek. Na 1e contacten met verschillende andere makelaars sprong dit kantoor er voor ons direct al bovenuit; geen ongeloofwaardige verhalen of beloftes maar gewoon heel reëel en open overleg vanaf het begin tot het eind. En duidelijke no-nonsens afspraken. Na verstrekken van de verkoop opdracht gingen zij snel en voortvarend aan de slag. Ondanks de drukte bij fotografen wist Sander ons huis al heel snel met foto- en filmmateriaal op een mooie manier in beeld te brengen. Na onze goedkeuring van het beeld en tekstmateriaal was ons huis verrassend snel zichtbaar voor geïnteresseerden. Na een bezichtiging volgde er altijd een telefoontje waarin verslag werd gedaan. Ook de reactietijd over algemene zaken bleef over de hele verkoop periode mooi kort. Inmiddels is ons huis tot volle tevredenheid verkocht en kijken wij terug op een prettige en efficiënte samenwerking met deze makelaar. Vandaar dat wij Drenth Makelaars van harte willen aanbevelen bij de verkoop van een woning.

9 ,6
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
9
Creativiteit
9
Marktkennis
10

Rita Dieleman

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de verkoper

Sander van Donkelaar nam rustig de tijd om ons te leren kennen, het huis te bekijken en met ons door te spreken wat onze wensen waren. Toen we eenmaal het besluit genomen hadden om het huis te verkopen, werd het verkoopproces heel vlot en kundig geregeld. Zowel de makelaars als de telefonistes waren Lees meer…

Sander van Donkelaar nam rustig de tijd om ons te leren kennen, het huis te bekijken en met ons door te spreken wat onze wensen waren. Toen we eenmaal het besluit genomen hadden om het huis te verkopen, werd het verkoopproces heel vlot en kundig geregeld. Zowel de makelaars als de telefonistes waren zeer vriendelijk en communiceerden kundig en vlot. Toen de fotograaf niet direct beschikbaar bleek te zijn, regelde Drenth direct een andere die eerder kon (een prettige en vakkundige trouwens, die ook de tijd nam). Als er bezichtigingen waren geweest, belden beide makelaars (in ons geval Manuel en Sander) altijd daarna even op om te vertellen hoe het was geweest. Ze namen de tijd om het concept verkoopcontract door te nemen en andere vragen te beantwoorden die we hadden. We zijn zeer tevreden en zouden Drenth iedereen aanraden die op zoek is naar een makelaar die niet alleen verstand heeft van zaken, maar ook oog heeft voor de mensen.

9 ,4
Enthousiasme
9
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9
Marktkennis
9
Bekijk alle (531)