Negenplus Makelaars

Amersfoort

9,8

Onze beoordeling op basis van 1 bron met 1 beoordeling

9,8
Powered by MTMO

Over Negenplus Makelaars

 

Makelaars waarmee het 'klikt'.

Welkom bij Negenplus Makelaars. Wij snappen dat een 'klik' met de makelaar doorslaggevend is. Iemand die betrokken is bij misschien wel de belangrijkste beslissing in je leven, kies je niet zomaar. Samenwerken met ons voelt daarom als thuiskomen. Bij alles gaan we voor de 9+ tevredenheid!

Vanuit ons kantoor Amersfoort in winkelcentrum Emiclaer zijn we actief in Amersfoort, Nijkerk en Hoevelaken. Maar we zien vooral de uitbreidingswijken in Amersfoort-Noord als onze thuismarkt. Waarom? Omdat we hier wonen, sporten en onze kinderen hier naar school gaan 
 
Voor senioren is makelaar Wilco Groot als Seniorkeur Makelaar ervaren in woningaanpassingen en het toekomst bestendig verbouwen van woningen en appartementen. Ook met uw zoekopdracht voor een levensloopbestendig en gelijkvloers appartement kunt u bij hem terecht. 
 
Of je nu op zoek bent naar je droomhuis in een groene omgeving of in het bruisende centrum van Amersfoort, je huis voor de beste prijs wil verkopen, wil weten wat je woning nu echt waard is of een taxatierapport nodig hebt. Bij Negenplus Makelaars vind je alle diensten onder een dak. Wel zo gemakkelijk!

Nieuwsgierig? Maak een afspraak of lees meer op www.negenplus.nl

Lees meer

Diensten

  • Aankoop
  • Verkoop
  • Taxaties

Medewerkers


Locatie

9,8

Onze beoordeling op basis van 1 bron met 1 beoordeling

9,8
Powered by MTMO
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9,0
Marktkennis
10

Laatste 5 beoordelingen

1 in totaal

M. Zielling

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de verkoper

Het contact met de makelaar en de binnendienst was erg prettig, ze zijn vriendelijk, reageren snel en hebben alle vragen beantwoord die ik heb/had. Ons huis was snel verkocht. Ze hebben zich buitengewoon voor mij ingezet. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen.

9 ,8
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9
Marktkennis
10