Chris Constant Makelaardij BV in samenwerking met Collectief Makelaars

Amsterdam


Over Chris Constant Makelaardij BV in samenwerking met Collectief Makelaars

Waarom Chris Constant

Omdat je als klant altijd de beste makelaar wilt voor het aankopen en verkopen van je woning. Ik ben als zelfstandig makelaar begonnen op het dieptepunt van de crisis en weet dus wat er nodig is om hard te werken. Ondanks de slechte marktomstandigheden ben ik direct succesvol geweest met vele tevreden klanten en een groot netwerk als resultaat. Je mag van mij verwachten dat ik altijd voor je klaar sta en me 100% zal inzetten om voor jou het beste eruit te halen. Vanaf het begin tot eind ben ik je enige contactpersoon met het grote makelaarskantoor Collectief Makelaars op de achtergrond. Mijn kwaliteiten en de marketingtools van Collectief Makelaars zijn een fantastische combinatie gebleken gezien de vele positieve reacties op de site Wie is de beste Makelaar.

Wat biedt Chris Constant

Een succesvolle samenwerking met het best mogelijke resultaat bij het verkopen of aankopen van een woning. Vanaf de kennismaking tot en met de overdracht sta ik altijd voor je klaar. Ook buiten kantoortijden. Met veel persoonlijke aandacht en een rationele blik begeleid ik je gedurende het gehele proces. De 24 uurs mentaliteit zit bij mij in de genen en dat is nou net wat je nodig hebt in een makelaar. Mijn kwaliteiten zijn: no nonsens, slagvaardig, persoonlijk betrokken en een winnaarsmentaliteit.


Diensten

 • Aankoop
 • Commercieel vastgoed
 • Verkoop
 • Taxaties

Werkgebieden

 • Amstelveen
 • Amsterdam
 • Assendelft
 • Koog Aan De Zaan
 • Krommenie
 • Landsmeer
 • Oostzaan
 • Westzaan
 • Wormer
 • Wormerveer
 • Zaandam
 • Zaandijk

Medewerkers


Locatie

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Laatste 5 beoordelingen

250 in totaal

Jilles Kramer

| Beoordeling over Chris Constant

Ik was koper en verkoper bij Chris en heb daar zeker geen spijt van! Betrouwbare, goede en no-nonsense makelaar die zeker potten kan breken met onderhandelen. Chris heeft ook veel ervaring en is goed op de hoogte van de veranderingen in de markt. Hij is altijd goed te bereiken, reageert snel en als Lees meer…

Ik was koper en verkoper bij Chris en heb daar zeker geen spijt van! Betrouwbare, goede en no-nonsense makelaar die zeker potten kan breken met onderhandelen. Chris heeft ook veel ervaring en is goed op de hoogte van de veranderingen in de markt. Hij is altijd goed te bereiken, reageert snel en als er haast bij geboden is heeft hij absoluut geen 9-5 mentaliteit. Nogmaals een hele goede makelaar die ik iedereen aanraad!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Maaike

| Beoordeling over Chris Constant

Chris is een onwijs fijne makelaar. Hij hanteert een no nonsense aanpak (zonder gladde praatjes) en is erg service gedreven. Hij denkt met je mee en is integer en betrouwbaar. Erg tevreden over zijn begeleiding in de aankoop van mijn huis.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Margriet Slot

| Beoordeling over hele kantoor

Chris heb ik leren kennen als de verkoopmakelaar van het appartement in Amsterdam wat ik kocht. Zijn persoonlijke aanpak sprak mij zo aan dat ik hem gebeld heb toen ik het weer moest verkopen. Chris is vriendelijk, behulpzaam en handelt snel. Hij heeft een goede kennis van de markt en zijn strategi Lees meer…

Chris heb ik leren kennen als de verkoopmakelaar van het appartement in Amsterdam wat ik kocht. Zijn persoonlijke aanpak sprak mij zo aan dat ik hem gebeld heb toen ik het weer moest verkopen. Chris is vriendelijk, behulpzaam en handelt snel. Hij heeft een goede kennis van de markt en zijn strategie heeft geleid tot een verrassend mooi verkoopbedrag. Kortom een top ervaring!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Maida en Chris

| Beoordeling over hele kantoor

Wij zijn super blij dat we, per toeval, in aanraking kwamen met Chris via Collectief Makelaars. Hij is heel professioneel en toegankelijk, flexibel en servicegericht. We hadden er vertrouwen in dat hij ons appartement goed zou verkopen en dat heeft hij ook zeker gedaan. Aanrader!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Frenk Snijder en Beaujoura de Graaf

| Beoordeling over Chris Constant

Ontzettend fijne samenwerking met Chris meegemaakt. We zijn in totaal bij 3 woningen geweest waarbij het bij de 3e raak was. Chris heeft ontzettend veel kennis van de markt en zal altijd eerlijk advies geven. Wij gingen bijvoorbeeld bij een woning kijken waar ik enthousiast over was maar waarbij Lees meer…

Ontzettend fijne samenwerking met Chris meegemaakt. We zijn in totaal bij 3 woningen geweest waarbij het bij de 3e raak was. Chris heeft ontzettend veel kennis van de markt en zal altijd eerlijk advies geven. Wij gingen bijvoorbeeld bij een woning kijken waar ik enthousiast over was maar waarbij Chris dacht dat dit niet de juiste plek was. Hij was er, ging mee en gaf zijn eerlijke mening. Hierdoor kwam ik zelf ook tot een ander inzicht. Uiteindelijk moesten we voor de woning die wij nu hebben gekocht heel snel schakelen. Door tijd te maken hebben we de woning diezelfde dag nog kunnen aankopen! Ik kan Chris aan iedereen aanraden! Professionaliteit, Marktkennis en een uiterst aardig persoon. Bereikbaar en snelheid van reageren is ook erg fijn. In het weekend krijg je zelfs een reactie (ookal verwachtte ik dat niet). Mochten wij ooit nog eens verhuizen dan zullen wij direct weer contact opnemen met Chris.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10
Bekijk alle (250)