De Oude Stad Makelaardij

Amsterdam

9,7

Onze beoordeling op basis van 1 bron met 19 beoordelingen

9,7
Powered by MTMO

Over De Oude Stad Makelaardij

De Oude Stad Makelaardij

 

 

De Oude Stad Makelaardij is een klein, modern en persoonlijk makelaarskantoor gespecialiseerd in aan- en verkoopdienstverlening. Onze gecertificeerde makelaar Hugo Jonkhoff. is een gedreven en enthousiaste makelaar die altijd voor zijn klanten klaar staat en direct op zijn mobiele nummer bereikbaar is. Nooit te beroerd is om die extra stap te nemen en zich altijd tot het uiterste inzet. Hugo kent de Amsterdamse woningmarkt zeer goed en gelooft in een eerlijke en transparante samenwerking met zijn klanten om zo tot het beste resultaat te komen. Je bent van harte welkom bij De Oude Stad makelaardij.

Een tevreden klant schrijft:

 
5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren 5 sterren
 
Al tijdens het eerste gesprek was het duidelijk dat Hugo met kop en schouders uitstak boven de andere makelaars die wij hebben gesproken. Hij had zich zorgvuldig voorbereid, hij wist al veel over ons huis, over de buurt en de huidige marktwaarde. Ook viel op dat hij meer dan de anderen aandacht besteedde aan het bekijken van onze woning, veel vragen stelde en direct ideeën had over kleine aanpassingen aan het huis en vanuit welke hoek de foto's het best gemaakt zouden kunnen worden. Tijdens het maken van de foto's heeft Hugo zowel praktische als creatieve hulp geboden. Wat wij ook fijn vonden was de persoonlijke benadering en het feit dat je steeds met dezelfde persoon van doen hebt, ipv met verschillende assistenten. Toen er op een later moment een kink in de kabel dreigde te komen betreffende de verkoop is Hugo above and beyond gegaan om alles in goede banen te leiden, ook buiten kantoortijden. Duidelijk een makelaar met hart voor het vak.

Lees hier hoe onze klanten onze dienstverening beoordelen:  https://www.advieskeuze.nl/advies/1018wa/de-oude-stad-makelaardij/beoordelingen

Heb je aan- of verkoopplannen? Bel gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Hugo onze makelaar.

 

 

 

 

Lees meer

Diensten

  • Aankoop
  • Verkoop

Medewerkers

Toon meer

Locatie

9,7

Onze beoordeling op basis van 1 bron met 19 beoordelingen

9,7
Powered by MTMO
Enthousiasme
9,6
Snelheid van reageren
9,8
Afspraken nakomen
9,8
Creativiteit
9,6
Marktkennis
9,7

Laatste 5 beoordelingen

19 in totaal

Pieter Haringsma

| Beoordeling over Hugo Jonkhoff | Ik was de verkoper

Ik ben erg tevreden over de dienstverlening door Hugo. Hij heeft veel moeite gedaan bij de verkoop van mijn huis.


Reactie De Oude Stad Makelaardij

Beste Pieter, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over mijn verkoopdienstverlening. Fijn dat ik een steentje kon bijdragen in het soepel laten verlopen van het verkoopproces. Dank voor de prettige samenwerking en van harte gefeliciteerd met de verkoop van je appartement aan de Kattenburgergracht. Met vriendelijke groet, Hugo Jonkhoff (Register Makelaar) De Oude Stad makelaardij

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Jennie

| Beoordeling over Hugo Jonkhoff | Ik heb een huis aangekocht

In 2015 Hugo from De Oude Stad Makelaardij helped me buy my first apartment. In 2023 when I was looking to buy a new apartment Hugo was the obvious choice. Hugo helped me to both buy a new apartment and also sell my old apartment. Hugo is always friendly, quick in response, has a lot of knowledge and always make sure you get a good deal.


Reactie De Oude Stad Makelaardij

Jennie, how nice to hear that you are satisfied with my services again. It was very nice to sell the house we bought at the time for you now, and that for a nice transaction price well above the asking price. And how nice to be able to guide the purchase of your new home this time too. What a nice property and I am sure your new home will look beautiful after the renovation. thanks for the nice review and congratulations on your new home. Hugo Jonkhoff (Registered real estate agent)

9 ,7
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
9,5
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9,5
Marktkennis
9,5

Anna Leeman

| Beoordeling over Hugo Jonkhoff | Ik was de verkoper

Hugo is een hele fijne, prettige en betrokken makelaar. Naast zijn vakkennis heeft Hugo een prettige betrokken en persoonlijke benadering. Hugo is integer en zeer zorgvuldig in zijn werk en afspraken. Door zijn gevoel voor styling en oog voor detail biedt hij echt wat extra's. Met zijn persoonlijk Lees meer…

Hugo is een hele fijne, prettige en betrokken makelaar. Naast zijn vakkennis heeft Hugo een prettige betrokken en persoonlijke benadering. Hugo is integer en zeer zorgvuldig in zijn werk en afspraken. Door zijn gevoel voor styling en oog voor detail biedt hij echt wat extra's. Met zijn persoonlijke styling zorgt Hugo ervoor dat je huis er fantastisch uit ziet voor de foto's. De fotografe was ook onder de indruk van Hugo's oog voor styling, zijn inzet en meedenken. Ze vertelde mij dat ze dat nog nooit eerder bij een makelaar op die manier had meegemaakt. Hugo is betrokken en denkt mee met jou specifieke situatie. Zo wordt het best spannende en stressvolle proces dat de verkoop en aankoop van een woning nou eenmaal is een stuk meer ontspannen en behapbaar. Door met je mee te denken geeft Hugo je het gevoel dat het allemaal wel goed komt, en dat geeft rust in een spannende tijd. Het is dan ook meer dan goed gekomen. Mijn appartement is snel en zeer goed verkocht. Ik ben heel erg blij! Daarbij heeft Hugo mij ook geholpen bij de aankoop van een huis buiten Amsterdam. Dus hiervoor kan je ook bij hem terecht. Ik vond het erg fijn samen werken met Hugo en beveel Hugo dan ook van harte aan!


Reactie De Oude Stad Makelaardij

Beste Anna, Van harte gefeliciteerd met de verkoop van je woning aan het Suikerplein. Bedankt voor je mooie beoordeling, ik vind het heel fijn dat ik mijn steentje heb kunnen bijdragen aan het mooie verkoopresultaat. Dank voor de fijne samenwerking en we treffen elkaar bij de levering van je nieuwe woningen. Met vriendelijke groet, Hugo Jonkhoff (Register Makelaar)

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Anne Leendertse

| Beoordeling over Hugo Jonkhoff | Ik was de verkoper

Hugo heeft ons enorm geholpen bij de verkoop van ons huis. Ons huis stond al een half jaar te koop (bij een andere makelaar). Hugo stelde goede vragen en richtte zich op de pluspunten van het huis. Hij maakte vervolgens een plan om het huis opnieuw in te richten. Hij heeft het huis opnieuw gestyled Lees meer…

Hugo heeft ons enorm geholpen bij de verkoop van ons huis. Ons huis stond al een half jaar te koop (bij een andere makelaar). Hugo stelde goede vragen en richtte zich op de pluspunten van het huis. Hij maakte vervolgens een plan om het huis opnieuw in te richten. Hij heeft het huis opnieuw gestyled en gezorgd voor nieuwe, frisse en eigentijdse presentatie met nieuwe foto’s en de verkoop tekst. Hij bracht zelf spullen mee, richtte het huis in en overlegde continu met de fotograaf. Daarna had hij ideeën voor de verkoop en een open dag. Na het opnieuw aanmelden van het huis met nieuwe foto’s en tekst hadden we binnen een week een goed bod! Hugo zijn inbreng was effectief en ook gezellig en leuk. Ik kijk terug op een fijne samenwerking!


Reactie De Oude Stad Makelaardij

Beste Anne en Ulrich, Wat fijn te horen dat jullie na mijn adviezen en styling nu een goed bod hebben ontvangen op jullie prachtige woning in Utrecht. Dank voor jullie mooie review. Ik ben blij dat ik het verschil heb kunnen maken en mijn "steentje" heb kunnen bijdragen bij dit mooie verkoopresultaat. Van harte gefeliciteerd en veel geluk in jullie nieuwe woning aan de kust. Met vriendelijke groet, Hugo Jonkhoff (Register Makelaar)

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Ester Vlaanderen

| Beoordeling over Hugo Jonkhoff | Ik was de verkoper

Terugkijkend op 2022, was de verkoop van mijn fijne appartement wel een van de hoogtepunten van het jaar. Ik ben daarbij heel prettig begeleid door Hugo Jonkhoff van de Oude stad makelaardij. Hugo heeft gevoel voor sfeer en stijl, hij is eerlijk, flexibel en zorgvuldig. Hij kent de markt en wijst de Lees meer…

Terugkijkend op 2022, was de verkoop van mijn fijne appartement wel een van de hoogtepunten van het jaar. Ik ben daarbij heel prettig begeleid door Hugo Jonkhoff van de Oude stad makelaardij. Hugo heeft gevoel voor sfeer en stijl, hij is eerlijk, flexibel en zorgvuldig. Hij kent de markt en wijst de weg. Je maakt bij de oude stad makelaardij zelf keuzes en Hugo zorgt er daarbij voor dat je dat goed geinformeerd doet. Hij heeft gevoel voor humor en is prettig in de omgang.

8 ,8
Enthousiasme
7,5
Snelheid van reageren
9,5
Afspraken nakomen
9,5
Creativiteit
8
Marktkennis
9,5
Bekijk alle (19)