Finsens Makelaardij

Amsterdam


Over Finsens Makelaardij

Finsens Makelaardij ademt Amsterdam. Wij houden kantoor aan de Lijnbaansgracht. De ideale plek om onze gewaardeerde relaties te bedienen.

Het team van Finsens Makelaardij is altijd enthousiast en gedreven om u te helpen bij al uw vastgoed zaken. De makelaars zijn op de hoogte van de markt, regelgeving en bouwtechnische aspecten die belangrijk zijn voor de waarde van onroerend goed. Finsens Makelaardij, lid van de NVM en MVA gaat altijd voor kwaliteit. Alle bezichtigingen worden altijd uitgevoerd door onze gecertificeerde makelaars.

Finsens Makelaardij maakte deel uit van het gerespecteerde financiële advieskantoor Finsens en van de daaruit voortgekomen fiscale tak Broadstreet. Naast uw vastgoedzaken hebben wij hierdoor voor onze cliënten korte lijntjes naar hypotheekadvies, fiscaal advies en andere financiële aspecten.

Hierdoor hebben wij niet alleen bijzonder veel ervaring met Nederlanders maar ook met expats / international newcomers.


Diensten

  • Aankoop
  • Verkoop
  • Verhuur
  • Taxaties

Medewerkers


Locatie

Geen beoordelingen gevonden

Heb jij recentelijk contact met deze makelaar gehad? Dan is jouw ervaring belangrijk! Binnen 3 minuten kan jij jouw mening delen. Wat jij vindt telt zeker mee! Alvast bedankt.

Schrijf een beoordeling