Francis Helmig Makelaardij

Amsterdam


Over Francis Helmig Makelaardij

Het makelaarsvak is mij met de paplepel ingegoten. Als dochter van een gerenommeerde makelaar heb ik de kneepjes van het vak al op jonge leeftijd geleerd. Van mijn vader leerde ik niet alleen integer, maar vooral ook betrokken, creatief en betrouwbaar te makelen.

Inmiddels heb ik ruim 15 jaar ervaring in het vak en bestaat mijn jonge en dynamische team uit zeven hardwerkende dames die zich iedere dag voor meer dan 100% inzetten voor onze klanten. Onze werkwijze is energiek, creatief en vooral betrokken.

Wij gaan voor de beste deals en tevreden klanten, want niets is belangrijker dan dat. Wij werken op basis van no cure no pay en onze makelaars zijn ook buiten kantoortijd voor u bereikbaar.

Francis Helmig Makelaardij staat garant voor korte communicatielijnen, een informele en betrokken samenwerking en een enorme dosis slagvaardigheid. 

Onze deur staat altijd voor u open en wij gaan graag voor u aan de slag!


Diensten

 • Aanhuur
 • Aankoop
 • Taxaties
 • Verhuur
 • Verkoop

Werkgebieden

 • Abcoude
 • Amstelveen
 • Amsterdam
 • Amsterdam Zuidoost
 • Diemen
 • Haarlem
 • Weesp

Medewerkers


Locatie

9 ,7
Enthousiasme
9,7
Snelheid van reageren
9,8
Afspraken nakomen
9,8
Creativiteit
9,6
Marktkennis
9,7

Laatste 5 beoordelingen

229 in totaal

Mark Houtveen

| Beoordeling over Danielle Butter

Dear lezer, De aandacht, de energie(ën), de liefde voor de mens en de omgeving, voor het makelaarschap. De kennis, kunde en de wens om er te zijn voor alle partijen in deze, terwijl de uitgangspunten continu helder en omschreven zijn en worden. De inspanningen, de wil om te sparren en een zuiver Lees meer…

Dear lezer, De aandacht, de energie(ën), de liefde voor de mens en de omgeving, voor het makelaarschap. De kennis, kunde en de wens om er te zijn voor alle partijen in deze, terwijl de uitgangspunten continu helder en omschreven zijn en worden. De inspanningen, de wil om te sparren en een zuivere openheid. Dat is hoe ik Daniëlle heb mogen leren kennen, ontmoeten, ontdekken. Voor mij is de weg van het ‘vinden’ van de mens, de makelaar, Daniëlle tot aan het voor de laatste keer omdraaien van de sleutel, van een huis om dankbaar voor te zijn, voordat deze overhandigd kon worden aan de nieuwe bewoners, een vloeiende beweging geweest met alle ervaringen en beslissingen die daarin de revue zijn gepasseerd. Moge u uw verkoop- en/of aankoopbewegingen evenzo aandachtig, voortvarend en liefdevol gaan ervaren. Dank voor uw toegewijde aandacht, Mark

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Chloé en René

| Beoordeling over Danielle Butter

Afgelopen jaar hebben wij bij de aankoop van ons eerste huis Francis Helmig makelaardij ingeschakeld, op advies van een kennis. Wij zijn erg tevreden met de hulp, betrokkenheid, kennis, advies en het meedenken van Daniëlle, maar eigenlijk van het hele kantoor. Tijdens de vakantie van onze makelaar, Lees meer…

Afgelopen jaar hebben wij bij de aankoop van ons eerste huis Francis Helmig makelaardij ingeschakeld, op advies van een kennis. Wij zijn erg tevreden met de hulp, betrokkenheid, kennis, advies en het meedenken van Daniëlle, maar eigenlijk van het hele kantoor. Tijdens de vakantie van onze makelaar, heeft een collega makelaar (Saranke) ons eveneens goed geholpen, waardoor wij uiteindelijk ons huis konden bemachtigen. Dankzij Daniëlle haar advies hebben wij een gepast bod uitgebracht. Eveneens na de aankoop van ons huis konden wij haar benaderen voor advies rondom de erfpacht. Wij bevelen Francis Helmig dan ook zeer aan als makelaarskantoor. Wij zullen niet twijfelen opnieuw gebruik te maken van hun service.

9 ,7
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
9,5
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9
Marktkennis
10

Aaron Meyer

| Beoordeling over Eveline Kraan

Francis en haar team hebben een uitstekende kennis van de markt en zijn sterk in hun persoonlijke benadering. Altijd bereikbaar, geven goede tips en snelle terugkoppeling. Ook niet "pusherig" bij bezichtigingen maar juist rustig en professioneel. Dit wordt ook door potentiële kopers gewaardeerd. Z Lees meer…

Francis en haar team hebben een uitstekende kennis van de markt en zijn sterk in hun persoonlijke benadering. Altijd bereikbaar, geven goede tips en snelle terugkoppeling. Ook niet "pusherig" bij bezichtigingen maar juist rustig en professioneel. Dit wordt ook door potentiële kopers gewaardeerd. Zetten net dat stapje extra waardoor ze beter zijn dan de andere makelaars. Hebben 2 huizen voor mij verkocht, ver boven marktprijs en dus naar volle tevredenheid!

9 ,4
Enthousiasme
9
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9
Marktkennis
9

Sofie Brouwer

| Beoordeling over Saranke van den Broek

We zagen op tegen het verkopen van ons huis tijdens deze Corona tijd maar dankzij Saranke en Danielle is het voor ons heel prettig verlopen. Ze zijn professioneel, goed op de hoogte en ontnemen je zoveel mogelijk werk. We konden ze altijd bellen met vragen en ze dachten graag met ons mee. Mochten we Lees meer…

We zagen op tegen het verkopen van ons huis tijdens deze Corona tijd maar dankzij Saranke en Danielle is het voor ons heel prettig verlopen. Ze zijn professioneel, goed op de hoogte en ontnemen je zoveel mogelijk werk. We konden ze altijd bellen met vragen en ze dachten graag met ons mee. Mochten we ons huis weer willen verkopen hopen wij weer een beroep op ze te mogen doen, het zijn toppers!

9 ,5
Enthousiasme
9,5
Snelheid van reageren
9,5
Afspraken nakomen
9,5
Creativiteit
9,5
Marktkennis
9,5

Ester Mangnus

| Beoordeling over hele kantoor

Wij zijn heel goed geholpen door Karlijn en Saranke. Beide dames zijn heel aardig, enthousiast, betrouwbaar, goed bereikbaar en deskundig als makelaar.

9 ,0
Enthousiasme
9
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
9
Creativiteit
9
Marktkennis
9
Bekijk alle (229)