Francis Helmig Makelaardij

Amsterdam


Over Francis Helmig Makelaardij

Het makelaarsvak is mij met de paplepel ingegoten. Als dochter van een gerenommeerde makelaar heb ik de kneepjes van het vak al op jonge leeftijd geleerd. Van mijn vader leerde ik niet alleen integer, maar vooral ook betrokken, creatief en betrouwbaar te makelen.

Inmiddels heb ik ruim 15 jaar ervaring in het vak en bestaat mijn jonge en dynamische team uit zeven hardwerkende dames die zich iedere dag voor meer dan 100% inzetten voor onze klanten. Onze werkwijze is energiek, creatief en vooral betrokken.

Wij gaan voor de beste deals en tevreden klanten, want niets is belangrijker dan dat. Wij werken op basis van no cure no pay en onze makelaars zijn ook buiten kantoortijd voor u bereikbaar.

Francis Helmig Makelaardij staat garant voor korte communicatielijnen, een informele en betrokken samenwerking en een enorme dosis slagvaardigheid. 

Onze deur staat altijd voor u open en wij gaan graag voor u aan de slag!


Diensten

 • Aanhuur
 • Aankoop
 • Taxaties
 • Verhuur
 • Verkoop

Werkgebieden

 • Abcoude
 • Amstelveen
 • Amsterdam
 • Amsterdam Zuidoost
 • Diemen
 • Haarlem
 • Weesp

Medewerkers


Locatie

9 ,3
Enthousiasme
9,4
Snelheid van reageren
9,4
Afspraken nakomen
9,4
Creativiteit
9,0
Marktkennis
9,5

Laatste 5 beoordelingen

227 in totaal

Aaron Meyer

| Beoordeling over Eveline Kraan

Francis en haar team hebben een uitstekende kennis van de markt en zijn sterk in hun persoonlijke benadering. Altijd bereikbaar, geven goede tips en snelle terugkoppeling. Ook niet "pusherig" bij bezichtigingen maar juist rustig en professioneel. Dit wordt ook door potentiĆ«le kopers gewaardeerd. Z Lees meer…

Francis en haar team hebben een uitstekende kennis van de markt en zijn sterk in hun persoonlijke benadering. Altijd bereikbaar, geven goede tips en snelle terugkoppeling. Ook niet "pusherig" bij bezichtigingen maar juist rustig en professioneel. Dit wordt ook door potentiƫle kopers gewaardeerd. Zetten net dat stapje extra waardoor ze beter zijn dan de andere makelaars. Hebben 2 huizen voor mij verkocht, ver boven marktprijs en dus naar volle tevredenheid!

9 ,4
Enthousiasme
9
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9
Marktkennis
9

Sofie Brouwer

| Beoordeling over Saranke van den Broek

We zagen op tegen het verkopen van ons huis tijdens deze Corona tijd maar dankzij Saranke en Danielle is het voor ons heel prettig verlopen. Ze zijn professioneel, goed op de hoogte en ontnemen je zoveel mogelijk werk. We konden ze altijd bellen met vragen en ze dachten graag met ons mee. Mochten we Lees meer…

We zagen op tegen het verkopen van ons huis tijdens deze Corona tijd maar dankzij Saranke en Danielle is het voor ons heel prettig verlopen. Ze zijn professioneel, goed op de hoogte en ontnemen je zoveel mogelijk werk. We konden ze altijd bellen met vragen en ze dachten graag met ons mee. Mochten we ons huis weer willen verkopen hopen wij weer een beroep op ze te mogen doen, het zijn toppers!

9 ,5
Enthousiasme
9,5
Snelheid van reageren
9,5
Afspraken nakomen
9,5
Creativiteit
9,5
Marktkennis
9,5

Ester Mangnus

| Beoordeling over hele kantoor

Wij zijn heel goed geholpen door Karlijn en Saranke. Beide dames zijn heel aardig, enthousiast, betrouwbaar, goed bereikbaar en deskundig als makelaar.

9 ,0
Enthousiasme
9
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
9
Creativiteit
9
Marktkennis
9

M.J.P. Duiker

| Beoordeling over hele kantoor

Francis Helmig en haar team waren echt heel goed. Francis is heel rustig, alert, realistisch, geeft praktische adviezen. Veel kennis van de markt en veel ervaring. Heel prettig om mee te werken. Erg flexibel in benadering en het maken van afspraken. Altijd snel antwoord op vragen en mails. Heeft dui Lees meer…

Francis Helmig en haar team waren echt heel goed. Francis is heel rustig, alert, realistisch, geeft praktische adviezen. Veel kennis van de markt en veel ervaring. Heel prettig om mee te werken. Erg flexibel in benadering en het maken van afspraken. Altijd snel antwoord op vragen en mails. Heeft duidelijk uitgelegd welke informatie en papieren zij voor de verkoop nodig hadden. Heel professioneel en prettig alle bezichtigingen in goede banen geleid. Op het juiste moment geadviseerd om het biedingsproces aan te gaan en beargumenteerd waarom en hoe dat zou lopen. Alle voordelen en nadelen duidelijk op een rijtje gezet. Bij het voorlopige koopcontract heeft zij alert de notaris op een paar omissies gewezen, die prompt veranderd werden, waar ik heel blij mee was. Het werd een fantastische flitsverkoop. Ik heb veel waardering voor Francis en merkte ook dat de makelaar van de koopster haar respecteerde bij het hele koopproces.. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel erg tevreden ben en blij ben dat ik haar gekozen heb uit de 3 makelaars, die ik aangezocht had..

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Chris Buijs

| Beoordeling over Saranke van den Broek

Prettig in de omgang, to-the-point en gedegen kennis van zaken op alle gebieden.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10
Bekijk alle (227)