H.E.R. Makelaardij

Amsterdam


Over H.E.R. Makelaardij

Welkom bij jouw aankoop- en verkoopmakelaar in Amsterdam, Diemen en Weesp; voel je thuis bij H.E.R.!

Ben jij juist níet op zoek naar een stereotype makelaar, maar iemand die betrokken is bij jou en jouw specifieke situatie, je bijstaat met raad en pro-actieve daad en waar kwaliteit boven kwantiteit gaat? Dan ben je op het juiste adres bij H.E.R.
Een klein makelaarskantoor met een persoonlijke en betrokken benadering. Geen gladde praatjes, maar raad en daad van de makelaar die er is voor jóu.
H.E.R. is betrokken, flexibel en service- & klantgericht.

Benieuwd naar wat H.E.R. voor jou kan betekenen en waarom wij zo onderscheidend zijn? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek!


Diensten

  • Aankoop
  • Verkoop

Locatie

Laatste 5 beoordelingen

3 in totaal

Peter Starre

| Beoordeling over Nicole van de VIjver

Nicole was onze verkoopmakelaar. Ze heeft ons zeer professioneel en met veel enthousiasme geholpen om onze woning snel en zeer goed te verkopen. Ze is direct in haar communicatie, heeft veel marktkennis is duidelijk in haar uitleg en continu bereikbaar. Voor de meeste mensen is kopen of verkopen va Lees meer…

Nicole was onze verkoopmakelaar. Ze heeft ons zeer professioneel en met veel enthousiasme geholpen om onze woning snel en zeer goed te verkopen. Ze is direct in haar communicatie, heeft veel marktkennis is duidelijk in haar uitleg en continu bereikbaar. Voor de meeste mensen is kopen of verkopen van een huis een spannende en emotionele beleving; dan is het fijn om iemand zoals Nicole in je team te hebben.


Reactie H.E.R. Makelaardij

Dankjewel Peter voor de mooie review! Ik heb jullie huis met veel plezier verkocht!

9 ,6
Enthousiasme
9,5
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9
Marktkennis
9,5

Willem Pijffers

| Beoordeling over Nicole van de VIjver

Nicole is alert, accuraat en oprecht. Ik ben via een vriend met haar in contact gekomen en ben erg tevreden over de wijze waarop zij de aankoop van de nieuwe woning heeft begeleid. Zij adviseert nuchter en met kennis van zaken. Zij blijft nuchter in een op hol geslagen markt. Ik kan geen nadeel of tekortkoming van haar bedenken.


Reactie H.E.R. Makelaardij

Dankjewel Willem en Elles voor deze mooie review! Ik heb jullie met veel plezier begeleidt met deze aankoop en heb zin in het vervolgtraject en de verkoop van jullie mooie huis.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Noortje Moll

| Beoordeling over Nicole van de VIjver

Nicole heeft mij optimaal begeleid bij de verkoop van mijn woning in Amsterdam en bij de aankoop van mijn nieuwe woning in Weesp. Zowel het verkoop- als het aankoopproces was een prettige ervaring. Nicole heeft veel marktkennis en is zeer professioneel. Ze hield mij goed op de hoogte van alle on Lees meer…

Nicole heeft mij optimaal begeleid bij de verkoop van mijn woning in Amsterdam en bij de aankoop van mijn nieuwe woning in Weesp. Zowel het verkoop- als het aankoopproces was een prettige ervaring. Nicole heeft veel marktkennis en is zeer professioneel. Ze hield mij goed op de hoogte van alle ontwikkelingen en was altijd bereikbaar als ik vragen had. Ik vond het best spannend om de woning waar ik al meer dan 20 jaar woonde te verkopen en dan ook nog in deze tijd een nieuwe woning te vinden, maar Nicole had goede adviezen en zorgde ervoor dat alles soepel en snel verliep. Ik ben erg tevreden! Noortje


Reactie H.E.R. Makelaardij

Dankjewel Noortje voor de mooie beoordeling! Ik vond het erg leuk om samen met jou het hele traject van aankoop en verkoop te doorlopen. Heel veel woonplezier in Weesp!

9 ,4
Enthousiasme
9
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9
Marktkennis
9