MV Aankoopmakelaars & Taxateurs

Amsterdam


Over MV Aankoopmakelaars & Taxateurs

Als aankoopmakelaar behartigen wij de belangen van huiskopers bij de aankoop van een nieuwe woning in Amsterdam en omstreken. Aangezien u niet ieder jaar een huis koopt, kan het goed zijn dat u niet precies weet waar je allemaal op moet letten.

Online valt er veel te vinden over dit onderwerp, maar zie je niets over het hoofd? Hoe is de buurt, wat zijn de laatste ontwikkelingen? Is het een courant huis? Wat is de taxatiewaarde voor de woning? En …. met welk bod maken we een goede kans?  

Zo zijn er wellicht nog tal van vragen. Kortom neem snel contact met ons op, zodat we kunnen bespreken wat wij voor u kunnen doen!


Diensten

 • Aankoop
 • Taxaties

Werkgebieden

 • Aalsmeer
 • Abcoude
 • Amstelveen
 • Amsterdam
 • Amsterdam Zuidoost
 • Badhoevedorp
 • Diemen
 • Duivendrecht
 • Uithoorn
 • Weesp

Medewerkers


Locatie

Laatste 5 beoordelingen

69 in totaal

Roel

| Beoordeling over Monique Verhoef | Ik heb een huis aangekocht

Binnen drie weken een fantastisch huis gevonden met behulp van Monique! Monique heeft veel kennis van de markt, is realistisch en pakt lekker door! Je komt niet voor verrassingen te staan bij het aankopen van een huis, want Monique zorgt dat alle stukken goed zijn doorgenomen en alle details over Lees meer…

Binnen drie weken een fantastisch huis gevonden met behulp van Monique! Monique heeft veel kennis van de markt, is realistisch en pakt lekker door! Je komt niet voor verrassingen te staan bij het aankopen van een huis, want Monique zorgt dat alle stukken goed zijn doorgenomen en alle details over de woning duidelijk zijn. Wij kunnen Monique zeker aanraden als aankoopmakelaar!

8 ,6
Enthousiasme
8
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
9
Creativiteit
8
Marktkennis
9

Jurian

| Beoordeling over Brigitte Kok-Dam | Ik was de koper

Brigitte heeft mij uitstekend geholpen tijdens de aankoop van mijn nieuwe woning. Voelde goed aan welke woning bij mij zou passen en heeft mij gedurende het traject volledig ontzorgd. Heeft oog voor detail en neemt zelf contact op om te informeren naar status. Dit heb ik zeer gewaardeerd en zou daarom weer van haar diensten gebruik maken!

9 ,8
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9,5
Marktkennis
9,5

Katerijne Slot

| Beoordeling over Monique Verhoef | Ik was de koper

Wat een fijne aankoopmakelaar is Monique. Ze heeft ons op een hele deskundige en prettige manier meegenomen in het hele proces bij het vinden en kopen van een appartement in Amsterdam voor onze studerende dochter. Door goed met ons kennis te maken en ons goed op onze wensen te bevragen tegen het lic Lees meer…

Wat een fijne aankoopmakelaar is Monique. Ze heeft ons op een hele deskundige en prettige manier meegenomen in het hele proces bij het vinden en kopen van een appartement in Amsterdam voor onze studerende dochter. Door goed met ons kennis te maken en ons goed op onze wensen te bevragen tegen het licht van de woningmarkt in Amsterdam is het vlot gelukt een appartement aan te kopen dat geheel voldoet aan onze wensen! Mooi om te zien hoe zij zich inzette om alle benodigde informatie te verkrijgen om tot een goede keuze en prijsbepaling te komen voor het aan te kopen object. Ze gaf ons zeer degelijk en deskundig advies in alle stadia van de aankoop. Wij zijn uitermate tevreden over haar dienstverlening en raden haar van harte aan!

9 ,4
Enthousiasme
9
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
9
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Michel Pirovano

| Beoordeling over Monique Verhoef | Ik was de koper

Wij hebben voor de 3e keer een woning met Monique aangekocht en zouden haar iedereen aanbevelen. Ze is integer en erg prettig in de samenwerking. Naast haar gedegen advies, nam ze ons wederom goed mee door het hele aankoopproces en ontzorgde ze ons volledig. Monique is een makelaar die echt uit bela Lees meer…

Wij hebben voor de 3e keer een woning met Monique aangekocht en zouden haar iedereen aanbevelen. Ze is integer en erg prettig in de samenwerking. Naast haar gedegen advies, nam ze ons wederom goed mee door het hele aankoopproces en ontzorgde ze ons volledig. Monique is een makelaar die echt uit belang van de kopers handelt en dat voel je aan alles. Zoek dus niet verder als je een goede aankoopmakelaar nodig hebt! Dewi & Michel (Amsterdam)

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Paulien Struijk-Wilbrink

| Beoordeling over Brigitte Kok-Dam

Lang verhaal kort: zonder Brigitte was onze huizenzoektocht niet zo succesvol verlopen. We hebben Brigitte om hulp gevraagd bij de eerste serieuze poging om een huis in Amsterdam te bemachtigen en het was direct raak! Brigitte werkt snel, is kritisch, en begeleidt het aankoopproces van A tot Z. Door Lees meer…

Lang verhaal kort: zonder Brigitte was onze huizenzoektocht niet zo succesvol verlopen. We hebben Brigitte om hulp gevraagd bij de eerste serieuze poging om een huis in Amsterdam te bemachtigen en het was direct raak! Brigitte werkt snel, is kritisch, en begeleidt het aankoopproces van A tot Z. Doordat Brigitte overal bovenop zat hadden wij de rust en zekerheid dat aan alles werd gedacht. We hopen lang in ons huidige huis te blijven wonen, maar vragen Brigitte in de toekomst zeker weer om hulp!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10
Bekijk alle (69)