TWM Makelaardij

Amsterdam


Over TWM Makelaardij

TWM Makelaardij is er voor u. Full- service en persoonlijk.

Bij ons geldt:

* Courtage vanaf 0.95% inclusief volledige begeleiding en presentatie

* Géén opstartkosten

* Tarieven inclusief btw

* Achteraf betalen via de afrekening van de notaris

Wij (ver)kopen woningen met veel plezier, aandacht voor de details, volledig in uw belang en met een gezonde dosis enthousiasme.

Ons team van enthousiaste en ervaren makelaars adviseert u graag over aankoop, verkoop, verhuur en taxatie van woningen. Ons werkgebied is het beste te omschrijven als groot Amsterdam maar strekt zich uit van Purmerend tot en met Amstelveen met als middelpunt ons kantoor in Amsterdam.

Of het nu gaat om een studioappartement of een vrijstaande villa, wij begeleiden voor u het gehele traject van begin tot eind én tegen een eerlijke prijs.

Door de kleinschaligheid van ons kantoor verloopt de communicatie via korte lijnen en altijd zijn alle collega's volledig op de hoogte van alle bijzonderheden van uw dossier. 

Wij geloven in een persoonlijke benadering en intensieve begeleiding van één van de grootste beslissingen in uw leven. Wij maken graag deel uit van deze bijzondere gebeurtenis en regelen alles voor u tot in de puntjes.

Wij komen graag bij u op bezoek maar uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor in Amsterdam


Diensten

  • Aankoop
  • Verkoop
  • Taxaties

Medewerkers


Locatie

Laatste 5 beoordelingen

2 in totaal

Safiyyah Chakawri

| Beoordeling over hele kantoor

Tim en zijn team zijn fantastische makelaars. Ze houden je goed op de hoogte van alles wat er speelt. Ze reageren snel op je vragen. Super vriendelijk en nogmaals aan het hele team bedankt voor alles. Jullie zijn top. Groet, Safiyyah

9 ,7
Enthousiasme
9,5
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9
Marktkennis
10

HN

| Beoordeling over hele kantoor

Na een erg vervelende ervaring te hebben gehad met een "online" makelaar, was ik al snel overtuigd dat ik bij een traditionele makelaar moest zijn. Edith is uiterst professioneel, vriendelijk, reageert snel en is zeer deskundig. Alles was vlotjes verlopen en ik was ontzettend blij met haar expertise. TWM Makelaardij zou ik aanbevelen aan iedereen!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10