Puntman Makelaardij B.V.

Arnhem


Over Puntman Makelaardij B.V.

Puntman Makelaars

Wij zijn niet de grootste, maar wel de Beste! Puntman Makelaars is in 2018 voor de 2e keer verkozen tot Beste Makelaar in Nederland! Vier keer de Beste Makelaar in Gelderland.
    
Wat doet Puntman Makelaars dan anders? Wij werken persoonlijk en komen altijd onze afspraken na. Daarnaast heeft u bij ons, door onze unieke manier van werken, een grotere kans om ook succesvol te verkopen  

Wij zijn traditioneel, maar in de modernste jas. In een persoonlijke gesprek vertellen wij u graag alles over onze bijzondere werkwijze. Denkt u bijvoorbeeld aan:
- onze speciale wijze van bezichtigen,
- uw eigen online klantdossier,
- top presentatie op Funda en Puntman,
- optimaal gebruik van Social Media,
- ons Open Huis,
- en alle extra's die standaard onderdeel uitmaken van onze dienstverlening.

Een snelle verkoop is mooi, maar veel belangrijker is dat u tevreden bent over de verkoopprijs en onze dienstverlening. Door onze werkwijze en persoonlijke betrokkenheid heeft u een grotere, en snellere, kans op verkoop. Onze betrokkenheid geeft zich ook uitstekend weer in de NVM verkoopcijfers. Graag informeren wij u hierover meer in een persoonlijk gesprek. 

Bij Puntman Makelaars werken wij transparant. Geen maandelijkse bedragen, geen bedragen per bezichtiging en zeker geen verrassingen achteraf. Gewoon helder en duidelijk!

Tot ziens bij Puntman Makelaars

Wilfred Puntman


Diensten

 • Aankoop
 • Financieel advies
 • Taxaties
 • Verkoop

Werkgebieden

 • Arnhem
 • Bemmel
 • Dieren
 • Doesburg
 • Duiven
 • Elst Gld
 • Gaanderen
 • Gendt
 • Giesbeek
 • Heteren
 • Huissen
 • Lathum
 • Nijmegen
 • Oosterbeek
 • Oosterhout (GLD)
 • Rheden
 • Valburg
 • Velp Gld
 • Westervoort
 • Zevenaar

Medewerkers


Locatie

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Laatste 5 beoordelingen

535 in totaal

Angelique


Aankoop: Wij hadden voor de aankoop van onze woning gebruik gemaakt van de expertise van Puntman makelaardij. De begeleiding was super, waardoor wij zonder zorgen onze nieuwe woning hebben gekocht. Wij konden bij hen terecht met vragen waarop wij altijd een eerlijk en duidelijk antwoord kregen. Lees meer…

Aankoop: Wij hadden voor de aankoop van onze woning gebruik gemaakt van de expertise van Puntman makelaardij. De begeleiding was super, waardoor wij zonder zorgen onze nieuwe woning hebben gekocht. Wij konden bij hen terecht met vragen waarop wij altijd een eerlijk en duidelijk antwoord kregen. Deze samenwerking verliep zo goed dat wij hen ook als verkopende makelaar wilden hebben voor onze eigen woning. Onze woning werd vervolgens ook binnen 2 dagen verkocht door de zeer prettige samenwerking. In één woord voor ons een fantastische makelaar. Voor ons een 10 !

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Vanity


Verkoop: Wij kunnen puntman makelaars van harte aanraden aan iedereen die zijn of haar huis wil verkopen. Wilfred en Claudia hebben verstand van zaken en helpen je deskundig en vriendelijk. Het contact verloopt altijd vlot en soepel en denken in elke situatie met je mee om tot een oplossing op maat te komen.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Jasper en Bibi


Voor de aankoop van ons huis in Wolfheze schakelden wij de hulp in van Wilfred en Claudia Puntman. Omdat wij als West-Nederlanders de huizenmarkt in het oosten niet kennen, wilden wij advies inwinnen van een lokale makelaar. Per toeval kwam ik op Puntman uit via de site van Wieisdebestemakelaar. Na Lees meer…

Voor de aankoop van ons huis in Wolfheze schakelden wij de hulp in van Wilfred en Claudia Puntman. Omdat wij als West-Nederlanders de huizenmarkt in het oosten niet kennen, wilden wij advies inwinnen van een lokale makelaar. Per toeval kwam ik op Puntman uit via de site van Wieisdebestemakelaar. Na wat researchen en ervaringen lezen, hadden wij geen twijfels. Met Puntman wilden wij werken. Met in het achterhoofd houdend dat de werkelijkheid natuurlijk anders kan zijn. Wilfred en Claudia stelden niet teleur. Vriendelijk, kundig, met veel ervaring, snel en vooral heel menselijk. Zo word je geholpen door Puntman Makelaardij. Ze staan open en nemen de tijd voor al jouw vragen en nemen onzekerheden weg. Wilfred is een zeer vriendelijke en correcte man. Maar laat je niet bedriegen door de vriendelijke buitenkant. Aan de binnenkant schuilt een man die zijn vak verstaat. Wij hadden ons oog op één huis. Door volharding van zijn kant, goed advies en met Claudia aan zijn zijde die alle lettertjes en regels met argusogen in de gaten houdt, zodat alles van voor tot achter klopt, hebben wij ons droomhuis weten te bemachtigen. Zonder hun hulp en expertise was het ons zeker niet gelukt. Wij bevelen Wilfred en Claudia dan ook van harte aan als je een huis in de buurt van Arnhem en omstreken zoekt.


Reactie Puntman Makelaardij B.V.

Japser en Bibi, bedankt voor deze hele hele mooie review! Gr. Wilfred en Claudia

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Dave


Het contact was zeer goed en altijd waren ze bereikbaar voor hulp en vragen. Ze begeleiden je van het begin tot het einde en dat doen ze met veel plezier! Echt een aanrader.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Tjaja


Wij zijn bij de verkoop van onze eengezinswoning prima geholpen door Wilfred en Claudia van Puntman Makelaardij. De moderne aanpak met vooraankondiging via Facebook, prachtige presentatie op Funda met alles erop en eraan en snelle communicatie via WhatsApp is ons goed bevallen. De inschatting van de Lees meer…

Wij zijn bij de verkoop van onze eengezinswoning prima geholpen door Wilfred en Claudia van Puntman Makelaardij. De moderne aanpak met vooraankondiging via Facebook, prachtige presentatie op Funda met alles erop en eraan en snelle communicatie via WhatsApp is ons goed bevallen. De inschatting van de mogelijke verkoopprijs beviel ons maar zelfs daar zijn we achteraf nog erg verrast geweest over de uiteindelijke positieve verkoopprijs. Wij zijn absoluut tevreden met de manier waarop het proces afgehandeld is. Een absolute aanrader wat ons betreft👌🏻 Cijfer 10 is deze makelaar zeker meer dan waard!


Reactie Puntman Makelaardij B.V.

Bedankt voor dit mooie cijfer en hele mooie review! Gr. Wilfred en Claudia

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10
Bekijk alle (535)