Claudia Puntman

Puntman Makelaardij B.V. Arnhem


Over Claudia Puntman

Mijn naam is Claudia Puntman, ik ben geboren in Nijmegen en woonachtig in Elst. Ik ben getrouwd met Wilfred en samen hebben wij twee zoons.

Op 1 januari 1997 ben ik samen met Wilfred gestart met ons bedrijf. In de loop der jaren is er heel wat veranderd. We begonnen vanuit huis met onze werkzaamheden en nu werken we al heel wat jaren vanuit ons prachtige kantoor aan de Venlosingel 50 te Arnhem. Juist in dit digitale tijdperk vind ik persoonlijk contact met onze cliënten heel erg belangrijk! Ik durf best te zeggen dat we daar allemaal erg goed in zijn. We gaan voor al onze klanten door het vuur. Als beloning daarvoor is ons kantoor in februari 2023 voor de 5e keer verkozen tot Beste Makelaar van Nederland! Daarnaast zijn wij Excellent NVM Makelaar! Prestaties waar ik heel erg trots op zijn!

Puntman Makelaars:
Beste Makelaar van Nederland 2022 - 2021 - 2020 - 2018 - 2015
Excellent NVM Makelaar

026-383 03 30
www.puntman.nl


Puntman Makelaardij B.V.

Venlosingel 50 Arnhem

Locatie

10,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Laatste 5 beoordelingen

702 in totaal

Michel van Heusden


Erg goed, vriendelijk en persoonlijk.


Reactie Puntman Makelaardij B.V.

Dank je wel Michel voor dit mooie cijfer. Heel veel geluk in je mooie nieuwe woning. Gr. Wilfred en Claudia

10,0
Enthousiasme Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

simone


Claudia is een leuke enthousiaste vrouw vol humor en een vakvrouw met betrekking tot communiceren en organiseren van zaken. Ze luistert goed naar wat de klant wil, neemt de tijd voor je, vraagt goed door en denkt in oplossingen. Ze verstrekt volledige en duidelijk informatie en geeft daarbij nog extra praktische tips en handvaten. Claudia en Wilfred zijn duidelijk op elkaar ingespeeld en vormen samen een mooi team, waardoor alles snel geregeld kan worden. De beloftes die gedaan worden, worden nagekomen en waargemaakt. Puntman Makelaardij onderscheidt zich juist door hun enthousiasme, professionaliteit en goede service! Een dikke 10!

10,0
Enthousiasme Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10
Bekijk alle (702)