DB-Makelaars

Bergschenhoek

10

Onze beoordeling op basis van 1 bron met 1 beoordeling

10
Powered by MTMO
Tobias Asserlaan 3
2662 SB Bergschenhoek
info@dbmakelaars.nl 010-7850833 www.dbmakelaars.nl VBO Makelaar

Over DB-Makelaars

Altijd gaan voor maximaal resultaat

Een persoonlijke benadering staat bij DB Makelaars voorop zonder 9 tot 5 mentaliteit. U staat u als opdrachtgever altijd centraal.

Daarnaast kunt u er van op aan dat DB Makelaars garant staat voor een klantgerichte, betrokken en deskundige aanpak. Uiteraard atijd om uw belang te dienen en het beste resultaat voor u te realiseren.

Heeft u vragen over het aankopen, verkopen of taxeren van een woning, dan zijn wij  u graag van dienst. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u meer over de werkwijze en de overige mogelijkheden van DB Makelaars.

Maak gerust een vrijblijvende afspraak, wij helpen u graag verder.

Lees meer

Diensten

  • Aankoop
  • Verkoop
  • Taxaties

Medewerkers

Toon meer

Locatie

10

Onze beoordeling op basis van 1 bron met 1 beoordeling

10
Powered by MTMO
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Laatste 5 beoordelingen

1 in totaal

Marloes Gerritsen

| Beoordeling over DB Makelaars

Wat zijn wij toch blij met db makelaars! Waren 1 van de eerste klanten van dominique 5 jaar geleden, hij wist toen ons appartement te verkopen wat al 2 jaar te koop stond bij een andere makelaar. 5 jaar later hebben wij dominique weer ingeschakeld en weer ons huis snel verkocht, wat een topper! Z Lees meer…

Wat zijn wij toch blij met db makelaars! Waren 1 van de eerste klanten van dominique 5 jaar geleden, hij wist toen ons appartement te verkopen wat al 2 jaar te koop stond bij een andere makelaar. 5 jaar later hebben wij dominique weer ingeschakeld en weer ons huis snel verkocht, wat een topper! Ze zijn professioneel en geven goed advies. Wij bevelen db makelaars dan ook zeker bij iedereen aan. Nogmaals heel erg bedankt!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10