Crielaers Makelaardij & Taxaties

Breda


Over Crielaers Makelaardij & Taxaties

Wie zijn wij?

Wij zijn Roderick en Femke Crielaers. Samen met ons gezin wonen wij in Princenhage, Breda.
In 2015 zijn wij samen in het diepe gesprongen en hebben wij Crielaers Makelaardij & Taxaties opgericht.

Over Roderick
Roderick, geboren in 1972, heeft al vele jaren ervaring in de woningmakelaardij waarvan sinds 1999 in de regio Breda. Zijn officiële titel luidt Register Makelaar – Register Taxateur. Maar wij noemen hem gewoon Roderick. Kenmerkend voor Roderick als makelaar:
* Enthousiasme;
* Betrokkenheid;
* Doorzettingsvermogen;
* Zijn grote passie voor vastgoed.


Roderick oefent dan ook geen vak uit, Roderick ís makelaar!
De bevlogenheid van Roderick, het enorme netwerk dat hij de afgelopen jaren heeft opgebouwd en zijn inhoudelijke kennis maken dat hij dé makelaar is die u nodig heeft om u optimaal te begeleiden.

Expert Commissie Wonen - NRVT

Met ingang van 2020 is Roderick voor 4 jaar aangesteld als lid van de Expert Commissie Wonen van het NRVT.
Een belangrijke en verantwoordelijke taak! 

NRVT registreert vastgoedtaxateurs op persoonlijke titel en zorgt voor eenduidige gedrags- en beroepsregels en reglementen. NRVT houdt daarbij toezicht op de naleving van de gedrags- en beroepsregels, reglementen en Permanente Educatie en borgt daarmee de kwaliteit van de geregistreerde taxateurs. Daarnaast kent NRVT een eigen centraal tuchtrechtstelsel, dat voorziet in een consistente, transparante en onafhankelijke tuchtrechtspraak voor alle geregistreerde taxateurs.


Over Femke
Femke, geboren in 1979, komt van oorsprong uit de personeelsbemiddeling en personeelszaken. Als HR Adviseur en HR Business Partner heeft zij jarenlang vraag en aanbod met elkaar gematched en zorgde zij voor de juiste leef- en werkomstandigheden binnen menig organisatie.

Sinds 2015 is zij helemaal toegewijd aan Crielaers Makelaardij & Taxaties waar zij de binnendienst voor haar rekening neemt, de administratie doet, de marketing voor haar rekening neemt in niet in de laatste plaats zij (vanuit haar persoonlijk passie voor interieur) verkopers adviseert in het verkoopklaar maken van hun woning. Tevens kun je Femke tegenkomen op een bruiloft in haar toga als BABS!


Diensten

  • Aankoop
  • Verkoop
  • Taxaties

Medewerkers


Locatie

Geen beoordelingen gevonden

Heb jij recentelijk contact met deze makelaar gehad? Dan is jouw ervaring belangrijk! Binnen 3 minuten kan jij jouw mening delen. Wat jij vindt telt zeker mee! Alvast bedankt.

Schrijf een beoordeling