Over Schots Makelaardij

Met een compleet dienstenpakket van alle markten thuis.    

Het kopen of verkopen van een woning is te belangrijk om risico’s mee te lopen. Bij Schots Makelaardij kunt u naast de dienstverlening met betrekking tot aankoop en verkoop van woningen ook terecht voor (gevalideerde) taxatiesWOZ- adviezen en voor adviezen op het gebied van het “Langer wonen in eigen huis”.

Persoonlijke aandacht, steeds dezelfde contactpersoon, dus geen misverstanden    
Als makelaar zijn wij uw adviseur, vertrouwenspersoon en klankbord. Een woning kopen of verkopen is een ingrijpende gebeurtenis, dat weten wij als geen ander. Daarom krijgt u van ons echte persoonlijke aandacht.  Wij weten hoe vervelend het is als er misverstanden ontstaan. Dus hebt u bij ons steeds dezelfde contactpersoon. Van begin tot einde. Een contactpersoon die u 7 dagen per week kunt bellen als u vragen heeft.

Begeleiding van het totale traject    
Overweegt u uw huidige woning te verkopen? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Vanaf het allereerste contact tot het tekenen van de akte bij de notaris begeleiden wij u intensief. U wordt voortdurend door ons geïnformeerd en van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden zodat u nooit in het ongewisse bent.  Als aankoopmakelaar verlenen wij diensten vanaf het zoekproces naar uw ideale woonhuis tot en met het tekenen van de akte bij de notaris en het in ontvangst nemen van de sleutel. Ook afname van één of meer deeldiensten is mogelijk. Het meest verstandige is het om het hele aankoopproces in één hand te houden zodat uw aankoopmakelaar de spin in het web - van alle personen en instanties die er bij de overdracht van een woonhuis om de hoek komen kijken- kan zijn.

Senioren advies    
Een gespecialiseerd makelaar voor senioren brengen wij naast alle bekende makelaarsadviezen ook advies uit aan iedereen die op zoek is naar een woning waar hij of zij echt heel lang kan blijven wonen. Een senioren makelaar weet wat nodig is voor een levensloopbestendige woning: wat moet er standaard al aanwezig zijn en wat kan eventueel later zonder al teveel problemen worden gedaan?

Taxaties    
U kunt bij ons terecht voor het opstellen van een (NWWI gevalideerd) taxatierapport met of zonder NHG. Dit rapport wordt dat wordt opgesteld door een gecertificeerd NRVT register makelaar-taxateur wordt gebruikt voor aankoop, verkoop, financiering, boedelscheiding of fiscale doeleinden. Het belang van een juiste taxatie is voor de opdrachtgever groot. De taxatie vormt namelijk de basis bij het nemen van een goede beslissing. 

WOZ-expertise en WOZ-taxaties    
Wij zijn gespecialiseerd in het voor onze cliënten verlagen van de WOZ-waarde. Ook nieuwe belanghebbenden die in de loop van een kalenderjaar geconfronteerd worden met een te hoge WOZ-waarde (denk aan nieuwe onroerend goed eigenaren of erfgenamen) helpen wij graag bij het verlagen van de WOZ-waarde. Met name erfgenamen lopen het risico substantieel meer erfbelasting te betalen dan noodzakelijk. Dit nadeel loopt gelet op het tarief voor de erfbelasting al snel in de (tien)duizenden euro's.

 

Kortom, een totaal dienstenpakket, inclusief ervaren advies    
Uiteraard bieden wij u alle makelaarsdiensten, van begeleiding bij aankoop en verkoop en het taxeren of bouwtechnisch keuren van uw woning. Ook deeldiensten worden door ons aangeboden. Wij adviseren u over verzekeringen en financieringen. Kortom alles wat met uw woning te maken heeft organiseren wij in één vertrouwde hand. Voor u één aanspreekpunt, wel zo veilig en handig bovendien.

 


Diensten

 • Taxaties
 • Aankoop

Werkgebieden

 • Breda
 • Prinsenbeek
 • Etten Leur
 • Zevenbergen
 • Moerdijk
 • Oosterhout (NB)
 • Bavel (Gem. Breda)
 • Bavel
 • ULVENHOUT
 • Ulvenhout (Gem. Alphen-Chaam)

Medewerkers


Locatie

Geen beoordelingen gevonden

Heb jij recentelijk contact met deze makelaar gehad? Dan is jouw ervaring belangrijk! Binnen 3 minuten kan jij jouw mening delen. Wat jij vindt telt zeker mee! Alvast bedankt.

Schrijf een beoordeling