Corette Willemars

Willemars Wonen Breda


Over Corette Willemars

Makelaar in Breda, met oog voor detail

Zonder zorgen de volgende stap in je leven kunnen zetten en dat je met een goed gevoel jouw huis hebt verkocht. Dat wil je toch ook?

Geen huis, kijker, koper en verkoper zijn hetzelfde. Als NVM makelaar in Breda jouw huis succesvol verkopen en jou in de watten te leggen is mijn motto. Vol passie ga ik met je aan de slag. Ik geef het beste van mezelf, maar verwacht ook commitment van jou. Van mij ook geen loze beloftes maar eerlijk advies. 

Duizendpoot

Financieel inzicht, klant- en oplossingsgericht, creativiteit, doorzettingsvermogen en persoonlijke inzet, daar sta ik bekend om. Net als dat ik ga voor het beste resultaat zonder het persoonlijke contact uit het oog te verliezen. Het liefste combineer ik dit met een creatieve inslag. Daarom bied ik mijn huidige klanten verkoopstyling aan. Een win-win situatie vind ik zelf als makelaar uit Breda, want de eerste indruk is goud waard. 

Ik vind het ook ontzettend leuk huizen uit een erfenis te verkopen. Ik houd ervan mensen te ontzorgen in deze moeilijke tijd en te zorgen voor snellere en betere verkoop door verkoopstyling.

Mijn droom, jouw droom

Natuurlijk ging hier heel wat aan vooraf. Opgegroeid in Zuid- Limburg, vervolgens gestudeerd aan HEAO in Breda en Universiteit in Tilburg. Onder andere gewerkt bij Ericsson, OZ, CZ en Meeus, Van der Sande makelaars en Willems Makelaars in Breda. En toen mijn eigen droom kunnen waar maken door een eigen NVM kantoor in Breda te starten. Tijd nemen voor jou als klant, je eigen ideeën en wensen, waardoor je je geen nummer voelt en tijdig antwoorden op je vragen krijgt. 
Wat is het een genot om iedere dag als makelaar in Breda naar klanten te luisteren, te helpen en blij te maken in een belangrijke fase van hun leven. 

Ben je op zoek naar een makelaar die jou op nummer 1 zet en benieuwd hoe ik jou kan helpen? Bel me rechtstreeks 06 – 25 116 893 of lees wat klanten over me vertellen: mijn reviews


Willemars Wonen

Heilaarpark 9 Breda

Locatie

Enthousiasme
9,9
Snelheid van reageren
9,9
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9,9
Marktkennis
9,8

Laatste 5 beoordelingen

8 in totaal

Monica Brana


Wij zijn zeer tevreden over Corette. Zij heeft ons geholpen met de verkoop van ons huis. Wij waarderen haar persoonlijke aanpak. Bij het eerste gesprek was ze goed voorbereid. Ze communiceert duidelijk en ze heeft ons heel goed begeleid door het hele proces van begin tot einde. Ze gaf goede adviezen over zoals de foto’s, styling en bezichtigingen. Ze is goed bereikbaar en reageert snel bij vragen. We kunnen haar aan iedereen aanraden.

9 ,7
Enthousiasme Enthousiasme
9,5
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9,5
Marktkennis
9,5

M. de Kruif


Corette heeft me doortastend en met aandacht door het verkooptraject van mijn huis geloodst. Bevlogen, vakkundig, heeft duidelijk liefde voor haar vak en had oog en oor voor mijn persoonlijke ideeën/wensen. Is goed voorbereid, verdiept zich in jouw situatie. Vanaf het begin tot en met de notaris: Corette houdt alles goed in de gaten en staat voor je klaar. Ik raad haar echt aan.

9 ,9
Enthousiasme Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9,5
Marktkennis
10

Michelle


Geweldige makelaar! Heel fijn contact gehad en kon dan ook altijd bellen met een vraag. Mijn woning is super snel voor een prachtige prijs verkocht. Ze geeft stylingtips en zorgt ervoor dat je woning er piekfijn uitziet voor de foto’s. Ik raad Corette zeker aan!


Reactie Willemars Wonen

Dank je wel dat ik jouw woning mocht verkopen. En heel graag gedaan. Veel succes met het regelen van de verhuizing en tot de overdracht. Groetjes Corette

9 ,6
Enthousiasme Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
9

Nathan Kops


Fantastische makelaar. Corette stond steeds opnieuw weer voor me klaar. Ze beantwoordde al mijn vragen snel en deskundig, gaf kosteloos zeer waardevol styling advies, was er persoonlijk bij op alle belangrijke momenten, dacht met me mee, heeft veel kennis van de markt, en heeft door dit alles gezorgd voor een prachtig verkoopresultaat. Deze dame weet wat ze doet en waar ze voor staat. Ik kan haar oprecht niet genoeg aanbevelen.

10 ,0
Enthousiasme Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10
Bekijk alle (8)