Over ikzoekuwhuis.nl

ikzoekuwhuis.nl is gekozen tot 'Wie is de beste makelaar in 2019 provincie Gelderland'

ikzoekuwhuis is een onafhankelijk werkende aankoopmakelaar. En werkt uitsluitend in het belang van de koper. Service, kwaliteit, professioneel, empathisch vermogen, persoonlijk: het zijn geen woorden maar daden! Er wordt geschakeld met korte lijnen en één contactpersoon: Mariet Kamphuis zelf!

De basis van het werkgebied is de Bommelerwaard, het Rivierenland, De Betuwe, Den Bosch, Rosmalen, Empel, Vught, Vlijmen, Tilburg, Oss, Veghel, etc. (Gelderland en Noord-Brabant). Maar Nederland is niet zo groot. En de vestigingsplaats van ikzoekuwhuis.nl is Bruchem (Zaltbommel), direct aan de A2; midden in het land. Op de rand van de provincie Gelderland met Noord-Brabant. 

ikzoekuwhuis.nl zoekt, vindt en koopt voor jou het juiste huis voor de beste prijs aan. Als je zelf al je droomhuis hebt gevonden, stapt ikzoekuwhuis.nl in op het moment waarop jij dé aankoopmakelaar kan gebruiken. Heb je nog geen idee waar jouw nieuwe droomhuis staat? Samen met ikzoekuwhuis.nl wordt ook jouw droomhuis gevonden! Dé aankoopmakelaar kost je geen geld. Maar bespaart je geld, tijd en stress. Haalt angels en onzekerheden weg en/of lost ze op, zowel bouwkundig, juridisch als financieel.

Dé aankoopmakelaar
- gaat voor het beste resultaat zowel in prijs als voorwaarden
- heeft een groot netwerk (o.a. interieur advies, architecten, bouwkundigen, vastgoed advocaat, omgevingsjurist, notarissen, financieel adviseurs, klus/bouwbedrijven, hoveniers, schoonmaakbedrijven, etc.) waar ook jij je voordeel mee kan doen. Zo wordt een huis kopen, jouw droomhuis, echt leuk! 

ikzoekuwhuis.nl blijft aan je gekoppeld vanaf dag 1 tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris. Mariet Kamphuis is een ervaren aankoopmakelaar (sinds 2007) en kent het klappen van de zweep. Er worden huizen, appartementen en bouwkavels aangekocht. In alle soorten, maten en prijzen. Mariet heeft inmiddels al honderden huizen aangekocht. Maar, ieder huis, appartement of bouwkavel is weer anders. Het is niet steeds weer 'het zelfde kunstje' doen. Zeker niet! Denk nu niet: ik kan het zelf. Echt waar: dé aankoopmakelaar kan het beter. Het is een vak apart, dat je er niet zo maar even bij doet. Ook niet voor de verkoopmakelaar. De verkoper neemt een eigen makelaar in de arm om het beste resultaat te behalen. Waarom jij als koper dan niet? Neem ook je eigen aankoopmakelaar mee. En koop het juiste huis voor de beste prijs en voorwaarden. 

Het makelen en aankopen zit in het bloed van de familie. Sinds oktober 2020 is dochter Emmely aangesloten bij ikzoekuwhuis.nl Zo kan de dienstverlening en service nog verder worden uitgebreid. Moeder en dochter samen ondernemen. Samen het zelfde doel: het beste huis voor jou aankopen!

ikzoekuwhuis.nl is actief op social media. Onder andere LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram. Op deze pagina's worden regelmatig up-date's geplaatst van aangekochte huizen, nieuwtjes op de woningmarkt, verhuis-inspiraties, 'geheime huizen' en huizen waar ikzoekuwhuis.nl naar op zoek is. 


Diensten

 • Aankoop

Werkgebieden

 • Bruchem
 • Den Bosch
 • Geldermalsen
 • Hedel
 • Kerkdriel
 • Oss
 • Rosmalen
 • Rossum
 • Tiel
 • Zaltbommel

Medewerkers


Locatie

9 ,7
Enthousiasme
9,7
Snelheid van reageren
9,6
Afspraken nakomen
9,6
Creativiteit
9,6
Marktkennis
9,7

Laatste 5 beoordelingen

167 in totaal

Jelle Turkstra

| Beoordeling over Mariet Kamphuis

Ik wist niet precies waar in de Betuwe e.o. ik wilden wonen, maar Mariet wist zeer goed te analyseren wat voor huis en lokatie mij gelukkig zou maken. Onvermoeibaar was Mariet en we hebben samen een behoorlijk aantal huizen bekeken. Hierdoor heb ik de regio en de mogelijkheden goed leren kennen. Vo Lees meer…

Ik wist niet precies waar in de Betuwe e.o. ik wilden wonen, maar Mariet wist zeer goed te analyseren wat voor huis en lokatie mij gelukkig zou maken. Onvermoeibaar was Mariet en we hebben samen een behoorlijk aantal huizen bekeken. Hierdoor heb ik de regio en de mogelijkheden goed leren kennen. Voor een ieder die in de Betuwe op zoek wil gaan, kan ik Mariet als aankoopmakelaar aanraden!


Reactie ikzoekuwhuis.nl

Onvermoeibaar, (in positieve zin) dat was wel het sleutelwoord in ons traject. Samen waren we dat. Je stond open voor advies en we hadden samen geduld. Uiteindelijk is duidelijk geworden wat wel en niet passend was. En dat is het resultaat van een goede samenwerking.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Anthonine en Leon

| Beoordeling over hele kantoor

Wat zijn wij blij dat wij Mariet en haar team gevraagd hebben om ons te helpen bij het zoeken van een huis. Ze waren enorm enthousiast, vakkundig en bovenal gewoon heel aardig. Een grote aanrader!


Reactie ikzoekuwhuis.nl

En wat zijn wij blij dat we voor jullie de deal hebben mogen doen! Wat een heerlijk nieuw (t)huis gaan jullie krijgen. Het was een spannend traject met keuzes maken. Maar alle wensen die er waren kunnen worden ingevuld. Teamwork, ook met jullie.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Karien Elizabeth ter Meulen

| Beoordeling over hele kantoor

Een enthousiaste makelaar, die graag met je mee denkt en goed op de hoogte is van de wijde omgeving, zodat je een huis vindt waar je je op je gemak voelt in een fijne omgeving.


Reactie ikzoekuwhuis.nl

Het was met de aankoop van jouw huis meer dan meedenken. We zijn groots gestart. Met veel plannen en een huis en locatie dat ook die mogelijkheden kon bieden. Maar uiteindelijk via een omweg tot een ander huis besloten. Uiteindelijk beter. Het wordt echt jouw (t)huis. Geniet er met volle teugen van.

9 ,5
Enthousiasme
9,5
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9
Marktkennis
10

Laura van Son

| Beoordeling over Mariet Kamphuis

Wij hebben van de kennis en expertise van Mariet gebruik gemaakt bij de aanschaf van ons huis in Gemert. Het is fijn om met iemand mee naar een bezichtiging te nemen die kijkt vanuit het belang van de koper. Wij hadden nog maar 0 ervaring met het kopen van een huis en Mariet zag soms dingen die ons Lees meer…

Wij hebben van de kennis en expertise van Mariet gebruik gemaakt bij de aanschaf van ons huis in Gemert. Het is fijn om met iemand mee naar een bezichtiging te nemen die kijkt vanuit het belang van de koper. Wij hadden nog maar 0 ervaring met het kopen van een huis en Mariet zag soms dingen die ons nooit zouden zijn opgevallen. Ook is het fijn dat Mariet als aankoopmakelaar een aantal zaken voor je uit handen neemt, zoals bijvoorbeeld het onderhandelen over de prijs en de eindinspectie zodat je zeker weet dat het huis nog zo is zoals je het gekocht hebt. Al met al zijn wij heel tevreden over alle hulp die wij van Mariet hebben gekregen.


Reactie ikzoekuwhuis.nl

Fijn Laura dat jullie je ervaring hebben gedeeld. Als starter op de woningmarkt is het soms extra lastig om een huis te kopen. Je moet aan zoveel zaken denken en rekening mee houden. Bij jullie is het na wat omzwervingen en hindernissen gelukt om een mooi huis aan te kopen. Nogmaals heel veel geluk en woonplezier gewenst.

9 ,6
Enthousiasme
9,5
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9,5
Marktkennis
9

Ramona

| Beoordeling over Mariet Kamphuis

Mariet is een gedreven, kundige makelaar met verstand van zaken. Altijd bereid om een stap extra te zetten en te helpen je wensen te realiseren. Staat altijd klaar met raad en daad.


Reactie ikzoekuwhuis.nl

Dank voor deze wijze woorden. En de bereidheid om een stap extra te zetten is bij ikzoekuwhuis.nl de standaard. Mede daardoor wordt het droomhuizen het nieuwe (t)huis.

9 ,8
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9
Marktkennis
10
Bekijk alle (167)