info@ikzoekuwhuis.nl

Bruchem


Over info@ikzoekuwhuis.nl

ikzoekuwhuis.nl werkt exclusief voor de koper!
ikzoekuwhuis is een onafhankelijk werkende aankoopmakelaar. En werkt uitsluitend in het belang van de koper. Service, kwaliteit, professioneel, empathisch vermogen, persoonlijk: het zijn geen woorden maar daden! Er wordt geschakeld met korte lijnen en twee contactpersonen: Mariet of Emmely Kamphuis.

De basis van het werkgebied is de Bommelerwaard, gemeente Zaltbommel / gemeente Maasdriel, het Rivierenland, De Betuwe, Den Bosch, Rosmalen, Empel, Vught, Vlijmen, Tilburg, Oss, Veghel, Geldermalsen, Culemborg, Tiel, etc. (provincies Gelderland en Noord-Brabant). Maar Nederland is niet zo groot. En de vestigingsplaats van ikzoekuwhuis.nl is Bruchem (Zaltbommel), direct aan de A2, midden in het land. Op de rand van de provincie Gelderland en aansluitend aan Noord-Brabant. En voor onze leuke opdrachtgevers vinden wij een paar km'ers meer afleggen op zoek naar een nieuwe (t)huis geen enkel probleem. 

ikzoekuwhuis.nl zoekt, vindt en koopt voor jou het juiste huis voor de beste prijs aan. Als je zelf al je droomhuis hebt gevonden, stapt ikzoekuwhuis.nl in op het moment waarop jij dé aankoopmakelaar kan gebruiken. Heb je nog geen idee waar jouw nieuwe droomhuis staat? Samen met ikzoekuwhuis.nl wordt ook jouw droomhuis gevonden! Dé aankoopmakelaar kost je geen geld. Maar bespaart je geld, tijd en stress. Haalt angels en onzekerheden weg en/of lost ze op, zowel bouwkundig, juridisch als financieel.

Dé Aankoopmakelaar
- gaat voor het beste resultaat zowel in prijs als voorwaarden
- heeft een groot netwerk (o.a. interieur advies, architecten, bouwkundigen, vastgoed advocaat, omgevingsjurist, notarissen, financieel adviseurs, klus/bouwbedrijven, hoveniers, schoonmaakbedrijven, etc.) waar ook jij je voordeel mee kan doen. Zo wordt een huis kopen, jouw droomhuis, echt leuk! 

ikzoekuwhuis.nl blijft aan je gekoppeld vanaf dag 1 tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris.

Exlusief aankoopmakelaar
Bij ikzoekuwhuis.nl worden geen huizen verkocht. Daardoor zal er ook nooit een belangenverstrengeling of conflictsituatie kunnen ontstaan. We houden het zuiver: 100% aankoopmakelaar die uitsluitend de belangen van de koper behartigt. 

Mariet Kamphuis is een ervaren aankoopmakelaar (sinds 2007) en kent het klappen van de zweep. Er worden huizen, appartementen en bouwkavels aangekocht. In alle soorten, maten en prijzen. Mariet heeft inmiddels al honderden huizen aangekocht. Maar, ieder huis, appartement of bouwkavel is weer anders. Het is niet steeds weer 'het zelfde kunstje' doen. Zeker niet! Denk nu niet: ik kan het zelf. Echt waar: dé aankoopmakelaar kan het beter. Het is een vak apart, dat je er niet zo maar even bij doet. Ook niet voor de verkoopmakelaar. De verkoper neemt een eigen makelaar in de arm om het beste resultaat te behalen. Waarom jij als koper dan niet? Neem ook je eigen aankoopmakelaar mee. En koop het juiste huis voor de beste prijs en voorwaarden. 

Het makelen en aankopen zit in het bloed van de familie. Sinds oktober 2020 is dochter Emmely aangesloten bij ikzoekuwhuis.nl Zo kan de dienstverlening en service nog verder worden uitgebreid. Moeder en dochter die samen ondernemen met hetzelfde doel: het beste huis voor jou aankopen!

ikzoekuwhuis.nl is actief op social media. Onder andere LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram. Op deze pagina's worden regelmatig up-date's geplaatst van aangekochte huizen, nieuwtjes op de woningmarkt, verhuis-inspiraties, 'geheime huizen' en huizen waar ikzoekuwhuis.nl naar op zoek is. 

2019
ikzoekuwhuis.nl is gekozen tot 'Wie is de beste makelaar in 2019 provincie Gelderland'

2020
ikzoekuwhuis.nl is in 2020 geeindigd op de tweede plaats / Gelderland

2021
ikzoekuwhuis.nl is 2021 geeindigd op de tweede plaats / Gelderland


Diensten

 • Aankoop

Werkgebieden

 • Den Bosch
 • Geldermalsen
 • Hedel
 • Kerkdriel
 • Oss
 • Rosmalen
 • Rossum
 • Tiel
 • Zaltbommel
 • Waalwijk

Medewerkers


Locatie

9 ,7
Enthousiasme
9,8
Snelheid van reageren
9,6
Afspraken nakomen
9,7
Creativiteit
9,5
Marktkennis
9,9

Laatste 5 beoordelingen

201 in totaal

Bas

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de koper

Samen met Mariet en Emmely een prachtig huis kunnen aankopen. Zonder hen was het waarschijnlijk niet zo goed gelukt, niets behalve complimenten. Ze nemen de tijd om er echt achter te komen waar we naar opzoek waren. Dit weten ze te combineren met een uitstekende marktkennis om zeer goed advies uit te kunnen brengen.


Reactie info@ikzoekuwhuis.nl

Een extra felicitatie waard Bas! Omdat jullie een prachtig huis hebben gekocht maar ook voor jullie teamwork en vertrouwen in en met ons. Het was op het laatst heel spannend en jullie bewogen mee. Fantastisch.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Rob de Baar

| Beoordeling over hele kantoor

In deze markt een huis aankopen is zooo lastig en dan zijn Mariet en Emmely van Ikzoekuwhuis een gouden koppel. Krachtig als het moet en relaxed als het kan. Met een soort 'moodboard' dat je gezamenlijk maakt met koophuizen in een Whatsapp-groep, kom je steeds dichter bij je ideale huis dat je wilt zien én kopen.


Reactie info@ikzoekuwhuis.nl

Je ideale huis kopen in deze markt is inderdaad lastig. Maar jullie weten als geen ander dat je voor een huis 'valt' en dan ben je ook verliefd. Gelukkig zijn wij er dan! Het was een mooie en succesvolle aankoopopdracht die wij voor jullie hebben mogen vervullen.

9 ,6
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
9,5
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9
Marktkennis
9,5

Bas de Laat

| Beoordeling over hele kantoor

Mariet & Emmely hebben ons zeer snel geholpen met de aankoop van een huis in Zaltbommel. Hele fijne ervaring door ontzorging en kennis van de lokale markt


Reactie info@ikzoekuwhuis.nl

Dank voor deze mooie beoordeling. Dat we jullie snel hebben kunnen helpen met een fijn huis was 'toeval' (dat bestaat niet). Jullie waren zelf al lang op zoek en wisten ook wat jullie wel en niet belangrijk vinden in een huis. We waren een goed en succesvol team, samen met jullie.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Margot van Nijnatten

| Beoordeling over hele kantoor

Wij zijn super dankbaar voor de hulp van Emmely! We hebben gevonden wat perfect bij ons past, in een heel korte tijd. Zonder de hulp, het enthousiasme en de kennis van Emmely en Mariet was dat ons niet gelukt.


Reactie info@ikzoekuwhuis.nl

Wow! Hier worden we blij van. Maar jullie waren ook een top-team om mee samen te werken. Snel in actie als het moest. En relaxed als het kon.

9 ,6
Enthousiasme
9
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9
Marktkennis
10

Francijn de Ruijter

| Beoordeling over hele kantoor

Wie had gedacht dat onze samenwerking zo kort zou duren..... Ik wilde graag weg uit de randstad, terug naar Brabant. Nog in mijn orientatie fase kwam het perfecte huis voorbij, letterlijk het allereerste huis wat ik bezichtigd heb. Zonder Mariet's bevestiging van de lokatie en haar doortastende Lees meer…

Wie had gedacht dat onze samenwerking zo kort zou duren..... Ik wilde graag weg uit de randstad, terug naar Brabant. Nog in mijn orientatie fase kwam het perfecte huis voorbij, letterlijk het allereerste huis wat ik bezichtigd heb. Zonder Mariet's bevestiging van de lokatie en haar doortastende optreden richting de verkoopmakelaar was het nooit gelukt. Ook heel blij met haar contacten met de aannemer die er nu een paleisje van gaat maken. Zelfs de oplevering ging nog 3 weken naar voren. Het ging zo snel dat onze timing niet altijd gelijk liep - het zou fijn zijn om het in alle rust af te sluiten met een kop koffie in de nieuwe hut na de verbouwing! Dan is het een 10 ;-)


Reactie info@ikzoekuwhuis.nl

Wat een avontuur was de aankoop van jouw nieuwe (t)huis. Het ging razendsnel. Fijn dat we je ook nog op weg hebben kunnen helpen met 'ons blik met mannen/vrouwen' uit ons netwerk voor de verdere afhandeling. De koffie hebben we inmiddels weer met elkaar gedronken. Kijken straks net als jij, uit naar het resultaat van je nieuwe eigen huis. Je thuis in Brabant.

9 ,0
Enthousiasme
9
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
9
Creativiteit
9
Marktkennis
9
Bekijk alle (201)