ikzoekuwhuis.nl

Bruchem


Over ikzoekuwhuis.nl

ikzoekuwhuis.nl is gekozen tot 'Wie is de beste makelaar in 2019 provincie Gelderland'

ikzoekuwhuis is een onafhankelijk werkende aankoopmakelaar. En werkt uitsluitend in het belang van de koper. Service, kwaliteit, professioneel, empathisch vermogen, persoonlijk: het zijn geen woorden maar daden! Er wordt geschakeld met korte lijnen en één contactpersoon: Mariet Kamphuis zelf!

De basis van het werkgebied is de Bommelerwaard, het Rivierenland, De Betuwe, Den Bosch, Rosmalen, Empel, Vught, Vlijmen, Tilburg, Oss, Veghel, etc. (Gelderland en Noord-Brabant). Maar Nederland is niet zo groot. En de vestigingsplaats van ikzoekuwhuis.nl is Bruchem (Zaltbommel), direct aan de A2; midden in het land. In de provincie Gelderland. 

ikzoekuwhuis.nl zoekt, vindt en koopt voor jou het juiste huis voor de beste prijs aan. Als je zelf al je droomhuis hebt gevonden, stapt Mariet Kamphuis van ikzoekuwhuis.nl in op het moment waarop jij dé aankoopmakelaar kan gebruiken. Heb je nog geen idee waar jouw nieuwe droomhuis staat? Samen met ikzoekuwhuis.nl wordt ook jouw droomhuis gevonden! Dé aankoopmakelaar kost je geen geld. Maar bespaart je geld, tijd en stress. Haalt angels en onzekerheden weg en/of lost ze op, zowel bouwkundig, juridisch als financieel.

Dé aankoopmakelaar
- gaat voor het beste resultaat zowel in prijs als voorwaarden
- heeft een groot netwerk (o.a. interieur advies, architecten, bouwkundigen, vastgoed advocaat, omgevingsjurist, notarissen, financieel adviseurs, klus/bouwbedrijven) waar ook jij je voordeel mee kan doen. Zo wordt een huis kopen, jouw droomhuis, echt leuk! 

ikzoekuwhuis.nl Mariet Kamphuis blijft aan je gekoppeld vanaf dag 1 tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris. Als ervaren aankoopmakelaar (sinds 2007) kent ze het klappen van de zweep. Er worden huizen, appartementen en bouwkavels aangekocht. In alle soorten, maten en prijzen. Mariet heeft inmiddels al honderden huizen aangekocht. Maar, ieder huis, appartement of bouwkavel is weer anders. Het is niet steeds weer 'het zelfde kunstje' doen. Zeker niet! Denk nu niet: ik kan het zelf. Echt waar: dé aankoopmakelaar kan het beter. Het is een vak apart, dat je er niet zo maar even bij doet. De verkoper neemt een eigen makelaar in de arm om het beste resultaat te behalen. Waarom jij als koper dan niet? Neem ook je eigen aankoopmakelaar mee. En koop het juiste huis voor de beste prijs en voorwaarden. 

ikzoekuwhuis.nl is actief op social media. Onder andere LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram. Op deze pagina's worden regelmatig up-date's geplaatst van aangekochte huizen, nieuwtjes op de woningmarkt, verhuis-inspiraties, 'geheime huizen' en huizen waar ikzoekuwhuis.nl naar op zoek is. 


Diensten

 • Aankoop

Werkgebieden

 • Bruchem
 • Den Bosch
 • Geldermalsen
 • Hedel
 • Kerkdriel
 • Oss
 • Rosmalen
 • Rossum
 • Tiel
 • Zaltbommel

Medewerkers


Locatie

9 ,7
Enthousiasme
9,8
Snelheid van reageren
9,6
Afspraken nakomen
9,7
Creativiteit
9,6
Marktkennis
9,7

Laatste 5 beoordelingen

160 in totaal

Danny en Theodora


Mariet heeft onze droom uit laten komen! In een woningmarkt waar veelvuldig overboden wordt en na één keer kijken al een bod moet worden gedaan, is dat bij ons toch geheel anders verlopen. Door haar fantastisch goede netwerk hebben wij een ‘geheim huis’ wat helemaal voldoet aan ons wensenl Lees meer…

Mariet heeft onze droom uit laten komen! In een woningmarkt waar veelvuldig overboden wordt en na één keer kijken al een bod moet worden gedaan, is dat bij ons toch geheel anders verlopen. Door haar fantastisch goede netwerk hebben wij een ‘geheim huis’ wat helemaal voldoet aan ons wensenlijstje gekocht! We hebben vaker kunnen bezichtigen en we hebben het binnen ons budget kunnen kopen. Dit had 100% zeker niet zonder haar gelukt. Mariet gaat echt voor het maximaal haalbare voor zowel aankoopprijs als bouwkundige aspecten. Hiernaast heeft ze ons uitmuntend geholpen als we vragen hadden rondom de aankoop van het huis en de overige zaken rondom de aankoop (taxateur, bouwkundig rapport) in gang gezet en blijft ze tot de sleuteloverdracht betrokken.


Reactie ikzoekuwhuis.nl

Jullie droomhuis... ik dacht: dat zijn wel veel dromen. Hoe gaat dat lukken? Waar moeten we op termijn misschien concessies doen? Met geduld, vertrouwen en de juiste ingangen in het netwerk is het gelukt. We hebben alle vinkjes kunnen zetten. Het ‘geheime huis’ (wel te koop, nog niet op funda) is binnenkort van jullie! Aangekocht binnen budget en ook nog ruimte om er jullie (t)huis van te maken. Het was een mooi en spannend traject dat we samen hebben afgerond. Spannend omdat een huis kopen dat altijd is. Maar in jullie geval extra spannend. Omdat het nieuws al snel de ronde deed dat dit huis te koop was. Maar ja, er kan er maar een de koper zijn. En dat zijn jullie!

9 ,0
Enthousiasme
9
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
9
Creativiteit
9
Marktkennis
9

Patricia en Anjo


Vanaf het eerste gesprek hebben we fijn met Mariet samen gewerkt. Het kostte wat tijd om het juiste huis te vinden maar nu is dat er. Nu kunnen wij ook echt verder. Mariet is enthousiast, werkt hard en zet haar tanden er in. De belangen van de klant staan voorop. Een echte aanrader.


Reactie ikzoekuwhuis.nl

Het zoektocht duurde inderdaad wat langer dan jullie hadden gehoopt. De markt zat uiteindelijk ook niet mee. Ineens wilde iedereen wat jullie ook wilde. Een fijn huis met ruimte voor een paard, niet te ver van de Randstad en station. Maar uiteindelijk is het gelukt. Met de beste voorwaarden en de juiste strategie hebben we andere kandidaten achter ons gelaten. Binnenkort kunnen jullie verhuizen naar het Rivierenland. En kan jullie paard bij huis staan. We hebben een mooi traject met elkaar afgerond. Teamwork.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Anjo Hoogendoorn


Mariet is enthousiast, werkt hard en reageert snel. De belangen van de klant staan voorop. Heel fijn om mee samen te werken. Echte aanrader!


Reactie ikzoekuwhuis.nl

Het duurde wat langer dan gehoopt om voor jullie het juiste huis te vinden. De samenwerking en het vertrouwen hebben geresulteerd in de aankoop van jullie droomhuis. Het was heel fijn om dit traject voor jullie te mogen doen.

9 ,6
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
8,8
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9,1
Marktkennis
10

Thomas Balvers


Zeer tevreden, zelfs in de huidige 'bijzondere' situatie een woning kunnen vinden die aan onze eisen voldoet


Reactie ikzoekuwhuis.nl

De aankoop van jullie huis in deze hectische woningmarkt is gelukt. We hebben diverse huizen bekeken en ook weer afgeserveerd. Uiteindelijk kwam jullie wenshuis weer terug op de markt. En toen konden we doorpakken. Het is aan jullie besteed om te klussen en je eigen draai er aan te geven. De locatie is top. Het huis ook. En jij en Karlijn zijn een team dat het aankan!

8 ,0
Enthousiasme
7,9
Snelheid van reageren
8,1
Afspraken nakomen
7,9
Creativiteit
8
Marktkennis
8,2

Leon en Pauline


(Nog) niet kopen kan soms ook een goed besluit zijn! Dankzij IkZoekUwHuis en het geduld van Mariet tot de ontdekking komen dat je huidige leuke huis voor nu nog prima past. Dat is ook een vermelding waard! Waarom verhuizen als het alternatief je niet blijer maakt en tot teveel onrust leidt?! Een zo Lees meer…

(Nog) niet kopen kan soms ook een goed besluit zijn! Dankzij IkZoekUwHuis en het geduld van Mariet tot de ontdekking komen dat je huidige leuke huis voor nu nog prima past. Dat is ook een vermelding waard! Waarom verhuizen als het alternatief je niet blijer maakt en tot teveel onrust leidt?! Een zoekproces met een voorlopig verrassend 'einde' ... loos genieten van ons magnifieke uitzicht in ons eigen fijne stadje. Een groot dankjewel! Voor ons was jij de prikkelende mentor die met humor, wijsheid en geduld dé spiegel voorhield. Eigenlijk onbetaalbaar! (T)huis gevonden! Leon & Pauline


Reactie ikzoekuwhuis.nl

Dank voor jullie eerlijke beoordeling. En dan ook nog met een 10! En inderdaad voor jullie de beste keuze om (nog even) niet te gaan verhuizen. Jullie eigen huis voldoet bijna aan alles. Beter hebben we niet gevonden. Geniet van wat jullie nu hebben!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10
Bekijk alle (160)