info@ikzoekuwhuis.nl

Bruchem


Over info@ikzoekuwhuis.nl

ikzoekuwhuis.nl werkt exclusief voor de koper!
ikzoekuwhuis is een onafhankelijk werkende aankoopmakelaar. En werkt uitsluitend in het belang van de koper. Service, kwaliteit, professioneel, empathisch vermogen, persoonlijk: het zijn geen woorden maar daden! Er wordt geschakeld met korte lijnen en twee contactpersonen: Mariet of Emmely Kamphuis.

De basis van het werkgebied is de Bommelerwaard, gemeente Zaltbommel / gemeente Maasdriel, het Rivierenland, De Betuwe, Den Bosch, Rosmalen, Empel, Vught, Vlijmen, Tilburg, Oss, Veghel, Geldermalsen, Culemborg, Tiel, etc. (provincies Gelderland en Noord-Brabant). Maar Nederland is niet zo groot. En de vestigingsplaats van ikzoekuwhuis.nl is Bruchem (Zaltbommel), direct aan de A2, midden in het land. Op de rand van de provincie Gelderland en aansluitend aan Noord-Brabant. En voor onze leuke opdrachtgevers vinden wij een paar km'ers meer afleggen op zoek naar een nieuwe (t)huis geen enkel probleem. 

ikzoekuwhuis.nl zoekt, vindt en koopt voor jou het juiste huis voor de beste prijs aan. Als je zelf al je droomhuis hebt gevonden, stapt ikzoekuwhuis.nl in op het moment waarop jij dé aankoopmakelaar kan gebruiken. Heb je nog geen idee waar jouw nieuwe droomhuis staat? Samen met ikzoekuwhuis.nl wordt ook jouw droomhuis gevonden! Dé aankoopmakelaar kost je geen geld. Maar bespaart je geld, tijd en stress. Haalt angels en onzekerheden weg en/of lost ze op, zowel bouwkundig, juridisch als financieel.

Dé Aankoopmakelaar
- gaat voor het beste resultaat zowel in prijs als voorwaarden
- heeft een groot netwerk (o.a. interieur advies, architecten, bouwkundigen, vastgoed advocaat, omgevingsjurist, notarissen, financieel adviseurs, klus/bouwbedrijven, hoveniers, schoonmaakbedrijven, etc.) waar ook jij je voordeel mee kan doen. Zo wordt een huis kopen, jouw droomhuis, echt leuk! 

ikzoekuwhuis.nl blijft aan je gekoppeld vanaf dag 1 tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris.

Mariet Kamphuis is een ervaren aankoopmakelaar (sinds 2007) en kent het klappen van de zweep. Er worden huizen, appartementen en bouwkavels aangekocht. In alle soorten, maten en prijzen. Mariet heeft inmiddels al honderden huizen aangekocht. Maar, ieder huis, appartement of bouwkavel is weer anders. Het is niet steeds weer 'het zelfde kunstje' doen. Zeker niet! Denk nu niet: ik kan het zelf. Echt waar: dé aankoopmakelaar kan het beter. Het is een vak apart, dat je er niet zo maar even bij doet. Ook niet voor de verkoopmakelaar. De verkoper neemt een eigen makelaar in de arm om het beste resultaat te behalen. Waarom jij als koper dan niet? Neem ook je eigen aankoopmakelaar mee. En koop het juiste huis voor de beste prijs en voorwaarden. 

Het makelen en aankopen zit in het bloed van de familie. Sinds oktober 2020 is dochter Emmely aangesloten bij ikzoekuwhuis.nl Zo kan de dienstverlening en service nog verder worden uitgebreid. Moeder en dochter samen ondernemen. Samen het zelfde doel: het beste huis voor jou aankopen!

ikzoekuwhuis.nl is actief op social media. Onder andere LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram. Op deze pagina's worden regelmatig up-date's geplaatst van aangekochte huizen, nieuwtjes op de woningmarkt, verhuis-inspiraties, 'geheime huizen' en huizen waar ikzoekuwhuis.nl naar op zoek is. 

2019
ikzoekuwhuis.nl is gekozen tot 'Wie is de beste makelaar in 2019 provincie Gelderland'

2020
ikzoekuwhuis.nl is in 2020 geeindigd op de tweede plaats. 


Diensten

 • Aankoop

Werkgebieden

 • Den Bosch
 • Geldermalsen
 • Hedel
 • Kerkdriel
 • Oss
 • Rosmalen
 • Rossum
 • Tiel
 • Zaltbommel
 • Waalwijk

Medewerkers


Locatie

9 ,7
Enthousiasme
9,8
Snelheid van reageren
9,6
Afspraken nakomen
9,7
Creativiteit
9,6
Marktkennis
9,7

Laatste 5 beoordelingen

174 in totaal

Ans Merks

| Beoordeling over hele kantoor

Wat een geweldige mensen staan altijd voor je klaar waar nodig ,eerlijk en oprecht👌🏻


Reactie info@ikzoekuwhuis.nl

Wat een cijfer een 10! Jullie verdienen hetzelfde cijfer! Wij vonden het heef fijn om voor jullie dit spannende en soms ook ingewikkelde verhuisproces te mogen begeleiden. Met vertrouwen en teamwork kan je tenslotte ver komen. Uiteindelijk is het mooi afgerond. En zijn jullie naar het nieuwe huis verhuisd. Ga er van genieten!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Liesbeth en Paul

| Beoordeling over hele kantoor

Wij hebben met veel persoonlijke aandacht voor wensen en mogelijkheden een hele prettige samenwerking gehad met als resultaat een fantastisch huis in de stad waar we eigenlijk niet weg wilden. Dat laatste was meer dan wij durfden dromen!


Reactie info@ikzoekuwhuis.nl

Jullie wensen liepen een beetje uiteen maar eigenlijk ook synchroon. Daar is uiteindekijk een prachtig huis uitgekomen dat we voor jullie, buiten funda om, aan hebben kunnen kopen. Geen stress, geen gedoe, in alle rust beslissen of het echt bij jullie past. Daar is geen twijfel over geweest. Alle woonwensen en -eisen van jullie lijstje hebben we af kunnen vinken. Eigenlijk was wel het jammer dat ons traject is afgerond. We hebben jullie als energieke opdrachtgevers ervaren dat ons ook extra energie gaf op de momenten dat wij het nodig hadden!

9 ,8
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
9
Creativiteit
10
Marktkennis
10

John Monsieurs

| Beoordeling over Mariet Kamphuis - Gameren

Mariet en haar dochter Emmely hebben met groot enthousiasme onze hulpvraag opgepakt. na een eerste verkenning hebben zij onze wensen vertaald in vervolgens de woningmarkt onderzocht of hierin onze wensen zo veel als mogelijk konden worden gehonoreerd. Uiteindelijk hebben we zelf een woning gevonden Lees meer…

Mariet en haar dochter Emmely hebben met groot enthousiasme onze hulpvraag opgepakt. na een eerste verkenning hebben zij onze wensen vertaald in vervolgens de woningmarkt onderzocht of hierin onze wensen zo veel als mogelijk konden worden gehonoreerd. Uiteindelijk hebben we zelf een woning gevonden en bij hun aangedragen waarna zij zeer snel hebben gereageerd en op een creatieve manier de aankoopvoorwaarden opgesteld die uiteindelijk hebben geleid tot aankoop van deze woning.


Reactie info@ikzoekuwhuis.nl

Oh John, wat een gezonde spanning is op het traject op ons pad gekomen. Wat een vreugde ook uiteindelijk dat jullie de woning hebben kunnen kopen. Het was strategisch te werk gaan bij deze verkoop bij inschrijving. We hebben het gevierd met heerlijk gebak (houden we van) en lekker even bijkletsen met koffie. Het was eigenlijk jammer dat we zo snel een huis hadden voor jullie. Maar binnenkort gaan jullie verhuizen naar een heel nieuw fijn huis waar je heeeeeeel lang blijft wonen.

9 ,1
Enthousiasme
9,5
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
9
Creativiteit
9
Marktkennis
9

M. Weijschede

| Beoordeling over hele kantoor

Van zowel Mariet als van Emmely hebben wij zeer goede, vertrouwde, prettige en adequate ondersteuning gehad bij zowel de aankoop van ons nieuwe huis als bij het verkoop klaarmaken van ons huidige huis. Ik kan iedereen aanraden om de aankoop van een huis door dit kantoor te laten begeleiden. Aan al Lees meer…

Van zowel Mariet als van Emmely hebben wij zeer goede, vertrouwde, prettige en adequate ondersteuning gehad bij zowel de aankoop van ons nieuwe huis als bij het verkoop klaarmaken van ons huidige huis. Ik kan iedereen aanraden om de aankoop van een huis door dit kantoor te laten begeleiden. Aan alles wordt tot in detail aan gedacht en de 'ontzorging' voelt als een warm bad.


Reactie info@ikzoekuwhuis.nl

Het was een supersnel traject. Binnen enkele weken was de zoekopdracht ingevuld (en die was zeker niet makkelijk) en het huis aangekocht. Daarop volgde het verkoopklaar maken van het huidige huis. Maar met zoveel flexibiliteit en medewerking van jullie, het verkoopklaarmaken en de verkoopmakelaar liep ook dit traject uiteindelijk gesmeerd. Nog een paar weken en dan kan er verhuisd worden. Naar een heel fijn levensloopbestendige semi-bungalow. Dat ook weer jullie huis gaat worden. Wij hebben met veel plezier voor jullie deze opdrachten vervuld.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Leon Houtman

| Beoordeling over hele kantoor

Hele doortastende club die er vol voor gaan. Zowel de aankoop van ons nieuwe huis hebben ze geregeld als ook de verkoop van ons eigen huis. Met een zeer professionele fotoshoot waarin niets aan het toeval werd overgelaten. Ik beveel deze makelaar aan iedereen aan. Echt goed gedaan dames ga zo door.

9 ,9
Enthousiasme
9,5
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10
Bekijk alle (174)