info@ikzoekuwhuis.nl

Bruchem


Over info@ikzoekuwhuis.nl

ikzoekuwhuis.nl werkt exclusief voor de koper!
ikzoekuwhuis is een onafhankelijk werkende aankoopmakelaar. En werkt uitsluitend in het belang van de koper. Service, kwaliteit, professioneel, empathisch vermogen, persoonlijk: het zijn geen woorden maar daden! Er wordt geschakeld met korte lijnen en twee contactpersonen: Mariet of Emmely Kamphuis.

De basis van het werkgebied is de Bommelerwaard, gemeente Zaltbommel / gemeente Maasdriel, het Rivierenland, De Betuwe, Den Bosch, Rosmalen, Empel, Vught, Vlijmen, Tilburg, Oss, Veghel, Geldermalsen, Culemborg, Tiel, etc. (provincies Gelderland en Noord-Brabant). Maar Nederland is niet zo groot. En de vestigingsplaats van ikzoekuwhuis.nl is Bruchem (Zaltbommel), direct aan de A2, midden in het land. Op de rand van de provincie Gelderland en aansluitend aan Noord-Brabant. En voor onze leuke opdrachtgevers vinden wij een paar km'ers meer afleggen op zoek naar een nieuwe (t)huis geen enkel probleem. 

ikzoekuwhuis.nl zoekt, vindt en koopt voor jou het juiste huis voor de beste prijs aan. Als je zelf al je droomhuis hebt gevonden, stapt ikzoekuwhuis.nl in op het moment waarop jij dé aankoopmakelaar kan gebruiken. Heb je nog geen idee waar jouw nieuwe droomhuis staat? Samen met ikzoekuwhuis.nl wordt ook jouw droomhuis gevonden! Dé aankoopmakelaar kost je geen geld. Maar bespaart je geld, tijd en stress. Haalt angels en onzekerheden weg en/of lost ze op, zowel bouwkundig, juridisch als financieel.

Dé Aankoopmakelaar
- gaat voor het beste resultaat zowel in prijs als voorwaarden
- heeft een groot netwerk (o.a. interieur advies, architecten, bouwkundigen, vastgoed advocaat, omgevingsjurist, notarissen, financieel adviseurs, klus/bouwbedrijven, hoveniers, schoonmaakbedrijven, etc.) waar ook jij je voordeel mee kan doen. Zo wordt een huis kopen, jouw droomhuis, echt leuk! 

ikzoekuwhuis.nl blijft aan je gekoppeld vanaf dag 1 tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris.

Mariet Kamphuis is een ervaren aankoopmakelaar (sinds 2007) en kent het klappen van de zweep. Er worden huizen, appartementen en bouwkavels aangekocht. In alle soorten, maten en prijzen. Mariet heeft inmiddels al honderden huizen aangekocht. Maar, ieder huis, appartement of bouwkavel is weer anders. Het is niet steeds weer 'het zelfde kunstje' doen. Zeker niet! Denk nu niet: ik kan het zelf. Echt waar: dé aankoopmakelaar kan het beter. Het is een vak apart, dat je er niet zo maar even bij doet. Ook niet voor de verkoopmakelaar. De verkoper neemt een eigen makelaar in de arm om het beste resultaat te behalen. Waarom jij als koper dan niet? Neem ook je eigen aankoopmakelaar mee. En koop het juiste huis voor de beste prijs en voorwaarden. 

Het makelen en aankopen zit in het bloed van de familie. Sinds oktober 2020 is dochter Emmely aangesloten bij ikzoekuwhuis.nl Zo kan de dienstverlening en service nog verder worden uitgebreid. Moeder en dochter die samen ondernemen met hetzelfde doel: het beste huis voor jou aankopen!

ikzoekuwhuis.nl is actief op social media. Onder andere LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram. Op deze pagina's worden regelmatig up-date's geplaatst van aangekochte huizen, nieuwtjes op de woningmarkt, verhuis-inspiraties, 'geheime huizen' en huizen waar ikzoekuwhuis.nl naar op zoek is. 

2019
ikzoekuwhuis.nl is gekozen tot 'Wie is de beste makelaar in 2019 provincie Gelderland'

2020
ikzoekuwhuis.nl is in 2020 geeindigd op de tweede plaats. 


Diensten

 • Aankoop

Werkgebieden

 • Den Bosch
 • Geldermalsen
 • Hedel
 • Kerkdriel
 • Oss
 • Rosmalen
 • Rossum
 • Tiel
 • Zaltbommel
 • Waalwijk

Medewerkers


Locatie

9 ,7
Enthousiasme
9,8
Snelheid van reageren
9,7
Afspraken nakomen
9,7
Creativiteit
9,7
Marktkennis
9,8

Laatste 5 beoordelingen

183 in totaal

Barbara Kernig en Lidewij Scheifes

| Beoordeling over hele kantoor

Elk contact met Emily en Mariet was zo plezierig, dat het jammer was, dat het maar 2 maanden duurde voordat we bij ons droomhuis uitkwamen. Wij zijn ons zeer bewust ervan dat we zonder Mariet deze echt nooit hadden kunnen kopen. De samenwerking heeft precies gebracht wat we ervan hoopten: zeer vakk Lees meer…

Elk contact met Emily en Mariet was zo plezierig, dat het jammer was, dat het maar 2 maanden duurde voordat we bij ons droomhuis uitkwamen. Wij zijn ons zeer bewust ervan dat we zonder Mariet deze echt nooit hadden kunnen kopen. De samenwerking heeft precies gebracht wat we ervan hoopten: zeer vakkundige en ondersteunende hulp op het moment, dat wij dachten: nu wordt het ons te moeilijk. Alle tips uit haar netwerk waren goud waard!


Reactie info@ikzoekuwhuis.nl

Jullie waren heel uitgesproken in waar jullie droomhuis aan moest voldoen. Soms dacht ik 'kunnen we dit realiseren'. Maar het is weer gelukt! Er wordt nu druk geklust en binnenkort kunnen jullie zorgeloos verhuizen en genieten van een heerlijk nieuw (t)huis. Het was meer dan plezierig om voor jullie deze opdracht te mogen en kunnen vervullen.

9 ,7
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
8,5
Marktkennis
10

Joran van Bokhorst

| Beoordeling over Mariet Kamphuis - Gameren

Mariet was precies de makelaar die we nodig hadden! Een moeilijke uitdaging gaat zij niet uit de weg. Ondanks alle tegenslagen blijft ze positief, blijft ze lachen en voor alles heeft ze een oplossing. Ze is duidelijk in haar advies, heeft een enorm lokaal netwerk maar geeft ook ruimte aan de klant. Ik zou iedereen Mariet van harte aanraden!


Reactie info@ikzoekuwhuis.nl

Wat begon als een gezellig telefoongesprek is uiteindelijk uitgemond in een succesvol huizenavontuur. Want zo kunnen we jullie traject wel benoemen. Het was heerlijk om voor en met jullie samen te werken. We voelden elkaar goed aan, er was onderling vertrouwen. De spanningen konden we uiteindelijk beteugelen en in goede banen leiden. mede dankzij het blik met 'mannen' (netwerk). Ga heel lang en heel veel genieten van jullie nieuwe (t)huis. Het is een schot in de roos!

9 ,6
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
9
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Erica Verhoeks

| Beoordeling over hele kantoor

Wat ben ik blij dat ik de stap heb genomen om contact op te nemen met Mariet en Emmely! Niet lang na het fijne intakegesprek heb ik mijn droomhuis gevonden! Dit had ik nooit durven dromen en was zonder de hulp van Mariet en Emmely nooit gelukt. Het was een spannend traject, maar Mariet en Emmely war Lees meer…

Wat ben ik blij dat ik de stap heb genomen om contact op te nemen met Mariet en Emmely! Niet lang na het fijne intakegesprek heb ik mijn droomhuis gevonden! Dit had ik nooit durven dromen en was zonder de hulp van Mariet en Emmely nooit gelukt. Het was een spannend traject, maar Mariet en Emmely waren erg enthousiast, vakkundig en doortastend en hebben mij het vertrouwen gegeven dat het goed zou komen. Het was heel fijn om met Mariet en Emmely samen te werken. Ik kan iedereen aanraden om ikzoekuwhuis.nl in te schakelen als aankoopmakelaar! Mariet en Emmely, heel erg bedankt!!


Reactie info@ikzoekuwhuis.nl

Nou Erica, het was ook heel leuk, fijn en spannend om voor jou je droomhuis aan te mogen kopen. Je had specifieke wensen waarvan we allen wisten: geduld en het komt. Geduld heb je gehad. Vertrouwen heb jij in ons gehad en hebben wij je ook gegeven! Heel veel woonplezier binnenkort in je nieuwe en mooie huis.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Henk en Annemarie

| Beoordeling over Mariet Kamphuis - Gameren

Mariet is een topper. Haar enthousiasme en gedrevenheid hebben ons veel werk en stress uit handen genomen. Naast het regelen van de aankoop is het netwerk van Mariet een goede aanvulling geweest om de goede mensen te vinden voor het verbouwen van onze woning. Mariet is een kei in het onderhandelen over de aankoopprijs. Chapeau!!


Reactie info@ikzoekuwhuis.nl

Chapeau! daar begin ik ook mee richting jullie. Wat een traject zijn we weer ingegaan en hoe goed en succesvol hebben we het af kunnen ronden. Het was weer een genoegen om voor jullie te mogen werken.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Cees van Tuijl

| Beoordeling over hele kantoor

Geweldige aankoopmakelaar, kent de markt goed. Weet goed te handelen en met de makelaars om te gaan. Fijn in omgang.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10
Bekijk alle (183)