info@ikzoekuwhuis.nl

Bruchem


Over info@ikzoekuwhuis.nl

ikzoekuwhuis.nl werkt exclusief voor de koper!
ikzoekuwhuis is een onafhankelijke aankoopmakelaar en werkt uitsluitend in het belang van de koper. Service, kwaliteit, professioneel, empathisch vermogen, persoonlijk: het zijn geen woorden maar daden! Er wordt geschakeld met korte lijnen en twee contactpersonen: Mariet of Emmely Kamphuis, moeder en dochter. 

De basis van het werkgebied is de Bommelerwaard, gemeente Zaltbommel / gemeente Maasdriel, het Rivierenland, De Betuwe, Den Bosch, Rosmalen, Empel, Vught, Vlijmen, Tilburg, Oss, Veghel, Geldermalsen, Culemborg, Tiel, etc. (provincies Gelderland en Noord-Brabant). Maar Nederland is niet zo groot. En de vestigingsplaats van ikzoekuwhuis.nl is Bruchem (Zaltbommel), direct aan de A2, midden in het land. Op de rand van de provincie Gelderland en aansluitend aan Noord-Brabant. En voor onze leuke opdrachtgevers vinden wij een paar km'ers meer afleggen op zoek naar een nieuwe (t)huis geen enkel probleem. 

ikzoekuwhuis.nl zoekt, vindt en koopt voor jou het juiste huis voor de beste prijs aan. Als je zelf al je droomhuis hebt gevonden, stapt ikzoekuwhuis.nl in op het moment waarop jij dé aankoopmakelaar kan gebruiken. Heb je nog geen idee waar jouw nieuwe droomhuis staat? Samen met ikzoekuwhuis.nl wordt ook jouw droomhuis gevonden! Dé aankoopmakelaar kost je geen geld. Maar bespaart je geld, tijd en stress. Haalt angels en onzekerheden weg en/of lost ze op, zowel bouwkundig, juridisch als financieel.

Dé Aankoopmakelaar
- gaat voor het beste resultaat zowel in prijs als voorwaarden
- heeft een groot netwerk (o.a. interieur advies, architecten, bouwkundigen, vastgoed advocaat, omgevingsjurist, notarissen, financieel adviseurs, klus/bouwbedrijven, hoveniers, schoonmaakbedrijven, etc.) waar ook jij je voordeel mee kan doen. Zo wordt een huis kopen, jouw droomhuis, echt leuk! 

ikzoekuwhuis.nl blijft aan je gekoppeld vanaf dag 1 tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris.

Exlusief aankoopmakelaar
Bij ikzoekuwhuis.nl worden geen huizen verkocht. Daardoor zal er ook nooit een belangenverstrengeling of conflictsituatie kunnen ontstaan. We houden het zuiver: 100% aankoopmakelaar die uitsluitend de belangen van de koper behartigt. 

Mariet Kamphuis is een ervaren aankoopmakelaar (sinds 2007) en kent het klappen van de zweep. Er worden huizen, appartementen en bouwkavels aangekocht in alle soorten, maten en prijzen.

Het makelen en aankopen zit in het bloed van de familie. Sinds oktober 2020 is dochter Emmely aangesloten bij ikzoekuwhuis.nl Zo kan de dienstverlening en service nog verder worden uitgebreid. Moeder en dochter die samen ondernemen met hetzelfde doel: het beste huis voor jou aankopen!

Inmiddels zijn er al honderden woningen aangekocht. Maar, ieder huis, appartement of bouwkavel is weer anders. Het is niet steeds weer 'het zelfde kunstje' doen. Zeker niet! Denk nu niet: ik kan het zelf. Echt waar: dé aankoopmakelaar kan het beter. Het is een vak apart, dat je er niet zo maar even bij doet. Ook niet voor de verkoopmakelaar. De verkoper neemt een eigen makelaar in de arm om het beste resultaat te behalen. Waarom jij als koper dan niet? Neem ook je eigen aankoopmakelaar mee. En koop het juiste huis voor de beste prijs en voorwaarden. 

ikzoekuwhuis.nl is actief op social media. Onder andere LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram. Op deze pagina's worden regelmatig up-date's geplaatst van aangekochte huizen, nieuwtjes op de woningmarkt, verhuis-inspiraties, 'geheime huizen' en huizen waar ikzoekuwhuis.nl naar op zoek is. 

Costa del Sol
Inmiddels zijn de aankoopvleugels uitgespreid richting Spanje en dan met name Andalusië, de Costa del Sol. De wet- en regelgeving is totaal anders dan in Nederland. ​Om niet voor onaangename verrassingen te komen staan is het van belang dat je je ook in Spanje deskundig bij laat staan in de aankoop en afwikkeling. Het begrip 'aankoopmakelaar' kennen ze in Spanje niet zoals in Nederland. De Spaanse 'aankoopmakelaar' wordt betaald door de Spaanse verkoopmakelaar. Zij delen de courtage die de verkoopmakelaar ontvangt van de verkopende partij. Hoe onafhankelijk is dan de Spaanse aankoopmakelaar.....

Tijdens een koffie-afspraak vertellen we je graag meer overm onze dienstverlening en werkwijze.

2019
ikzoekuwhuis.nl is gekozen tot 'Wie is de beste makelaar in 2019 provincie Gelderland'

2020
ikzoekuwhuis.nl is in 2020 geeindigd op de tweede plaats / Gelderland

2021
ikzoekuwhuis.nl is 2021 geeindigd op de tweede plaats / Gelderland


Diensten

 • Aankoop

Werkgebieden

 • Den Bosch
 • Geldermalsen
 • Hedel
 • Kerkdriel
 • Oss
 • Rosmalen
 • Tiel
 • Zaltbommel
 • Waalwijk
 • Vught
 • Vlijmen
 • Gameren
 • Ammerzoden
 • BERLICUM
 • Sint-Michielsgestel

Medewerkers


Locatie

9 ,7
Enthousiasme
9,7
Snelheid van reageren
9,6
Afspraken nakomen
9,6
Creativiteit
9,6
Marktkennis
9,7

Laatste 5 beoordelingen

208 in totaal

Lotte

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de koper

Mariet en Emmely hebben ons heel fijn geholpen met de zoektocht naar ons nieuwe thuis. Wij als starten vonden het erg spannend en tijdens iedere stap stelden zij ons erg gerust. Hun enthousiasme maakt het proces ook heel erg leuk en gezellig!

9 ,1
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
8,5
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
8,5
Marktkennis
8,5

Jan en Lia Brienen

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de koper

We zijn bijna 1,5 jaar geleden het avontuur aangegaan met Mariet en Emmely in de hoop dat zij ons konden begeleiden in onze zoektocht. We wisten dat het niet makkelijk zou zijn en wel even kon duren. Maar dankzij hun kennis, kunde en ervaring hebben we op het juiste moment toe kunnen slaan en ons droomhuis aan kunnen kopen!


Reactie info@ikzoekuwhuis.nl

Januari 2021 zijn we van start gegaan. Het was even zoeken naar de juiste locatie in combinatie met het huis. Eigenlijk zochten we wat heel veel anderen ook zochten. Maar het is gelukt. Heel goed gelukt zelfs, met vertrouwen in en op elkaar. Teamwork. Binnenkort verhuizen ook jullie naar een nieuw fijn (t)huis.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Ernst Termeer

| Beoordeling over hele kantoor | Ik heb een huis aangekocht

Ondanks de huidige situatie op de woningmarkt hebben Mariet en Emmely ons fantastisch geholpen. Het duurde even voordat het ideale plaatje in beeld kwam voor ons maar toen werd er direct vol voor gegaan en snel en doortastend gehandeld. Ook gaven ze ons het vertrouwen en stuurde ze ons de juiste ric Lees meer…

Ondanks de huidige situatie op de woningmarkt hebben Mariet en Emmely ons fantastisch geholpen. Het duurde even voordat het ideale plaatje in beeld kwam voor ons maar toen werd er direct vol voor gegaan en snel en doortastend gehandeld. Ook gaven ze ons het vertrouwen en stuurde ze ons de juiste richting in bij de aankoop en het bod voor onze nieuwe woning. Al met al een erg fijne makelaar met veel ervaring en kennis van de markt, en ze zijn erg persoonlijke en betrokken bij hun klanten.


Reactie info@ikzoekuwhuis.nl

Dat heb je netjes omschreven 'het duurde even'. Het duurde heel lang voordat jullie droomhuis op de markt kwam. Complimenten voor jullie geduld. En toen zijn we er vol gas op gegaan. Het was spannend, we weten het. Uiteindelijk telt het resultaat.

8 ,0
Enthousiasme
8
Snelheid van reageren
8
Afspraken nakomen
7
Creativiteit
8,5
Marktkennis
8,5

Esther Vijlbrief

| Beoordeling over hele kantoor | Ik heb een huis aangekocht

Deze aankoopmakelaars hebben een hoge vak- en marktkennis, reageren snel, komen hun afspraken goed na, denken met je mee en zijn super enthousiast. Daarnaast begrijpen ze heel goed begrijpen dat een huis kopen gaat over emotie en gevoel.


Reactie info@ikzoekuwhuis.nl

Emotie & gevoel, dat zijn wel 'dingetjes' die heel belangrijk zijn in ons vak als aankoopmakelaar. En nogal eens onderschat worden. Binnenkort verhuizen van Gelderland naar Brabant, naar jullie nieuwe (t)huis. Nogmaals dank dat ook wij voor jullie het aankooptraject succesvol en met veel plezier af hebben mogen ronden.

9 ,5
Enthousiasme
9,5
Snelheid van reageren
9,5
Afspraken nakomen
9,5
Creativiteit
9,5
Marktkennis
9,5

Rick Paanakker

| Beoordeling over hele kantoor | Ik heb een huis aangekocht

Een betere samenwerking kan je niet voorstellen, alles verliep soepel goed contact Het is mooi om te zien dat moeder en dochter zo goed samenwerkt! Ons eerste huis gekocht met de hulp van Emmely en Mariet!


Reactie info@ikzoekuwhuis.nl

Wat hebben wij weer fijn voor jullie een aankoopopdracht mogen vervullen. Als starters op de woningmarkt is het zeker niet eenvoudig om een fijn huis te kopen. En al helemaal niet in Den Bosch. Voor jullie is het succesvol verlopen. Mede dankzij jullie zelf, onze samenwerking en de goede voorbereidingen.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10
Bekijk alle (208)