info@ikzoekuwhuis.nl

Bruchem


Over info@ikzoekuwhuis.nl

ikzoekuwhuis.nl werkt exclusief voor de koper!
ikzoekuwhuis is een onafhankelijke aankoopmakelaar en werkt uitsluitend in het belang van de koper. Service, kwaliteit, professioneel, empathisch vermogen, persoonlijk: het zijn geen woorden maar daden! Er wordt geschakeld met korte lijnen en twee contactpersonen: Mariet of Emmely Kamphuis, moeder en dochter. 

De basis van het werkgebied is de Bommelerwaard, gemeente Zaltbommel / gemeente Maasdriel, het Rivierenland, De Betuwe, Den Bosch, Rosmalen, Empel, Vught, Vlijmen, Tilburg, Oss, Veghel, Geldermalsen, Culemborg, Tiel, etc. (provincies Gelderland en Noord-Brabant). Maar Nederland is niet zo groot... De vestigingsplaats van ikzoekuwhuis.nl is Bruchem (Zaltbommel), direct aan de A2, midden in het land. Op de rand van de provincie Gelderland en aansluitend aan Noord-Brabant. En voor onze opdrachtgevers vinden wij een paar kilometer meer afleggen, op zoek naar een nieuw (t)huis, geen enkel probleem. 

ikzoekuwhuis.nl zoekt, vindt en koopt voor jou het juiste huis voor de beste prijs aan.
Als je zelf je droomhuis al hebt gevonden, stapt ikzoekuwhuis.nl in op het moment waarop jij dé aankoopmakelaar kan gebruiken. Heb je nog geen idee waar jouw nieuwe droomhuis staat? Samen met ikzoekuwhuis.nl wordt ook jouw droomhuis gevonden! Dé Aankoopmakelaar kost je geen geld, aar bespaart je geld, tijd en stress. Wij halen onzekerheden weg en/of lossen ze op, zowel bouwkundig, juridisch als financieel.

ikzoekuwhuis.nl - Dé Aankoopmakelaar:
- gaat voor het beste resultaat; zowel in prijs als voorwaarden
- heeft een groot netwerk (o.a. interieuradvies, architecten, bouwkundigen, (vastgoed)advocaten, omgevingsjuristen, notarissen, financieel adviseurs, klus/bouwbedrijven, hoveniers, schoonmaakbedrijven, etc.) waar ook jij je voordeel mee kan doen. Zo wordt een huis kopen, jouw droomhuis, echt leuk! 

ikzoekuwhuis.nl blijft aan je gekoppeld vanaf dag 1 tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris.

Exlusief aankoopmakelaar dus geen belangenverstrengeling
Bij ikzoekuwhuis.nl worden geen huizen verkocht. Daardoor zal er ook nooit een belangenverstrengeling of conflictsituatie ontstaan. We houden het zuiver: 100% aankoopmakelaar die uitsluitend de belangen van jou, de koper, behartigt. 

Wie zijn wij?
Mariet Kamphuis is een ervaren aankoopmakelaar (sinds 2007) en kent het klappen van de zweep. Er worden huizen, appartementen en bouwkavels aangekocht in alle soorten, maten en prijzen.

Het makelen en aankopen zit in het bloed van de familie. Sinds oktober 2020 is dochter Emmely aangesloten bij ikzoekuwhuis.nl. Zo kan de dienstverlening en service nog verder worden uitgebreid. Moeder en dochter die samen ondernemen met hetzelfde doel: het beste huis voor jou aankopen!

Inmiddels zijn er al honderden woningen aangekocht. Maar, ieder huis, appartement of bouwkavel is weer anders. Het is niet steeds weer 'het zelfde kunstje' doen. Zeker niet! Iedere opdracht is maatwerk. Denk nu niet: ik kan het zelf. Echt waar: Dé Aankoopmakelaar kan het beter en zorgelozer. Het is een vak apart, dat je er niet zo maar even bij doet. Ook niet voor de verkoopmakelaar. De verkoper neemt een eigen makelaar in de arm om het beste resultaat te behalen. Waarom jij als koper dan niet?

Neem ook je eigen aankoopmakelaar mee. En koop het juiste huis voor de beste prijs en voorwaarden.

In de media
ikzoekuwhuis.nl is actief op social media. Onder andere LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram. Op deze pagina's worden regelmatig up-date's geplaatst van aangekochte huizen, nieuwtjes op de woningmarkt, updates van onze werkdag en natuurlijk 'geheime huizen' die ikzoekuwhuis.nl succesvol heeft aangekocht.
Naast social media schrijven wij ook regelmatig columns voor de (regionale) krant en worden wij gevraagd door tv-programma's om onze vizie te geven over de huidige ontwikkelingen op de woningmarkt. Verder kun je ons ook tegenkomen in regionale en landelijke magazine's waarin wij worden geinterviewd over ons werk als aankoopmakelaar. 

Aankoopmakelaar aan de Costa del Sol
Inmiddels zijn de aankoopvleugels uitgespreid richting Spanje en dan met name Andalusië, de Costa del Sol. De wet-en regelgeving is totaal anders dan in Nederland. Om niet voor onaangename verrassingen te komen staan is het van belang dat je jezelf ook in Spanje deskundig laat bijstaan in de aankoop en afwikkeling. Het begrip "aankoopmakelaar" kennen ze in Spanje niet zoals wij dat in Nederland kennen. De Spaanse aankoopmakelaar wordt betaald door de Spaanse verkoopmakelaar. Zij delen de courtage die de verkoopmakelaar ontvangt van de verkopende partij. Hoe afhankelijk is dan de Spaanse aankoopmakelaar...

Tijdens een koffie-afspraak vertellen we je graag meer over onze werkwijze en dienstverlening.

2019
ikzoekuwhuis.nl is gekozen tot 'Wie is de beste makelaar in 2019 provincie Gelderland'

2020
ikzoekuwhuis.nl is in 2020 geeindigd op de tweede plaats / Gelderland

2021
ikzoekuwhuis.nl is 2021 geeindigd op de tweede plaats / Gelderland


Diensten

 • Aankoop

Werkgebieden

 • Den Bosch
 • Geldermalsen
 • Hedel
 • Kerkdriel
 • Oss
 • Rosmalen
 • Tiel
 • Zaltbommel
 • Waalwijk
 • Vught
 • Vlijmen
 • Gameren
 • Ammerzoden
 • Sint-Michielsgestel
 • Boxtel

Medewerkers


Locatie

9,7

Onze beoordeling op basis van 2 bronnen met 241 beoordelingen

9,7
9,6
Powered by MTMO
Enthousiasme
9,8
Snelheid van reageren
9,7
Afspraken nakomen
9,7
Creativiteit
9,6
Marktkennis
9,8

Laatste 5 beoordelingen

236 in totaal

Karel

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de koper

Wow, wat een top ervaring met Mariet en Emmely! Na een super leuke introductie de opdracht gegeven om een huis te zoeken in Zaltbommel. Onze wensen aangegeven (met een zeer beperkt zoekgebied waar wij graag willen wonen). Op zoek naar de spreekwoordelijke speld in de hooiberg. Binnen 6 weken ons dro Lees meer…

Wow, wat een top ervaring met Mariet en Emmely! Na een super leuke introductie de opdracht gegeven om een huis te zoeken in Zaltbommel. Onze wensen aangegeven (met een zeer beperkt zoekgebied waar wij graag willen wonen). Op zoek naar de spreekwoordelijke speld in de hooiberg. Binnen 6 weken ons droomhuis gevonden. Voordat het op Funda kwam. Helemaal top! Naast ons droomhuis ook gewoon heel fijn contact en goede hulp na de aankoop bij het vinden van een paar vakmensen om wat aanpassingen te doen. Echte aanrader!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Michael & Anne-Marie

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de koper

Tsja, wat anders kan ik zeggen dan dat Mariet, en later ook Emmely, ons altijd heel persoonlijk en dedkundig hebben begeleid bij de aankoop van onze nieuwe plek! Dat gebeurde iets vaker dan voorzien en hoé fijn vonden wij het als je dan in ieder geval meteen weet wie je als eerste belt als je knope Lees meer…

Tsja, wat anders kan ik zeggen dan dat Mariet, en later ook Emmely, ons altijd heel persoonlijk en dedkundig hebben begeleid bij de aankoop van onze nieuwe plek! Dat gebeurde iets vaker dan voorzien en hoé fijn vonden wij het als je dan in ieder geval meteen weet wie je als eerste belt als je knopen hebt doorgehakt. Lieve Mariet & Emmely, nu ga ik wel echt zeggen dat ik jullie het liefst in een andere setting zie in de toekomst 😉, maar weet dat we jullie dankbaar zijn voor júllie, want dat maakt het verschil wat mij betreft! Michael, Anne-Marie & 🐾 Floortje

9 ,1
Enthousiasme
9,5
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
8,5
Creativiteit
8,5
Marktkennis
10

Bert van der Staay

| Beoordeling over hele kantoor | Ik heb een huis aangekocht

Mariet is een bevlogen en prettig aankoopmakelaar om mee samen te werken. Na een aankoop die door zéér bijzondere externe omstandigheden niet door ging is ze ons bij blijven staan totdat we onze huidige woning hebben gevonden en gekocht.

8 ,8
Enthousiasme
9
Snelheid van reageren
9,5
Afspraken nakomen
9
Creativiteit
8
Marktkennis
8,5

Nico van Rooijen

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de koper

Mariet heeft ons heel goed geholpen met onze zoektocht in Zaltbommel en Emmely heeft ook meegeholpen toen we ook naar Den Bosch gingen kijken. Ze reageren zeer snel - altijd. Ze kennen de markt, de makelaars en begeleiden kopers op alle mogelijke aspecten, inclusief een verstandige onderhandeling. J Lees meer…

Mariet heeft ons heel goed geholpen met onze zoektocht in Zaltbommel en Emmely heeft ook meegeholpen toen we ook naar Den Bosch gingen kijken. Ze reageren zeer snel - altijd. Ze kennen de markt, de makelaars en begeleiden kopers op alle mogelijke aspecten, inclusief een verstandige onderhandeling. Je voelt je echt ondersteund. Wij zijn zeer tevreden.

9 ,8
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9
Marktkennis
10

M. P.

| Beoordeling over hele kantoor | Ik heb een huis aangekocht

Heel fijn gevoel over gehouden aan het traject, van begin, tot eind, met alle puntjes op de i. Het was belangrijk snel te kunnen schakelen en dat is in alle opzichten gelukt!

9 ,7
Enthousiasme
9,5
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9,5
Marktkennis
9,5
Bekijk alle (236)