info@ikzoekuwhuis.nl

Bruchem


Over info@ikzoekuwhuis.nl

ikzoekuwhuis.nl werkt exclusief voor de koper!
ikzoekuwhuis is een onafhankelijke aankoopmakelaar en werkt uitsluitend in het belang van de koper. Service, kwaliteit, professioneel, empathisch vermogen, persoonlijk: het zijn geen woorden maar daden! Er wordt geschakeld met korte lijnen en twee contactpersonen: Mariet of Emmely Kamphuis, moeder en dochter. 

De basis van het werkgebied is de Bommelerwaard, gemeente Zaltbommel / gemeente Maasdriel, het Rivierenland, De Betuwe, Den Bosch, Rosmalen, Empel, Vught, Vlijmen, Tilburg, Oss, Veghel, Geldermalsen, Culemborg, Tiel, etc. (provincies Gelderland en Noord-Brabant). Maar Nederland is niet zo groot... De vestigingsplaats van ikzoekuwhuis.nl is Bruchem (Zaltbommel), direct aan de A2, midden in het land. Op de rand van de provincie Gelderland en aansluitend aan Noord-Brabant. En voor onze opdrachtgevers vinden wij een paar kilometer meer afleggen, op zoek naar een nieuw (t)huis, geen enkel probleem. 

ikzoekuwhuis.nl zoekt, vindt en koopt voor jou het juiste huis voor de beste prijs aan.
Als je zelf je droomhuis al hebt gevonden, stapt ikzoekuwhuis.nl in op het moment waarop jij dé aankoopmakelaar kan gebruiken. Heb je nog geen idee waar jouw nieuwe droomhuis staat? Samen met ikzoekuwhuis.nl wordt ook jouw droomhuis gevonden! Dé Aankoopmakelaar kost je geen geld, aar bespaart je geld, tijd en stress. Wij halen onzekerheden weg en/of lossen ze op, zowel bouwkundig, juridisch als financieel.

ikzoekuwhuis.nl - Dé Aankoopmakelaar:
- gaat voor het beste resultaat; zowel in prijs als voorwaarden
- heeft een groot netwerk (o.a. interieuradvies, architecten, bouwkundigen, (vastgoed)advocaten, omgevingsjuristen, notarissen, financieel adviseurs, klus/bouwbedrijven, hoveniers, schoonmaakbedrijven, etc.) waar ook jij je voordeel mee kan doen. Zo wordt een huis kopen, jouw droomhuis, echt leuk! 

ikzoekuwhuis.nl blijft aan je gekoppeld vanaf dag 1 tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris.

Exlusief aankoopmakelaar dus geen belangenverstrengeling
Bij ikzoekuwhuis.nl worden geen huizen verkocht. Daardoor zal er ook nooit een belangenverstrengeling of conflictsituatie ontstaan. We houden het zuiver: 100% aankoopmakelaar die uitsluitend de belangen van jou, de koper, behartigt. 

Wie zijn wij?
Mariet Kamphuis is een ervaren aankoopmakelaar (sinds 2007) en kent het klappen van de zweep. Er worden huizen, appartementen en bouwkavels aangekocht in alle soorten, maten en prijzen.

Het makelen en aankopen zit in het bloed van de familie. Sinds oktober 2020 is dochter Emmely aangesloten bij ikzoekuwhuis.nl. Zo kan de dienstverlening en service nog verder worden uitgebreid. Moeder en dochter die samen ondernemen met hetzelfde doel: het beste huis voor jou aankopen!

Inmiddels zijn er al honderden woningen aangekocht. Maar, ieder huis, appartement of bouwkavel is weer anders. Het is niet steeds weer 'het zelfde kunstje' doen. Zeker niet! Iedere opdracht is maatwerk. Denk nu niet: ik kan het zelf. Echt waar: Dé Aankoopmakelaar kan het beter en zorgelozer. Het is een vak apart, dat je er niet zo maar even bij doet. Ook niet voor de verkoopmakelaar. De verkoper neemt een eigen makelaar in de arm om het beste resultaat te behalen. Waarom jij als koper dan niet?

Neem ook je eigen aankoopmakelaar mee. En koop het juiste huis voor de beste prijs en voorwaarden.

In de media
ikzoekuwhuis.nl is actief op social media. Onder andere LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram. Op deze pagina's worden regelmatig up-date's geplaatst van aangekochte huizen, nieuwtjes op de woningmarkt, updates van onze werkdag en natuurlijk 'geheime huizen' die ikzoekuwhuis.nl succesvol heeft aangekocht.
Naast social media schrijven wij ook regelmatig columns voor de (regionale) krant en worden wij gevraagd door tv-programma's om onze vizie te geven over de huidige ontwikkelingen op de woningmarkt. Verder kun je ons ook tegenkomen in regionale en landelijke magazine's waarin wij worden geinterviewd over ons werk als aankoopmakelaar. 

Aankoopmakelaar aan de Costa del Sol
Inmiddels zijn de aankoopvleugels uitgespreid richting Spanje en dan met name Andalusië, de Costa del Sol. De wet-en regelgeving is totaal anders dan in Nederland. Om niet voor onaangename verrassingen te komen staan is het van belang dat je jezelf ook in Spanje deskundig laat bijstaan in de aankoop en afwikkeling. Het begrip "aankoopmakelaar" kennen ze in Spanje niet zoals wij dat in Nederland kennen. De Spaanse aankoopmakelaar wordt betaald door de Spaanse verkoopmakelaar. Zij delen de courtage die de verkoopmakelaar ontvangt van de verkopende partij. Hoe afhankelijk is dan de Spaanse aankoopmakelaar...

Tijdens een koffie-afspraak vertellen we je graag meer over onze werkwijze en dienstverlening.

2019
ikzoekuwhuis.nl is gekozen tot 'Wie is de beste makelaar in 2019 provincie Gelderland'

2020
ikzoekuwhuis.nl is in 2020 geeindigd op de tweede plaats / Gelderland

2021
ikzoekuwhuis.nl is 2021 geeindigd op de tweede plaats / Gelderland


Diensten

 • Aankoop

Werkgebieden

 • Den Bosch
 • Geldermalsen
 • Hedel
 • Kerkdriel
 • Oss
 • Rosmalen
 • Tiel
 • Zaltbommel
 • Waalwijk
 • Vught
 • Vlijmen
 • Gameren
 • Ammerzoden
 • Sint-Michielsgestel
 • Boxtel

Medewerkers


Locatie

9 ,8
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
9,8
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9,6
Marktkennis
9,9

Laatste 5 beoordelingen

220 in totaal

Angelique

| Beoordeling over hele kantoor | Ik heb een huis aangekocht

Via via met Mariet in aanraking gekomen. Blij mee. Mariet heb ik leren kennen als een doortastende makelaar die - als het nodig is - er geen doekjes om windt. Ze is er duidelijk voor jou! Ze zegt waar het op staat, geeft een helpende hand waar nodig én geeft je de ruimte om je eigen keuzes te Lees meer…

Via via met Mariet in aanraking gekomen. Blij mee. Mariet heb ik leren kennen als een doortastende makelaar die - als het nodig is - er geen doekjes om windt. Ze is er duidelijk voor jou! Ze zegt waar het op staat, geeft een helpende hand waar nodig én geeft je de ruimte om je eigen keuzes te maken. Heel plezierig. Fijn ook dat ze alleen als aankoopmakelaar werkt. Geen dubbele petten dus. In een latere fase is ook Emmely betrokken geraakt in het proces. De contacten met haar waren wat minder intensief, maar - net als bij haar moeder- heel plezierig. Ik kan ze beiden van ganser harte aanbevelen.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Peter en José

| Beoordeling over hele kantoor | Ik heb een huis aangekocht

Een goede begeleiding door Mariet en Emmely. Een top team met enthousiaste inzet op zoek naar de juiste woning en die woning hebben wij gevonden!!

9 ,5
Enthousiasme
9,5
Snelheid van reageren
9,5
Afspraken nakomen
9,5
Creativiteit
9,5
Marktkennis
9,5

Tim Zuidgeest

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de verkoper

We zijn ontzettend blij met Emmely (en uiteraard Mariet)! Het eerste contact voelde direct goed, en dat is de gehele tijd zo gebleven. Ook op de momenten dat wij het wat spannend vonden, bleef zij koel en gaf ze goed advies. Ik zou haar absoluut aanraden.

9 ,6
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9
Marktkennis
10

Arie van Dalen

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de koper

Zeer waardevolle hulp en advies in het aankooptraject. Door hun doortastendheid hebben wij het huis kunnen kopen waar wij ontzettend veel zin hadden. Waar wij straks met heel veel plezier gaan wonen. Ze luisteren heel goed naar je wensen en blijven met je meedenken in het hele proces.


Reactie info@ikzoekuwhuis.nl

Doortastendheid....dat is het juiste woord. Dat waren wij maar konden dat ook zijn met het vertrouwen van jullie! Zo fijn dat het gelukt is om jullie droomhuis aan te kopen. Jullie waren fantastisch in het proces. Dank voor de fijne samenwerking.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Familie van Hees

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de koper

Deskundige hulp en steun, ze helpen het hoofd koel te houden als het spannend wordt EN schakelen door naar de juiste mensen om de deal rond te krijgen. En daarbij zijn Mariet en Emmely gewoon 2 toppers! Niet twijfelen, een aankoopmakelaar inschakelen betaalt zich dubbel en dwars terug ! Die 10 hebben ze dik verdiend!


Reactie info@ikzoekuwhuis.nl

Wat een mooie beoordeling. Maar ook wat een traject hebben we gezamenlijk volbracht. Met inderdaad met de juiste mensen op de juiste plaatsen te laten schakelen. Teamwork en vertrouwen heeft tot het beste resultaat geleid. We kunnen er allemaal trots op zijn. Ook op elkaar.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10
Bekijk alle (220)