info@ikzoekuwhuis.nl

Bruchem

9,7

Onze beoordeling op basis van 2 bronnen met 253 beoordelingen

9,7
9,6
Powered by MTMO

Over info@ikzoekuwhuis.nl

ikzoekuwhuis.nl werkt exclusief voor de koper!
ikzoekuwhuis is een onafhankelijke aankoopmakelaar en werkt uitsluitend in het belang van de koper. Service, kwaliteit, professioneel, empathisch vermogen, persoonlijk: het zijn geen woorden maar daden! Er wordt geschakeld met korte lijnen en twee contactpersonen: Mariet of Emmely Kamphuis, moeder en dochter. 

De basis van het werkgebied is de Bommelerwaard, gemeente Zaltbommel / gemeente Maasdriel, het Rivierenland, De Betuwe, Den Bosch, Rosmalen, Empel, Vught, Vlijmen, Tilburg, Oss, Veghel, Geldermalsen, Culemborg, Tiel, etc. (provincies Gelderland en Noord-Brabant). Maar Nederland is niet zo groot... De vestigingsplaats van ikzoekuwhuis.nl is Bruchem (Zaltbommel), direct aan de A2, midden in het land. Op de rand van de provincie Gelderland en aansluitend aan Noord-Brabant. En voor onze opdrachtgevers vinden wij een paar kilometer meer afleggen, op zoek naar een nieuw (t)huis, geen enkel probleem. 

ikzoekuwhuis.nl zoekt, vindt en koopt voor jou het juiste huis voor de beste prijs aan.
Als je zelf je droomhuis al hebt gevonden, stapt ikzoekuwhuis.nl in op het moment waarop jij dé aankoopmakelaar kan gebruiken. Heb je nog geen idee waar jouw nieuwe droomhuis staat? Samen met ikzoekuwhuis.nl wordt ook jouw droomhuis gevonden! Dé Aankoopmakelaar kost je geen geld, aar bespaart je geld, tijd en stress. Wij halen onzekerheden weg en/of lossen ze op, zowel bouwkundig, juridisch als financieel.

ikzoekuwhuis.nl - Dé Aankoopmakelaar:
- gaat voor het beste resultaat; zowel in prijs als voorwaarden
- heeft een groot netwerk (o.a. interieuradvies, architecten, bouwkundigen, (vastgoed)advocaten, omgevingsjuristen, notarissen, financieel adviseurs, klus/bouwbedrijven, hoveniers, schoonmaakbedrijven, etc.) waar ook jij je voordeel mee kan doen. Zo wordt een huis kopen, jouw droomhuis, echt leuk! 

ikzoekuwhuis.nl blijft aan je gekoppeld vanaf dag 1 tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris.

Exlusief aankoopmakelaar dus geen belangenverstrengeling
Bij ikzoekuwhuis.nl worden geen huizen verkocht. Daardoor zal er ook nooit een belangenverstrengeling of conflictsituatie ontstaan. We houden het zuiver: 100% aankoopmakelaar die uitsluitend de belangen van jou, de koper, behartigt. 

Wie zijn wij?
Mariet Kamphuis is een ervaren aankoopmakelaar (sinds 2007) en kent het klappen van de zweep. Er worden huizen, appartementen en bouwkavels aangekocht in alle soorten, maten en prijzen.

Het makelen en aankopen zit in het bloed van de familie. Sinds oktober 2020 is dochter Emmely aangesloten bij ikzoekuwhuis.nl. Zo kan de dienstverlening en service nog verder worden uitgebreid. Moeder en dochter die samen ondernemen met hetzelfde doel: het beste huis voor jou aankopen!

Inmiddels zijn er al honderden woningen aangekocht. Maar, ieder huis, appartement of bouwkavel is weer anders. Het is niet steeds weer 'het zelfde kunstje' doen. Zeker niet! Iedere opdracht is maatwerk. Denk nu niet: ik kan het zelf. Echt waar: Dé Aankoopmakelaar kan het beter en zorgelozer. Het is een vak apart, dat je er niet zo maar even bij doet. Ook niet voor de verkoopmakelaar. De verkoper neemt een eigen makelaar in de arm om het beste resultaat te behalen. Waarom jij als koper dan niet?

Neem ook je eigen aankoopmakelaar mee. En koop het juiste huis voor de beste prijs en voorwaarden.

In de media
ikzoekuwhuis.nl is actief op social media. Onder andere LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram. Op deze pagina's worden regelmatig up-date's geplaatst van aangekochte huizen, nieuwtjes op de woningmarkt, updates van onze werkdag en natuurlijk 'geheime huizen' die ikzoekuwhuis.nl succesvol heeft aangekocht.
Naast social media schrijven wij ook regelmatig columns voor de (regionale) krant en worden wij gevraagd door tv-programma's om onze vizie te geven over de huidige ontwikkelingen op de woningmarkt. Verder kun je ons ook tegenkomen in regionale en landelijke magazine's waarin wij worden geinterviewd over ons werk als aankoopmakelaar. 

Aankoopmakelaar aan de Costa del Sol
Inmiddels zijn de aankoopvleugels uitgespreid richting Spanje en dan met name Andalusië, de Costa del Sol. De wet-en regelgeving is totaal anders dan in Nederland. Om niet voor onaangename verrassingen te komen staan is het van belang dat je jezelf ook in Spanje deskundig laat bijstaan in de aankoop en afwikkeling. Het begrip "aankoopmakelaar" kennen ze in Spanje niet zoals wij dat in Nederland kennen. De Spaanse aankoopmakelaar wordt betaald door de Spaanse verkoopmakelaar. Zij delen de courtage die de verkoopmakelaar ontvangt van de verkopende partij. Hoe afhankelijk is dan de Spaanse aankoopmakelaar...

Tijdens een koffie-afspraak vertellen we je graag meer over onze werkwijze en dienstverlening.

2019
ikzoekuwhuis.nl is gekozen tot 'Wie is de beste makelaar in 2019 provincie Gelderland'

2020
ikzoekuwhuis.nl is in 2020 geeindigd op de tweede plaats / Gelderland

2021
ikzoekuwhuis.nl is 2021 geeindigd op de tweede plaats / Gelderland

Lees meer

Diensten

 • Aankoop

Werkgebieden

 • Den Bosch
 • Geldermalsen
 • Hedel
 • Kerkdriel
 • Oss
 • Rosmalen
 • Tiel
 • Zaltbommel
 • Waalwijk
 • Vught
 • Vlijmen
 • Gameren
 • Ammerzoden
 • Sint-Michielsgestel
 • Boxtel

Medewerkers


Locatie

9,7

Onze beoordeling op basis van 2 bronnen met 253 beoordelingen

9,7
9,6
Powered by MTMO
Enthousiasme
9,8
Snelheid van reageren
9,7
Afspraken nakomen
9,7
Creativiteit
9,7
Marktkennis
9,8

Laatste 5 beoordelingen

247 in totaal

Remco Kitslaar

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de koper

In de huidige, soms grillige woningmarkt hebben wij besloten een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Hier hebben wij geen moment spijt van gehad. In overleg met Mariet en Emmely van ikzoekuwhuis.nl hebben we een bod kunnen uitbrengen waardoor wij het huis hebben kunnen kopen! De snelle en duidelijk Lees meer…

In de huidige, soms grillige woningmarkt hebben wij besloten een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Hier hebben wij geen moment spijt van gehad. In overleg met Mariet en Emmely van ikzoekuwhuis.nl hebben we een bod kunnen uitbrengen waardoor wij het huis hebben kunnen kopen! De snelle en duidelijke communicatie die wij met beide dames hebben gehad heeft ervoor gezorgd dat het proces tot en met de koopovereenkomst bijzonder vlot en soepel is verlopen.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Iris

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de koper

Mariet en Emmely doen precies wat ze zeggen. Ze denken met je mee, delen hun kennis en ervaring, zijn eerlijk, snel bereikbaar en ontzorgen. Het was een fantastische samenwerking en zonder deze twee hadden wij nooit zo snel en makkelijk ons droomhuis kunnen kopen in de huidige markt.

9 ,4
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
9
Marktkennis
9

Inge en Loes

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de koper

Mariet en Emmely, Wat zijn wij enorm dankbaar voor onze samenwerking. Het was wikken en wegen, hadden we wel een aankoopmakelaar nodig? We hebben absoluut geen spijt van onze beslissing om jullie hulp te vragen. Door jullie advies, kennis en hulp hebben we in héél korte tijd ons eerste dro Lees meer…

Mariet en Emmely, Wat zijn wij enorm dankbaar voor onze samenwerking. Het was wikken en wegen, hadden we wel een aankoopmakelaar nodig? We hebben absoluut geen spijt van onze beslissing om jullie hulp te vragen. Door jullie advies, kennis en hulp hebben we in héél korte tijd ons eerste droomhuis gekocht. Zonder jullie was dit zeker niet gelukt. We hadden even wat aanmoediging nodig en dit hadden jullie door. In de toekomst zouden we zeker weer voor jullie dienstverlening kiezen. We zijn heeeel tevreden!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Coen van Tol

| Beoordeling over hele kantoor | Ik heb een huis aangekocht

Mariet en Emmely waren precies wat wij nodig hadden met het kopen van een huis in onze omgeving. De kennis, het sparren en vooral het idee dat we altijd even konden bellen heeft ervoor gezorgd dat we zelfverzekerd en goed voorbereid de koop aan konden gaan. Het hele proces is dan ondersteund door me Lees meer…

Mariet en Emmely waren precies wat wij nodig hadden met het kopen van een huis in onze omgeving. De kennis, het sparren en vooral het idee dat we altijd even konden bellen heeft ervoor gezorgd dat we zelfverzekerd en goed voorbereid de koop aan konden gaan. Het hele proces is dan ondersteund door mensen met ervaring in de markt die in jouw rol meedenken waardoor je niet alleen staat. Absoluut een aanrader.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

cindy en arthur van Grinsven

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de koper

We hebben al eerder samen gewerkt naar volle tevredenheid. Nu was het een nieuwe fase, kleiner wonen dichterbij de stad. Emmely en Mariet hebben zich voor 1000% ingezet en het juiste huis op de juiste plek weten te bemachtigen, waarvoor enorm veel dank! Daarnaast zijn ze ook in staat om de juiste vr Lees meer…

We hebben al eerder samen gewerkt naar volle tevredenheid. Nu was het een nieuwe fase, kleiner wonen dichterbij de stad. Emmely en Mariet hebben zich voor 1000% ingezet en het juiste huis op de juiste plek weten te bemachtigen, waarvoor enorm veel dank! Daarnaast zijn ze ook in staat om de juiste vragen te stellen en iedereen aan boord te krijgen die ertoe doet, heel knap en professioneel!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10
Bekijk alle (247)