info@ikzoekuwhuis.nl

Bruchem


Over info@ikzoekuwhuis.nl

ikzoekuwhuis.nl werkt exclusief voor de koper!
ikzoekuwhuis is een onafhankelijke aankoopmakelaar en werkt uitsluitend in het belang van de koper. Service, kwaliteit, professioneel, empathisch vermogen, persoonlijk: het zijn geen woorden maar daden! Er wordt geschakeld met korte lijnen en twee contactpersonen: Mariet of Emmely Kamphuis, moeder en dochter. 

De basis van het werkgebied is de Bommelerwaard, gemeente Zaltbommel / gemeente Maasdriel, het Rivierenland, De Betuwe, Den Bosch, Rosmalen, Empel, Vught, Vlijmen, Tilburg, Oss, Veghel, Geldermalsen, Culemborg, Tiel, etc. (provincies Gelderland en Noord-Brabant). Maar Nederland is niet zo groot. En de vestigingsplaats van ikzoekuwhuis.nl is Bruchem (Zaltbommel), direct aan de A2, midden in het land. Op de rand van de provincie Gelderland en aansluitend aan Noord-Brabant. En voor onze leuke opdrachtgevers vinden wij een paar km'ers meer afleggen op zoek naar een nieuwe (t)huis geen enkel probleem. 

ikzoekuwhuis.nl zoekt, vindt en koopt voor jou het juiste huis voor de beste prijs aan. Als je zelf al je droomhuis hebt gevonden, stapt ikzoekuwhuis.nl in op het moment waarop jij dé aankoopmakelaar kan gebruiken. Heb je nog geen idee waar jouw nieuwe droomhuis staat? Samen met ikzoekuwhuis.nl wordt ook jouw droomhuis gevonden! Dé aankoopmakelaar kost je geen geld. Maar bespaart je geld, tijd en stress. Haalt angels en onzekerheden weg en/of lost ze op, zowel bouwkundig, juridisch als financieel.

Dé Aankoopmakelaar
- gaat voor het beste resultaat zowel in prijs als voorwaarden
- heeft een groot netwerk (o.a. interieur advies, architecten, bouwkundigen, vastgoed advocaat, omgevingsjurist, notarissen, financieel adviseurs, klus/bouwbedrijven, hoveniers, schoonmaakbedrijven, etc.) waar ook jij je voordeel mee kan doen. Zo wordt een huis kopen, jouw droomhuis, echt leuk! 

ikzoekuwhuis.nl blijft aan je gekoppeld vanaf dag 1 tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris.

Exlusief aankoopmakelaar
Bij ikzoekuwhuis.nl worden geen huizen verkocht. Daardoor zal er ook nooit een belangenverstrengeling of conflictsituatie ontstaan. We houden het zuiver: 100% aankoopmakelaar die uitsluitend de belangen van de koper behartigt. 

Mariet Kamphuis is een ervaren aankoopmakelaar (sinds 2007) en kent het klappen van de zweep. Er worden huizen, appartementen en bouwkavels aangekocht in alle soorten, maten en prijzen.

Het makelen en aankopen zit in het bloed van de familie. Sinds oktober 2020 is dochter Emmely aangesloten bij ikzoekuwhuis.nl Zo kan de dienstverlening en service nog verder worden uitgebreid. Moeder en dochter die samen ondernemen met hetzelfde doel: het beste huis voor jou aankopen!

Inmiddels zijn er al honderden woningen aangekocht. Maar, ieder huis, appartement of bouwkavel is weer anders. Het is niet steeds weer 'het zelfde kunstje' doen. Zeker niet! Denk nu niet: ik kan het zelf. Echt waar: dé aankoopmakelaar kan het beter. Het is een vak apart, dat je er niet zo maar even bij doet. Ook niet voor de verkoopmakelaar. De verkoper neemt een eigen makelaar in de arm om het beste resultaat te behalen. Waarom jij als koper dan niet? Neem ook je eigen aankoopmakelaar mee. En koop het juiste huis voor de beste prijs en voorwaarden. 

ikzoekuwhuis.nl is actief op social media. Onder andere LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram. Op deze pagina's worden regelmatig up-date's geplaatst van aangekochte huizen, nieuwtjes op de woningmarkt, updates van onze werkdag en natuurlijk 'geheime huizen' die ikzoekuwhuis.nl succesvol heeft aangekocht.

Costa del Sol
Inmiddels zijn de aankoopvleugels uitgespreid richting Spanje en dan met name Andalusië, de Costa del Sol. De wet-en regelgeving is totaal anders dan in Nederland. Om niet voor onaangename verrassingen te komen staan is het van belang dat je jezelf ook in Spanje deskundig laat bijstaan in de aankoop en afwikkeling. Het begrip "aankoopmakelaar" kennen ze in Spanje niet zoals wij dat in Nederland kennen. De Spaanse aankoopmakelaar wordt betaald door de Spaanse verkoopmakelaar. Zij delen de courtage die de verkoopmakelaar ontvangt van de verkopende partij. Hoe afhankelijk is dan de Spaanse aankoopmakelaar...

Tijdens een koffie-afspraak vertellen we je graag meer over onze werkwijze en dienstverlening.

2019
ikzoekuwhuis.nl is gekozen tot 'Wie is de beste makelaar in 2019 provincie Gelderland'

2020
ikzoekuwhuis.nl is in 2020 geeindigd op de tweede plaats / Gelderland

2021
ikzoekuwhuis.nl is 2021 geeindigd op de tweede plaats / Gelderland


Diensten

 • Aankoop

Werkgebieden

 • Den Bosch
 • Geldermalsen
 • Hedel
 • Kerkdriel
 • Oss
 • Rosmalen
 • Tiel
 • Zaltbommel
 • Waalwijk
 • Vught
 • Vlijmen
 • Gameren
 • Ammerzoden
 • BERLICUM
 • Sint-Michielsgestel

Medewerkers


Locatie

9 ,7
Enthousiasme
9,7
Snelheid van reageren
9,7
Afspraken nakomen
9,7
Creativiteit
9,5
Marktkennis
9,7

Laatste 5 beoordelingen

214 in totaal

Reinier en Lisa

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de koper

Als starters moesten we de moeilijke woningmarkt op... slechts enkele huizen kwamen afgelopen maanden voorbij die voldeden aan onze mogelijkheden. We zochten een woning in Zaltbommel e.o. en dat was een hele uitdaging. Een aankoopmakelaar zou ons daarbij kunnen helpen was onze overtuiging. We zoc Lees meer…

Als starters moesten we de moeilijke woningmarkt op... slechts enkele huizen kwamen afgelopen maanden voorbij die voldeden aan onze mogelijkheden. We zochten een woning in Zaltbommel e.o. en dat was een hele uitdaging. Een aankoopmakelaar zou ons daarbij kunnen helpen was onze overtuiging. We zochten contact met Mariet en Emmely en werden meteen enthousiast van de persoonlijke aanpak en waren van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek vloog voorbij, waarbij we nog enthousiaster werden. Ze gaven ons het vertrouwen dat ze er alles aan gingen doen om een passend huis voor ons te vinden. In ons geval ging de zoektocht heel snel! We vonden een mooi huis die voldeed aan wat we minimaal wilden. En vooral in het traject wat hierna volgde, hebben we de absolute meerwaarde van een aankoopmakelaar ervaren. Ze hielpen ons bij het neerleggen van een passend bod en in de onderhandelingen die daarop volgden. Omdat we dit traject nog nooit hadden meegemaakt was het fijn om te leunen op de expertise van Mariet en Emmely. Kortom, een absolute aanrader waar je zeker geen spijt van gaat krijgen!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

A van Kessel

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de koper

Goed geholpen door het bureau Ik zoek uw huis. Van begin tot eind hebben zij ons geholpen en begeleid in het proces op zoek naar een huis. Ontzettend blij mee

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Marc Schook en Sandra Vissers

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de verkoper

Ken je dit: woon je (net 6 maanden) in een prachtig huis op een even prachtige locatie in Rosmalen en dan..........een plaatje van een huis in Veghel wat net die extra kers op de taart heeft. Doen of niet.... wij gingen ervoor en wisten dat we een goede verkoopmakelaar EN creatieve aankoopmakelaar n Lees meer…

Ken je dit: woon je (net 6 maanden) in een prachtig huis op een even prachtige locatie in Rosmalen en dan..........een plaatje van een huis in Veghel wat net die extra kers op de taart heeft. Doen of niet.... wij gingen ervoor en wisten dat we een goede verkoopmakelaar EN creatieve aankoopmakelaar nodig hadden. Deze combinatie vonden we en in Mariet en Emmely een prachtig lief aankoopteam dat ons gevoel voelde, onze ogen lazen en hoorde wat bij ons paste in aanpak. In 21/2 week heeft het team continue aangestaan om dit succesvol voor ons af te ronden met blijvend eerlijk over de kansen en wat wel/niet te doen. Lekker direct en met hoop humor en gelach. Voor ons een feestje ondanks de spanning. En nu...alles ligt te wachten tot de overdracht in 2023 en zijn wij aan het genieten van wat komen gaat. Mariet en Emmely een powerteam met empathie !

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Daan Peeters

| Beoordeling over hele kantoor | Ik heb een huis aangekocht

Mariet en Emmely zijn hele prettige en kundige mensen. Ze nemen de tijd voor je en luisteren goed naar je wensen.

9 ,6
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
8
Marktkennis
10

Alex de Rooij

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de koper

Een aankoopmakelaar, jullie? Jij wij, we wisten heel goed wat we wilden maar ook zeker dat het een lastige zoekopdracht was en daarnaast speelde ook wel mee dat de opdracht gepaard ging met een behoorlijk bedrag. Iets wat wij spannend vonden maar Mariet en Emmely, professioneel als ze zijn, hingen h Lees meer…

Een aankoopmakelaar, jullie? Jij wij, we wisten heel goed wat we wilden maar ook zeker dat het een lastige zoekopdracht was en daarnaast speelde ook wel mee dat de opdracht gepaard ging met een behoorlijk bedrag. Iets wat wij spannend vonden maar Mariet en Emmely, professioneel als ze zijn, hingen hier geen waarde aan. Al vanaf het kennismakingsgesprek was er duidelijk een klik, zijn we het avontuur ook echt samen aangegaan en maakte ‘de dames’ de bezittingen een stuk lichter door hun aanwezigheid. Maar zeker ook door hun kundigheid! Ook toen ons pareltje gevonden was (Mariet zag dit eerder dan wij, we hadden onze focus nog te veel liggen bij het eerste pand dat we bezichtigd hadden) en we over moesten gaan tot bieden/aankoop namen ze ons aan de hand mee, geen vraag was te gek en altijd een antwoord waar wij iets mee konden. Over dat eerste pand, hier zaten wat haken en ogen aan o.a. met het vestigen van onze zaak op dat perceel. Ook hierin alle hulp gehad, zo bracht Mariet ons in contact met mensen uit haar netwerk met hun eigen specialisatie e.d. Uiteindelijk gaf de gemeente geen goedkeuring voor onze plannen en stelden we voor om dan toch maar ons uiteindelijke nieuwe huis (door Mariet dus al eerder aangedragen, “ga nu gewoon eens kijken, kan geen kwaad”) te gaan bezichtigen; schot in de roos. Zeker 95% van wat we zochten! De verkoopmakelaar bleek, hoe zeggen we dit netjes, niet echt een makkelijke. Ook daar weer de vastberadenheid van Emmely en Mariet. Uiteindelijk hebben we samen ons huis “van de markt” weten te krijgen. Alle vragen waar we daarna tegenaan liepen werden zonder moeite opgepakt. En scherp tot en met de oplevering, vragen waar jezelf eventjes niet aan denkt worden toch gesteld en alles gecheckt. Wij kijken terug op een enorm fijne samenwerking, makelaars die staan voor wat ze zeggen. Dus, een aankoopmakelaar? Wij raden het iedereen aan! Mariet & Emmely, super bedankt voor jullie expertise, inzet en gezelligheid! Groetjes Alex en Ron


Reactie info@ikzoekuwhuis.nl

Tja,....wat moeten wij hier nog aan toevoegen of over zeggen. Helemaal niets meer. Jullie zijn toppers! Het was een heel avontuur maar ook een spannend traject. Voor allen. We hebben nogal eens een hindernis moeten nemen. Wij kunnen ons wel voorstellen dat jullie omgeving heeft gezegd: jullie een aankoopmakelaar?! Ja, jullie een aankoopmakelaar: Dé Aankoopmakelaar. Het was echt top wat we als team met elkaar hebben gerealiseerd.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10
Bekijk alle (214)