info@ikzoekuwhuis.nl

Bruchem


Over info@ikzoekuwhuis.nl

ikzoekuwhuis.nl werkt exclusief voor de koper!
ikzoekuwhuis is een onafhankelijke aankoopmakelaar en werkt uitsluitend in het belang van de koper. Service, kwaliteit, professioneel, empathisch vermogen, persoonlijk: het zijn geen woorden maar daden! Er wordt geschakeld met korte lijnen en twee contactpersonen: Mariet of Emmely Kamphuis, moeder en dochter. 

De basis van het werkgebied is de Bommelerwaard, gemeente Zaltbommel / gemeente Maasdriel, het Rivierenland, De Betuwe, Den Bosch, Rosmalen, Empel, Vught, Vlijmen, Tilburg, Oss, Veghel, Geldermalsen, Culemborg, Tiel, etc. (provincies Gelderland en Noord-Brabant). Maar Nederland is niet zo groot... De vestigingsplaats van ikzoekuwhuis.nl is Bruchem (Zaltbommel), direct aan de A2, midden in het land. Op de rand van de provincie Gelderland en aansluitend aan Noord-Brabant. En voor onze opdrachtgevers vinden wij een paar kilometer meer afleggen, op zoek naar een nieuw (t)huis, geen enkel probleem. 

ikzoekuwhuis.nl zoekt, vindt en koopt voor jou het juiste huis voor de beste prijs aan.
Als je zelf je droomhuis al hebt gevonden, stapt ikzoekuwhuis.nl in op het moment waarop jij dé aankoopmakelaar kan gebruiken. Heb je nog geen idee waar jouw nieuwe droomhuis staat? Samen met ikzoekuwhuis.nl wordt ook jouw droomhuis gevonden! Dé Aankoopmakelaar kost je geen geld, aar bespaart je geld, tijd en stress. Wij halen onzekerheden weg en/of lossen ze op, zowel bouwkundig, juridisch als financieel.

ikzoekuwhuis.nl - Dé Aankoopmakelaar:
- gaat voor het beste resultaat; zowel in prijs als voorwaarden
- heeft een groot netwerk (o.a. interieuradvies, architecten, bouwkundigen, (vastgoed)advocaten, omgevingsjuristen, notarissen, financieel adviseurs, klus/bouwbedrijven, hoveniers, schoonmaakbedrijven, etc.) waar ook jij je voordeel mee kan doen. Zo wordt een huis kopen, jouw droomhuis, echt leuk! 

ikzoekuwhuis.nl blijft aan je gekoppeld vanaf dag 1 tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris.

Exlusief aankoopmakelaar dus geen belangenverstrengeling
Bij ikzoekuwhuis.nl worden geen huizen verkocht. Daardoor zal er ook nooit een belangenverstrengeling of conflictsituatie ontstaan. We houden het zuiver: 100% aankoopmakelaar die uitsluitend de belangen van jou, de koper, behartigt. 

Wie zijn wij?
Mariet Kamphuis is een ervaren aankoopmakelaar (sinds 2007) en kent het klappen van de zweep. Er worden huizen, appartementen en bouwkavels aangekocht in alle soorten, maten en prijzen.

Het makelen en aankopen zit in het bloed van de familie. Sinds oktober 2020 is dochter Emmely aangesloten bij ikzoekuwhuis.nl. Zo kan de dienstverlening en service nog verder worden uitgebreid. Moeder en dochter die samen ondernemen met hetzelfde doel: het beste huis voor jou aankopen!

Inmiddels zijn er al honderden woningen aangekocht. Maar, ieder huis, appartement of bouwkavel is weer anders. Het is niet steeds weer 'het zelfde kunstje' doen. Zeker niet! Iedere opdracht is maatwerk. Denk nu niet: ik kan het zelf. Echt waar: Dé Aankoopmakelaar kan het beter en zorgelozer. Het is een vak apart, dat je er niet zo maar even bij doet. Ook niet voor de verkoopmakelaar. De verkoper neemt een eigen makelaar in de arm om het beste resultaat te behalen. Waarom jij als koper dan niet?

Neem ook je eigen aankoopmakelaar mee. En koop het juiste huis voor de beste prijs en voorwaarden.

In de media
ikzoekuwhuis.nl is actief op social media. Onder andere LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram. Op deze pagina's worden regelmatig up-date's geplaatst van aangekochte huizen, nieuwtjes op de woningmarkt, updates van onze werkdag en natuurlijk 'geheime huizen' die ikzoekuwhuis.nl succesvol heeft aangekocht.
Naast social media schrijven wij ook regelmatig columns voor de (regionale) krant en worden wij gevraagd door tv-programma's om onze vizie te geven over de huidige ontwikkelingen op de woningmarkt. Verder kun je ons ook tegenkomen in regionale en landelijke magazine's waarin wij worden geinterviewd over ons werk als aankoopmakelaar. 

Aankoopmakelaar aan de Costa del Sol
Inmiddels zijn de aankoopvleugels uitgespreid richting Spanje en dan met name Andalusië, de Costa del Sol. De wet-en regelgeving is totaal anders dan in Nederland. Om niet voor onaangename verrassingen te komen staan is het van belang dat je jezelf ook in Spanje deskundig laat bijstaan in de aankoop en afwikkeling. Het begrip "aankoopmakelaar" kennen ze in Spanje niet zoals wij dat in Nederland kennen. De Spaanse aankoopmakelaar wordt betaald door de Spaanse verkoopmakelaar. Zij delen de courtage die de verkoopmakelaar ontvangt van de verkopende partij. Hoe afhankelijk is dan de Spaanse aankoopmakelaar...

Tijdens een koffie-afspraak vertellen we je graag meer over onze werkwijze en dienstverlening.

2019
ikzoekuwhuis.nl is gekozen tot 'Wie is de beste makelaar in 2019 provincie Gelderland'

2020
ikzoekuwhuis.nl is in 2020 geeindigd op de tweede plaats / Gelderland

2021
ikzoekuwhuis.nl is 2021 geeindigd op de tweede plaats / Gelderland


Diensten

 • Aankoop

Werkgebieden

 • Den Bosch
 • Geldermalsen
 • Hedel
 • Kerkdriel
 • Oss
 • Rosmalen
 • Tiel
 • Zaltbommel
 • Waalwijk
 • Vught
 • Vlijmen
 • Gameren
 • Ammerzoden
 • Sint-Michielsgestel
 • Boxtel

Medewerkers


Locatie

9,8

Onze beoordeling op basis van 16 beoordelingen

Powered by MTMO
Enthousiasme
9,9
Snelheid van reageren
9,8
Afspraken nakomen
9,9
Creativiteit
9,5
Marktkennis
9,8

Laatste 5 beoordelingen

225 in totaal

Ebtisam Filemban

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de koper

Ik heb ene hele fijne ervaring gehad met Emmely! Ze reageren snel op vragen. Echt helpen om te vinden waar je op zoek naar bent! Waardevolle adviezen, meedenken, meekijken en goed onderzoek naar de markt. De eerste bod was meteen raak!


Reactie info@ikzoekuwhuis.nl

Vanaf het begin van je zoektocht naar een fijn eigen huis zijn we met je op pad gegaan. Na een aantal bezichtigingen was het duidelijk waarop een bod gedaan moest worden. Het werd 'verkoop bij inschrijving'. Door goed huiswerk, goede voorwaarden en het juiste voorstel en vertrouwen in de kopende partij, is het jouw nieuwe thuis geworden. Heel veel woonplezier en alle geluk van de wereld is wat wij jou wensen.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Laura Versteegh

| Beoordeling over hele kantoor | Ik heb een huis aangekocht

Sinds het eerste gesprek een vertrouwd gevoel bij Mariet & Emmely. Ze zijn altijd enthousiast en helpen bij alle vragen die je hebt. Ook helpen ze goed bij het zoeken en uiteindelijk het onderhandelen van de vraagprijs. Echt een aanrader!!!


Reactie info@ikzoekuwhuis.nl

Het was goed om tijdens de zoektocht jullie iets verder te laten kijken dan was aangegeven en jullie daar ook voor openstonden. Door teamwork en goede voorbereidingen hebben jullie een mooi en fijn huis kunnen kopen. Met alle ruimte die gewenst is.

8 ,9
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
7
Marktkennis
8,5

Marcel & Daphne

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de koper

Het lijkt misschien overdreven, voor alles een 10, maar wij kunnen echt niet bedenken hoe ze het nóg beter hadden kunnen doen voor ons. Deze dames zijn superprofessioneel en klantgericht! Veel wijdverbreide marktkennis en connecties, altijd goed bereikbaar, slim, warm en vriendelijk, maar toch zake Lees meer…

Het lijkt misschien overdreven, voor alles een 10, maar wij kunnen echt niet bedenken hoe ze het nóg beter hadden kunnen doen voor ons. Deze dames zijn superprofessioneel en klantgericht! Veel wijdverbreide marktkennis en connecties, altijd goed bereikbaar, slim, warm en vriendelijk, maar toch zakelijk en straight to the point. Ons droomhuis is gevonden en zonder Mariet en Emmely waren wij zeker meer geld kwijt geweest. Als het al gelukt was.... Wij zijn tevreden en dankbaar!


Reactie info@ikzoekuwhuis.nl

Een 10, dankjewel maar jullie verdienen het cijfer ook. Voor het vertrouwen, voor de fijne samenwerking, voor de gezelligheid, voor het gevoel en begrip dat we met en voor elkaar hadden. Het zijn allemaal factoren die meespelen om tot een top resultaat te komen. Voor jullie is het nu heerlijk genieten van het nieuwe (t)huis en wat er nog komen gaat. Het leven is mooi!

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Marie-Anne Groot-Kuiper

| Beoordeling over Mariet Kamphuis - van Gameren | Ik was de koper

Hele fijne en zeer prettige ervaring. Niets was te veel en er was altijd tijd voor ons, zelfs tussendoor. Ze kwamen ons zeer deskundig over.


Reactie info@ikzoekuwhuis.nl

Dankjewel voor deze mooie woorden. We hebben een bijzonder en spannend traject met elkaar gehad. Jullie geduld is op de proef gesteld maar we hebben nooit het vertrouwen verloren. Jullie verdienen zelf in dit traject een 10+.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10

Jesse Broeders

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de koper

Zeer fijne samen werking en communicatie! Echt verstand van hun vak en ze begeleiden je goed door het proces. Erg fijn als je starter bent zoals wij waren.


Reactie info@ikzoekuwhuis.nl

Als starter een huis kopen is niet 'appeltje - eitje'. Jullie hebben het ervaren. Gelukkig mochten wij aanhaken en samen met jullie op zoek gaan naar jullie droomhuis. Alles wat op jullie eisen/wensenlijstje stond is uitgekomen. Het is gelukt om jullie droomhuis aan te kopen. Jullie zijn toppers!

8 ,8
Enthousiasme
8,5
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
9
Creativiteit
8,5
Marktkennis
9
Bekijk alle (225)