Bo van den Broeck

B&F makelaar Den Haag

Tasmanstraat 126
2518 VR Den Haag
bo@bfmakelaar.nl 0708209895 www.bfmakelaar.nl

Over Bo van den Broeck

Ik ben geboren in Antwerpen, opgegroeid in Zeeland en na een internationale omweg ben ik in Den Haag terechtgekomen. In mijn vrije tijd ben ik het liefst creatief bezig. Verder lees ik graag een boek en hou ik ervan om over andere talen en culturen te leren.

In mijn studie en loopbaan heeft het internationale aspect altijd een belangrijke rol gespeeld. Gedurende mijn studie International Business and Languages heb ik periodes in Canada, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk doorgebracht. Vervolgens heb ik er nog een studie in Frankrijk aan vastgeplakt. Gedurende mijn voormalige functies, onder andere bij een stichting die opkomt voor de belangen van mensen met een migrantenachtergrond, voelde ik mij steeds meer aangetrokken tot het concept van social media. Ik ben dan ook heel blij dat ik nu de switch gemaakt heb naar een baan waarin ik mij daarop volledig toe kan leggen. Als Social Media Manager bij B&F Makelaar zorg ik ervoor dat ons netwerk altijd goed op de hoogte blijft van wat er speelt.

Dat de makelaardij een leuke en dynamische wereld is, heb ik de afgelopen jaren wel van Nard geleerd. Hij vertelt mij er namelijk alles over wanneer we ’s avonds met onze twee lieve kinderen aan tafel zitten. Het idee dat ik nu ook indirect een steentje kan bijdragen aan de aankoop van iemands droomhuis geeft mij veel voldoening.

Kan je hulp gebruiken bij het verkopen van je huis of het aankopen van je droomhuis? Aarzel dan niet en neem contact op met ons of kom gezellig langs!
 
Wil je mij een bericht sturen? Dat kan via bo@bfmakelaar.nl of 06 38 68 26 90.


B&F makelaar

Tasmanstraat 126 Den Haag

Locatie

Enthousiasme
9,6
Snelheid van reageren
9,7
Afspraken nakomen
9,7
Creativiteit
9,4
Marktkennis
9,5

Laatste 5 beoordelingen

291 in totaal
Bekijk alle (291)