Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag

Den Haag

9,4

Onze beoordeling op basis van 2 bronnen met 381 beoordelingen

9,5
9,2
Powered by MTMO

Over Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag

Het kopen van een huis doet u niet elke dag. Profiteren van de vakkennis, doortastendheid en ervaring van een aankoopmakelaar kan hierbij van groot belang zijn voor u. En hiervoor bent u bij mijn makelaarskantoor aan het juiste adres, ik en mijn collega's staan namelijk alweer meer dan 10 jaar als aankoopmakelaar ons “mannetje” tussen de collega makelaars en het woningaanbod. Daarnaast hebben wij al meer dan 25 jaar ervaring in de woningmakelaardij. Hiervan kunt u als koper van een huis profiteren!

Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Lees meer

Diensten

 • Aankoop

Werkgebieden

 • Berkel En Rodenrijs
 • Delft
 • Den Haag
 • Kwintsheul
 • Leidschendam
 • Nootdorp
 • Rijswijk (ZH)
 • Voorburg
 • Wassenaar
 • Zoetermeer
 • Wateringen
 • Naaldwijk
 • Pijnacker

Medewerkers


Locatie

9,4

Onze beoordeling op basis van 2 bronnen met 381 beoordelingen

9,5
9,2
Powered by MTMO
Enthousiasme
9,7
Snelheid van reageren
9,4
Afspraken nakomen
9,6
Creativiteit
9,2
Marktkennis
9,6

Laatste 5 beoordelingen

338 in totaal

Anouk Vermeulen

| Beoordeling over hele kantoor | Ik was de verkoper

Ik kan wel zeggen dat ik door Jeannet een huis heb gekocht. Waar een eerste huis kopen soms voor gevoelens van paniek, niet weten waar te beginnen en het bijna willen opgeven, heeft Jeannet mij erg geholpen door haar kennis van de markt en optimisme. Ook erg fijn omdat ik den haag zelf niet goed kende.

9 ,0
Enthousiasme
9
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
9
Creativiteit
9
Marktkennis
9

Anja

| Beoordeling over Jeannet Kleine Staarman | Ik was de koper

Bij de aankoop van je eerste huis komt er zoveel op je af dat het erg belangrijk is wat voor aankoopmakelaar je in de hand neemt. Jeannet is door haar marktkennis, enthousiasme, gedrevenheid en haar gedetailleerde en kritische kijk op zaken heel fijn om mee samen te werken (en ze is ook gewoon erg g Lees meer…

Bij de aankoop van je eerste huis komt er zoveel op je af dat het erg belangrijk is wat voor aankoopmakelaar je in de hand neemt. Jeannet is door haar marktkennis, enthousiasme, gedrevenheid en haar gedetailleerde en kritische kijk op zaken heel fijn om mee samen te werken (en ze is ook gewoon erg gezellig!). Ik kon met elke vraag bij haar terecht en ze wist me altijd goed te helpen en te ondersteunen. Al met al heeft ze me heel goed begeleid door het hele aankoopproces (van eerste afpraak tot tekenen bij de notaris) en kan ik haar van harte aanraden!

9 ,1
Enthousiasme
9,5
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
9
Creativiteit
8,5
Marktkennis
9,5

Alexandra van Straaten

| Beoordeling over Esther van Heteren | Ik was de koper

Zonder enige ervaring op de woningmarkt als starter, begon ik begin 2024 mijn zoektocht naar mijn eigen appartement in Den Haag. Dat vond ik erg spannend, maar met de hulp van aankoopmakelaar Esther ging dat super goed! Ik ben echt mega blij met mijn eigen appartement! Ze wist precies goed in te Lees meer…

Zonder enige ervaring op de woningmarkt als starter, begon ik begin 2024 mijn zoektocht naar mijn eigen appartement in Den Haag. Dat vond ik erg spannend, maar met de hulp van aankoopmakelaar Esther ging dat super goed! Ik ben echt mega blij met mijn eigen appartement! Ze wist precies goed in te zien wat voor bod ik moest uitbrengen en onder welke voorwaarden. Haar ervaring en enthousiasme zorgden ervoor dat ik me zekerder voelde bij de bezichtigingen. Als ik weer een woning zou kopen, zou ik echt direct weer de hulp van Mevrouw de Aankoopmakelaar inschakelen. Veel complimenten aan Esther en haar team!

9 ,6
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
9,5
Afspraken nakomen
9,5
Creativiteit
9,5
Marktkennis
9,5

Myrte Vos

| Beoordeling over Jeannet Kleine Staarman | Ik was de koper

Jeannet is een warme, hartelijke, positieve én kritische partner in het zoeken van een huis. Als starter kwam er een hoop op me af, en in een nogal krappe markt was de jacht op iets wat écht aan al mijn wensen voldoet geen peuleschil. Jeannet bleef altijd meedenken, uitleggen, moed inpraten, eerli Lees meer…

Jeannet is een warme, hartelijke, positieve én kritische partner in het zoeken van een huis. Als starter kwam er een hoop op me af, en in een nogal krappe markt was de jacht op iets wat écht aan al mijn wensen voldoet geen peuleschil. Jeannet bleef altijd meedenken, uitleggen, moed inpraten, eerlijk haar eigen mening geven en leren van waar ik op aansloeg en afknapte. In de sprint naar het winnende bod kon ze heel snel schakelen en was de goede communicatie tussen ons en tussen haar en de verkoopmakelaar beslissend. Ik kijk met plezier en tevredenheid terug op de samenwerking en raad haar van harte aan.

9 ,1
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
9
Afspraken nakomen
9
Creativiteit
8,5
Marktkennis
9

Mark van Es

| Beoordeling over Jeannet Kleine Staarman | Ik was de koper

If you are looking for a new home, I highly recommend using Mevrouw de Aankoopmakelaar. The staff are professional, fast at replying, know what they are doing and work hard to make their customers number one. My personal story reflects the professionalism of Mevrouw de Aankoopmakelaar. I spoke wi Lees meer…

If you are looking for a new home, I highly recommend using Mevrouw de Aankoopmakelaar. The staff are professional, fast at replying, know what they are doing and work hard to make their customers number one. My personal story reflects the professionalism of Mevrouw de Aankoopmakelaar. I spoke with Jeannet once, in mid-2021, about buying a house. Several personal issues occurred, and I did not proceed with buying a house and using this company. However, in June of 2023, I found the perfect home for me after doing a random search on Funda. I emailed Jeannet and she immediately remembered me and responded asap. She moved her schedule around to view the house within 24 hours and took time to explain everything and organized a bid within 2 days, which I won. While she was away for vacation, Sabine stepped in seamlessly and handled all the paperwork information until Jeannet returned from vacation. We had a few problems along the way, but again, the company took care of all the issues immediately. Again, I recommend using these folks for any real estate matters.

10 ,0
Enthousiasme
10
Snelheid van reageren
10
Afspraken nakomen
10
Creativiteit
10
Marktkennis
10
Bekijk alle (338)